Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Re: TransferManiac
Λοιπόν γίνεται χαμός σε όλα μας τα σάϊτ......Όλοι λέμε παπαριές...κάτσετε να δούμε τι θα πάρουμε...εγώ πάντως προβλέπω Νούνο Άσις και καλά είναι...!!!Δεν είμαστε και άπλες...

photis αυτήν την πληροφορια μου την έχουν δώσει απο της 23 Μαρτίου, θα δούμε στο τέλος ποιεί δεν είπαν παπαρές
- Xlapatsas777
Ο Transfer ειπαι στο FΒ οτι ο Ριερα τηα ανακοινοθει αλλα οχι απο τον Παοκ .. απο πιον ομοσ???
-
-
to noumero 9 tha einai apo tin xora tou tango auto lew mono kai na me thimithite....egw tha elega pate apo tora sto aerodromeio i gia na ton sikosete sta xeria i na ton petame petres den xero lew egw tora o xazos
Ρε κοντευω να τρελλαθω! Ο Ριερα θα ανακοινωθει, λεει, αλλα οχι απο τον ΠΑΟΚ... Μαλιστα... Μηπως θα ανακοινωθει απο τη Βαλενθια και μιλαμε για τον αδερφο του που πηγε εκει?? Το αλλο?? Να παμε στο αεροδρομιο αλλα να εχουμε κ μια τσαντα πετρες! Τι να πω... Γρηγορα διευκρινισεις γιατι το μυαλο μου θα βγει στη συνταξη...
-
Σήμερα το βράδι ή αύριο άρθρο για όλα τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας
υγ: Πολύ καλή ήταν και η πρωταπριλιάτικη στήλη... Ξανά διαβάστε την...
υγ: Πολύ καλή ήταν και η πρωταπριλιάτικη στήλη... Ξανά διαβάστε την...
- paok kerkyra
- maikopoulos
Το λινκ της πρωταπριλιάτικης, για όσους δεν έχει πονέσει το μυαλό τους αρκετά...
http://www.paokmania.gr/index.php/el/st ... 17-53.html
http://www.paokmania.gr/index.php/el/st ... 17-53.html
Η πρωταπριλιάτικη στήλη είναι γεμάτη από υπονοούμενα και σπόντες. Δώσε κάνα φως γιατί θα σκοντάψουμεεεεεε