11. Zlatan Muslimović
-
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Δεν γουστάρω να φύγει....Πάμε 1 φλας-μπακ όταν ήρθε το αεροδρόμιο στο πόδι και Ζλάταν αλήτη κλπ. κλπ. έβαζε γκολ Μουσλι Μουσλι οεοεοε κλπ. κλπ. Θαυμάζαμε τις κινήσεις του χωρίς και με την μπάλα και λέγαμε μεγάλος παίχτης(πως έκανε κινήσεις στα πλάγια έσπαγε στους συμπαίκτες)κλπ. κλπ.Το γκολ μπορεί να χάθηκε αλλά οι κινήσεις?Παίζει πολύ πιο ομαδικά από οτι πριν....Τρώει όλο το ξύλο για να έρχεται ο Μπακα και να βάζει το γκολ....Χάθηκαν όλα???Είδατε λεφτά και γράψατε το ταλέντο του στα παλιά σας τα παπούτσια(μην πω κάπου αλλού)...Άμα λέω ψέματα να φάω ΒΑΝ!!!!!!!
Απο οτι καταλαβα Σταυρο δεν εισαι της τεχνοκρατικης αντιληψεως "ολα τα σφαζω-ολα τα μαχαιρωνω" που στην καθωσπρεπει καθομιλουμενη μεταφραζεται "ολα πωλουνται-ολα αγοραζονται". Ωραια, γιατι ουτε και γω ειμαι...
Ειμαστε 2 - ειμαστε 3 (μαζι με τον kass)- ειμαστε ποσοι αληθεια?
Ειμαστε 2 - ειμαστε 3 (μαζι με τον kass)- ειμαστε ποσοι αληθεια?
-
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ, ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!
Όσο για την Goalday, το έγραψα κ πριν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γράφτηκε σήμερα στο site τους....
Goaldayαριδες έχω κ εγώ ένα ωραίο σύνθημα για σας...
MAYDAY, MAYDAY ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η GOALDAY!!!!
Ειδικά για σας κ μόνο...
Να κάνετε πρωταπριλιάτικα με άλλους παίχτες κ αφήστε τον Ζλάταν κ τον ΠΑΟΚ!!!!
Ο ΖΛΑΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.....
Όσο για την Goalday, το έγραψα κ πριν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γράφτηκε σήμερα στο site τους....
Ειδικά για σας κ μόνο...
-
Είμαστε 4!!!!......Δεν καταλαβαίνω που πήγε η αγάπη σε σημεία αηδίας προς τον Μούσλι????
-
Υπάρχουν παίχτες στην ομάδα που δεν πωλούνται!!!(βλ. Μούσλι,Πάμπλο,ο άλλος Πάμπλο,Χαλκιάς)
εγώ εύχομαι ολόψυχα ο Ζλάταν με δυο χαμένα πέναλτι, με τρία χαμένα τετ α τετ και με δυο απευθείας κόκκινες κάρτες να μας στοιχίσει την έξοδο μας στο CL και αν μάλιστα στο κύπελλο καθίσει κανένα τρελό να μας στοιχίσει και το UEFA, ειλικρινά μιλάω.
και μετά να μείνει στην ομάδα μας και του χρόνου να είναι ακόμη χειρότερος, να τον πουλάμε σε τιμή ευκαιρίας και να μην τον αγοράζει ούτε ο θρασύβουλος!
κάτι παραπάνω δε μας αξίζει...
Hide, καταπληκτική η διασκευή του ποιήματος..
και μετά να μείνει στην ομάδα μας και του χρόνου να είναι ακόμη χειρότερος, να τον πουλάμε σε τιμή ευκαιρίας και να μην τον αγοράζει ούτε ο θρασύβουλος!
κάτι παραπάνω δε μας αξίζει...
Hide, καταπληκτική η διασκευή του ποιήματος..
Και οσο για μερικες φυλλαδες και δημοσιογραφους που πανε να τον βγαλουν αχρηστο.........Τι να πω λιγο ντροπη.....Πρωτοσελιδο Μουσλι παιχταρας τωρα Μουσλι τραυματιας.......
Δε λεω οχι σε καλη για μας πωληση αλλα δεν ειμαστε και τοσο ζωα.......
Ειναι ο πληρεστερος φορ του σουπαλιγκ και ας διαφημιζονται κτ μπλανκο και σια που αν παιζαν μονη τους κορυφη θα σταματουσαν το ποδοσφαιρο και θα παιζαν pro.....
Δε λεω οχι σε καλη για μας πωληση αλλα δεν ειμαστε και τοσο ζωα.......
