Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι αλλά στον Πανόπουλο?
Τον κολλητό του Κόκαλη?

Ή στην Εθνική του Πιλάβιου?

Bono είσαι ελεύθερος να λες ότι θέλεις όπως λες εδώ και καιρό άλλωστε ασχέτως αν διαφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κι αντε να σου πω τωρα μπονο,προσπερνωντας τα ..... ευγενη σχολια,μιας κι εχεις και τις ευλογιες του κωστα να λες ο,τι λες,πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δε γουσταρε το ..... ανθρωπακι πλεον να κανει τον ...... παιδονομο και ισορροπιστη μεταξυ ζαγορ και ζηση?αν,προς αποφυγη συγκρουσεων ή απορροφηση κραδασμων απο συγκρουσεις μεταξυ των δυο,εμπαινε ο σαντος στη μεση?δεν μπορει να ηταν αυτος ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ να ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ?κι οπως ο ιδιος γραφεις,θα μπορουσε να τον επικαλεστει ανοιχτα στα δημοσια λεγομενα του?αφου δεν μπορουσε ο βρυζας να πει ο,τι πραγματικα ενιωθε,φρονω οτι το αυτό ισχυει και για το σαντος!ή μηπως οχι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 14 Αύγ 2010, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το σίγουρο μετά αυτό το δημοσίευμα είναι ότι ΔΕΝ την έκανε ο Ζήσης λόγω Μπερέττα.

Το άλλο σίγουρο είναι ότι τα σπάσανε πολύ νωρίτερα και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής όταν επέστρεψε ο Πρόεδρος ο τωρινός και τον αντικατέστησε.

Για την πολυθρόνα μάλλον έγινε ο χουλιαμάς.

Αλλά όχι και στην Ξάνθη.
Θα στεναχωρηθώ πολύ για τον Ζήση αν επιλέξει για την καριέρα του αυτή την ομαδούλα της διαπλοκής.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:
+1000 να μην κλειδωθεί αλλά δεν θέλω όλοι οι φίλοι οι υπερ ή οι κατά να βρίζονται μεταξύ τους κάθε 4 και λίγο αν είναι εφικτό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

καλα ρε κωστα,μην το φερεις και βαρεως!τουλαχιστον,δε θα παει και στην πλεον διαπλεκομενη των ομαδων,την εθνικη ....

μονο γι'αυτο θα του δοθει,θελω να πιστευω,μια δευτερη ευκαιρια να επιστρεψει ......

σημασια εχει οτι τον ιζνογκουντ τον διωξαμε εγκαιρως .....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Bono έγραψε:Ρε συ navigator για το Βρύζα δεν έχω πει κακιά κουβέντα....τι μαλακίες κάθεσαι και λές?
Τόσο δεν ξέρεις να διαβάζεις και κατεβάζεις όποια ανοησία σου έρχεται πρόχειρη?
Τι να σου πω ρε συ...

οι αιχμες κι οι σποντες συνεχως απο περυσι το καλοκαιρι μεχρι και τωρα για τις μετεγγραφες δεν αφορουσαν στο βρυζα?συγγνωμη,τοτε μαλλον εσφαλλα ....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

gash04 έγραψε: Bono είσαι ελεύθερος να λες ότι θέλεις όπως λες εδώ και καιρό άλλωστε ασχέτως αν διαφωνώ μαζί σου.
Ποιό ακριβώς το νόημα του παραπάνω?
Κάποια μορφή υπενθύμισης ,μήπως?
Οι υπόλοιποι εδώ στο forum δεν λένε ότι θέλουν?
navigator11 έγραψε:μιας κι εχεις και τις ευλογιες του κωστα να λες ο,τι λες,
και στο καπάκι....

