ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ......ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ...........ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΙΩς ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ.....navigator11 έγραψε:Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια. Napoli, Baldur, John, Κατ. Να πω απλά, σε εμένα πρώτο πρώτο, ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε και ασχολούμαστε κυριολεκτικά με παντελώς δευτερεύοντα πράγματα, ξεκατινιαζόμενοι ακόμα και για τον ΠΑΟΚ. Άλλα πράγματα προέχουν στη ζωή, καλώς ή κακώς. Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, φιλαράκια. Και να τους το δείχνετε κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Οταν μετα απο ολα αυτα γυρισε να δει και τον εποπτη πριν πλασαρει, ηταν φαση Μπολτ που κοιτουσε προς το τελος διπλα του να δει αν ερχεται κανεις.sic-4 έγραψε:Στο 4ο γκολ, στο 70, ο Ταϊσον βρισκεται μεσα στην περιοχη μας, κερδιζουμε την μπαλα απο ενεργεια του και στην αντεπιθεση κανει ενα σπριντ-σλαλομ που τους κανει ολους μαλακες, παιρνει την μπαλα στην αντιπαλη περιοχη και εχει την ενεργεια και την ψυχραιμια να πλασαρει υποδειγματικα...
Τι παιχτουρα ρε πουστη μου... Το εχουμε πει για πολλους αλλα γι αυτον ισχυει περισσοτερο απ' ολους: "Να ερχοταν λιγο νεοτερος..."
Ακομα και τωρα ομως ειναι ΤΟΠ

.
 . 

Εγώ νομίζω από την 4 ξεκίνησε το σύνθημα για τον Ιβάν. Αλλά και να μην ξεκίνησε από εκεί, ακούστηκε και από εκεί σίγουρα. Δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος...gpap έγραψε:Να πω και εγώ τα εξής για την κερκίδα εχθές:
Εχθές η Τούμπα ήταν Τούμπα. Τραγουδούσε όλο το γήπεδο. Όλο.
Τι άλλαξε σε σχέση με άλλους αγώνες;
Η ποιότητα των συνθημάτων.
Αυτό άλλαξε.
Τα συνθήματα εχθές ήταν συνθήματα ΠΑΟΚ. Είχαν την λέξη ΠΑΟΚ μέσα.
Ούτε ναρκωτικά, ούτε μπάτσους, ούτε βλαχομαγκιές (ελάτε να σας δείρουμε), κτλ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος όλου του γηπέδου, να συμμετέχει.
Όχι 1 ή 2 λεπτά, αλλά συνεχόμενα.
Ιδίως εκεί στο 3-0, δεν θυμάμαι πρόσφατα ξανά, να τραγουδάει όλο το γήπεδο το ''ΠΑΟΚ ΟΛΕ'' τόσα λεπτά.
Ενδεικτικό το πόσο διψασμένος είναι ο κόσμος από σωστά οργανωμένη κερκίδα, όταν τα μπερδεμένα στην Θ4 ξεκίνησαν το ''λευτεριά στα αδέλφια μας'', έπεσε τόση δυνατή γιούχα, που το σύνθημα πνίγηκε και δεν ακούστηκε όσο θα ήθελαν τα μπερδεμένα να ακουστεί.
Αν οι οργανωτές της Θ4 καταλάβουν και κατανοήσουν τον ρόλο τους, αυτή η χθεσινή εικόνα θα είναι σε κάθε αγώνα.
Ο κόσμος θέλει να φωνάζει και να τραγουδάει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ και μόνο για τον ΠΑΟΚ.
Αν το κατανοήσουν αυτό οι οργανωτές της Θ4, και πάψουν (ή έστω περιορίσουν) τα βλαχομάγκικα συνθήματα για ναρκωτικά, ξυλίκια, κτλ, ο κόσμος θα ακολουθήσει και η Τούμπα θα είναι ξανά Τούμπα.
Και όταν η Τούμπα είναι Τούμπα, θα βγάζουμε τέτοια γούστα όπως τα χθεσινά.
Εχθές, οι Σκωτσέζες άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο από το 25', ήμουν στην Θ7 και τους έβλεπα να αποχωρούν μετά το 2-0.
Στο 3-0 άρχισαν να μαζεύουν τα πανό που είχαν στήσει.
Όσοι κάθισαν, κάθισαν όχι για τον αγώνα, αλλά για την κερκίδα.
Και αυτό, πρέπει να είναι στόχος της κερκίδας μας.
Να καθηλώνουμε τους αντίπαλους οπαδούς για να μας παρακολουθούν.
Εχθές, έζησα στιγμές από τα πολύ παλιά.
Ευχαριστώ όλους για αυτό.
Θέλω να το ζω σε κάθε αγώνα.
ΥΣ ένα μικρό παράπονο. Η Θ1 ξεκίνησε να φωνάζει ''ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ''. Ακολούθησαν οι υπόλοιπες θύρες. Από την Θ4 δεν άκουσα το σύνθημα. Δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο.