Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Steenage »

για μενα το λες αυτο ρε ? :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Σάβ 14 Αύγ 2010, 20:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nianiaroukos

Δημοσίευση από nianiaroukos »

Παιδιά αυτα που θα πώ παρακάτω είναι αυτα που άκουσα απο τον ίδιο τον Βρύζα... Δεν εγγυόμαι αλήθεια αλλα είναι αυτά που άκουσα... Εχθές σε φιλικό Ξάνθη Κέρκυρα πήγα στο γήπεδο (κάνω διακοπές στο χωριό μου τον Πολύσιτο που είναι έξω απο την Ξάνθη) και τέσσερις θέσεις αριστερά μου καθόταν ο Βρύζας και μιλούσε με τον πατέρα μου... Είπε οτι έφυγε και ησύχασε... σχεδόν όλοι τον κατηγορούσαν μπροστά του και πίσω απο τις πλάτες του για οτιδήποτε κακό συνέβη στην ομάδα απο τότε που ανέλαβε πρόεδρος... Αυτά άκουσα αυτά σας λέω...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στην Ξάνθη ήταν πολύ σωστά όπως είπες αδερφέ.
http://news.pathfinder.gr/sports/648726.html

Εμένα η απορία μου είναι άλλη αυτή την φορά όμως κύριοι που τα ψάχνετε όλα.

Σύμφωνα με την σελίδα 45 σε αυτο το τόπικ και το ποστ του lefis κάπου στην μέση σαν κάτι να μην πάει καλά.
Γνωστά τα περί διαφωνιών με τον πρόεδρο αλλά ο Ζήσης πρόσφατα μας είπε σε συνέντευξη τύπου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και η φιλία ετών με τον Ζαγόρ συνεχίζεται.

Πρώτο ψέμα απο τον πρώην τεχνικό διευθυντή που του τα πρήξανε όπως είπε ο φίλος παραπάνω?
Δεν ξέρω δεν θέλω να το πιστεύω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Μάλλον εν βρασμώ το είπε λόγω των διαφωνιών του με τον πρόεδρο της ομάδας...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... &start=660

Παρ όλα αυτά όμως παρέλειψε κάτι πολύ σημαντικό να μας πει.

Όπως φαίνεται απο το άρθρο του sentragoal και ειδικότερα στον επίλογο του αναφέρει ότι υπήρχε εξασφαλισμένο μέλλον απο τον Πανόπουλο!

Αυτό πριν 1 μήνα για να μην ξεχνιόμαστε.

Η είδηση αυτή την φορά δεν είναι ότι οι σχέσεις τους ήταν χάλια ή ότι είχε πάρει απόφαση να φύγει αλλά ότι υπήρχε πρόταση απο τον Πανόπουλο και όχι οι φήμες απο Εθνική Πιλάβιους και Πιλάφια και βράσε ρύζι που τρέχουν σήμερα!

Αλήθεια άραγε αναρωτιέμαι απο πότε υπήρχε αυτή η επιθυμία του Πανόπουλου σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα και πότε έγινε αυτή η πρόταση στον Ζήση όταν μάλιστα στην περίπτωση Σάντος μάθαμε απο τον ίδιο ότι έγινε 6 μήνες νωρίτερα και ότι είχε ενημερωθεί ο Ζαγοράκης?

Πέρα απο αυτό κάποιος τον εμπιστεύτηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ειδικότερα στην εύρεση προπονητή.

Μήπως ο Ζήσης θα έπρεπε να μας εξηγήσει τελικά μερικά πράγματα όπως προανέφερα νωρίτερα σήμερα για το τι του συνέβη?

Τρί Μάιος 25, 2010

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο πλαίσιο των εναλλακτικών λύσεων, υπάρχουν αρκετές διαφορές απόψεων ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, ο Βρύζας δεν πρόκειται να μείνει «ξεκρέμαστος», καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Χρήστου Πανόπουλου να τον προσλάβει, δίνοντάς του εν λευκώ τη διαχείριση της Ξάνθης.

υγ
Όσο για το τάιμινγκ της απόφασης του οφείλω να παραδεχτώ ότι επέλεξε το σωστό timing τελικά και έκανα λάθος αρχικά πιστεύοντας ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρ. ;)

υγ2

Πείτε μου πότε θέλετε να το κλειδώσουμε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί αποφάσισε να φύγει.
Τον σέβομαι και τον εκτιμώ.
Καλή σταδιοδρομία Ζήση.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Γκας, το +1000 το ξέρεις και δεν χρειάζεται να στο πω, αλλά δεν κρατιέμαι ρε αδερφέ

άντε κι άλλα 1000 γιατί είσαι εσύ.

