Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Pc support

Δημοσίευση από teod1980 »

Δοκίμασε να παίξεις το βιντεο με to BSplayer.

Αυτό κάνει αναζήτηση όταν ξεκινάει η ταινία σε site με υπότιτλους και αν βρει καποιους στους εμφανιζει με
μορφή λίστας, επιλέγεις ποιο θέλεις (έχει και βαθμολογία για το ποιος ταιριάζει περισσότερο) και μετά το αποθηκεύει στον ίδιο φάκελο με την ταινία σου.

Προσοχή για να παίξει αυτόματα επόμενη φορά ο υπότιτλος μαζί με την ταινία, πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελο κι όχι σε υποφάκελο του φακέλου της ταινίας. Κοινώς γίνεται του φακέλου.

Όχι πλάκα κάνω είναι εύκολο.

Επίσης για να παίζει αμεσως ο υπότιτλος πρέπει να εχει την ιδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας (εκτός της πρόεκτασης δλδ)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα το προσπαθήσω Θοδωρή, ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Μετα απο 2 μερες ψαξιματος κατεληξα στα εξης συμπερασματα.
Στο pc με τον καταληλο player εμφανιζει υποτιτλους με το κοντεκ της ταινιας να ειναι μπ4
Στην τιβι ακομα και μετα το φιρμ που κατεβασα δεν βλεπει υποτιτλους σε καμια ταινια με κοντεκ μπ4
Στο blu ray που εχει usb υποδοχη μετα το φιρμ που του περασα βλεπει την ταινια και τους υποτιτλους αλλα δεν "διαβαζει" ελληνικες γραμματοσειρες.
Εχω τερματισει απο ευριματικοτητα, κατεβασα προγραμμα για να κανω το μπ4 σε αβι αλλα μου το βγαζει μετα απο 2 ωρες σε 8 φορες μεγαλυτερο μεγεθος απο το αρχικο του.
Το vobsub δεν ενσωματωνει υποτιτλους σε αρχεια μπ4 γιατι δεν τα διαβαζει....
οποιαδηποτε ιδεα δεκτη...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:Μάγκες βοήθεια.

Στο γραφείο έχουμε δίκτυο.

Το pc είναι σε άλλο δωμάτιο από το ρακ (πως το λενε αυτο με τα μοντεμ κτλ)

Μου βγαζει "Υπαρχει διενεξη με αλλη ip" κάτι τέτοιο και δε συνδεεται στο ιντερνετ.

Κανω επιδιορθωση στο δικτυο για λιγα λεπτα δουλεευι και μετα παλι το ιδιο.

Προφανως καποια ip παει καρφωτη στο δικο μου, αλλα τι μπορω να κανω χωρις να μπλεξω μετα με ρυθμισεις ΟΛΟΥ του δικτυου;
Εβγαλες ακρη???
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτο που εκανα αλλα ακομα πειραματικα ειναι να βγαλω το wi-fi απο το κινητό μου, και να ανοιξω και να κλεισω το wireless εκτυπωτη.

Και συνεχιζει κανονικα.
Δε ξερω αν ανοιξω το wi-fi του κινητου τι θα γινει.

Ισως εκεινο παιρνει την ip;

ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Swordfire έγραψε:Μετα απο 2 μερες ψαξιματος κατεληξα στα εξης συμπερασματα.
Στο pc με τον καταληλο player εμφανιζει υποτιτλους με το κοντεκ της ταινιας να ειναι μπ4
Στην τιβι ακομα και μετα το φιρμ που κατεβασα δεν βλεπει υποτιτλους σε καμια ταινια με κοντεκ μπ4
Στο blu ray που εχει usb υποδοχη μετα το φιρμ που του περασα βλεπει την ταινια και τους υποτιτλους αλλα δεν "διαβαζει" ελληνικες γραμματοσειρες.
Εχω τερματισει απο ευριματικοτητα, κατεβασα προγραμμα για να κανω το μπ4 σε αβι αλλα μου το βγαζει μετα απο 2 ωρες σε 8 φορες μεγαλυτερο μεγεθος απο το αρχικο του.
Το vobsub δεν ενσωματωνει υποτιτλους σε αρχεια μπ4 γιατι δεν τα διαβαζει....
οποιαδηποτε ιδεα δεκτη...
Όσον αφορά τους υπότιτλους, ενσωμάτωσε τους υπότιτλους με το mkvmerge (όπως σε είπε ο nico4, μάλλον δεν το πρόσεξες; ) και θα το παίξει η TV σου το αρχείο..
Δεν το λέω εγώ, απλά μετέφερα το πρόβλημά σου και με είπαν αυτό.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Pc support

Δημοσίευση από nico4 »

