Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 28/1 15:00 NS2
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 28/1 15:00 NS2
Βγήκε η ενδεκάδα
Πασχαλακης
Ματος-Βαρελα-Κρεσπο-Βιερινια
Κανιας-Μαουριτσιο
Τζαλμα-Καντουρι-Λημνιος
Πριγιοβιτς
Πασχαλακης
Κανιας-Μαουριτσιο
Τζαλμα-Καντουρι-Λημνιος
Πριγιοβιτς
από φωτο στο sdna το γήπεδο φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση , πολύ σημαντικό για ομάδες που θέλουν να παίξουν μπάλα...
- desperando
- Επικοινωνία:
- denyparxeisalio
Είναι το σημερινό παιχίδι που φοβάμαι και ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας. Από εδώ και πέρα να ξέρετε ότι σε γκέλες η διοίκηση θα ακούει γκρίνιες. Προσωπικά δεν πιστεύω τόσο ότι θα είναι τόσο λόγω Τσίμιροτ, αλλά αυτό θα λένε οι περισσότερο, και αυτό θα λέω και εγώ από την πίκρα μου. Δεν υπήρχε καμία λογική να πουλήσεις 25χρονο βασικό σου παίκτη όταν την επόμενη σεζόπν θα μπορεί να παίζεις Τσάμπιονς Λινγκ. Τα πνευμόνια του Τσίμιροτ, αλλά και η ευλιξία του, τα ανεβάσματα που έκανε με τρεξίματα δεν τα βρίσκεις τόσο εύκολα. Για αυτό και πληρώσανε να μας τον πάρουνε, και τόσα χρόνια δεν είδαμε προτάσεις για τους 'μάγους' Σιμόες και Γιόχασνον.
Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, και είμαι μαζί του. Η διοίκηση φέτος θα πρέπει να προετοιμαστεί για γκρίνια στις γκέλες. Γκέλες που εύχομαι να μην κάνουμε. Πλέον με κέρδισε ο Λουτσέσκου, που είναι ικανός να πάει την ομάδα αυτή τραίνο ως το τέλος. Αυτό πάλι δεν αλλάζει το γεγονός ότι η απόφαση πώλησης βασικού παίκτη το Γενάρηήταν τραγική. Όχι μόνο ο Τσίμιροτ ήταν βασικός, αλλά ανήκε στους 6 πολυτιμότερους της ομάδας, δηλαδή από αυτούς που ξεκινάει η εντεκάδα, πράγμα που αποδεικνύουν και οι αριθμοί αυτά τα χρόνια με τα αγωνιστικά του λεπτά.
Για το παιχνίδι εύχομαι ένα εύκολο 0-3 να πάρω και εγώ ψυχολογία, που έχω χάσει.
Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, και είμαι μαζί του. Η διοίκηση φέτος θα πρέπει να προετοιμαστεί για γκρίνια στις γκέλες. Γκέλες που εύχομαι να μην κάνουμε. Πλέον με κέρδισε ο Λουτσέσκου, που είναι ικανός να πάει την ομάδα αυτή τραίνο ως το τέλος. Αυτό πάλι δεν αλλάζει το γεγονός ότι η απόφαση πώλησης βασικού παίκτη το Γενάρηήταν τραγική. Όχι μόνο ο Τσίμιροτ ήταν βασικός, αλλά ανήκε στους 6 πολυτιμότερους της ομάδας, δηλαδή από αυτούς που ξεκινάει η εντεκάδα, πράγμα που αποδεικνύουν και οι αριθμοί αυτά τα χρόνια με τα αγωνιστικά του λεπτά.
Για το παιχνίδι εύχομαι ένα εύκολο 0-3 να πάρω και εγώ ψυχολογία, που έχω χάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 28 Ιαν 2018, 14:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αποστολη, λιγο υπεραπλουστευμενο το συμπερασμα σου, τυπου: ο ΠΑΟΚ κερδισε την Αρσεναλ, ο Πανθρακικος κερδισε τον ΠΑΟΚ, αρα ο Πανθρακικος ειναι καλυτερος απο την Αρσεναλ. Σε περιπτωση που δεν κερδισουμε σημερα σημαινει απλα οτι καναμε μια γκελα. Να πω οτι οι αλλοι διεκδικητες ειναι παναξιοι αγωνιστες, να το δεχτω το δεν αξιζουμε. Να λεω οτι δεν το αξιζουμε εμεις οταν τα τελευταια χρονια το παιρνει οπως το παιρνει ο κλαρινακης, δεν λεει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανονικά σήμερα πρέπει να έχουμε μια εύκολη νίκη. Οι ομάδες του γαύρου και της κούλας έρριξαν 4 κι οι δύο, όντας κατώτερες. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε σημαίνει πολύ απλά ότι δεν αξίζουμε πρωτάθλημα.
- john4serres
Κυριακίδης
Μαρινακης
Μιχαι
Ροντρίγκεζ
Τσοκανης
Παουλο
Ροσα
Μαζουρεκ
Κλεσιο
Ντιαζ
Μοραρ
Γρήγορη ομάδα οι γηπεδούχοι. Αλλά σχετικά κοντοί. Μπορούμε να σκοράρουμε από στημένο.
Μαρινακης
Μιχαι
Ροντρίγκεζ
Τσοκανης
Παουλο
Ροσα
Μαζουρεκ
Κλεσιο
Ντιαζ
Μοραρ
Γρήγορη ομάδα οι γηπεδούχοι. Αλλά σχετικά κοντοί. Μπορούμε να σκοράρουμε από στημένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Κυρ 28 Ιαν 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To μαχαιρι στα δοντια...τα ματια να γυαλιζουν και παμε να παρουμε τον τελικο!!!!sn0ufel4 έγραψε:Βγήκε η ενδεκάδα
Πασχαλακης
Κανιας-Μαουριτσιο
Τζαλμα-Καντουρι-Λημνιος
Πριγιοβιτς
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Πάλι με τη μπριζόλα στο χέρι θα δούμε ΠΑΟΚ.
Νίκη σήμερα με 4 γκολ θέλω
Νίκη σήμερα με 4 γκολ θέλω