Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Pc support

Δημοσίευση από stelyk »

Καταρχας ευχαριστω για τις συμβουλες σας αλλα το πισι δεν... :(
The_Stalker έγραψε:Stelyk,
- Πρώτα απ' όλα αγόρασε ένα φυσερό (περίπου 25€) και καθάρισε καλά το PC. Το φυσερό συμφέρει οικονομικά σε σχέση με τα σπρέι καθαρισμού. Έλεγξε όλους τους ανεμιστήρες γιατί μπορεί να έχουν πιάσει τόση σκόνη που ούτε το φυσερό δεν τους καθαρίζει.
- 99% φταίει το τροφοδοτικό. Δοκίμασε ένα άλλο και δες τι γίνεται.
- Αν κλείνει όταν παίζουν βίντεο ή παιχνίδια, φταίει η κάρτα γραφικών.
- Έλεγξε με ένα πολύμετρο την τάση της πρίζας που τροφοδοτεί το PC. Αν έχεις πολύπριζο ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο (UPS, σταθεροποιητή τάσης κλπ), δοκίμασε τι γίνεται χωρίς αυτά.
- Κατέβασε και τρέξε το CCleaner για να καθαρίσεις το μητρώο (registry).
- Αν δεν βρεις άκρη με τα παραπάνω, έλεγξε για ιό. Δες τι διεργασίες τρέχουν από το task manager. Αν κάποια φαίνεται ύποπτη, ψάξε κάποια software όπως hijackthis, malwarebytes κλπ ανάλογα με το τι βλέπεις. Ξεκίνα το PC σε safe mode.
- Αν όλα τα παραπάνω δεν λύνουν το πρόβλημα, ψάχνουμε πιο εξωτικά πράγματα. Πληκτρολόγιο, ποντίκι, USB κλπ. Δοκίμασε με διαφορετικά, ένα προς ένα.
-done αλλα τιποτα, δεν αγορασα φυσερο, αλλα το φαι το ετρωγα απο το κουτι μεσα, λαμπικο εγινε. Οι ανεμιστηρες ολοι δουλευουν μια χαρα.
-3 τροφοδοτικα αλλαξα αλλα τιποτα
-επισης 3 καρτες διαφορετικες δοκιμασα.
-Η ταση ειναι οκ αλλαξα 4 τροφοδοτικα, 2 πολυμπριζα και 1 καλωδιο τροφοδοσιας, αλλα τιποτα. Ups δεν εχω.
-Οτι και να ανοιγα απο προγραμμα εκλεινε το πισι πριν ολοκληρωσει.
-Ιους δεν ειχα, ουτε malware
-Ολα τα εξωτικα τα αλλαξα απο 2 φορες αλλα τιποτα.
kataramenos5 έγραψε:Βάζοντας 1 δισκο καθε φορα βρίσκεις ποιος φταιει. Μαλλον κάποια ψυχρη κόλληση στην πλακέτα και σου κανει νουμερα ή πήρες μαπα μητρική :mrgreen: ή τροφοδοτικό(συμβαίνει ).
Ωπα τώρα το προσεξα "ξαφνικα σβηνει αποτομα χωρις επανεκινηση" δηλαδή δε kανει reboot απλά κλείνει? Για virus το ψαξες?Υπαρχουν μερικοι που κανουν shutdown.
Οι δισκοι ειναι οκ δουλευουν μια χαρα, ιους δεν εχω.
GKD έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο IDE ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ BAD BLOCKS) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ..) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ..
ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ CPU. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Η ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΚΟΛΛΗΣΗ (ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ , ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ CPU ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.)
Εψαξα για bad sector με hdd regenerator, με hdd sentinel και με γραμμη εντολων δινοντας c:chkdsk/f/r αλλα τιποτα.

Τελικα το πισι το εδωσα πισω απο κει που το πηρα. Απο 1 ιντερνετ καφε δηλαδη αλλα ηταν σχετικα καινουριος, το μαγαζι αντεξε 9 μηνες μονο. Ευτηχως δεν εδωσα λεφτα, αλλα εμαθα οτι και 1 αλλος γνωστος μου πηρε πισι απο κει και ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με μενα. Ακρη δεν εβγαλα αλλα ησυχασα, θα παρω πισω το παλιο μπυ πισι που το δωσα σε κολλητο για την γυναικα του. Καιρος η κυρα να αρχησει να κανει και καμμια νυκοκυροδουλεια :mrgreen:

:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε μαγκες θελω βοηθεια,δε μου παιζει τα videos ο chrome τι εχω κανει;
Και ο mozilla και ο eplorer τα παιζουν κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αδερφε τσεκαρε το flash player
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτή η κατάσταση με το φλασ έχει καταντήσει γελοία.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή έφαγε φλασιά το φλας?