Swordfire βρες τι μορφές βίντεο αναγνωρίζει η τηλεόραση σου και μετά θα τη βρούμε την άκρη πως θα ενσωματώσεις τους υπότιτλους στο βίντεο.
Τι μάρκα και μοντέλο ακριβώς είναι μήπως μπορώ και να βρω εγώ;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ρόμαν ίσως η tv του να μην αναγνωρίζει mkv αρχεία
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

@Swordfire για να βρούμε λύση θα χρειαστούμε,όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω,το μοντέλο της τηλεόρασης αλλά και το container των ταινιών σου (αν δηλαδή είναι .mp4 ή .mkv - προσοχή: άλλο ο codec και άλλο πράμα η κατάληξη του αρχείου)..Μέχρι τότετο πιο βολικό για σένα θα ήταν να κατέβαζες ταινίες με έτοιμους,ενσωματωμένους υπότιτλους (υπάρχουν πολλά site με τέτοιες),που σου εγγυώμαι ότι θα παίζουν μια χαρά και θα γλυτώσεις και άπειρες ώρες encoding με τα διάφορα προγράμματα και φορμάτ βίντεο...εκτός κι αν έχεις όρεξη,να πειραματιστείς και να ασχοληθείς με το σπορ...!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Καλημερες,

εχω φαει χοντρο προβλημα, ξεκιναω,

πριν 4 μερες εκει που σερφαριζα παγωνει ξαφνικα το πισι και δε ξεκολλαγε με τιποτα. Το εκανα και εγω κλεισιμο απο το power button, ελα ομως που δεν ξαναανοιξε ποτε!!! εδινε ρευμα κανονικα ομως δεν εφτανε καν στην οθονη για να μπεις στο bios. Η μητρικη μου αναιβαζε τρελες θερμοκρασιες. Ετσι και γω βρηκα μια αλλη μητρικη απο φιλο καλυτερη απο την δικη μου εννοειται με επεξεργαστη επανω, αλλαξα και τροφοδοτικο, αλλαξα και καρτα γραφικων και κρατησα μονο τις ραμ και τους σκληρους.
Στον εναν τον σκληρο εχω τα win8, αφου τον εκανα φορματ και ο αλλος σαν slave ειναι αποθηκευτικος καθαρα.
Αφου τελειωνω ανοιγω το πισι μπαινει κανονικα ταχυτατα, χωρις να κανει τιποτα καποιο θορυβο και ολα σε φυσιολογοκοτατες θερμοκρασιες. Παω να μπω στο παοκμανια και παραλληλα να αντιγραψω κατι απο το στικακι, ξαφνικα σβηνει αποτομα χωρις επανεκινηση. Απο τοτε το κανει συνεχεια μετα απο κανα 5λεπτο αφου το ανοιξω.
Εχω δοκιμασει τα παντα ολα μαζι και ενα ενα μηπως βρω τι φταιει, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ μπορει κανεις να με δωσει τα φωτα του????

ευχαριστω και σορρυ για το σεντονακι

:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δια της εις ατοπον απαγωγής βγαλε και τους 2 δίσκους εκτος και μπες bios, αν σβήσει πάλι ψαξε καλωδιώσεις (καλώδια MB,κουμπι,πολύμπριζα κλπ) ψιλοχλωμό μεν αλλα αφου άλλαξες τα παντα...Αν όχι βαζεις ενα ενα δισκους και βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δοκίμασε ραμ πρώτα. Είναι ύπουλες ;)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι θέμα θερμοκρασίας;
Με ανοικτό το κουτί άνοιξε το pc και κοίτα αν δουλεύει το ανεμιστηρακι του επεξεργαστή και του τροφοδοτικού.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ευχαριστω για τις απαντησεις,

kataramenos5 εκανα οτι ειπες, μπηκα χωρις σκληρους στο bios και δουλεψε χωρις να κλεισει, μολις τα εβαλα πανω εκλεισε ξανα, το εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικους δισκους που εχουν win8, win7, xp!!!!

pgetsos οι ραμ ειναι καινουριες, το bios τις βλεπει κανονικα και φαινετε να δουλευουν σωστα, στο λιγο που μενει ανοιχτο το πισι φαινονται και απο τα win οι ραμ

nico4 ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο κουτι οι θερμοκρασιες ειναι γυρω στους 38-45 για ολα και με προγραμμα τις ειδα και μεσα απο το bios

λετε να εχει ο σλκηρος bad sector και να κλεινει??? :?
αν εχει πως το φτιαχνω? αν και αν θελει προγραμμα δε ξερω αν μεινει ανοιχτος για να τρεξει...

:pano:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν έχεις bad sectors, αλλάζεις σκληρό άμεσα. Αν Και λογικά θα σου έβγαζε προειδοποίηση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”