Γνώμη μου, μην το κλειδώσεις γιατί είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ και το τόπικ έχει τη θέση του εδώ. Αν το κλειδώσουμε είναι άδικο μια και υπάρχουν άλλα κι άλλα ανοιχτά. Για μένα θα είναι πάντα ένας απ αυτούς που ξεκίνησαν την επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+1000 ότι είναι ένας θρύλος και απο τους πρωτεργάτες της επανάστασης.

+1000 να μην κλειδωθεί αλλά δεν θέλω όλοι οι φίλοι οι υπερ ή οι κατά να βρίζονται μεταξύ τους κάθε 4 και λίγο αν είναι εφικτό.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Θα ξεθυμάνει (ελπίζω) μετά τον αγώνα με τη Φενέρ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δλδ θες να με πεισεις γκας τωρα οτι μας τρυπησε ο ..... αντιπροσωπος της σκοντα?ελα ρε κωστα,δλδ αυτα ειναι για μικρα παιδια.και για καποια μεγαλυτερα,που ειναι ετοιμα να χαψουν το ο,τιδηποτε.ελεος.το ..... ΨΕΜΑ,οπως το παρουσιαζεις του ζηση,περι καλης σχεσης με το θοδωρη ειναι αναλογο με του ζαγορ οτι και καλα στηριζει απολυτα τον προπονητη μπερεττα τη στιγμη που ειχε ηδη αποφασισει να μην του δωσει καμμια ευκαιρια.κι ο ζαγορ ελεγε οτι ειναι ανακριβη οσα λεγονται για τις κακες του σχεσεις με το βρυζα.αμεσως αμεσως σου βγαζω το ζαγορακη 2 φορες "ΨΕΥΤΗ".ετσι μπακαλικα δλδ να το παμε?να βγαλουμε παναγιτσα το ζαγορακη και φταιχτη το βρυζα?κατανοω την προσπαθεια να προστατευθει ο θοδωρης.ωστοσο,η αληθεια (;),παντα υποκειμενικα,ειναι οτι τον τελειωσε το βρυζα.τωρα,αν ψαχνουμε να βρουμε αλλοθι,μπορουμε να ανατρεχουμε σε συνεντευξεις κοκ.υποβιβαζε το ρολο και το λογο του στην ομαδα και αναγκαστικα ο βρυζας εφυγε.μη μου λες λοιπον οτι τον εμπιστευοταν και καλα,οπως λχ στο θεμα προπονητη,που του αναθεσε την ανευρεση του.του την αναθεσε αλλα μολις καποιοι παιχτες σηκωσαν μπαϊρακι βρηκε ΑΦΟΡΜΗ και τον εστειλε αδιαβαστο.και εξακολουθω να πιστευω οτι ο βρυζας ηταν ουσιαστικα αντιθετος στην αποπομπη μπερεττα!για να μη σου πω οτι τα 250.000 του ..... βελουδινου διαζυγιου με τον ..... τουριστα τα χρεωνεται ο προεδρος!αφου ηταν αποφασισμενος να στειλει την επιλογη του ζηση,επειδη δεν τη ...... γνωριζε,ωστε να την εμπιστευτει,τί προσελαβε το μπερεττα?ο βρυζας λοιπον αν ειχε ουσιαστικο λογο πλεον στα της ομαδας ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να την κανει.απλα επειδη δεν αποδεχτηκε το ρολο της μαριονετας,πολυ ορθως αποχωρησε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ ρε παιδια και εγω μαζι σας, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα,εμενα μου ειναι αδιαφορος απο τη μερα που μας ειπε οτι φευγει γιατι εκλεισε ο κυκλος του, αλλα δεν ειναι δυνατον να εφυγε επειδη ειχε την εναλακτικη του πανοπουλου
ο ανθρωπος κουραστηκε βαρεθηκε ξενερωσε δεν με ενδιαφερει γιατι πλεον δεν ειναι στον ΠΑΟΚ.
Πολλη μεγαλη η προσφορα του σε ολα τα επιπεδα τοση που μοιαζουν αμελητεα τα οποια λαθη εκανε αλλα το καραβι το αφησε χωρις να πει το παραμικρο αφηνωντας μας στο ελεος των ρουφιανων για την οποια πληροφορηση μας.
Το ιδιο θα μου πειτε εκανε και ο ζαγορ καποτε χωρις επισης καμια εξηγηση, αλλα δεν ειπε ποτε οτι εκλεισε ο κυκλος του λες και ηταν ενας οποιοσδηποτε επαγγελματιας,λες και δεν ηταν ενας απο εμας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μα εξήγησα ότι δεν πιστεύω ότι ο Βρύζας είπε ψέμματα.
Εν βρασμώ λόγω διαφωνιών για την ομάδα και τον σχεδιασμό της διαφώνησαν με τον Θοδωρή πιθανόν.

