Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από angelheart »

Από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ συνέντευξη τύπου για το ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χαίφα
Για το εάν πλέον ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην ομαδικότητα: "Έχω ήδη μιλήσει στους παίκτες και τους έχω πει ότι κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι με την Τρίπολη παρόλο που πολλές εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε".
που πάει να πει ξέρει/του λένε τι γράφουν οι εφημερίδες. Μεγάλο θέμα αυτό, αλλά όχι για τώρα.
Για το προφίλ του ΠΑΟΚ: "Μιλάμε για τα πάντα με τους παίκτες και για τα προβλήματα στην άμυνα. Όταν παίζεις όμως όπως εμείς θα δεχθείς ευκαιρίες, το θέμα είναι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας και να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο".
τα είπαμε εδώ και καιρό.
Η ομάδα μας έχει ουσιαστικά ΕΝΑΝ γρήγορο αμυντικό. Και πάμε να παίξουμε με τη γραμμή της άμυνας ψηλά. Και αυτό ο Στέφενς ΔΕΝ το ξέρει, ενώ εμείς το βλέπουμε ΟΛΟΙ ; (δεν είναι εκπληκτικό ; ). Και το γράφει και κάποιος(-οι) κιόλας με τέτοια περηφάνια, λες και ανακάλυψε το πρωκτικό σεξ. Και το διαβάζει και ο απλός ο κοσμάκης και αναρωτιέται. Γιατί λοιπόν δεν κατεβάζει αυτή τη ρημάδα τη γραμμή ; να παίζει πχ 4231 ; αφού τρώει 7 και 8 τελικές σε ΚΑΘΕ παιχνίδι. Κοιμάται στον πάγκο ;
Πάμε (τώρα που τα είπαμε) μια φορά ακόμα

ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ STEVENS
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εμένα δε μου το βγάζεις απ'το μυαλό, επιλογή Ιβάν είναι η επιθετική στάση της ομάδας, αλλιώς δε θα τα βρίσκανε. Τι του είπε δηλαδή? Πάρε και κέρδιζε 1-0? Με τίποτα! Ο Ιβάν σε συνέντευξη τα χει πει και συμφωνώ 100%"Στον ΠΑΟΚ ταιριάζει γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι" αλλιώς θα έπερνε τον Ντομίνγκος που ναι κλώνος του Σάντος.Οποιος θέλει να βλέπει 4-5-1 σε ομάδα που παέι για πρωτάθλημα, σε πρωτάθλημα που η αντίπαλη γραμμή άμυνας είναι στην πςεριοχή τους, σε πρωτάθλημα που εκτός ΟΣΦΠ όλοι βάζουν 0,87 γκολ(ναι έκατσα και έκανα την πράξη) τότε...θα απογοητευτούν
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Περιμένω να δω παιχνίδι, δουλειά Στέφενς. Μέχρι τώρα, μόνο τα στημένα. Δεν βλέπω ακόμη αυτοματισμούς. Κλείνω τα μάτια και ξέρω που είσαι!
Η ομάδα κερδίζει με βάση την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μέχρι τώρα.
Τον πιστεύω πολύ τον Στέφενς και περιμένω. Είναι προπονητής, νικητής και θα του δούμε πολύ σύντομα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Για στα στημενα να πω μονο οτι μας πηρε μια 3τια με τον πορτογαλλο στον παγκο για να μαθει η ομαδα να τα μετουσιωνει σε γκολ...Ειδικα εκεινη η κομπινα στο πρωτο δοκαρι κοντεψε να καταντησει κατι σαν τα φαουλ του Φρατζεσκου....

Και απο τα στημενα κανουν γκολ ολοι ..Απο την Μπαρτσελονα μεχρι τον Αλμωπο Αριδαιας ..Το θεμα ειναι ποσο το εχει δουλεψει μια ομαδα και ποσες φορες ειναι αποτελεσματικο....

Οσο δε για αυτοματισμους , τριγωνα και ολα τα συναφη ειναι νωρις ακομα...