Ειναι ο πληρεστερος φορ του σουπαλιγκ και ας διαφημιζονται κτ μπλανκο και σια που αν παιζαν μονη τους κορυφη θα σταματουσαν το ποδοσφαιρο και θα παιζαν pro.....
-
-
Άμα όλοι έρχονταν και έφευγαν για τα λεφτά δεν θα υπήρχε αφτό που αποκαλούμε και νιώθουμε περηφάνια γι'αυτο.......ο Π.Α.Ο.Κ
Νιγριτα 4 μ'αρεσεις πολυ.Nigrita4 έγραψε:ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,
Ειδικά για σας κ μόνο...
Στο "αστειο" δε της γκολντέι συμμετειχε αν δεν κανω λαθος (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) στην περιφημη φωτογραφια και ο ρεπορτερ του ΠΑΟΚ. Χαχαχα γελασαμε με την ψυχη μας.
Γελοιοι ολοι σας. Γραψτε και αυτο αν θελετε σαν αναφορα για το τι γραφεται στο φορουμ του ΠΑΟΚ.
Αν και θα προτιμουσα το συνθημα του Νιγριτα 4
"Mayday-Mayday γ*μιεται η goalday"
YΓ 1: Αληθεια, αμα ειναι τοσο παλτο ο Μουσλιμοβιτς γιατι τον "πηγατε" στον Παναθηναικο??
YΓ 2: Τατιανας γιοι Παναθηναικοι.
-
x0ax0ax0a0xa0x0ax0ax0ax0a0xa0x0xa0xa0ax0ax0ax0ax0ax0a0xa0xx0a
http://www.goalday.gr/popup.asp?catid=1 ... id=2718301 o musli?????
http://www.goalday.gr/popup.asp?catid=1 ... id=2718301 o musli?????
Για οσους ζησαμε Τερζανιδη-Παριδη-Κουδα-Φουντουκιδη κλπ αλλα και αρκετους νεοτερους (πχ Ζαγορ), ξερουμε οτι οι μεγαλες ομαδες δεν φτιαχνονται μονο απο μεγαλους παιχτες αλλα και απο παιχτες που η ιδιοσυγκρασια τουσ δενει με την ομαδα και την κουλτουρα της.Ο Μουσλι ειναι ενας τετοιος παιχτης , με συγκινει προσωπικα γιατι ειναι μαχητης , ματωνει και δεθηκε με τον κοσμο κι αυτο το χουμε αναγκη.Οχι, να μην πουληθει!Εχει ποδοσφαιρικα απωθημενα και στην Τουμπα θα τα βγαλει και θα γουσταρουμε.Ωστοσο εχω εμπιστοσυνη στην Διοικηση και στον Σαντος και αν τον δωσουν με εχουν πεισει οτι ξερουν τι κανουν.
Όλα αυτά περί Ζλάταν γίνονται για μας ρεεεεεεεεεεε....
Ξυπνήστε!!!!! Φυλλάδες, ράδια κ ξέρω γω με τα λεγόμενα τους κ με τις μαλακίες, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κ εμείς να στραφούμε ενάντια στον Ζλάταν....
Ρωτήστε τα γαυροβαζέλια πόσο γουστάρουν να είχαν τον ΖΛΑΤΑΝ....
ΣΕΡΤΖΙΟ, ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΓΚΑΡΣΙΑ κ το ένα κ μοναδικό αλάνι ο ΖΛΑΤΑΝ πρέπει να είναι κ του χρόνου... Έτσι γίνονται οι ομάδες...
Τα πρωσοπολατρείες κ τις άλλες παπαριές τις έχω γραμμένες που με λέτε..
Όποιος αξίζει να φοράει τον Δικέφαλο, θα το κάνει!!!! ΤΕΛΟΣ
Ξυπνήστε!!!!! Φυλλάδες, ράδια κ ξέρω γω με τα λεγόμενα τους κ με τις μαλακίες, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κ εμείς να στραφούμε ενάντια στον Ζλάταν....
Ρωτήστε τα γαυροβαζέλια πόσο γουστάρουν να είχαν τον ΖΛΑΤΑΝ....
ΣΕΡΤΖΙΟ, ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΓΚΑΡΣΙΑ κ το ένα κ μοναδικό αλάνι ο ΖΛΑΤΑΝ πρέπει να είναι κ του χρόνου... Έτσι γίνονται οι ομάδες...
Τα πρωσοπολατρείες κ τις άλλες παπαριές τις έχω γραμμένες που με λέτε..
Όποιος αξίζει να φοράει τον Δικέφαλο, θα το κάνει!!!! ΤΕΛΟΣ