που πάει να πει ξέρει/του λένε τι γράφουν οι εφημερίδες. Μεγάλο θέμα αυτό, αλλά όχι για τώρα.Για το εάν πλέον ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην ομαδικότητα: "Έχω ήδη μιλήσει στους παίκτες και τους έχω πει ότι κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν στο παιχνίδι με την Τρίπολη παρόλο που πολλές εφημερίδες έγραψαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε".
τα είπαμε εδώ και καιρό.Για το προφίλ του ΠΑΟΚ: "Μιλάμε για τα πάντα με τους παίκτες και για τα προβλήματα στην άμυνα. Όταν παίζεις όμως όπως εμείς θα δεχθείς ευκαιρίες, το θέμα είναι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας και να πετύχουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο".
Πάμε (τώρα που τα είπαμε) μια φορά ακόμαΗ ομάδα μας έχει ουσιαστικά ΕΝΑΝ γρήγορο αμυντικό. Και πάμε να παίξουμε με τη γραμμή της άμυνας ψηλά. Και αυτό ο Στέφενς ΔΕΝ το ξέρει, ενώ εμείς το βλέπουμε ΟΛΟΙ ; (δεν είναι εκπληκτικό ; ). Και το γράφει και κάποιος(-οι) κιόλας με τέτοια περηφάνια, λες και ανακάλυψε το πρωκτικό σεξ. Και το διαβάζει και ο απλός ο κοσμάκης και αναρωτιέται. Γιατί λοιπόν δεν κατεβάζει αυτή τη ρημάδα τη γραμμή ; να παίζει πχ 4231 ; αφού τρώει 7 και 8 τελικές σε ΚΑΘΕ παιχνίδι. Κοιμάται στον πάγκο ;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ STEVENS