Αυτο που αξιζει παντως να δει κανεις ειναι το πεισμα , η θεληση - πειτε το οπως θελετε- οτι η ομαδα ακομα και οταν βρισκεται με την πλατη στον τοιχο ( και εχει συμβει αρκετες φορες μεχρι τωρα ) δεν τα παραταει και μαλιστα τα καταφερνει με επιτυχια ....

Και αυτο ειναι σημαδι βελτιωσης και εξελιξης .... Το να μην παραμενεις αβουλος μπροστα σε δυσμενη σκορ....

Τετοιο πραγμα αν θυμαμαι καλα μονο σε καποια παιχνιδια με τον Αγγελο το ειχαμε δει...

Υπομονη χρειαζεται....Με τον Στεφενς ερχονται τα καλυτερα....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ε ρε πώς αλλάζουν οι καιροί και το ύφος αυτών που γράφουν...

καρχαρία, πέρσι σκίσιμο από την πρώτη αγωνηστική, τώρα όμως είναι νωρίς για αυτοματισμούς και τριγωνάκια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δήλωσε πως το χτεσινό α ημίχρονο ήταν το ως τώρα καλύτερό μας ή έκαναν πουλάκια τα ώτα μου;Δεν είμαι 100%σίγουρος πως άκουσα καλά.Μιας και ήμουν στο δρόμο,πεζός,με κάτι πανηγυρτζίδικα handsfree.Εφόσον λέχθηκε,εκπλήσσομαι.Η παρουσία μας γενικότερα χθές μου φάνηκε κάκιστη.Ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

++++++ στον Shark.Μέσα φθινοπώρου και κάνουμε κουβέντα για το Στεφενς .Ποιοι ,εμείς οι προπονηταράδες του καναπέ (πλεον, η κερκίδα πέθανε).Γυρίστε και διαβάστε τα δικά σας διθυραμβικά ποστ εκει στις πρώτες σελίδες αυτου του τόπικ και μετά κοιταχτείτε στον καθρέπτη .Αν βλέπετε κάποιο άλλο πρόσωπο απ αυτο που βλέπατε προ τετραμήνου τότε δικαιολογήστε να γράφετε οτι ο Χουμπ εγινε ξαφνικά Δώνης.

ΥΓ Α ρε Νικολα προφήτη.
nikolasf έγραψε:Καλορίζικος, καλοστέριοτος και καλούς τίτλους..... "ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ" :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Αν θες να τα πας καλά με τους Παοκτσήδες
1. Θα βάζεις τον Γκαρσία να παίζει πάντα!!!
2. Θα αμφισβητείς τους διαιτητές!!!
3. Θα πορόνεσαι με τις επιτυχίες!!!
4. Θα διαβάζεις και θα συμβουλέυεσαι τους προπονητές της κερκίδας!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΥΓ2 Απίστευτο πόσο αποδίδουν αυτές οι γκεμπελικές πρακτικές των άρδ.Πες,πες,πες, σε κάνουν να πιστέψεις οτι το διαμάντι είναι κάρβουνο.Μέχρι κι εγώ ψήθηκα.
ΥΓ3 Επειδή αρκετές φορές τα μάτια παίζουν παιχνίδια καλό ειναι να "βλέπουμε" με το μυαλό μας που και που.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

danirifle έγραψε:ε ρε πώς αλλάζουν οι καιροί και το ύφος αυτών που γράφουν...

καρχαρία, πέρσι σκίσιμο από την πρώτη αγωνηστική, τώρα όμως είναι νωρίς για αυτοματισμούς και τριγωνάκια
Ουτε οι καιροι αλλαζουν , ουτε το υφος ...Πριν ακομα ερθει ο ψευτο-προπονητης τον θεωρουσα λιγο και τωρα ακομα λιγοτερο...

Το περασμα του απο καποιες ομαδες και το απυθμενο κομπλεξ που ειχε το ομολογουσε .... Στο τελος δικαιωθηκα σε αυτα που πιστευα....

Απο τον Δωνη το μονο που περιμενα ηταν η παραιτηση του ....Απο τον Στεφενς φυσικα και περιμενω τα παραπανω....

Το να συγκρινεις τον Δωνη με τον Στεφενς και την κριτικη που του ασκουσαμε ειναι σαν να συγκρινεις τον Παιτερη με τον Παβαροτι ....Ο ενας ειναι για τα πανηγυρια και ο αλλος για την Οπερα....

