Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4a έγραψε:ρε εγω παιζω μουσικη σαντορινη και εχω παοκμανια ανοιχτο ολη νυχτα γαμω το φελεκι μ

Ξέρεις, λύνεται αυτό...
Δυο κουμπιά είναι!
:mrgreen:

Daskalos_4 έγραψε:
Piero έγραψε:Λέγανε λοιπόν, φέρε τον έναν φέρε τον άλλον Ε ποιόν θέλετε να φέρουμε τον δεσποτοφ; Ε λοιπόν ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φέρνει το δεσποτοφ στην πόλη, τι να κάνουμε δηλαδή; ( για τους μαρμιτικους)

2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Με ταμπελα πανω του... :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Με ταμπέλα πάνω του ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Η αληθεια ειναι πως κι εγω που ειμαι απο τους αισιοδοξους, περιμενα πως και φετος θα παει συντηρητικα η χρονια και οτι απο του χρονου ο Ιβαν θα εμπλακει πιο ενεργα εν οψει 2026 (100 χρονια). Τελικα φαινεται πως η επιθεση αρχιζει απο φετος.

Παμε για τρελα γουστα διαρκειας νομιζω...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

12 χρονια πισω, στην χαλκιδικη παιζοντας μουσικη ειχα πελατες τον κοκε και νετο... βαζω ενα μπιτ και μιξαρω ωωωωω παοκαρα εχω τρελαααα
ερχεται ο νετο κ μ λεει ρε οχι παοκ, λεω σκασε ρε μαλακα ελα παοκ να γουσταρεις... μου λεει καλα θα ηταν, αρης οχι λεφτα :lol: :lol: :lol:
οποιος με ξερει με το παλιο νικ ξερει
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Piero έγραψε:Με ταμπέλα πάνω του ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ...

Παιχταρας ναι... Εσυ τωρα γιατι μιλας μωρε για τον.... :lol:

Ελα να βγαίνουν οι ζουρλομανδύες σιγα σιγα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Dimg4a έγραψε:12 χρονια πισω, στην χαλκιδικη παιζοντας μουσικη ειχα πελατες τον κοκε και νετο... βαζω ενα μπιτ και μιξαρω ωωωωω παοκαρα εχω τρελαααα
ερχεται ο νετο κ μ λεει ρε οχι παοκ, λεω σκασε ρε μαλακα ελα παοκ να γουσταρεις... μου λεει καλα θα ηταν, αρης οχι λεφτα :lol: :lol: :lol:
οποιος με ξερει με το παλιο νικ ξερει
Αν επινε και Αμαζονια Κοκο οσο χορευε το «Ωωωω ΠΑΟΚαρα» σε dimg remix θα ηταν πραγματικα επος
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ο κρεσιτς παντως ερχοταν και επαιρνε μια κουτα μπυρες για πακετο :lol:
ον τοπικ, Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΙΒΑΑΑΑΝ
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

obanebane έγραψε:STRAFNIK ,δεν σου είπα εχθές αφήσαμε τον συγκαμενο να πάει στην Στόουκ;
Παλικάρια, μιλάμε για κορυφαία μεταγραφή, ο τύπος είναι μεγάλος αληταμπουρας και κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο, δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι για τι παίχτη μιλάμε.
Τεράστιος Ιβάν,έκανε το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού.
Τι να πω;
Τρισευχαριστημενος είμαι :nairepaok:
Θέλω και Μουλεκα όμως :lol:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Παρτε καφε και απολαυστε υπευθυνα

"Παικταρας ο Ντεσποντοφ, όπως πρώην παικταρας είναι κι ο Τάισον. Κρίμα. Μεγάλη μεταγραφή για τα ορκ.

Ο πρόεδρος της Λουντογκορετς είπε το πρωί οτι ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Πολύ πιθανόν να το πέρασαν αυτοί έτσι προς τα έξω, για να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη."

"Αν ειναι δυνατον να μας τον πάρει ο μπαοκ"

"Έβαλαν τον Κώτση τώρα για damage control ότι δήθεν τους πήραμε αυτούς που θέλαμε. Τώρα, μετά την επικοινωνιακή ήττα. Πάρτε επικοινωνιολόγους βρε μ@λ@κες γαμώ τον Νικολακόπουλο σας."

"Να δεις κορνες που θα πεσει Κωτση υπαλληλε ετσι και φερουν κανα πουθενα φορ. Ή ακομα χειροτερα αν δεν φερουν κανενα.

Εντωμεταξυ οι ιδιοι εγραφαν τοσες μερες οτι ο Ντεσποτοφ ειναι κιλλερ και παιζει ανετα σαν φορ. Τωρα ξαφνικα εγινε εξτρεμ?

"Εμείς παίρνουμε δανεικούς τι δεν καταλάβετε"

"Ρε, λιγο ελειψα κ σας κλεβει τους παικτες η Μορντορ? Παει ο παικταρας?"

"Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο Ντεσποντοφ είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Δεν ξέρω αν και πότε ασχολήθηκε η ομάδα μας, αλλά εμένα μ αρέσει υπερβολικά.

