Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Για όσους με ρώτησαν θα απαντήσω ότι αύριο δεν θα πάω στη Νέα Σμύρνη γιατί έχω την γιορτή της κόρης μου. Εύχομαι διπλό.
(Το εύχομαι αν και δεν το πολυπιστεύω)
(Το εύχομαι αν και δεν το πολυπιστεύω)
Ευχαριστούμε sn0ufel...sn0ufel4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... -panioniou

Χαλαρό διπλάκι...

- kataramenos5
Διπλο απο δω μεχρι την Τηνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους με ρώτησαν θα απαντήσω ότι αύριο δεν θα πάω στη Νέα Σμύρνη

Ολα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουμε με πιό ταχυδυναμικό σχήμα (Κάνιας, Κουλούρη, Μακ, Τζάλμα, Καντουρί), και φαντάζομαι ότι Πρίγιοβιτς Πέλκας θα μπούν στο β, αν κυνηγάμε αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι ο Λού θέλει να ανεβάσει τις γραμμές πιό ψηλά και να πιέσει ψηλά τους αμυντικούς του νιονιου. Το πρόβλημα είναι (χρόνιο στον ΠΑΟΚ) ότι από τα 3 χάφ δεν σκοράρει κανείς, ο Κουλούρης είναι μέσα στις φάσεις αλλά δεν σκοράρει επίσης, και ο Τζάλμα με τον Μάκ ούτε αυτοί βάζουν συχνά την μπάλα μέσα. Οψόμεθα ότι κάποιος από αυτούς θα βρεί τρόπο να σκοράρει.
Το κέντρο άμυνας του νιονιου είναι σε κακά χάλια, και γι αυτό το παιχνίδι πίστευα ότι ο Πρίγιο θα είχε πλεονέκτημα. Επίσης πιστεύω ότι Μακ και Τζάλμα θα δημιουργούν εύκολα ρήγματα από τα πλάγια, επίσης
και ο Ματος με Αντρέ στο κλασσικό όβερλαπ, άρα θα πατήσουμε την περιοχή του νιόνιου και το θέμα είναι να τελειώσουμε τις φάσεις που σίγουρα θα έρθουν.
Προβλέπω γκόλ Ελ Καντουρί ο οποίος έχει σχετική γκίνια με δοκάρια και τετ α τετ, αλλά είναι πάντα κοντά στο γκόλ. Γκόλ Ελ Καντουρί λοιπόν και διπλό, και φυσικά με αλχημείες από Λουτσέσκου.
Νομίζω ότι ο Λού θέλει να ανεβάσει τις γραμμές πιό ψηλά και να πιέσει ψηλά τους αμυντικούς του νιονιου. Το πρόβλημα είναι (χρόνιο στον ΠΑΟΚ) ότι από τα 3 χάφ δεν σκοράρει κανείς, ο Κουλούρης είναι μέσα στις φάσεις αλλά δεν σκοράρει επίσης, και ο Τζάλμα με τον Μάκ ούτε αυτοί βάζουν συχνά την μπάλα μέσα. Οψόμεθα ότι κάποιος από αυτούς θα βρεί τρόπο να σκοράρει.
Το κέντρο άμυνας του νιονιου είναι σε κακά χάλια, και γι αυτό το παιχνίδι πίστευα ότι ο Πρίγιο θα είχε πλεονέκτημα. Επίσης πιστεύω ότι Μακ και Τζάλμα θα δημιουργούν εύκολα ρήγματα από τα πλάγια, επίσης
και ο Ματος με Αντρέ στο κλασσικό όβερλαπ, άρα θα πατήσουμε την περιοχή του νιόνιου και το θέμα είναι να τελειώσουμε τις φάσεις που σίγουρα θα έρθουν.
Προβλέπω γκόλ Ελ Καντουρί ο οποίος έχει σχετική γκίνια με δοκάρια και τετ α τετ, αλλά είναι πάντα κοντά στο γκόλ. Γκόλ Ελ Καντουρί λοιπόν και διπλό, και φυσικά με αλχημείες από Λουτσέσκου.
kataramenos5 έγραψε:Διπλο απο δω μεχρι την Τηνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους με ρώτησαν θα απαντήσω ότι αύριο δεν θα πάω στη Νέα Σμύρνη