Ας μην μαγαριζουμε αλλο το τοπικ του σημερινου προπονητη με αναφορες στον περσινο κλεφτοκοτα....

Υ.Γ. Στο θεμα του κατσαπλια -προπονητη ημουν συνεπης στις αποψεις μου ευθυς εξ' αρχης και δεν τις αλλαξα ποτε.... :ugeek:

Ψαξε αλλου να βρεις ποιοι αλλαζαν αποψεις και εκαναν κολοτουμπες..... ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:Δήλωσε πως το χτεσινό α ημίχρονο ήταν το ως τώρα καλύτερό μας ή έκαναν πουλάκια τα ώτα μου;Δεν είμαι 100%σίγουρος πως άκουσα καλά.Μιας και ήμουν στο δρόμο,πεζός,με κάτι πανηγυρτζίδικα handsfree.Εφόσον λέχθηκε,εκπλήσσομαι.Η παρουσία μας γενικότερα χθές μου φάνηκε κάκιστη.Ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα.
Είπε μετά το 0-2.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καρχαρία, το ότι δεν αλλάζεις τις απόψεις σου και την κριτική σου δε σημαίνει ότι είναι σωστό. ίσα ίσα

δε μιλάω για το κόμπλεξ του προηγούμενου, ούτε για το πέρασμά του από ομάδες.
μιλάω για την κριτική σε καθαρά αγωνηστικά θέματα

τελοσπάντων ο καθένας μας γράφει όπως τα βλέπει
την καλημέρα μου

υγ. για να μην παρεξηγούμαι, φυσικά και δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στους 2. ούτε καν σα σκέψη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Sick Bastard έγραψε:
navigator11 έγραψε:Δήλωσε πως το χτεσινό α ημίχρονο ήταν το ως τώρα καλύτερό μας ή έκαναν πουλάκια τα ώτα μου;Δεν είμαι 100%σίγουρος πως άκουσα καλά.Μιας και ήμουν στο δρόμο,πεζός,με κάτι πανηγυρτζίδικα handsfree.Εφόσον λέχθηκε,εκπλήσσομαι.Η παρουσία μας γενικότερα χθές μου φάνηκε κάκιστη.Ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα.
Είπε μετά το 0-2.
Οκ.Εξακολουθώ να μην είμαι ιδιαίτερα σύμφωνος.Η ουσία βέβαια είναι πως η ομάδα χτίζει χαρακτήρα.Μπορεί προσωπικά να μην εμπνέομαι,από άποψη ασφάλειας,από τη νοοτροπία του "κυνηγάμε να βάλουμε ένα παραπάνω απ'τον αντίπαλο" αλλά ως επί το πλείστον,μέχρι τώρα,που ακόμα φτιαχνόμαστε ως ομάδα,τα πάμε ικανοποιητικά.
Και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ πως,με τις κατάλληλες προσθήκες στο ρόστερ,εν καιρώ θα πετυχαίνουμε τον αγωνιστικό μας στόχο πιο αζόριστα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό το "κυνηγάμε να βάλουμε ένα παραπάνω απ'τον αντίπαλο" μάλλον παρεξηγήθηκε. Εννοούσε ο άνθρωπος τις νίκες. Και με 1-0 μια χαρά θα είναι, απλά ο Χουπ δείχνει σε όλους και κυριώς στο παρεάκι τι θα μπορούσε να κάνει αν είχε τους κατάλληλους παίχτες.
Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ του Στέφενς όπως θέλει ο Ολλανδός να είναι. Με παίχτες απ το παρεάκι γι αυτό και υπάρχει αυτή η ανισοροπία. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

kataramenos5 έγραψε:Αν βλέπετε κάποιο άλλο πρόσωπο απ αυτο που βλέπατε προ τετραμήνου τότε δικαιολογήστε να γράφετε οτι ο Χουμπ εγινε ξαφνικά Δώνης.

Μας δεν μας βρισκεις πουθενα ως οπαδους ....

