14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 14.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από nikolasf »

Φανούρη... Πολύχρονος και πολυγκόλης!!!!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tolis01 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Με 22-4 φαουλ (!!) υπέρ του Θρήνου και κανονικό γκολ ακυρωθέν του μεγάλου Φανούρη. Αλλά η γκολάρα του Φακ ήταν πραγματικό φακ!
Τέτοια γκολάρα μόνο από Μπατιγκολ, Βιέρι και Ρονάλντο (ένας είανο ο Ρονάλντο είχα δει)
Σταματα ρε μαλακα, 3 μερες γραφω και οποτε ποσταρεις νιωθω οτι διαβαζω τον εαυτο μου. :mrgreen:

Καλος παικτης ο Φακουντο αλλα ατυχος κι αυτος κι εμεις. Τις χρονιες που τον ειχαμε, δεν ταιριαζε σ'αυτο που θελουμε να παιξουμε (γιομα και παναγια την πρωτη, τακτικα προσηλωμενο ποδοσφαιρο φετος) και την χρονια που δεν τον ειχαμε ταιριαζε αψογα (δευτερο φορ στο 3-5-2). Παντως το γεγονος οτι δεν τον υπολογιζε ο Ιβιτς και εν τελει τον κρατησε, μου δειχνει οτι του εδειξε καποια πραγματα που του αρεσαν. Εγω προσωπικα επιμενω παντως οτι ως inside forward σε ματς που ο αντιπαλος μας παιζει με την αμυνα του στο δικο του τριτο μια χαρα βολευει. Ειδικα απο την στιγμη που κι ο Τζαλμα δε μοιαζει να ειναι αυτο που λεμε αναντικαταστατος.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Πολύχρονος παλίκαρε!!! Με πολλά γκολ φέτος!!! Ξέρεις εσύ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
tolis01 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αλλά η γκολάρα του Φακ ήταν πραγματικό φακ!
Τέτοια γκολάρα μόνο από Μπατιγκολ, Βιέρι και Ρονάλντο (ένας είναι ο Ρονάλντο είχα δει)
Σταματα ρε μαλακα, 3 μερες γραφω και οποτε ποσταρεις νιωθω οτι διαβαζω τον εαυτο μου. :mrgreen: .
Ένοχος!!! Φταίω εγώ που άργησες κι εσύ να γραφτείς; ;) Το γοργόν και χάριν έχει!!

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Καλος παικτης ο Φακουντο αλλα ατυχος κι αυτος κι εμεις. Τις χρονιες που τον ειχαμε, δεν ταιριαζε σ'αυτο που θελουμε να παιξουμε (γιομα και παναγια την πρωτη, τακτικα προσηλωμενο ποδοσφαιρο φετος) και την χρονια που δεν τον ειχαμε ταιριαζε αψογα (δευτερο φορ στο 3-5-2). Παντως το γεγονος οτι δεν τον υπολογιζε ο Ιβιτς και εν τελει τον κρατησε, μου δειχνει οτι του εδειξε καποια πραγματα που του αρεσαν. Εγω προσωπικα επιμενω παντως οτι ως inside forward σε ματς που ο αντιπαλος μας παιζει με την αμυνα του στο δικο του τριτο μια χαρα βολευει. Ειδικα απο την στιγμη που κι ο Τζαλμα δε μοιαζει να ειναι αυτο που λεμε αναντικαταστατος.
Η ειλικρινής μου απορία είναι γιατί τον έδιωξε πέρσυ ο ΙΤ, αν ο λόγος ήταν τα 10 λεπτά αργοπορία στην 1η προπόνηση, τότε αποδείχτηκε (κι από αυτό) γκραν μα@@κας.
Ο Φακ έχει εξυπνάδα, τεχνική, πόδι μοιρογνωμόνιο, δεν τσινάει αν δεν παίζει και κάθε φορά και σε εμάς τουλάχιστον δεν έχει δώσει και δικαιώματα. Και σχετικά φτηνός για 2ος, 3ος φορ ομάδων της συνομοταξίας μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι παίκτες που μ' αρέσουν περισσότερο δεν αρέσουν στον Ivic. Εύχομαι να κλείσεις στόματα!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Εγω βλεπω οτι ο Φακουντο με τις εμφανισεις του εχει αρχισει να τον κερδιζει τον Σερβο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

13 γκολ και 5 ασίστ στην πρώτη του χρονιά. Και μεταξύ αυτών και το γκολ της χρονιάς. Ήταν γνωστή η ποιότητά του. Πιστεύω ότι ο Σέρβος δεν τον αμφισβήτησε λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων, αλλά επειδή δεν ήξερε αν θα έχει τη διάθεση να μοχθήσει μετά τα όσα προηγήθηκαν.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν υπαρχει ρε παλικαρε αυτο που χανεις
σε αδεια εστια και σου φευγει το κοντρολ
βαλτο με τη μια
την πεμπτη ενα τεμαχιο
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν πειραζει πουλεναρα μου.. το επομενο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χανει το αχαστο, παει να κανει τον Μεσσι του κανουν φαουλ και στελνει την φαουλαρα στο δοκαρι. Ποσο ΠΑΟΚ εισαι ρε Φακουντο; :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε και να ήταν κάνας άλλος εκεί.

τράβηγμα το αυτάκι για την επιπολαιότητα και την χαλαρότητα

Έτσι θα διεκδικήσουμε θεση βασικού φακουντο?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ότι δεν πειράζει, δεν πειράζει, εννοείται. Από τη στιγμή που όλα κύλησαν τελικά καλά. Απλά το "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται" ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Το αναφέρω αυτό σαν σκέψη ως προς το ότι. .. ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΑ θα έκανε το άριστο με αντίπαλο τον Άγιαξ. Είτε αυτός είτε ο όποιος άλλος εκείνη τη στιγμή.

Τέλος πάντων, η παρουσία του σίγουρα και φέτος θα δώσει γκολ. Είναι η κουφαλα διάολος!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Η υπερβολικη σιγουρια σε εφαγε στην φαση του αχαστου.Απο κει και περα,το δοκαρι ηταν καρμπον σαν εκεινο επι Αναστασιαδη με βαζελο οπου χασαμε 1-2 για οποιον θυμαται,με την διαφορα οτι η μπαλα ειχε σκασει μεσα αντι για εξω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλά με αυτό που έχασες τραβούσα 5 λεπτά τα μαλλιά μου.

Το φάουλ αριστοτεχνικό.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπηκε ενα πνευμα στην φανελα του εκεινη την στιγμη.
Ο You Know Who
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”