Εσύ navigator μάθε πρώτα να διαβάζεις τι λέει ο άλλος και να μην αλλοιώνεις τα γραφόμενα του σαν γυναικούλα όπως έκανες στο θέμα Βρύζα...για τον Βρύζα μακριά από μένα τα υπονοούμενα...ο gash μιλάει για συμφωνίες με Πανόπουλους και δε συμμαζεύεται και όχι εγώ....έχεις χάσει τι διαβάζεις και από ποιόν.
Αιντε και μη μας γυρνάς τα μυαλά.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νάβι τώρα που διώξαμε τον Βρύζα θα πάρει και αποζημίωση?

Θα χτίσει και καμιά βίλα με πισίνα στην Χαλκιδική όπως ο Ζαγοράκης?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειπα ποτε τι ηθελα να πει ο βρυζας φευγοντας για να ειναι αρεστος στα ματια ολων μας, αυτο που ειπα και δεν αλαζει ειναι οτι το παλικαρι μας ειπε οτι εκλεισε ο κυκλος του στην ομαδα, αυτα τα λενε μονο οσοι εχουν επαγγελματικη και μονο σχεση με μια ομαδα ακριβως το ιδιο εκανε και ο πορτογαλος δασκαλος,κομπλεξικος,εγωιστης
(τους παραπανω χαρακτηρισμους τους ασπαζομαι ακριβως με την σειρα που τους παραθετω)
Πως λοιπον εγω να συγχωρησω δυο ανθρωπους που ο μεν πρωτος μας λεει ενα απλο εκλεισε ο κυκλος μου στην ομαδα ο δε δευτερος ενα κουραστηκε σε συνδιασμο με ενα εκλεισε ο κυκλος μου και ενα τριτο ειχα απολυτη επιτυχια στο τριετες πλανο που ειχαμε βαλει με την ομαδα, και μετα απο ενα μηνα ξεκουραστηκε ανοιξε ενα νεο κυκλο και εφτιαξε ενα νεο πλανο με την εθνικη της χωρας μας?
Οκ ο σαντος για μενα ειναι δικαιολογημενος μιας και ειναι απλα ενας επαγγελματιας και τιποτα παραπανω για τον συλογο, αλλα ο ζησης στα ματια μας τουλαχιστον δεν ηταν τετοιος και θα μου αρκουσε απο αυτον ενα δεν ταιριαξαμε ρε αδερφε δεν μπορεσουμε να συνεχισουμε δεν σκεφτομασταν πια με τον ιδιο τροπο και θεωρησα καλο να φυγω, ουτε λεπτομερειες ουτε τιποτα παραπανω, αντιθετα απο αυτο αφησε τον εαυτο του ερμαιο των ρουφιανων και καποιους απο εμας με το δικιο μας να τον θεωρουμε λιποτακτη.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Το είπε obane ''ακόμα και όταν διαφωνήσαμε''

Όπως και για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο κάποτε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Bono έγραψε:
gash04 έγραψε: Bono είσαι ελεύθερος να λες ότι θέλεις όπως λες εδώ και καιρό άλλωστε ασχέτως αν διαφωνώ μαζί σου.
Ποιό ακριβώς το νόημα του παραπάνω?
Κάποια μορφή υπενθύμισης ,μήπως?
Οι υπόλοιποι εδώ στο forum δεν λένε ότι θέλουν?
navigator11 έγραψε:μιας κι εχεις και τις ευλογιες του κωστα να λες ο,τι λες,
και στο καπάκι....

Εσύ navigator μάθε πρώτα να διαβάζεις τι λέει ο άλλος και να μην αλλοιώνεις τα γραφόμενα του σαν γυναικούλα όπως έκανες στο θέμα Βρύζα...για τον Βρύζα μακριά από μένα τα υπονοούμενα...ο gash μιλάει για συμφωνίες με Πανόπουλους και δε συμμαζεύεται και όχι εγώ....έχεις χάσει τι διαβάζεις και από ποιόν.
Αιντε και μη μας γυρνάς τα μυαλά.....

