Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από astral »

Γιατί τόση βιασύνη να βγει ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ όταν το 90% εδώ μέσα δεν τον έχουμε δει ούτε δευτερόλεπτο?
Όλοι θέλουμε να πετύχει αν έρθει φαντάζομαι ...

Πολύ σημαντικό να κλείσει ο παίκτης νωρίς.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Αν είναι τι τα κοιτάμε τα βιογραφικά ; Συζητάμε αν είναι καλύτερος του Μπραντον;
Και τι ακριβως μας λεει το βιογραφικο του? Περσι στο βελγιο 6 γκολ. Προπερσι τουρκια 5 γκολ. Παραπροπερσι παλι 5 γκολ. Τι το ενθαρρυντικο υπαρχει στο βιογραφικο του περα απο την μεταγραφη στην aston villa?

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρω γω, δες το βιογραφικο του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας τη χρονιά που μας πέρασε κ πες μου αν του Σαματά είναι ενθαρρυντικό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπον, εχει 36 συμμετοχές σε Γιουρόπα λιγκ με 17 γκολ και 4 ασιστ. επισης εχει 6 συμ. με 3 γκολ σε τσ.λ.

σχεδον 1 γκολ ανα 2 αγώνες στην Ευρώπη.

εχει πετυχει γκολ σε λιβερπουλ, αϊντραχτ, φενερ ως αντιπαλος οντας δανεικος σε γκενκ, γαβρο κτλ, περυσι στο πρωταθλημα σε σημαντικους αγωνες,

γενικα δειχνει η μεχρι στιγμης πορεια του οτι δεν ειναι "γατακι".

θεωρω οτι με σωστη υποστηριξη και λιγη τυχη, αν οντως ερθει, θα γραψει πολυ δυνατα νουμερα στον ΠΑΟΚ...

https://www.transfermarkt.com/ally-sama ... ler/182201
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για το προφανές....
Γιατί όταν έχεις ψηθεί με Γκαμπιατινι (των επίσης 6-7 γκολ την χρονιά αλλά μην το θίγουμε δεν κάνει) τότε σου κακοπεφτει οτιδήποτε άλλο ειδικά όταν το 90% όσων σχολιάζουν (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ανάθεμα και αν έχουν εικόνα του παιχνιδιού του
Nikman

Δημοσίευση από Nikman »

Η πλάκα είναι ότι τα σχόλια των οπαδών των άλλων ομάδων στο ενδεχόμενο απόκτησης του Τανζανού από εμάς ,δείχνουν πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση από ότι εμείς οι ίδιοι!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

από το transfermarkt :mrgreen:

"Tanzania has the highest population of lions than any other country in Africa. There is an estimate of 11,000-15,000 lions in Tanzania. The Serengeti is home to one of the largest lion populations in Tanzania with about 4,000 lions."

μας προετοιμάζουν σιγά σιγά για τα λιοντάρια, τώρα αυτός θα ναι..?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 01 Ιούλ 2023, 00:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Montrealiotis »

nunies4 έγραψε:Για το προφανές....
Γιατί όταν έχεις ψηθεί με Γκαμπιατινι (των επίσης 6-7 γκολ την χρονιά αλλά μην το θίγουμε δεν κάνει) τότε σου κακοπεφτει οτιδήποτε άλλο ειδικά όταν το 90% όσων σχολιάζουν (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ανάθεμα και αν έχουν εικόνα του παιχνιδιού του
Δεν τον ξέρω τον παίκτη και δεν έχω άποψη, θα τον δούμε στο χορτάρι…
Αλλά, συγκρίνεις τον χ Γκαμπιαντινι που έπαιζε σε μικρή ομάδα, άρα λιγότερα γκολ συνολικά η ομάδα, στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τις καλύτερες άμυνες, που πριν 10 μήνες έπαιξε στην εθνική Ιταλίας. Με ένα παίκτη που έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της Τουρκίας, σε πρωτάθλημα που γενικά μπαίνουν πολλά γκολ.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Φίλος Τούρκος φανατικός Φενερ όταν τον ρώτησα μου πε πως είναι "ο χειρότερος επιθετικός που έχει δει στην Φενέρ τα τελευταία 20 χρόνια".

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι θα βάλει 35 γκολ.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Εχω μια κρυφη ελπιδα οτι δεν θα ειναι αυτος. Λετε να μας ριξαν το τυρακι και να πεσαμε στη φακα ?
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Δεν με νοιάζει πως λέγεται και απο που είναι. Ούτε καν πως θα παίζει. Απλά να παστελωνει.

