ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
χιλιαδες ομορφες στιγμες στην κερκιδα και στο γηπεδο......ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......ενα πολυ σημαντικο στοιχειο η ανανεωση της κερκιδας με χιλιαδες νεα παιδια η καινουρια γενια.......

ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ......ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ...........ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΙΩς ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ.....navigator11 έγραψε:Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια. Napoli, Baldur, John, Κατ. Να πω απλά, σε εμένα πρώτο πρώτο, ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε και ασχολούμαστε κυριολεκτικά με παντελώς δευτερεύοντα πράγματα, ξεκατινιαζόμενοι ακόμα και για τον ΠΑΟΚ. Άλλα πράγματα προέχουν στη ζωή, καλώς ή κακώς. Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, φιλαράκια. Και να τους το δείχνετε κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο.
ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον φίλο γκουερινο4 και στον dev. Άμα στράβωνε το ματς θα είχαν υπερωρίες. Δεν πειράζει παιδιά το γήπεδο πάντα είναι καθρέφτης. 3 ώρες ατελείωτο γλέντι. Όσοι ήταν τούμπα προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Η μιζέρια και το τεχνητό κλίμα έμεινε στα τρολ του Διαδικτύου.
Οταν μετα απο ολα αυτα γυρισε να δει και τον εποπτη πριν πλασαρει, ηταν φαση Μπολτ που κοιτουσε προς το τελος διπλα του να δει αν ερχεται κανεις.sic-4 έγραψε:Στο 4ο γκολ, στο 70, ο Ταϊσον βρισκεται μεσα στην περιοχη μας, κερδιζουμε την μπαλα απο ενεργεια του και στην αντεπιθεση κανει ενα σπριντ-σλαλομ που τους κανει ολους μαλακες, παιρνει την μπαλα στην αντιπαλη περιοχη και εχει την ενεργεια και την ψυχραιμια να πλασαρει υποδειγματικα...
Τι παιχτουρα ρε πουστη μου... Το εχουμε πει για πολλους αλλα γι αυτον ισχυει περισσοτερο απ' ολους: "Να ερχοταν λιγο νεοτερος..."
Ακομα και τωρα ομως ειναι ΤΟΠ
ΠΑΟΚ ΓΙΟ ΓΙΟ τους έκανες μέχρι εδω!!!
Θα ξεκινήσω απο την Τούμπα που έφυγε η μίρλα και επιτέλους θυμίζει και πάλι ΤΟΥΜΠΑ!!!
Ο Λουτσέσκου απέδειξε φέτος ότι οι προσωπικότητες που ζητούσε του έδωσαν την ασφάλεια και στον ίδιο την αυτοπεποίθηση να δουλεύει με την ομάδα καλύτερα απο πέρσι.
Όσοα αφορά τους επικριτές του προπονητή μας για τις εμμονές του νομίζω ότι μας έχει ξεβρακώσει όλους μας άλλον τελείως και άλλον λιγότερο.
Βρακάς.....ολόκληρο καλοκαίρι κλάψαααααααααααααααααααααα....πάρτε και βρακά.
Να υπενθυμίσω επίσης αυτούς που έκραζαν τον μπράντον τόμας που δεν ξέρει να κάνει τα βασικά και κυρίως κονττρόλ ότι ίσως μαζί με κωνσταντέλια ζίφκο και τάισον να ήταν οι πιο επιδραστικοί παίκτες μας στην προσπάθεια εισόδου μας στους ομίλους.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα καταφέρει η ομάδα μας αλλά τουλάχιστον βλέπουμε και πάλι μια ομάδα που τα δίνει όλααααααααααααααααααααααα ότι έχει και δεν έχει.
Μετά απο πολύ καιρό ξανακούσαμε την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει το όνομα του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!
Αγαπάτε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας όπως αγαπάτε τα παιδιά σας την μάνα σας και τον πατέρα σας!!!
Την γυναίκα σας την αφήνω απ έξω για ευνόητους λόγους
.
Φέτος θα μας βάλουν περισσότερα εμπόδια απο πέρσι καθώς βλέπουν και αυτοί ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα απο πέρσι...Ας είμαστε προετοιμασμένοι να φωνάξουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Έρχεται δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι .
Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση χωρίς να έχει παίξει με καθαρό σέντερ φορ.
Ας απολαύσουμε το φετινό ταξίδι και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ τρέλανε και πάλι όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
υγ: ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Θα ξεκινήσω απο την Τούμπα που έφυγε η μίρλα και επιτέλους θυμίζει και πάλι ΤΟΥΜΠΑ!!!
Ο Λουτσέσκου απέδειξε φέτος ότι οι προσωπικότητες που ζητούσε του έδωσαν την ασφάλεια και στον ίδιο την αυτοπεποίθηση να δουλεύει με την ομάδα καλύτερα απο πέρσι.
Όσοα αφορά τους επικριτές του προπονητή μας για τις εμμονές του νομίζω ότι μας έχει ξεβρακώσει όλους μας άλλον τελείως και άλλον λιγότερο.
Βρακάς.....ολόκληρο καλοκαίρι κλάψαααααααααααααααααααααα....πάρτε και βρακά.
Να υπενθυμίσω επίσης αυτούς που έκραζαν τον μπράντον τόμας που δεν ξέρει να κάνει τα βασικά και κυρίως κονττρόλ ότι ίσως μαζί με κωνσταντέλια ζίφκο και τάισον να ήταν οι πιο επιδραστικοί παίκτες μας στην προσπάθεια εισόδου μας στους ομίλους.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα καταφέρει η ομάδα μας αλλά τουλάχιστον βλέπουμε και πάλι μια ομάδα που τα δίνει όλααααααααααααααααααααααα ότι έχει και δεν έχει.
Μετά απο πολύ καιρό ξανακούσαμε την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει το όνομα του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!
Αγαπάτε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας όπως αγαπάτε τα παιδιά σας την μάνα σας και τον πατέρα σας!!!
Την γυναίκα σας την αφήνω απ έξω για ευνόητους λόγους
Φέτος θα μας βάλουν περισσότερα εμπόδια απο πέρσι καθώς βλέπουν και αυτοί ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα απο πέρσι...Ας είμαστε προετοιμασμένοι να φωνάξουμε και να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Έρχεται δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι .
Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση χωρίς να έχει παίξει με καθαρό σέντερ φορ.
Ας απολαύσουμε το φετινό ταξίδι και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ τρέλανε και πάλι όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
υγ: ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
Να πω και εγώ τα εξής για την κερκίδα εχθές:
Εχθές η Τούμπα ήταν Τούμπα. Τραγουδούσε όλο το γήπεδο. Όλο.
Τι άλλαξε σε σχέση με άλλους αγώνες;
Η ποιότητα των συνθημάτων.
Αυτό άλλαξε.
Τα συνθήματα εχθές ήταν συνθήματα ΠΑΟΚ. Είχαν την λέξη ΠΑΟΚ μέσα.
Ούτε ναρκωτικά, ούτε μπάτσους, ούτε βλαχομαγκιές (ελάτε να σας δείρουμε), κτλ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος όλου του γηπέδου, να συμμετέχει.
Όχι 1 ή 2 λεπτά, αλλά συνεχόμενα.
Ιδίως εκεί στο 3-0, δεν θυμάμαι πρόσφατα ξανά, να τραγουδάει όλο το γήπεδο το ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ'' τόσα λεπτά.
Ενδεικτικό το πόσο διψασμένος είναι ο κόσμος από σωστά οργανωμένη κερκίδα, όταν τα μπερδεμένα στην Θ4 ξεκίνησαν το ''λευτεριά στα αδέλφια μας'', έπεσε τόση δυνατή γιούχα, που το σύνθημα πνίγηκε και δεν ακούστηκε όσο θα ήθελαν τα μπερδεμένα να ακουστεί.
Αν οι οργανωτές της Θ4 καταλάβουν και κατανοήσουν τον ρόλο τους, αυτή η χθεσινή εικόνα θα είναι σε κάθε αγώνα.
