11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Thanos4

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Thanos4 »

Stavros_Paoki έγραψε:Δεν γουστάρω να φύγει....Πάμε 1 φλας-μπακ όταν ήρθε το αεροδρόμιο στο πόδι και Ζλάταν αλήτη κλπ. κλπ. έβαζε γκολ Μουσλι Μουσλι οεοεοε κλπ. κλπ. Θαυμάζαμε τις κινήσεις του χωρίς και με την μπάλα και λέγαμε μεγάλος παίχτης(πως έκανε κινήσεις στα πλάγια έσπαγε στους συμπαίκτες)κλπ. κλπ.Το γκολ μπορεί να χάθηκε αλλά οι κινήσεις?Παίζει πολύ πιο ομαδικά από οτι πριν....Τρώει όλο το ξύλο για να έρχεται ο Μπακα και να βάζει το γκολ....Χάθηκαν όλα???Είδατε λεφτά και γράψατε το ταλέντο του στα παλιά σας τα παπούτσια(μην πω κάπου αλλού)...Άμα λέω ψέματα να φάω ΒΑΝ!!!!!!!
+οσο θελεις....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Hideguti έγραψε:Απο οτι καταλαβα Σταυρο δεν εισαι της τεχνοκρατικης αντιληψεως "ολα τα σφαζω-ολα τα μαχαιρωνω" που στην καθωσπρεπει καθομιλουμενη μεταφραζεται "ολα πωλουνται-ολα αγοραζονται". Ωραια, γιατι ουτε και γω ειμαι...

Ειμαστε 2 - ειμαστε 3 (μαζι με τον kass)- ειμαστε ποσοι αληθεια?
4 με μενα ...Κατω τα χερια απο τον Ζλααααααααααταν Μουσλιμοβιτς !!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μόνο για την ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Μην γινεστε θυματα της προσωπολατρειας...Θα φερουμε το καλοκαιρι εναν καλυτερο απο τον Μουσλιμοβιτς. Του χρονου θα φερουμε εναν καλυτερο απο τον καλυτερο του Μουσλιμοβιτς. Του παραχρονου θα φερουμε εναν καλυτερο απο τον καλυτερο του καλυτερου του Μουσλιμοβιτς. Τον τριτο χρονο θα φερουμε εναν καλυτερο απο τον καλυτερο του καλυτερου του καλυτερου του Μουσλιμοβιτς. Τον τεταρτο χρονο θα φερουμε εναν καλυτερο απο τον καλυτερο του καλυτερου του καλυτερου του καλυτερου του Μουσλιμοβιτς. Τον πεμπτο χρονο δεν γραφω τι θα φερουμε γιατι θα πιασει μιση σελιδα η προταση.

Αυτοι ειναι οι νομοι της αγορας οπως τους παρεδωσε σε πλακες ο Θεος στον Μωυση στο ορος Σινα και οφειλουμε ολοι υπακοη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Δευ 06 Απρ 2009, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Steenage έγραψε:
Hideguti έγραψε:Απο οτι καταλαβα Σταυρο δεν εισαι της τεχνοκρατικης αντιληψεως "ολα τα σφαζω-ολα τα μαχαιρωνω" που στην καθωσπρεπει καθομιλουμενη μεταφραζεται "ολα πωλουνται-ολα αγοραζονται". Ωραια, γιατι ουτε και γω ειμαι...

Ειμαστε 2 - ειμαστε 3 (μαζι με τον kass)- ειμαστε ποσοι αληθεια?
4 με μενα ...Κατω τα χερια απο τον Ζλααααααααααταν Μουσλιμοβιτς !!
ξεχασατε εμενα.
μεχρι στιγμης:5
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Μηπως να κανουμε και κανα δημοψηφισμα;
Μονοι μας το αναπαραγουμε το θεμα.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

+1000 Σε όλους τους προγράψαντες-οπαδούς του κινήματος "ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ, ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!"

Άντε γιατί έχουμε μπερδέψει την κιλότα με το σώβρακο....φτάνει με την καραμέλα της προσωπολατρείας...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Επιτελους, καποιοι που δε θελουν να φυγει ο Ζλαταν! Σε καποια φαση νομιζα οτι οι περισσοτεροι εφαγαν τον παπα των media. Χθες εβλεπα τον αγωνα και 2 φυτα πισω μου κοροιδευαν (αν ειναι δυνατον) τον Ζλαταν, μεχρι και με τον τοργκελε τον συγκριναν. Δηλαδη ποσο αμπαλοι μπορει να ειναι μερικοι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

paokovia έγραψε:+1000 Σε όλους τους προγράψαντες-οπαδούς του κινήματος "ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ, ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!"

Άντε γιατί έχουμε μπερδέψει την κιλότα με το σώβρακο....φτάνει με την καραμέλα της προσωπολατρείας...
Εγω θα το φωναξω..Ενταξει ,στηριξη..Θα δεχθω και μια πωληση επειδη τους εμπιστευομαι..Αλλα δεν εχουν δικαιωμα να με θεωρουν γραφικο γιατι θελω το καλυτερο φορ του πρωταθληματος να συνεχιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ..Οσο για τα χαζα περι σταματησε να βαζει γκολ ειναι ανευ σχολιασμου..

"ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ, ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ!!!"
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επιτελους ......................

Αν ειναι προς το συμφερον μας να τον πουλησουμε........αλλα οχι να μας τον βγαλουν και αχρηστο........Βαλτε κανα βιντεακι με Μουσλι στην κεντρικη σελιδα για να θυμηθουν κποιοι........
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

αντε να μαζεβομαστε σιγα-σιγα εμεις που θελουμε τον ζλαταν στην ομαδα...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ζλαταν αλητη κατσε Θεσσαλονικη
Ζλαταν one day γαμησε τη goalday

:?
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

+1000
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

GOALDAYΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
Οχι μόνο του jibbie!!!!!

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ ΣΤ'@@ ΜΟΥ Η ΡΗΤΡΑ....
αν θέλετε κ διασκευή..
ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΗΤΡΑ ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΡΩ ΛΗΤΡΑ Κ ΣΑΣ ΜΑΖΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”