Το να έδινε ο Ολυμπιακός 6 μύρια και ο ΠΑΟΚ 3, και τελικά η Λουντογκορετς να προτίμησε τα 3...πρέπει να σαι ηλίθιος για να το πιστέψεις."
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Τους επικοινωνιολόγους γιατί τους θέλουν? Για να τους λένε καλύτερα ψέματα?
Τους πονάει πολύ ο μπαοκ και τα ορκ τους πολιτισμένους μπειραιώτες

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

πάντως αν ήθελα Μουλεκα πριν
Τωρα τον θέλω Χ4
Με αγορά ; Με υποχρεωτική όψιον ;
Αν όντως μπορουμε ν τον πάρουμε με 3-4
Κλεινουμε θέσεις κ για επομενες χρονιές κ φτιάχνουμε ομαδάρα μπροστά
εχοντας στο μυαλό μου κ τον Τζίμα να γαζώνει
paokarakis

Δημοσίευση από paokarakis »

Ω καλά νταξει να συγκλίνουν Αντριγια - Κυριλ και να πυροβολούν, Ντελιας - Αντονιο να τους κάνουν κουδούνια, Μειτε - Μπαμπά - Κουλιε- Εκονγκ να μην τους αφήνουν να παρουν ανάσα και να έχεις καταφέρει να τα ξεπεράσεις όλα αυτά και να πέφτεις πάνω στον Κοταρσκι Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Dimg4a έγραψε:Παρτε καφε και απολαυστε υπευθυνα

"Παικταρας ο Ντεσποντοφ, όπως πρώην παικταρας είναι κι ο Τάισον. Κρίμα. Μεγάλη μεταγραφή για τα ορκ.

Ο πρόεδρος της Λουντογκορετς είπε το πρωί οτι ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Πολύ πιθανόν να το πέρασαν αυτοί έτσι προς τα έξω, για να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη."

"Αν ειναι δυνατον να μας τον πάρει ο μπαοκ"

"Έβαλαν τον Κώτση τώρα για damage control ότι δήθεν τους πήραμε αυτούς που θέλαμε. Τώρα, μετά την επικοινωνιακή ήττα. Πάρτε επικοινωνιολόγους βρε μ@λ@κες γαμώ τον Νικολακόπουλο σας."

"Να δεις κορνες που θα πεσει Κωτση υπαλληλε ετσι και φερουν κανα πουθενα φορ. Ή ακομα χειροτερα αν δεν φερουν κανενα.

Εντωμεταξυ οι ιδιοι εγραφαν τοσες μερες οτι ο Ντεσποτοφ ειναι κιλλερ και παιζει ανετα σαν φορ. Τωρα ξαφνικα εγινε εξτρεμ?

"Εμείς παίρνουμε δανεικούς τι δεν καταλάβετε"

"Ρε, λιγο ελειψα κ σας κλεβει τους παικτες η Μορντορ? Παει ο παικταρας?"

"Ξεκινάμε με τα βασικά. Ο Ντεσποντοφ είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Δεν ξέρω αν και πότε ασχολήθηκε η ομάδα μας, αλλά εμένα μ αρέσει υπερβολικά.

Το να έδινε ο Ολυμπιακός 6 μύρια και ο ΠΑΟΚ 3, και τελικά η Λουντογκορετς να προτίμησε τα 3...πρέπει να σαι ηλίθιος για να το πιστέψεις."
Δεν μας λυπαστε κι εμας στην αλλη ακρη του κοσμου που τωρα θα βγουμε για κανα ποτο και δεν μας πεφτει απο το απογευμα, μας αποτελειωνεις με το γοερο κλαμα το λιμανισιο…

Αυτο το Μορντορ/Ορκ/Ουρουκ Χαι το εχω ενα καημο να το οικειοποιηθουμε με καμια παναρα «Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΜΟΡΝΤΟΡ» ή με το λευκο χερι του Σαρουμαν για ενα ωραιο κροσσοβερ Μορντορ/Αιζενγκαρντ (μη δινετε σημασια, φανατικος LOTRικος :mrgreen: )

Οφφ-τοπικ αλλα ολοι ενα κουβαρι ειμαστε τωρα, να με σχωρατε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ειδατε ρε κουφαλες ΠΑΟΚτσηδες τι κανει ενα ''ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ'' ρυθμικα στο γηπεδο;;;

Αν το πουμε καμια δεκαρια φορες βλεπω να ερχεται και κανα χελωνονιτζακι του χρονου...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ευτυχισμένος ξύπνησα διαβαζοντας τον πατριάρχη στον ΠΑΟΚ
που τα βρήκε τώρα τα λεφτά ο Ιβαν;
Πως τον άφησε ο Πούτιν;
Πως άρχισε φέτος το ξαφνικό ενδιαφέρον σε μια ομάδα που την παράτησε;
Ιβαν τους γαμησες όλους
Και συ Λουτσε άσε τα τσούκου τσούκου και μπες σε κάθε αγώνα από το πρώτο λεπτό και γαμα τους….γαμα τους τα πέταλα και ο λαός του ΠΑΟΚ είναι εδώ…θα στηρίξουμε όλοι την ομαδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”