Πωτς γκέγκεν ατό?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Χωρίς να είμαι PC expert Κατ ... Τί σόι virus δουλεύει σε 3 λειτουργικά win8, win7, xp;;;; 8-)

Υ.Γ. Έχω ένα netbook - pc lenovo ... 11άρι με δυνατότητες ...τέλος πάντων,... Εργοστασιακά win7 και δεν κάνει ενημέρωση... Βγάζει ένα περίεργο σφάλμα που ούτε το σαιτ της microsoft το καταλαβαίνει... :?
Έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο.. ή έχει κανείς καμιά ιδέα;;;
Ευχαριστώ!
Και ο ιος ενα προγραμματάκι ειναι (συνήθως σε C ή assembly) Νικόλα .Όπως ενα game παίζει σε xp,7,8 ετσι παιζει κι ο ιος σε πολλά λειτουργικά της ίδιας φιλοσοφίας πχ windows.
Οσο για το υστερόγραφο googlare το σφαλμα και θα δεις.Εμεις χωρις να το δουμε παντως δε μπορουμε να εχουμε αποψη. ;)
Ευχαριστώ ... θα ενημερώσω!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

obanebane έγραψε:Ρε μαγκες θελω βοηθεια,δε μου παιζει τα videos ο chrome τι εχω κανει;
Το χρομ εχε ενσωματωμενο το φλας πλειερ οποτε λογικα θελει απντειτ το χρομ.Υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει το χρομ αυτοματα ενημερωσεις ή να βγαζει σφαλμα.Προτεινω κατεβασμα και εγκατασταση του χρομ ξανα και θα λυθει το προβλημα σου.Δεν χρειαζεται η απεγκατασταση του χρομ για την εγκατασταση της νεας εκδοσης.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

stelyk έγραψε:Καταρχας ευχαριστω για τις συμβουλες σας αλλα το πισι δεν... :(

Τελικα το πισι το εδωσα πισω απο κει που το πηρα. Απο 1 ιντερνετ καφε δηλαδη αλλα ηταν σχετικα καινουριος, το μαγαζι αντεξε 9 μηνες μονο. Ευτηχως δεν εδωσα λεφτα, αλλα εμαθα οτι και 1 αλλος γνωστος μου πηρε πισι απο κει και ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα με μενα. Ακρη δεν εβγαλα αλλα ησυχασα, θα παρω πισω το παλιο μπυ πισι που το δωσα σε κολλητο για την γυναικα του. Καιρος η κυρα να αρχησει να κανει και καμμια νυκοκυροδουλεια :mrgreen:

:pano:
Μετά από αυτό για το internet cafe, φιλολογικά μιλώντας πλέον, η υποψία μου είναι ότι υπάρχει κάτι εγκατεστημένο για τον έλεγχο του χρόνου στο pc το οποίο κάνει τη ζημιά..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Rizla έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε μαγκες θελω βοηθεια,δε μου παιζει τα videos ο chrome τι εχω κανει;
Το χρομ εχε ενσωματωμενο το φλας πλειερ οποτε λογικα θελει απντειτ το χρομ.Υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει το χρομ αυτοματα ενημερωσεις ή να βγαζει σφαλμα.Προτεινω κατεβασμα και εγκατασταση του χρομ ξανα και θα λυθει το προβλημα σου.Δεν χρειαζεται η απεγκατασταση του χρομ για την εγκατασταση της νεας εκδοσης.

Eυχαριστω χαρτακια,το εκανα και λυθηκε το προβλημα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Παιδια όταν μπαινω σε σελιδες μου βγαζει συνεχεια ads ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μην εμφανίζονται συνεχεια;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Adblock
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν έχεις Chrome, πάρε το ABP plus. Σε έναν φίλο που το έβαλα τις προάλλες, αντί για ads είχε άσπρα κενά. Εμένα δεν έχει τίποτα. Κόβει τα ads και στο YT και παντού.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και δες και εγκατεστημένα προγράμματα αν συνεχίζει να έχει κουτάκια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προτίθεμαι να κάνω την πρώτη μου "μεγάλη" αγορά μετά από πολύ καιρό και θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας, σαΐνια του topic, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα μπαρκάρω και χρειάζομαι laptop για δουλειά και διασκέδαση...

Αυτό ή αυτό;

Αυτό που ζητάω κυρίως, είναι το βάληουφορμάνεη. Έχω συνηθίσει με παλιατζούρες σταθερούς*, είναι το πρώτο μου laptop, οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές.
Στο βαπόρι θα βλέπω ταινίες (..), θα μπαίνω ιντερνέτ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, I cross my fingers!) και θα παίζω FM. Πολύ FM.
Για τη δουλειά μου δεν υπάρχουν και τρελές απαιτήσεις, το Adobe Reader λογικά θα το σηκώνουν. :lol:
Απλώς το θέμα είναι να κρατήσει καμιά 5ετία, και ως laptop αλλά και ως κατασκευή (αεροδρόμια, ταξίδια κτλ).

*Αυτός που έχω τώρα (σταθερός, επαναλαμβάνω) έχει επεξεργαστή 3.2GHz RAM 2GB, 32μπιτο, τρέχει Windows7, έχω σκληρό 232GB και η κάρτα γραφικών, αν καταλαβαίνω καλά, είναι για τον *ούτσο κλαίγανε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν θες να παιζεις πολυ φμ τοτε θα θες και πολυ ραμ. αλλωστε, οσο πιο πολυ η ραμ, τοσα πιο πολλα πρωταθληματα μπορεις να φορτωσεις. ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”