14.Facundo Abel Pereyra
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Σταματα ρε μαλακα, 3 μερες γραφω και οποτε ποσταρεις νιωθω οτι διαβαζω τον εαυτο μου.tolis01 έγραψε:Τέτοια γκολάρα μόνο από Μπατιγκολ, Βιέρι και Ρονάλντο (ένας είανο ο Ρονάλντο είχα δει)ΑποστόληςΑ έγραψε:Με 22-4 φαουλ (!!) υπέρ του Θρήνου και κανονικό γκολ ακυρωθέν του μεγάλου Φανούρη. Αλλά η γκολάρα του Φακ ήταν πραγματικό φακ!
Καλος παικτης ο Φακουντο αλλα ατυχος κι αυτος κι εμεις. Τις χρονιες που τον ειχαμε, δεν ταιριαζε σ'αυτο που θελουμε να παιξουμε (γιομα και παναγια την πρωτη, τακτικα προσηλωμενο ποδοσφαιρο φετος) και την χρονια που δεν τον ειχαμε ταιριαζε αψογα (δευτερο φορ στο 3-5-2). Παντως το γεγονος οτι δεν τον υπολογιζε ο Ιβιτς και εν τελει τον κρατησε, μου δειχνει οτι του εδειξε καποια πραγματα που του αρεσαν. Εγω προσωπικα επιμενω παντως οτι ως inside forward σε ματς που ο αντιπαλος μας παιζει με την αμυνα του στο δικο του τριτο μια χαρα βολευει. Ειδικα απο την στιγμη που κι ο Τζαλμα δε μοιαζει να ειναι αυτο που λεμε αναντικαταστατος.
- falconakis
Ένοχος!!! Φταίω εγώ που άργησες κι εσύ να γραφτείς;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Σταματα ρε μαλακα, 3 μερες γραφω και οποτε ποσταρεις νιωθω οτι διαβαζω τον εαυτο μου.tolis01 έγραψε:Τέτοια γκολάρα μόνο από Μπατιγκολ, Βιέρι και Ρονάλντο (ένας είναι ο Ρονάλντο είχα δει)ΑποστόληςΑ έγραψε:Αλλά η γκολάρα του Φακ ήταν πραγματικό φακ!.
Η ειλικρινής μου απορία είναι γιατί τον έδιωξε πέρσυ ο ΙΤ, αν ο λόγος ήταν τα 10 λεπτά αργοπορία στην 1η προπόνηση, τότε αποδείχτηκε (κι από αυτό) γκραν μα@@κας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Καλος παικτης ο Φακουντο αλλα ατυχος κι αυτος κι εμεις. Τις χρονιες που τον ειχαμε, δεν ταιριαζε σ'αυτο που θελουμε να παιξουμε (γιομα και παναγια την πρωτη, τακτικα προσηλωμενο ποδοσφαιρο φετος) και την χρονια που δεν τον ειχαμε ταιριαζε αψογα (δευτερο φορ στο 3-5-2). Παντως το γεγονος οτι δεν τον υπολογιζε ο Ιβιτς και εν τελει τον κρατησε, μου δειχνει οτι του εδειξε καποια πραγματα που του αρεσαν. Εγω προσωπικα επιμενω παντως οτι ως inside forward σε ματς που ο αντιπαλος μας παιζει με την αμυνα του στο δικο του τριτο μια χαρα βολευει. Ειδικα απο την στιγμη που κι ο Τζαλμα δε μοιαζει να ειναι αυτο που λεμε αναντικαταστατος.
Ο Φακ έχει εξυπνάδα, τεχνική, πόδι μοιρογνωμόνιο, δεν τσινάει αν δεν παίζει και κάθε φορά και σε εμάς τουλάχιστον δεν έχει δώσει και δικαιώματα. Και σχετικά φτηνός για 2ος, 3ος φορ ομάδων της συνομοταξίας μας.
- ΑποστόληςΑ
Οι παίκτες που μ' αρέσουν περισσότερο δεν αρέσουν στον Ivic. Εύχομαι να κλείσεις στόματα!
Εγω βλεπω οτι ο Φακουντο με τις εμφανισεις του εχει αρχισει να τον κερδιζει τον Σερβο.
- ΑποστόληςΑ
13 γκολ και 5 ασίστ στην πρώτη του χρονιά. Και μεταξύ αυτών και το γκολ της χρονιάς. Ήταν γνωστή η ποιότητά του. Πιστεύω ότι ο Σέρβος δεν τον αμφισβήτησε λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων, αλλά επειδή δεν ήξερε αν θα έχει τη διάθεση να μοχθήσει μετά τα όσα προηγήθηκαν.
- thanos-xanthi
δεν υπαρχει ρε παλικαρε αυτο που χανεις
σε αδεια εστια και σου φευγει το κοντρολ
βαλτο με τη μια
την πεμπτη ενα τεμαχιο
σε αδεια εστια και σου φευγει το κοντρολ
βαλτο με τη μια
την πεμπτη ενα τεμαχιο
-
ron-swanson
Χανει το αχαστο, παει να κανει τον Μεσσι του κανουν φαουλ και στελνει την φαουλαρα στο δοκαρι. Ποσο ΠΑΟΚ εισαι ρε Φακουντο; 
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε και να ήταν κάνας άλλος εκεί.
τράβηγμα το αυτάκι για την επιπολαιότητα και την χαλαρότητα
Έτσι θα διεκδικήσουμε θεση βασικού φακουντο?
τράβηγμα το αυτάκι για την επιπολαιότητα και την χαλαρότητα
Έτσι θα διεκδικήσουμε θεση βασικού φακουντο?
- navigator11
Ότι δεν πειράζει, δεν πειράζει, εννοείται. Από τη στιγμή που όλα κύλησαν τελικά καλά. Απλά το "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται" ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Το αναφέρω αυτό σαν σκέψη ως προς το ότι. .. ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΑ θα έκανε το άριστο με αντίπαλο τον Άγιαξ. Είτε αυτός είτε ο όποιος άλλος εκείνη τη στιγμή.
Τέλος πάντων, η παρουσία του σίγουρα και φέτος θα δώσει γκολ. Είναι η κουφαλα διάολος!
Τέλος πάντων, η παρουσία του σίγουρα και φέτος θα δώσει γκολ. Είναι η κουφαλα διάολος!
Η υπερβολικη σιγουρια σε εφαγε στην φαση του αχαστου.Απο κει και περα,το δοκαρι ηταν καρμπον σαν εκεινο επι Αναστασιαδη με βαζελο οπου χασαμε 1-2 για οποιον θυμαται,με την διαφορα οτι η μπαλα ειχε σκασει μεσα αντι για εξω.
Καλά με αυτό που έχασες τραβούσα 5 λεπτά τα μαλλιά μου.
Το φάουλ αριστοτεχνικό.
Το φάουλ αριστοτεχνικό.
-
john4serres