Και αμυντικη λειτουργια αψογη ( αν ειναι δυνατον να μην πλησιαζουν για κανα ημιχρονο ουτε στο ημικυκλιο της μεγαλης περιοχης ) , και αυτοματισμους -τριγωνα και λοιπα σχηματα , και κατοχη μπαλας , και γκολ ως αποτελεσμα ενεργειων βγαλμενες απο το paly-station ,και να συμμετεχεις σε 3 θεσμους , και ταχυτητα , και ο Γκαρσια μεσα , και ο Βουκιτς πιο πολυ να παιζει , και αν ειναι δυνατον να ειναι το σκορ 3-0 απο το 25' γιατι αν εξαιρεσεις τον γαυρο και την Μπαρτσα ολοι οι αλλοι ειναι για τον "π@τσο καβαλα" ....

Και ολα αυτα μεσα σε λιγους μηνες με μονη δικαιολογια οτι ο Στεφενς ειναι καταξιωμενος και παιρνει και 1 εκατομμυριο το χρονο .... Το τελευταιο δεν λεγεται ακομα αλλα ως υποψια εχει αρχισει να αιωρειται ...Σε λιγο καιρο θα ακουστει και αυτο... ;)

Δεν γινοται αυτα .... Ας προσγειωθουμε....

danirifle έγραψε:μιλάω για την κριτική σε καθαρά αγωνηστικά θέματα

Επειδη ακριβως δεν τον πιστευα σε κανενα αγωνιστικο θεμα γι'αυτο και η κριτικη.... Ημουν συνεπεστατος ....

Υ.Γ. Ειχαμε τον Σαντος και κερδιζαμε με 1-0 με κεφαλια του "αργου και τεμπελη " Ιβιτς και φωναζαμε για κολλυρια....Ηρθε ο Στεφενς , παιζει πιο επιθετικα ( με το κοστος που εχει αυτο) και αιφνης αναπολησαμε ολοι τον Σαντος...
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Πιθανόν να είμαι άμπαλος, ίσως επειδή δεν έχω παίξει ποτέ μου μπάλα, παρά μόνο στην γειτονιά...

Αλλά βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά, όσο μπορώ να διακρίνω, σε σχέση με πέρυσι. Αδυνατούσα να δω πέρυσι έστω ένα τέταρτο την ομάδα, χωρίς υπερβολή. Φέτος η ομάδα μπορεί να μην πετάει αλλά παράγει ευκαιρίες. Πολλές. Θέλετε απο στημένα; Θέλετε από ατομικές ενέργειες; Θέλετε από συνεργασίες και τριγωνάκια που δημιουργούν ξεμαρκαρίσματα με ότι αυτά δημιουργούν με την σειρά τους;

Η ομάδα δείχνει επιθετικά να μπορεί να σηκώσει το φορτίο των στόχων που έχουν τεθεί. Η ομάδα σκοράρει σε κάθε της παιχνίδι, με εξαίρεση αυτό με τον Παναιτωλικό.

Μοναδική ένσταση η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πολύ αργές επιστροφές από τα μπακ, με τους εξτρεμ να μην μπορούν να βοηθήσουν ανασταλτικά όταν τα μπακ είναι ψηλά. Φάνηκε και χθες το πρόβλημα όταν ο Κίτσιου και ο Λίνο ανέβαιναν. Ο Κατσουράνης είναι πολύ αργός για να παίζει ψηλά και αυτό δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην ομάδα.

Παρόλα αυτά η συνολική εικόνα που αφήνει η ομάδα είναι ότι λειτουργεί γνωρίζοντας τις αδυναμίες της και εκμεταλλευόμενη τις επιθετικές της ικανότητες. Κοινώς αποτελεί επιλογή του προπονητή η λογική να βάλουμε γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο.

Και κάτι τελευταίο για τα στημένα. Θεωρώ ότι ο Στέφενς γνωρίζοντας ότι η δημιουργία μιας ομάδας και η ομοιογενοποίησης της θέλει πολύ χρόνο, έχει ποντάρει πολύ στα στημένα ώστε να βρίσκει λύσεις κυρίως στα πρώτα παιχνίδια, όπου η ομάδα θα δυσκολευτεί να αποκτήσει την ταυτότητα της και να εδραιώσει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ξανατονίσω.
Πιθανόν να είμαι άμπαλος, ίσως επειδή δεν έχω παίξει ποτέ μου μπάλα, παρά μόνο στην γειτονιά...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
navigator11

shark4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αν βλέπετε κάποιο άλλο πρόσωπο απ αυτο που βλέπατε προ τετραμήνου τότε δικαιολογήστε να γράφετε οτι ο Χουμπ εγινε ξαφνικά Δώνης.

