Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Guitarman »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:40
Guitarman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:32 Αν τίθεται όντως ζήτημα ασφαλείας, θα πρεπει να κλείσει το παλατάκι μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες. Επισης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον ΑΣ και αν (όντως) δεν υπάρχει ενοικιαστηριο μεταξύ των 2 (κάποιος το ανέφερε εδω μεσα) δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεί το παλατάκι ακομα και εαν ολοκληρωθούν οι μελέτες κ επιδιορθωσεις. Μεχρι να κλεισουν αυτα τα ζητηματα μια καλή εναλλακτικη ειναι το γηπεδο του Μακεδονικού. Μια άλλη λύση ειναι το κλειστό των Συκεων ή της Νεάπολης στο Στρεμπενιωτη. Εκει φαντάζομαι ο δήμαρχος θα το δώσει με 60.000 ευρος το χρόνο.

Τρένο για NBA και Euroleague!

Εντιτ: Ο δήμαρχος μόλις έφτιαξε και πάρκινγκ δίπλα στο κλειστό Συκεων. Οποτε υπάρχει εύκολη πρόσβαση και για τα 200-300 ατομα που χωράνε οι κερκίδες του...
Θα καταδεχτει να ρθει η Καντιλακ στις ποταπες Συκιες;Eγω εδω με το φτωχο πλην τιμιο αουντακι μου το λυπαμαι :lol:
:lol:

Συντοπίτη μου καμπαμαρου, εγω τον κωλο μου σκέφτομαι. Απο Κύπρου μια ευθεία στη Ρήγα Φεραίου και σε 10 λεπτά ειμαι με τα πόδια στο κλειστό. Και ρετσινες με σούβλες στον Σωτήρη :lol:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Με χαμερ κυκλοφορειτε εκει πανω;
These users thanked the author Мир for the post (total 5):
Guitarman, Kabamaru11, Maklaz, SCIFO, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:40
Guitarman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:32 Αν τίθεται όντως ζήτημα ασφαλείας, θα πρεπει να κλείσει το παλατάκι μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες. Επισης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον ΑΣ και αν (όντως) δεν υπάρχει ενοικιαστηριο μεταξύ των 2 (κάποιος το ανέφερε εδω μεσα) δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεί το παλατάκι ακομα και εαν ολοκληρωθούν οι μελέτες κ επιδιορθωσεις. Μεχρι να κλεισουν αυτα τα ζητηματα μια καλή εναλλακτικη ειναι το γηπεδο του Μακεδονικού. Μια άλλη λύση ειναι το κλειστό των Συκεων ή της Νεάπολης στο Στρεμπενιωτη. Εκει φαντάζομαι ο δήμαρχος θα το δώσει με 60.000 ευρος το χρόνο.

Τρένο για NBA και Euroleague!

Εντιτ: Ο δήμαρχος μόλις έφτιαξε και πάρκινγκ δίπλα στο κλειστό Συκεων. Οποτε υπάρχει εύκολη πρόσβαση και για τα 200-300 ατομα που χωράνε οι κερκίδες του...
Θα καταδεχτει να ρθει η Καντιλακ στις ποταπες Συκιες;Eγω εδω με το φτωχο πλην τιμιο αουντακι μου το λυπαμαι :lol:

Παίρνω την εμπνευσμένη ασίστ και ορμάω για ανάποδο κάρφωμα

Εικόνα
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Guitarman, Sera4, Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:54 "Η ανταλλαγή επιστολών και εξωδίκων στον ΠΑΟΚ, μεταξύ Μυστακίδη – Ερασιτέχνη, δημιουργεί ένα θέμα, που καθόλου δεν αρέσει στους φιλάθλους, αλλά ούτε και σε παράγοντες του συλλόγου!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη, που είναι πολύ σημαντικό και αρκετά σοβαρό: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρεία του Τέλη Μυστακίδη, έχει πάρει το “Παλατάκι”, χωρίς ενοικιαστήριο συμβόλαιο!