Σήκωσε μπαιράκι ο Γκαρσία σωστά.
Ξέρεις δεν τον έχω και τον Γκαρσία άνθρωπο (με μείωση συμβολαίου εν αντιθέση με Μπερέττα που περίμενε κάτι λεφτά απο την πρωην ομάδα για να έρθει σε εμάς να υπογράψει και με δηλώσεις χαχαχα χουχουχου) για άνθρωπο που δεν θα βγει να μιλήσει έξω απο τα δόντια αν κάτι πάει στραβά.
Απο την λέξη αρκίντια μέχρι το πουτάνας γιε Κάκο και απο τα μπουκέτα στην αδερφή που οι γάβροι θέλουν να διαολοστείλουν σήμερα τον ήρωα τους.
Όυτε τον θεωρώ κανά αδύναμο φλώρο να μην μπορεί να σηκώσει μερικά βαράκια ή να κάνει τραμπολίνο.
Ούτε επίσης θεωρώ τον αγρότη περίεργο Πάμπλο ικανό να μην βγάλει διπλοπροπονήσεις.

Αν ήταν αντίθετος στην αποπομπή Μπερέττα ο Βρύζας τότε όφειλε να παραιτηθεί εκείνη την στιγμή και να μην λέει άλλα και ότι έκανε λάθος επιλογή.
Ούτε να φωνάζει τον Ζαγοράκη στην Γερμανία να τον ενημερώσει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση είχε την στήριξη Ζαγοράκη.
Έτσι φάνηκε.
Τώρα αν τον έκανε εσωτερικά πόλεμο ο μεγάλος για να φύγει για τις επιλογές του είναι άλλο θέμα.
Μπορεί να έγινε έτσι μπορεί και να τα σκάτωσε όμως και το παλικάρι μας.

Πάντως αλήθεια γιατί τον Μπερέττα δεν τον άφησαν να χαιρετήσει τους παίχτες την μέρα που τον σουτάρανε?
Ξέρεις έχω φάει ένα κόλλημα με αυτό.
Τι μπορεί το τόσο κακό να έκανε εκεί στην Γερμανία?
Είναι αρκετά πανούργο αυτό που του κάνανε.

Τόσο κακός είναι ο Θόδωρος?

Α και το δημοσίευμα είναι πριν απο το φιάσκο Μπερέττα. ;)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Γκας οι υπεραπλουστεύσεις(που κάνεις σε πολλά θέματα) σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.
Εσύ αν ήσουν Βρύζας και ήσουν όντως σκοτωμένος με τον Ζαγοράκη(και δε μπαίνω στο ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο) τι θα έλεγες σε εκείνη την συνέντευξη Τύπου...είμαστε στα μαχαίρια και βγάζω σπυριά μόνο που κάθεται δίπλα μου αλλά μένω για το καλό του ΠΑΟΚ?
Τα πράγματα ήταν παγωμένα και κάποια στιγμή φτάνουν στο απροχώρητο και την κάνεις...μέχρι να την κάνεις,δημοσίως δε σε παίρνει να γίνεσαι κώλος όμως.
Οι αποχωρήσεις(παρομοίως με τις υποτιμήσεις)δεν προαναγγέλονται...
Μπορεί να είσαι σκοτωμένος με τη γκόμενα,όμως όταν είσαι καλεσμένος σε κανα γάμο,πηγαίνεις και είσαι χαχαχα και χαχαχου και μέσα στην καλή χαρά και την άλλη μέρα λες "άντε στον αγύριστο τώρα"....κάπως έτσι.

Διαφορετικά είναι στην περίπτωση Μπερέτα...αν ήταν αντίθετος έπρεπε να σηκωθεί και να φύγει.Αλλιώς είναι λίγος όταν κάθεται και αναλαμβάνει ευθύνες δημοσίως χωρίς να τις πιστεύει.
Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι διαφορετικό σε εκείνη την περίπτωση.

Και παρόμοιες ευαισθησίες για το πότε ακριβώς συμφώνησε να την κάνει και τι προτάσεις είχε, δεν είδα να σε πιάνουν για τον Εθνικό εκλέκτορα.Αλλά ξέχασα εκείνος κουράστηκε και έφταιγε και ο κόσμος,πολύ λαικούρα μαζεύεται στην Τούμπα σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ.

Ο Ζαγοράκης έμεινε,μ' αυτόν θα πορευτούμε αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας....