Μας δεν μας βρισκεις πουθενα ως οπαδους ....

Και αμυντικη λειτουργια αψογη ( αν ειναι δυνατον να μην πλησιαζουν για κανα ημιχρονο ουτε στο ημικυκλιο της μεγαλης περιοχης ) , και αυτοματισμους -τριγωνα και λοιπα σχηματα , και κατοχη μπαλας , και γκολ ως αποτελεσμα ενεργειων βγαλμενες απο το paly-station ,και να συμμετεχεις σε 3 θεσμους , και ταχυτητα , και ο Γκαρσια μεσα , και ο Βουκιτς πιο πολυ να παιζει , και αν ειναι δυνατον να ειναι το σκορ 3-0 απο το 25' γιατι αν εξαιρεσεις τον γαυρο και την Μπαρτσα ολοι οι αλλοι ειναι για τον "π@τσο καβαλα" ....

Και ολα αυτα μεσα σε λιγους μηνες με μονη δικαιολογια οτι ο Στεφενς ειναι καταξιωμενος και παιρνει και 1 εκατομμυριο το χρονο .... Το τελευταιο δεν λεγεται ακομα αλλα ως υποψια εχει αρχισει να αιωρειται ...Σε λιγο καιρο θα ακουστει και αυτο... ;)

Δεν γινοται αυτα .... Ας προσγειωθουμε....

danirifle έγραψε:μιλάω για την κριτική σε καθαρά αγωνηστικά θέματα

Επειδη ακριβως δεν τον πιστευα σε κανενα αγωνιστικο θεμα γι'αυτο και η κριτικη.... Ημουν συνεπεστατος ....

Υ.Γ. Ειχαμε τον Σαντος και κερδιζαμε με 1-0 με κεφαλια του "αργου και τεμπελη " Ιβιτς και φωναζαμε για κολλυρια....Ηρθε ο Στεφενς , παιζει πιο επιθετικα ( με το κοστος που εχει αυτο) και αιφνης αναπολησαμε ολοι τον Σαντος...

Να'μαστε ρε παιδιά ειλικρινείς,δεν είναι κακό.Είναι άλλο η κριτική σε αγωνιστικά θέματα.Και παντελώς διαφορετικό το πέσιμο,που έτρωγε ο πρώην,προτού ακόμα ανακοινωθεί,επειδή προτιμήθηκε απ'τον Άγγελο,επειδή είναι σπυριάρης,επειδή είναι βάζελος,επειδή ο γιόκας του είχε στολίσει τον Πάμπλο κάποτε,επειδή,επειδή.Δηλαδή τι να κάνουμε;Υπήρχε ας την χαρακτηρίσω αρνητική διάθεση εναντίον του πριν ακόμα ... το καλημέρα!Περασμένα,ευτυχώς,αλλά όχι και ξεχασμένα.
Αντίστοιχα,ο Σάντος γιατί έτρωγε με το καλημέρα ξέσκισμα απ'τον κάθε ... επαϊοντα;Επειδή ήταν μιζερόφατσα,λούζερ και ένα κάρο άλλες πίπες!Και δε σταμάτησε να την "ακούει",ακόμα κι όταν υπήρχαν απτότατα αποτελέσματα ότι ο άνθρωπος ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ!

Η ουσία είναι πως,πέρα από τις όποιες αστοχίες επιλογών αναφορικά με στελέχη του προπονητικού τήμ,του ρόστερ,της διοίκησης κοκ,αδυνατούμε ως οπαδοί να κρατάμε τις προσωπικές μας αντιπάθειες-συγκαλυμμένες εμπάθειες μακριά απ'την ομάδα.Κι αυτό το βρίσκω μακροπρόθεσμα πιο ζημιογόνο σε σχέση και με τις πλέον άστοχες επιλογές για οποιοδήποτε πόστο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”