Δηλαδή 11 αγωνιστική ή τέλη Νοέμβρη με τέτοιο ρόστερ φτάσαμε σε σημείο να κατεβάζουμε σε ματς κομβικό για τον τίτλο με ενδεκάδα που ναι μεν θα κερδίσει αλλά δεν ειναι φόβητρο, ειναι λιγο πειραματική.
Με το στανιο.
Δεν με νοιάζει τι εχει ο Ζαμπρανο να κοιτούσε ο Λουτσεσκου να το εχει λύσει. Επίσης ο Βιεϊρίνια μπακ; Δηλαδή να κάνει καμία παιχνιδαρα κ να μείνει μόνιμος εκει. Και να παίζουμε μπροστά με παίκτες 1-2 κλάσεις κάτω απο Βιεϊρίνια. Μα τον Βιέρι κ τέρμα να τον βαλεις θα διακριθεί.
Τελος πάντων ας μας βοηθηςει ο θεός του ποδοσφαίρου να πάνε όλα καλα σήμερα, ραντεβού στο γηπεδο.
Με το στανιο.
Δεν με νοιάζει τι εχει ο Ζαμπρανο να κοιτούσε ο Λουτσεσκου να το εχει λύσει. Επίσης ο Βιεϊρίνια μπακ; Δηλαδή να κάνει καμία παιχνιδαρα κ να μείνει μόνιμος εκει. Και να παίζουμε μπροστά με παίκτες 1-2 κλάσεις κάτω απο Βιεϊρίνια. Μα τον Βιέρι κ τέρμα να τον βαλεις θα διακριθεί.
Τελος πάντων ας μας βοηθηςει ο θεός του ποδοσφαίρου να πάνε όλα καλα σήμερα, ραντεβού στο γηπεδο.
Το θέμα είναι να παίρνεις τα 3ποντα. Αν πιστεύει ο Λουτσέσκου ότι τον εξυπηρετεί ο Κουλούρης, ας βάλει τον Κουλούρη. Αν τον εξυπηρετεί ο Αντρέ μπακ, ας τον βάλει μπακ. Ας πάρει τους βαθμούς και στα τέτοια μου κι όλας. Αν δεν τους πάρει θα κριθεί για τις επιλογές του.
Από κει και πέρα μην ακούμε όμως ότι ο Πρίγιοβιτς ήρθε από ταξίδι στην Ιαπωνία ή ότι τον Κένεντι τον σκότωσαν εξωγήινοι.
Από κει και πέρα μην ακούμε όμως ότι ο Πρίγιοβιτς ήρθε από ταξίδι στην Ιαπωνία ή ότι τον Κένεντι τον σκότωσαν εξωγήινοι.
Για θέματα πειθαρχίας προσωρινά μέτρα όπως ζαμπρανο πχ για μενα ειναι σωστα για να δείξεις πόιος ειναι τ αφεντικό
kataramenos5 έγραψε:Διπλο απο δω μεχρι την Τηνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για όσους με ρώτησαν θα απαντήσω ότι αύριο δεν θα πάω στη Νέα Σμύρνη

Για να το λέει, τον βλέπω να πήγε, γονατιστός, να κάνει τάμα, για να "γυρίσει το κουμπί"...MANIAKOS έγραψε:Στην Τήνο είσαι Κατ;

Παραδοσιακό............................αγγελόσκυλο γαρ...

- painkiller4
Λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση αυτό που μετράει είναι η νίκη και μόνο. Αδιανόητο είναι όταν παλεύουμε για το πρωτάθλημα και να έχουμε φτάσει σχεδόν κοντά στα Χριστούγεννα και να είμαστε χωρίς τρίποντο εκτός έδρας.
Τώρα εντάξει σίγουρα όταν βλέπω έναν Βιεϊρίνια να παίζει στα μπακ με χαλάει τρομερά και ας έχει αποδείξει ότι είναι παικταράς όπου και αν τον βάλεις.
Τεσπα εγώ θέλω τουλάχιστον μιας και θα το δω δια ζώσης από μέσα το ματς μια ομάδα να μασάει σίδερα να'χει θέληση και πάθος για την νίκη και όχι μια ανίερη και άβουλη πρωτοβουλία κινήσεων όπως στο τελευταίο ματς που είδα από κοντά στην Ριζούπολη.
Ραντεβού στο γήπεδο ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα εντάξει σίγουρα όταν βλέπω έναν Βιεϊρίνια να παίζει στα μπακ με χαλάει τρομερά και ας έχει αποδείξει ότι είναι παικταράς όπου και αν τον βάλεις.
Τεσπα εγώ θέλω τουλάχιστον μιας και θα το δω δια ζώσης από μέσα το ματς μια ομάδα να μασάει σίδερα να'χει θέληση και πάθος για την νίκη και όχι μια ανίερη και άβουλη πρωτοβουλία κινήσεων όπως στο τελευταίο ματς που είδα από κοντά στην Ριζούπολη.
Ραντεβού στο γήπεδο ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Κυρ 26 Νοέμ 2017, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Mīngus έγραψε: Το θέμα είναι να παίρνεις τα 3ποντα. Αν πιστεύει ο Λουτσέσκου ότι τον εξυπηρετεί ο Κουλούρης, ας βάλει τον Κουλούρη. Αν τον εξυπηρετεί ο Αντρέ μπακ, ας τον βάλει μπακ. Ας πάρει τους βαθμούς και στα τέτοια μου κι όλας. Αν δεν τους πάρει θα κριθεί για τις επιλογές του.
goran 64 έγραψε:Για να το λέει, τον βλέπω να πήγε, γονατιστός, να κάνει τάμα, για να "γυρίσει το κουμπί"...
Παραδοσιακό............................αγγελόσκυλο γαρ...

Οπως και ναχει
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Δε ζηταω συνηθως αλλα εστω για μια φορα θα θελα να παιξεις μπαλαρα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ,να μη μας βγαλεις την ψυχη.Να μπεις και να τους πατησεις ,να το βουλωσουν ολοι.Μια φορα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.Το χουμε αναγκη.
Οπως και να χει ομως εμεις θα ακολουθουμε παντα,με Δωνη,με Λουτσεσκου,με Πριγιο η Κουλουρη δεν εχει σημασια.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...
Δλδ 2 βδομαδες τωρα δεν παιζει ο Πριγιο βασικος για καθαρα αγ. λογους....οκ μας πεισατε....
Και παλι θα νικησουμε αλλα κατι δεν μου αρεσει....
Και παλι θα νικησουμε αλλα κατι δεν μου αρεσει....