Το τόπικ πρέπει να μείνει ανοικτό plus να μη μολύνεται με αγιοποιήσεις παραγωγών καρπουζιών γιατί το πληκτρολόγιο μου το έχει πιάσει έντονη φαγούρα...υπάρχει γι' αυτό και σχετικό τόπικ άλλωστε όπως ενημερωθήκαμε και προσφάτως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

δλδ θα επαιζε ρολο για σενα φιλε obanebane αν ελεγε οτι "καποτε θα επιστρεψω στην ομαδα που ανδρωθηκα σαν Τ.Δ" και λοιπες φανφαρες?τοτε θα τον ενοιωθες ως εναν απο μας?οταν ανελαβε και μας εβγαλε απο την κριση,την περιοδο που ο θοδωρης ειχε ο,τι προβληματα ειχε,δεν ηταν ενας απο μας?οταν λογω των προσωπικων του γνωριμιων και του ονοματος που εφτιαξε στις χωρες που αγωνιστηκε σου εφερε βερον,κοντρερας,μουσλι,σορλεν (δικη του επιλογη κι αυτος),γκαρσια,τοτε ηταν ενας απο μας?δλδ με το που αποχωρει καποιος απο την ομαδα μας δεν κατανοω τους "μηχανισμους",που αναπτυσσουν ορισμενοι φιλοι,να μην ..... ασχολουνται πλεον με ανθρωπους που μεχρι πριν 3 μερες ηταν σωμα και ψυχη στην ομαδα!πραγματικα,το βρισκω εντυπωσιακο .....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ακριβώς bono δεν ασχολούμαι με το γιατί έφυγε ο Σάντος αλλά με το αποτέλεσμα το οποίο είναι ότι έφυγε γιατί έτσι ήθελε.
Επίσης είπε γιατί έφυγε.
Επίσης το ξαναείπε γιατί έφυγε αλλά εξακολουθείς να τον θεωρείς καρπουζά και ανθρωπάκι.

Αλήθεια ο Ζήσης τώρα που φεύγει πιθανόν για Ξάνθη και όχι για Εθνική όπως παραπληροφορηθήκαμε και μάλιστα γνωρίζοντας πιθανή πρόταση τουλάχιστον ένα μήνα πριν δεν θα ασχοληθείς αντίστοιχα?
Πως θα τον χαρακτήριζες?
Πεπονά και νανάκι?

Τέλος καλά στην Ξάνθη?
Είναι δυνατόν! :shock:
Άβαταρ μέλους
navigator11

στο ξαναεγραψα,σε ενημερωσα,αλλα εξακολουθεις να .... παραλληρεις κατα του σαντος σε ..... ασχετο τοπικ!καλα τα λες.συνεχισε να απαξιωνεις τους ανθρωπους,που με τις προσωπικες τους γνωριμιες και την επαγγελματικη τους γνωση και αρτιοτητα σε φερανε εδω που σε φερανε,με τα λαθη και τις αδυναμιες τους.εσυ μπορεις να θεωρεις οτι σαντος και βρυζας εβλαψαν ανεπανορθωτα την ομαδα γιατι ο μεν σαντος δεν περασε τις τουλιπες,δεν κερδαγε ντερμπυ,μεχρι που αρχισε να κερδαει και τοτε το πληκτρολογιο σου ...... ΜΠΟΥΚΩΣΕ κι αρχισε να γραφει άλλα απο αυτα που προφανως του εδινες εντολη να γραψει (μαλλον για να σε .... προστατευσει),επελεξε να παει στην εθνικη γιατι ηταν χεστης,ο δε βρυζας γιατί αραγε?περιμενουμε εναγωνιωδως οι ..... φάνς σου τα "επιχειρηματα" της προσωπικης σου ..... αγαλλιασης και για το μπουλο βρυζα!δε σε φοβαμια,απο φαντασια και αγνωμοσυνη σκιζεις.καλη .... εμπνευση το λοιπον.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το γιατί τον θεωρώ πλέον καρπουζά και ανθρωπάκι θα απαντηθεί στο κατάλληλο τόπικ.Και πάντως όχι γι' αυτό που λες.
Ετοιμάζω πόστ σεντόνι :lol: :lol: μόνο να μου πεις πότε για να μην αποπροσανατολίζω την ομάδα που έχει κρίσιμο αγώνα μπροστά :lol:

Ολες οι αποχωρήσεις δεν είναι ίδιες και μην τα κάνεις αχταρμά.....Ο Βρύζας προφανώς έφυγε γιατί μάλωσε,θίχτηκε,σκοτώθηκε ότι θες βάλε,είναι ηλίου φαεινότερο.
Ο άλλος όχι εκτός και αν μας το κρατάει κίντερ-έκπληξη και δε μας το μολόγησε.
Καμμιά σχέση το ένα με το άλλο...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ρε συ navigator για το Βρύζα δεν έχω πει κακιά κουβέντα....τι μαλακίες κάθεσαι και λές?
Τόσο δεν ξέρεις να διαβάζεις και κατεβάζεις όποια ανοησία σου έρχεται πρόχειρη?
Τι να σου πω ρε συ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”