στους "χαρακτηρισμους" σου αφορουσε το σχολιο μου.για τα "μυαλα" σου και τις ..... στροφες τους δε δυναμαι να κανω κατι.σε ρωτω λοιπον οι ..... κραυγες περι σωρειας λαθος επιλογων στους σχεδιασμους των 2 καλοκαιριων και ανισοκατανομης του ροστερ δεν ενεπλεκαν και το βρυζα μεσα?εκτος κι αν αφορουσαν μονο στα εργα και ημεραι του κονσεϊσαο μονο .......

πλεον μπορεις να χαρακτηρισεις αφοβα ......

μη φειδεσαι ......
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

navigator11 έγραψε: οι αιχμες κι οι σποντες συνεχως απο περυσι το καλοκαιρι μεχρι και τωρα για τις μετεγγραφες δεν αφορουσαν στο βρυζα?συγγνωμη,τοτε μαλλον εσφαλλα ....
1.Δεν θεωρώ καθόλου τον Βρύζα αλάνθαστο σε αντίθεση με το μύθο που έχει δημιουργηθεί γι' αυτόν.
2,Δεν θεωρώ ότι με πρόεδρο(ισχυρή προσωπικότητα και πρώην ποδοσφαιριστή)Ζαγοράκη και πρπονητή(επίσης ισχυρή προσωπικότητα)Σάντος όλη η ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού ήταν δική του.
3.Ενστάσεις για λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό και λάθη έχουν διατυπωθεί από πολλούς.Δεν είμαι ο μόνος.
Μόλις παραπάνω ο gash μιλάει για Μπερέτες και Σαβίνηδες.
4.Και σε κάθε περίπτωση απόψεις εκφράζω λέγοντας αυτό και αυτό γιατί έτσι και έτσι.Ούτε τ' άρπαξε,ούτε τα χούφτωσε.
Και σε καμιά περίπτωση αιχμές και σπόντες.Ξεχώρισε τις έννοιες στο μυαλό σου και μην αμολάς ανοησίες γιατί έτσι σε βολεύει.

Αιχμές και σπόντες είναι να λες πως ο Ζαγοράκης θα κάνει τεχνικό διευθυντή τη Λίλη και θα βολέψει τους κολλητούς του,όπως έλεγες σε πλήθος πόστ σου....
Θα μας μιλήσεις και συ για σπόντες.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

gash04 έγραψε:Νάβι τώρα που διώξαμε τον Βρύζα θα πάρει και αποζημίωση?

Θα χτίσει και καμιά βίλα με πισίνα στην Χαλκιδική όπως ο Ζαγοράκης?

αυτο τωρα το υπαινισσεσαι εσυ για το ζηση ή προσπαθεις να το φορτωσεις σαν ΑΙΧΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ απεναντι στο ζαγορακη?ουδεποτε εχω ασπαστει καμμια ΑΝΟΗΣΙΑ που εμπλεκει το ζαγορακη με μιζες απο την ενασχοληση του με την ομαδα!αλλοι ειναι σιγουροι οτι πρωην συνεργατες του ζαγορακη απεδειχθησαν ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και φροντισαν εδω και καιρο να καλυψουν τον επαγγελματικο τους κωλο,προδιδοντας τον "ΠΡΟΕΔΡΟ"!εγω εκφραζω ανησυχιες για τα πραττομενα ζαγορακη τον τελευταιο καιρο.πανω στο διοικητικο,οργανωτικο κομματι.οποιος βλεπει οτι ολα πανε καλα κι ο ζαγορ ειναι ο ιδιος με πριν,δικαιωμα του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Bono έγραψε:
navigator11 έγραψε: οι αιχμες κι οι σποντες συνεχως απο περυσι το καλοκαιρι μεχρι και τωρα για τις μετεγγραφες δεν αφορουσαν στο βρυζα?συγγνωμη,τοτε μαλλον εσφαλλα ....
1.Δεν θεωρώ καθόλου τον Βρύζα αλάνθαστο σε αντίθεση με το μύθο που έχει δημιουργηθεί γι' αυτόν.
2,Δεν θεωρώ ότι με πρόεδρο(ισχυρή προσωπικότητα και πρώην ποδοσφαιριστή)Ζαγοράκη και πρπονητή(επίσης ισχυρή προσωπικότητα)Σάντος όλη η ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού ήταν δική του.
3.Ενστάσεις για λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό και λάθη έχουν διατυπωθεί από πολλούς.Δεν είμαι ο μόνος.
Μόλις παραπάνω ο gash μιλάει για Μπερέτες και Σαβίνηδες.
4.Και σε κάθε περίπτωση απόψεις εκφράζω λέγοντας αυτό και αυτό γιατί έτσι και έτσι.Ούτε τ' άρπαξε,ούτε τα χούφτωσε.
Και σε καμιά περίπτωση αιχμές και σπόντες.Ξεχώρισε τις έννοιες στο μυαλό σου και μην αμολάς ανοησίες γιατί έτσι σε βολεύει.