Ο κόσμος θέλει να φωνάζει και να τραγουδάει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Αν το κατανοήσουν αυτό οι οργανωτές της Θ4, και πάψουν (ή έστω περιορίσουν) τα βλαχομάγκικα συνθήματα για ναρκωτικά, ξυλίκια, κτλ, ο κόσμος θα ακολουθήσει και η Τούμπα θα είναι ξανά Τούμπα.
Και όταν η Τούμπα είναι Τούμπα, θα βγάζουμε τέτοια γούστα όπως τα χθεσινά.
Εχθές, οι Σκωτσέζες άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο από το 25', ήμουν στην Θ7 και τους έβλεπα να αποχωρούν μετά το 2-0.
Στο 3-0 άρχισαν να μαζεύουν τα πανό που είχαν στήσει.
Όσοι κάθισαν, κάθισαν όχι για τον αγώνα, αλλά για την κερκίδα.
Και αυτό, πρέπει να είναι στόχος της κερκίδας μας.
Να καθηλώνουμε τους αντίπαλους οπαδούς για να μας παρακολουθούν.
Εχθές, έζησα στιγμές από τα πολύ παλιά.
Ευχαριστώ όλους για αυτό.
Θέλω να το ζω σε κάθε αγώνα.
ΥΣ ένα μικρό παράπονο. Η Θ1 ξεκίνησε να φωνάζει ''ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ''. Ακολούθησαν οι υπόλοιπες θύρες. Από την Θ4 δεν άκουσα το σύνθημα. Δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο.
Αυτό άλλαξε.
Ιδίως εκεί στο 3-0, δεν θυμάμαι πρόσφατα ξανά, να τραγουδάει όλο το γήπεδο το ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ'' τόσα λεπτά.
Ενδεικτικό το πόσο διψασμένος είναι ο κόσμος από σωστά οργανωμένη κερκίδα, όταν τα μπερδεμένα στην Θ4 ξεκίνησαν το ''λευτεριά στα αδέλφια μας'', έπεσε τόση δυνατή γιούχα, που το σύνθημα πνίγηκε και δεν ακούστηκε όσο θα ήθελαν τα μπερδεμένα να ακουστεί.
Αν οι οργανωτές της Θ4 καταλάβουν και κατανοήσουν τον ρόλο τους, αυτή η χθεσινή εικόνα θα είναι σε κάθε αγώνα.
Ο κόσμος θέλει να φωνάζει και να τραγουδάει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Αν το κατανοήσουν αυτό οι οργανωτές της Θ4, και πάψουν (ή έστω περιορίσουν) τα βλαχομάγκικα συνθήματα για ναρκωτικά, ξυλίκια, κτλ, ο κόσμος θα ακολουθήσει και η Τούμπα θα είναι ξανά Τούμπα.
Εχθές, οι Σκωτσέζες άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο από το 25', ήμουν στην Θ7 και τους έβλεπα να αποχωρούν μετά το 2-0.
ΥΣ ένα μικρό παράπονο. Η Θ1 ξεκίνησε να φωνάζει ''ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ''. Ακολούθησαν οι υπόλοιπες θύρες. Από την Θ4 δεν άκουσα το σύνθημα. Δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο.
- iremidynami 4+
Ηθελα να γραψω τοσα πολλα για χθες, για την ομαδαρα μας, για την τουμπα, για τις προοπτικες που δειχνουν ευοίωνες,
ηρθε ομως το post του navi κ με προσγειωσε ανωμαλα, μου θυμισε τι συμβαινει στην πραγματικη ζωη, με κατεβασε απο το συννεφο..
Οταν τα λογια δεν επαρκουν, μιλαει μονο η σιωπη...
Θα το θυμάσαι παντα το ΠΑΟΚτσακι φιλε navi, ευχομαι να ειναι ελαφρυτερο το φορτίο σου.
ηρθε ομως το post του navi κ με προσγειωσε ανωμαλα, μου θυμισε τι συμβαινει στην πραγματικη ζωη, με κατεβασε απο το συννεφο..
Οταν τα λογια δεν επαρκουν, μιλαει μονο η σιωπη...
Θα το θυμάσαι παντα το ΠΑΟΚτσακι φιλε navi, ευχομαι να ειναι ελαφρυτερο το φορτίο σου.
Καλημέρα σε όλους!