Όντως παράξενη επιλογή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ που είμαι αισιόδοξος και μ αρέσει η ομάδα μας και τα βλέπω όλα ρόδινα λέω ότι αυτός δεν με ψήνει.
Θα μ πεις δεν τον έχω δει σε ολόκληρο ματς , πλην του ματς με τον γκει , θα σ πω το ξέρω έχεις δίκιο. Αλλά από το στυλακι το κοντρόλ κλπ κλπ δεν μ αρέσει, περίμενα κάτι καλύτερο .( ούτε ο μπακαμπου μαρεσει αλλά βγήκε στον γκει)
Βέβαια είμαι άδικος γιατί έβλεπα βιντεάκια chalov και gabbiadini αυτές τις μέρες αλλά τεσπα
Υ.Γ το ίδιο ακριβώς είχα πει και για τον ολιβειρα μόλις τον ανακοινώσαμε .
Ότι είναι καλός παίχτης αλλά Δεν με ψήνει.
Μακάρι να μην έχουμε την ίδια κατάληξη
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

paokkerkir έγραψε:Φίλος Τούρκος φανατικός Φενερ όταν τον ρώτησα μου πε πως είναι "ο χειρότερος επιθετικός που έχει δει στην Φενέρ τα τελευταία 20 χρόνια".

Επειδή ΠΑΟΚ είσαι θα βάλει 35 γκολ.
Ρωτά τον να σ πει για τον πελκα.
Αν πει είναι το καλύτερο δεκάρι που είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε ελπίδα …να έχεις αμπαλο φιλο
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Δλδ κλαίμε που πήραμε αναπληρωματικό φορ τον Σαματα??
Τόσο ψηλά ανέβηκε η ψείρα στον γιακά σας αδέλφια μου?? Υπομονή λοιπόν αρχές Αυγούστου θα έρθει και η βασικουρα
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Θα πω αρχικά πως εύχομαι να είναι ο φορ που θα μας εκτινάξει.
Θα πω επίσης πως οι μεταγραφές είναι παράξενες πόρνες και δεν ξέρεις αν σου κάτσουν. Παίρνεις Μπερμπάντοφ και δεν τον βλέπεις ποτέ, παίρνεις έναν Ελβετό-Σέρβο γυρολόγο και χώνει ασταμάτητα.

Ο συμπαθέστατος Σαματά λοιπόν μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι. Είναι όμως μία τραγική επιλογή της ΠΑΕ από κάθε άποψη.
Για κάθε θέση που υπάρχει κενό θα μπορούσαμε λίγο ως πολύ να ρισκάρουμε. Λίγο στο οχτάρι, αρκετά στο εξτρέμ, πολύ στο μπακ κοκ. Στον φορ όμως θα έπρεπε να έρθει ένας παιχταράς. Ένας που να κοστίσει αν χρειαστεί και όσο οι τρεις μαζί παππούδες που έφυγαν.
Ήρθε ένας παίχτης σε πτωτική πορεία, που μπορεί να μας ήταν χρήσιμος ως δεύτερος για κανένα ντέρμπι ή Ευρωπαϊκό, αλλά βασικός σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού σε σφιχτό πρωτάθλημα, με τίποτα. Καλύτερα να έβρισκαν έστω έναν επιπέδου και τύπου Φαν Φέερτ και όχι έναν επιπέδου Μπεργκ που θα έπρεπε να βρούμε.

Η επιλογή είναι κακή. Επίσης είναι φθηνή.
Μακάρι να παίξει το παιδί και ας πάει να γαμηθεί η λογική, αλλά συνήθως δεν το κάνει. Η ψυχή μας γαμιέται άδικα.
Καλή επιτυχία στο παλικάρι. Μακάρι να.γελάω με αυτά που γράφω σε λίγους μήνες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

1) δεν τον λες και παστελωτή, αλλά αφού μαρκάρει, κάνει στον λουτσέσκου, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε οκ με αυτό. τι, όχι;

2) τα γκολ του είναι στους ανοιχτούς χώρους. εδώ με τα ταμπούρια πώς ακριβώς θα βάλει γκολ? μόνο με το κεφάλι?

3) έχουμε που έχουμε στα εξτρεμ και στο 10 άγκολους, θα πάρουμε και φορ χωρίς το εύκολο γκολ?

ω ρε μάνα μου ένας σχεδιασμός...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”