Αυτό σημαίνει ότι εάν χτυπήσει κάποιος, εάν γίνει κάποιο ατύχημα στο γήπεδο ή καμιά “στραβή”, την πληρώνει ο Ερασιτέχνης και ΟΧΙ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Εάν δεν γίνει συμβόλαιο ενοικίασης όλα θα είναι στον αέρα, αλλά εδώ υπάρχει η διαφορά στο οικονομικό, δεδομένου ότι η πλευρά Μυστακίδη, δια του διευθύνοντος συμβούλου, Ιωάννη Πετμεζά, πρότεινε ποσό 60.000 ευρώ ετησίως (!) στην διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία φυσικά και δεν συζήτησε την πρόταση, αφού στον μυαλό τους, ο Ησαϊάδης και τα άλλα μέλη της διοίκησης έχουν ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο!"

αρθρο απο τον Μουστακια

Θεωρω υπερβολικα μικρο ποσο τα 60.000ε ανα χρονο,ποσο που εχουμε ξαναγραψει εδω μεσα,θεωρω βεβαια καπως τσιμπημενο ποσο κ τα 1,2εκ τον χρονο.
Το Jackaroo στην Μητροπόλεως πάντως πληρώνει περισσότερα απο αυτά που θέλει να δώσει η πλευρά Μυστακίδη για το γήπεδο.

Τι παράνοια ζούμε ρε πούστρη μου.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Kabamaru11, Guitarman, Sera4, sandrel
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τον Σωτηρη αδερφε τον εκοψα,εχει χαλασει δυστυχως,αν εισαι Κυπρου πηγαινε στο περι λαδοκολλας ο λογος,αλλα προτιμησε μεριδες γιατι στα τεμαχια σκιζει λιγο στις τιμες.Γειτονια ειμαστε κ στανταρ γνωριζομαστε.

Υ.Γ. Αν εισαι ο σεβεν θα φας πολυ ξυλο την επομενη φορα που θα σε δω να ξες :lol:
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Guitarman
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Καλοφορετο το παλτό στους "μπάσκετικους" "οπαδούς" μας
που περιμένανε λέει χρόνια τετοιον παράγοντα...... :lol: :lol: :lol:

Μόνο που αυτό το παλτό δεν είναι παίχτης για να φύγει...
Θα το πιείτε μέχρι τέλους το ποτηριον τούτο.....

Το κακο είναι όμως ότι όλοι εμείς που λέγαμε και χαρακτηριζομασταν
αντί ΠΑΟΚτσηδες, μίζεροι, Κασσάνδρες, και παρανοϊκοί που
δε θέλαμε έναν τέτοιον άνθρωπο (αλλά δισεκατομμυριούχο) πουθενά στον ΠΑΟΚ μας,
δυστυχώς δικαιώθηκαμε πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις......

Ούτε μια θα δε λαλήσει βασικά. Γιατί από τον Ιούνιο δεν έχει περάσει μια μέρα
χωρίς πρόβλημα......

Φυσικά για όλα φταίνε οι άλλοι. Τότε έφταιγε ο ΑΣ. Μετά το Μετρόπολις.
Μετά οι σύνδεσμοι. Μετά ο Τσακαλεας. Τώρα ο Κλειτος και οι συνεργάτες.
ΠΟΤΕ ο ΜΥΣΤΑΚΊΔΗΣ!

Αλλά έρχονται χρήματα για μεταγραφές εκατομμυρίων.
Την ίδια στιγμή που δεν πληρώνει τα χρέη της ΚΑΕ
για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Γιατί δε θέλετε να καταλάβετε ότι μια συμφωνία ολοκληρώνεται
ΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ.