Όλα πήγαν ιδανικά και εχθές!!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο σε παίχτες, προπονητή και κερκίδα !!!
Κερκιδάρα από τις λίγες, μπράβο σε όλους!
ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ κάνει νέους οπαδούς, δίνει φτερά σε όσους παίζουν, δημιουργεί "κλίμα" για νέους παίχτες, δημιουργεί θετική ενέργεια και συμμετέχει πραγματικά στο παιχνίδι!
1000 μπράβο!
Επιπλέον, σημαντική η στήριξη στον Ιβάν
Ήθελα καιρό να ακούσω ή να δω κάτι (πχ κορεο) με μήνυμα στήριξης στον Ιβάν!
Μια καλή κλήρωση σήμερα και ονειρευόμαστε ήδη ευρωπαϊκά ταξίδια μέχρι την άνοιξη!!!
Γιατί όχι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης! ΠΑΟΚ αφού.

Όλα πήγαν ιδανικά και εχθές!!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο σε παίχτες, προπονητή και κερκίδα !!!
Κερκιδάρα από τις λίγες, μπράβο σε όλους!
ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ κάνει νέους οπαδούς, δίνει φτερά σε όσους παίζουν, δημιουργεί "κλίμα" για νέους παίχτες, δημιουργεί θετική ενέργεια και συμμετέχει πραγματικά στο παιχνίδι!
1000 μπράβο!
Επιπλέον, σημαντική η στήριξη στον Ιβάν
Ήθελα καιρό να ακούσω ή να δω κάτι (πχ κορεο) με μήνυμα στήριξης στον Ιβάν!
Μια καλή κλήρωση σήμερα και ονειρευόμαστε ήδη ευρωπαϊκά ταξίδια μέχρι την άνοιξη!!!
Γιατί όχι μέχρι το τέλος της διοργάνωσης! ΠΑΟΚ αφού.
-
BlackFriday
Εγώ νομίζω από την 4 ξεκίνησε το σύνθημα για τον Ιβάν. Αλλά και να μην ξεκίνησε από εκεί, ακούστηκε και από εκεί σίγουρα. Δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος...gpap έγραψε:Να πω και εγώ τα εξής για την κερκίδα εχθές:
Αυτό άλλαξε.
Για τους παίχτες:
Κοτάρσκι, σταθερός, προσπάθησε πολύ να μας εκνευρίσει, δεν τα κατάφερε διότι τον αγαπάμε.
Εγκόγκο, σταθερά ανεβαίνει. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Θέλω να τον δω και με σοβαρούς επιθετικούς, για να μπορέσω να καταλάβω αν τελικά είναι ο ηγέτης της άμυνας που θέλουμε.
Κούλιε, ανεβασμένος ψυχολογικά με ωριμότητα και με πίστη στον εαυτό του. Ηγέτης του μέλλοντος.
Βιερίνια, η σωματική του αδυναμία καλύπτεται από την ψυχική του δύναμη. Τουλάχιστον σε παιχνίδια με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους.
Μπάμπα, στο α' ημίχρονο ήταν πολύ διαδραστικός με τους υπόλοιπους, κάνοντας ανεβάσματα και οργώνοντας το γήπεδο. Στο 2-0 και μετά, και βλέποντας πως η ομάδα μπορεί και χωρίς αυτόν, κράτησε δυνάμεις και καλά έκανε. Τον θέλω στα μεγάλα παιχνίδια να είναι σκύλος.
Τσιγγάρας, πολύ καλός ο μικρός, πραγματικά είναι δίλημμα αν τώρα που ήρθαν και άλλοι στην θέση, θα πρέπει να παίζει σε λιγότερα παιχνίδια. Ίσως βεβαίως ο εσωτερικός ανταγωνισμός να βοηθήσει να αναπτύξει το παιχνίδι του ακόμη περισσότερο.
Σβαμπ, στην αρχή του αγώνα, κυριάρχησε στο κέντρο και κέρδισε κάθε μονομαχία. Όταν είδε και αυτός, πως η υπόλοιπη ομάδα μπορεί να πατήσει τον αντίπαλο, γύρισε σε πίσω ρόλο, κρατώντας όμως το ποιοτικό του παιχνίδι όποτε ερχόταν η μπάλα πάνω του.
