Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:40Θα καταδεχτει να ρθει η Καντιλακ στις ποταπες Συκιες;Eγω εδω με το φτωχο πλην τιμιο αουντακι μου το λυπαμαιGuitarman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:32 Αν τίθεται όντως ζήτημα ασφαλείας, θα πρεπει να κλείσει το παλατάκι μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες. Επισης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον ΑΣ και αν (όντως) δεν υπάρχει ενοικιαστηριο μεταξύ των 2 (κάποιος το ανέφερε εδω μεσα) δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεί το παλατάκι ακομα και εαν ολοκληρωθούν οι μελέτες κ επιδιορθωσεις. Μεχρι να κλεισουν αυτα τα ζητηματα μια καλή εναλλακτικη ειναι το γηπεδο του Μακεδονικού. Μια άλλη λύση ειναι το κλειστό των Συκεων ή της Νεάπολης στο Στρεμπενιωτη. Εκει φαντάζομαι ο δήμαρχος θα το δώσει με 60.000 ευρος το χρόνο.
Τρένο για NBA και Euroleague!
Εντιτ: Ο δήμαρχος μόλις έφτιαξε και πάρκινγκ δίπλα στο κλειστό Συκεων. Οποτε υπάρχει εύκολη πρόσβαση και για τα 200-300 ατομα που χωράνε οι κερκίδες του...![]()
Συντοπίτη μου καμπαμαρου, εγω τον κωλο μου σκέφτομαι. Απο Κύπρου μια ευθεία στη Ρήγα Φεραίου και σε 10 λεπτά ειμαι με τα πόδια στο κλειστό. Και ρετσινες με σούβλες στον Σωτήρη