Και ακόμη δε μπήκε, δεν πλήρωσε τον ΑΣ. Και τον Χέντρικ.
Και.......
Και τι θα γίνει με το Παλατάκι; 1.200.000 το χρόνο ζήτησε ο ΑΣ.
Και αυτός λέει δίνει 60.000 :lol: :lol: :lol: :lol:

Γελάνε όλοι μαζί του, αλλά σε λίγο θα γελάνε μαζί μας.
Και όταν και αν θα κάνει αυτές τις μεταγραφές που λέει,
ποτέ και ποιος θα της πληρώσει όταν θα φύγει αφήνοντας χρεωμένη
την ΚΑΕ με εκατομυρια;

Γιατί τα χρέη ΘΑ ΕΙΝΑΙ της ΚΑΕ και όχι του Μυστακίδη......
Εκτός και αν δε γνωρίζεται τον νόμο περί ΑΕ.....

Και όσοι βαρέθηκατε να παίζετε ντέρμπυ με το Λαύριο
θα βρεθείτε να παίζετε ντέρμπι με την Κάτω Μαγούλα.....

ΥΓ. Αυτό που βγήκε με το cube, θα μπορούσε να το βγάλουν
μόνο οι ίδιοι που λέγανε ποιος θα είναι υπεύθυνος
αν πέσει η Τούμπα........
Ξεφτίλα από επικίνδυνους ανθρώπους να είναι στον ΠΑΟΚ μας.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
Guitarman, leomatos88, makednoss, Apil44, sandrel
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

@Kabamaru11
Η λαδόκολλα ειναι πολυ καλή όντως. Και ναι εχεις δίκιο ότι ο Σωτήρης χάλασε. Εχθες πήγα κάτω στο Παραδοσιακό δίπλα στον Μαύρο Γάτο. Τιμιοτατο. Δεν ειμαι ο Σεβεν όχι. :lol: Και σίγουρα γνωριζόμαστε.

Και οντοπικ: Μια χάρη υπεργαλαξιακε ΠΑΟΚτση! Θελω να δω Euroleague ΠΑΟΚ Real Madrid στο κλειστό Συκεων. Κανε μου την χάρη, να χαρείς τα proof of funds σου!
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
Kabamaru11, Montrealiotis
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Να τον χαιρόμαστε....

Θα πρέπει να μιλήσει πάλι το γήπεδο...

Δε βλέπω άλλη λύση
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Montrealiotis, sandrel
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Τέλη παρτο αλλιώς, θα βρεις
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

μεγιστάνα εσύ θα μας απογειώσεις στην ευρωλίγκα και ασχολείσαι με τη συντήρηση του cube;
κρίμα απογοήτευση
απλά με τη λίρα 100 που μας έτυχε στη μπάλα (Τραντέλληνας) ξεχάσαμε πόσο παπατζίλικι κυκλοφορεί εκεί έξω που είναι ο κανόνας
These users thanked the author tsou for the post (total 6):
makedonas1926, paokkerkir, don PAOK, Azrael, paok apo epilogi, sandrel
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

trouman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:00 Να τον χαιρόμαστε....

Θα πρέπει να μιλήσει πάλι το γήπεδο...

Δε βλέπω άλλη λύση
Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
sandrel
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Όσοι με άμεση ή έμμεση, θεσμική, παραθεσμική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με τον ΠΑΟΚ έβαλαν από το παράθυρο το συγκεκριμένο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ, αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπόλογοι στον κόσμο και την ιστορία της ομάδας.

Όσοι φίλαθλοι και οπαδοί ενθουσιάστηκαν, υποστήριξαν, μάλωσαν, θύμωσαν υπέρ της εισόδου του στον ΠΑΟΚ, δεν είναι υπόλογοι σίγουρα σε μένα, και προφανώς σε κανέναν. Μόνο η ίδια τους η συνείδηση, ο ίδιος τους ο καθρέφτης μπορεί να τους ζητήσει το λόγο και δε μου πέφτει προσωπικά κανένας λόγος. Όμως και αυτοί συνοπαδοί μου είναι, όπως και εγώ δικός τους, και η ταπεινή μου άποψη είναι ότι πρώτοι πρώτοι έπεσαν θύματα αυτοί από τη δράση ενός κακόβουλου περαστικού, που ο σκοπός του (οφθαλμοφανής από την πρώτη στιγμή, για μένα τουλάχιστον) ήταν και παραμένει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