Ντέλιας, ορεξάτος αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσει πως θέλει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ στα τελειώματα.
Ζίβκο, ακούραστος, μαχητής και πολύ ανεβασμένος. Ο Ζίβκο που θέλουμε.
Τάισον, παιχταράς, ταχύτατος και επιτέλους έσπασε την γκαντεμιά του σκοραρίσματος.
Τομας, εχθές για εμένα ο κορυφαίος του γηπέδου. Δεν έχασε μονομαχία, σκόραρε, έδωσε ασιστς, έτρεξε με την μπάλα, άνοιγε παιχνίδι, έκανε ότι πρέπει να κάνει ένας παίχτης στην θέση του. Υποκλίνομαι.
Αλλαγές:
Οζντόεβ, έδειξε πως θέλει παιχνίδια
Κεντζιόρα, ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι, δεν απέφυγε τα λάθη
Τζήμας, το μέλλον μας
Βρακάς, θέλει παιχνίδια, αλλά όποιος νιώθει, καταλαβαίνει πως αν του δοθούν ευκαιρίες, φέτος θα είναι η χρονιά του.
Ραζβάν: βάλε ελληνάκια, να γουστάρουμε ρε Τζένεραλ. Δεν βλέπεις τον χορό στις κερκίδες; Νιώσε λίγο ΠΑΟΚ.
Κοτάρσκι, σταθερός, προσπάθησε πολύ να μας εκνευρίσει, δεν τα κατάφερε διότι τον αγαπάμε.
Εγκόγκο, σταθερά ανεβαίνει. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Θέλω να τον δω και με σοβαρούς επιθετικούς, για να μπορέσω να καταλάβω αν τελικά είναι ο ηγέτης της άμυνας που θέλουμε.
Κούλιε, ανεβασμένος ψυχολογικά με ωριμότητα και με πίστη στον εαυτό του. Ηγέτης του μέλλοντος.
Βιερίνια, η σωματική του αδυναμία καλύπτεται από την ψυχική του δύναμη. Τουλάχιστον σε παιχνίδια με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους.
Μπάμπα, στο α' ημίχρονο ήταν πολύ διαδραστικός με τους υπόλοιπους, κάνοντας ανεβάσματα και οργώνοντας το γήπεδο. Στο 2-0 και μετά, και βλέποντας πως η ομάδα μπορεί και χωρίς αυτόν, κράτησε δυνάμεις και καλά έκανε. Τον θέλω στα μεγάλα παιχνίδια να είναι σκύλος.
Τσιγγάρας, πολύ καλός ο μικρός, πραγματικά είναι δίλημμα αν τώρα που ήρθαν και άλλοι στην θέση, θα πρέπει να παίζει σε λιγότερα παιχνίδια. Ίσως βεβαίως ο εσωτερικός ανταγωνισμός να βοηθήσει να αναπτύξει το παιχνίδι του ακόμη περισσότερο.
Σβαμπ, στην αρχή του αγώνα, κυριάρχησε στο κέντρο και κέρδισε κάθε μονομαχία. Όταν είδε και αυτός, πως η υπόλοιπη ομάδα μπορεί να πατήσει τον αντίπαλο, γύρισε σε πίσω ρόλο, κρατώντας όμως το ποιοτικό του παιχνίδι όποτε ερχόταν η μπάλα πάνω του.
Ντέλιας, ορεξάτος αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσει πως θέλει ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ στα τελειώματα.
Ζίβκο, ακούραστος, μαχητής και πολύ ανεβασμένος. Ο Ζίβκο που θέλουμε.
Τάισον, παιχταράς, ταχύτατος και επιτέλους έσπασε την γκαντεμιά του σκοραρίσματος.
Τομας, εχθές για εμένα ο κορυφαίος του γηπέδου. Δεν έχασε μονομαχία, σκόραρε, έδωσε ασιστς, έτρεξε με την μπάλα, άνοιγε παιχνίδι, έκανε ότι πρέπει να κάνει ένας παίχτης στην θέση του. Υποκλίνομαι.