Αιχμές και σπόντες είναι να λες πως ο Ζαγοράκης θα κάνει τεχνικό διευθυντή τη Λίλη και θα βολέψει τους κολλητούς του,όπως έλεγες σε πλήθος πόστ σου....
Θα μας μιλήσεις και συ για σπόντες.....

ενταξει,πειστηκα.το "ισχυρη προσωπικοτητα" για το ..... ανθρωπακι το φαγουριζομενο πληκτρολογιο σου κατα δικη σου εντολη το εγραψε? :lol: :lol: :lol: :lol:

κι οσον αφορα στο θεμα λίλη προφανως κι εσυ κατανοεις ο,τι θες,εκτος κι αν αδυνατεις αλλιώς (εν τοιαυτη τη περιπτωσει εχεις την κατανοηση μου).φυσικα και το σχολιο αφορουσε στην αγαπημενη εσχατως συνηθεια του "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" να δημιουργησει ενα ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ απο .... ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ του,τους οποιους ξερει,εκτιμα,αγαπα,εμπιστευεται,μπλα,μπλα,μπλα.τελικα σε υπερτιμησα.δεν πειραζει.το σφαλλειν εστι ανθρωπινον.εκτος απο το σαντος,ετσι?για να μην ξεχνιομαστε ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 15 Αύγ 2010, 00:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gash04 έγραψε:«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Το είπε obane ''ακόμα και όταν διαφωνήσαμε''

Όπως και για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενείο κάποτε.

Εγω δεν βλεπω να ειπε τιποτα, το να διαφωνεις με καποιον με τον οποιο συνεργαζεσαι αμμεσα ειναι κατι καθημερινο στις δουλειες και στις ζωες ολων μας, αλλα ακομα και ετσι δεν μας ειπε οτι ο λογος της φυγης του ειναι οι οποιες διαφωνιες υπηρξαν μιας και προσπαθουσαν να τις αξιοποιησουν για το καλο της ομαδας αλλα το οτι εκλεισε ο κυκλος.

Αυτο που μου ειχε διαφυγει και το θεωρω σημαντικο ειναι αυτη η προταση:Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα.
Τελος παντων κακως πιαστηκα απο τις λεξεις η ουσια ειναι οτι χασαμε ενα σημαντικο στελεχος ελπιζω να βγει σε καλο.
Και κατι τελευταιο σαν πολλα στραβα δεν μαζευτηκαν ρε μαγκες το τελευταιο διαστημα? δε μπορει κατι καλο θα κανει την εμφανιση του και νομιζω οτι αυτο θα ειναι η προκριση με τους τουρκους οχι οτι θα μας λυσει ολα τα προβληματα αλλα θα ειναι ενα καλο φαρμακο για να αρχισουν να κλεινουν οι πληγες της ομαδας, και υγιεις να προχωρησουμε ολοι μπροστα για το καλο της ομαδας που τοσο αγαπαμε ολοι.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”