Η διάλυση του ΠΑΟΚ ήταν και είναι ο σκοπός του όχι διότι είναι υποστηρικτής άλλης ομάδας, δεκάρα δε δίνει για τις ομάδες και τους λαούς τους. Δούρειος Ίππος ο ΠΑΟΚ, για να απονομιμοποιήσει την παρουσία πρώτα στον ΠΑΟΚ και ύστερα στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα, συλλήβδην και οπουδήποτε, του Σαββίδη, για να του πάρει αβρόχοις ποσί τις δουλειές, για δικό του ή άλλων λογαριασμό και με όρους άγριας δύσης του δεκάτου ενάτου αιώνα.

Λευτεριά στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μας!

ΥΓ. Τρολάκια, δημοσιογραφάκια, ιστορικά προεδράκια δε θα χαλάσω το σάλιο μου για την πάρτη σας.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 12):
Guitarman, GEOL, Sera4, makednoss, navigator11, Maklaz, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, don PAOK, Jean Valjean, theo-drama and 2 more users
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ο @prist64 δεν ήταν που έλεγε ότι όταν θα βγουν στη φόρα τα του γηπέδου θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; δυστυχώς δικαιώθηκε εν μέρει. Δεν θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, θα γελάνε όλοι μαζί μας
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Kabamaru11, paokkerkir, sandrel
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

leomatos88 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:08 Όσοι με άμεση ή έμμεση, θεσμική, παραθεσμική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με τον ΠΑΟΚ έβαλαν από το παράθυρο το συγκεκριμένο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ, αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπόλογοι στον κόσμο και την ιστορία της ομάδας.

Όσοι φίλαθλοι και οπαδοί ενθουσιάστηκαν, υποστήριξαν, μάλωσαν, θύμωσαν υπέρ της εισόδου του στον ΠΑΟΚ, δεν είναι υπόλογοι σίγουρα σε μένα, και προφανώς σε κανέναν. Μόνο η ίδια τους η συνείδηση, ο ίδιος τους ο καθρέφτης μπορεί να τους ζητήσει το λόγο και δε μου πέφτει προσωπικά κανένας λόγος. Όμως και αυτοί συνοπαδοί μου είναι, όπως και εγώ δικός τους, και η ταπεινή μου άποψη είναι ότι πρώτοι πρώτοι έπεσαν θύματα αυτοί από τη δράση ενός κακόβουλου περαστικού, που ο σκοπός του (οφθαλμοφανής από την πρώτη στιγμή, για μένα τουλάχιστον) ήταν και παραμένει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

Η διάλυση του ΠΑΟΚ ήταν και είναι ο σκοπός του όχι διότι είναι υποστηρικτής άλλης ομάδας, δεκάρα δε δίνει για τις ομάδες και τους λαούς τους. Δούρειος Ίππος ο ΠΑΟΚ, για να απονομιμοποιήσει την παρουσία πρώτα στον ΠΑΟΚ και ύστερα στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα, συλλήβδην και οπουδήποτε, του Σαββίδη, για να του πάρει αβρόχοις ποσί τις δουλειές, για δικό του ή άλλων λογαριασμό και με όρους άγριας δύσης του δεκάτου ενάτου αιώνα.

Λευτεριά στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μας!

ΥΓ. Τρολάκια, δημοσιογραφάκια, ιστορικά προεδράκια δε θα χαλάσω το σάλιο μου για την πάρτη σας.
Στην κεντρική!
These users thanked the author GEOL for the post (total 4):
leomatos88, makednoss, gervasio artigas, sandrel
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Μπαρούfossa βγες να μας πεις για τον πρόεδρο.
Αυτός θα κάνει τον άλλο τον κάβουρα της κούλας να μοιάζει κιμπάρης.
Εξώδικο για το cube λέει.
Βλέπω το επόμενο να αφορά τα μπουρμπουάρ του κυλικείου.

Κάτσε δύο βδομάδες έξω, που θα ειρωνευτείς τον συνφορουμιτη σου. Μαύρο Χιονι.
These users thanked the author makednoss for the post:
GEOL
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”