Αλλαγές:
Οζντόεβ, έδειξε πως θέλει παιχνίδια
Κεντζιόρα, ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι, δεν απέφυγε τα λάθη
Τζήμας, το μέλλον μας
Βρακάς, θέλει παιχνίδια, αλλά όποιος νιώθει, καταλαβαίνει πως αν του δοθούν ευκαιρίες, φέτος θα είναι η χρονιά του.
Ραζβάν: βάλε ελληνάκια, να γουστάρουμε ρε Τζένεραλ. Δεν βλέπεις τον χορό στις κερκίδες; Νιώσε λίγο ΠΑΟΚ.
- PAOKevolution
Καλημέρα σε όλους αδέρφια! Επική πρόκριση σε ένα must win παιχνίδι. Ρεσιτάλ στρατηγού Λουτσέσκου και παικτών. Φοβερή συγκέντρωση μέχρι το 90'. Η ομάδα μπαίνει στις ράγες. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε να προστατεύσουμε την ομάδα σαν λαός, όπως έγινε στην εκπληκτική Τούμπα, εχθές. ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! Και στις δύσκολες στιγμές!
-
Evangelos Apostolidis
Παρα πολυ καλη εμφανιση ολοκληρης της ομαδας και ευκολη προκριση στους ομιλους εναντιον της Χαρτς η οποια απο την αρχη δεν εδειξε οτι πιστευει να κανει κατι.
Ας δουμε με ποιον θα κληρωθουμε αργοτερα, ελπιζω σε ντερμπι εναντιον ομαδας της Πολης. Στοχος μας πρεπει να ειναι η προκριση στην νοκ αουτ φαση, δεν μπορει να κρυβομαστε πισω απο δικαιλογιες οτι ταχα το πρωταθλημα εχει μεγαλυτερη αξια απο μια συμμετοχη σε ημιτελικους στην Ευρωπη. Ο Π.Α.Ο.Κ. παντα πρωταγωνιστει.
Ακολουθει το επικινδυνο παιχνιδι στο Ηρακλειο την Κυριακη, να παρουμε το επομενο τριποντο για να μπουμε ανετα στο διαλειμμα.
Ας δουμε με ποιον θα κληρωθουμε αργοτερα, ελπιζω σε ντερμπι εναντιον ομαδας της Πολης. Στοχος μας πρεπει να ειναι η προκριση στην νοκ αουτ φαση, δεν μπορει να κρυβομαστε πισω απο δικαιλογιες οτι ταχα το πρωταθλημα εχει μεγαλυτερη αξια απο μια συμμετοχη σε ημιτελικους στην Ευρωπη. Ο Π.Α.Ο.Κ. παντα πρωταγωνιστει.
Ακολουθει το επικινδυνο παιχνιδι στο Ηρακλειο την Κυριακη, να παρουμε το επομενο τριποντο για να μπουμε ανετα στο διαλειμμα.
...και συν τοις άλλοις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χωρίς τα μαλακισμένα λέϊζερ και τις διακοπές στη ροή του παιχνιδιού.
Απολαύσαμε ΠΑΟΚΑΡΑ.

Απολαύσαμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή, στο πρώτο ημίχρονο, το παράκαναν με τα μαρκαρίσματα οι Σκωτσέζοι. Μπας και σωθούνε από διασυρμό. Ούτως ή άλλως όμως εμείς δεν θα τους ξευτελίζαμε, γιατί κρατάμε δυνάμεις και για τον Κυριακάτικο αγώνα.
-
Zegarra_6_Carlos
ΜΠΡΑΒΟ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις Ευρωπαϊκες βραδιες, που θα ζησουμε και φετος!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ολοψυχα να κρατησουν μεχρι το Μαϊο και να ειμαστε οσο πιο καλα γινεται!!!!
Υ.Γ. "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΜΕΙΣ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις Ευρωπαϊκες βραδιες, που θα ζησουμε και φετος!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ολοψυχα να κρατησουν μεχρι το Μαϊο και να ειμαστε οσο πιο καλα γινεται!!!!
Υ.Γ. "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΜΕΙΣ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!