Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
1
1%
Μάτος
24
30%
Μαλεζάς
2
3%
Τζαβέλλας
2
3%
Κρέσπο
15
19%
Κάνιας
7
9%
Σάκχοφ
5
6%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
1
1%
Περέιρα
7
9%
Κουλούρης
2
3%
Ροντρίγκεζ
2
3%
Λέοβατς
1
1%
Αθανασιάδης
10
13%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Mīngus »

Sick Bastard έγραψε:Υπομονή και στήριξη παιδιά.
Η ομάδα θα ανακάμψει.

Αυτά δε λέμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή;

Το μόνο που αλλάζει απλά είναι οι δικαιολογίες.

Τη μία ένα συνονθύλευμα από Νίνηδες, Σπυρόπουλους, Στόχ, Λούκας, Χούσεν,Ολίσε και πάει κλαίγοντας.
Την άλλη κανέναν εξτρέμ αλλά μπόλικη Παναγία.
Την τρίτη θλάσεις και το όνομά σου να ξεχάσεις.
Την τέταρτη έχεις ίδια γκολ με Κέρκυρα και Τρίπολη αλλά ένα λιγότερο από Λάρισα και Λειβαδιά.
Ένα γαμημένο 10αρι ψάχνουμε 10 χρόνια. Ένα.
Τα παιδιά είναι κουρασμένα, μαλωμένα, ματιασμένα, οι προπονητές είναι τουρίστες, δεν κάνουν τακτική, κάνουν πολύ προπόνηση, δεν κάνουν καθόλου, δεν κάνουν σωστή, κάνε υπομονή κι ο ήλιος θα ξαναβγει.
Τ.Δ που δεν ξέρουν, άλλοι που είναι λαμόγια, άλλοι που ήρθαν για τουρισμό, άλλοι που έχουν στραβά αυτιά
και η νιρβάνα συνεχίζεται.

Το μόνο που φοβάμαι με τόσο δημοσιοϋπαλλικι. είναι να μη μας αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ.

ΥΓ τα ίδια θα έλεγα ακόμα κι αν έμπαιναν τα δοκάρια και κερδίζαμε γιατί ο αγώνας απ ότι ξέρω άρχιζε στις πέντε και τέταρτο και η ομάδα μπήκε κατά τις έξι παρά. Απλά απαράδεκτο για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα.

Ντεμέκ.

Αλλά εντάξει και η απλή συμμετοχή έχει τη χαρά της.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Sick Bastard έγραψε:Υπομονή και στήριξη παιδιά.
Η ομάδα θα ανακάμψει.

Αυτά δε λέμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή;

Το μόνο που αλλάζει απλά είναι οι δικαιολογίες.

Τη μία ένα συνονθύλευμα από Νίνηδες, Σπυρόπουλους, Στόχ, Λούκας, Χούσεν,Ολίσε και πάει κλαίγοντας.
Την άλλη κανέναν εξτρέμ αλλά μπόλικη Παναγία.
Την τρίτη θλάσεις και το όνομά σου να ξεχάσεις.
Την τέταρτη έχεις ίδια γκολ με Κέρκυρα και Τρίπολη αλλά ένα λιγότερο από Λάρισα και Λειβαδιά.
Ένα γαμημένο 10αρι ψάχνουμε 10 χρόνια. Ένα.
Τα παιδιά είναι κουρασμένα, μαλωμένα, ματιασμένα, οι προπονητές είναι τουρίστες, δεν κάνουν τακτική, κάνουν πολύ προπόνηση, δεν κάνουν καθόλου, δεν κάνουν σωστή, κάνε υπομονή κι ο ήλιος θα ξαναβγει.
Τ.Δ που δεν ξέρουν, άλλοι που είναι λαμόγια, άλλοι που ήρθαν για τουρισμό, άλλοι που έχουν στραβά αυτιά
και η νιρβάνα συνεχίζεται.

Το μόνο που φοβάμαι με τόσο δημοσιοϋπαλλικι. είναι να μη μας αναλάβει το ΤΑΙΠΕΔ.

ΥΓ τα ίδια θα έλεγα ακόμα κι αν έμπαιναν τα δοκάρια και κερδίζαμε γιατί ο αγώνας απ ότι ξέρω άρχιζε στις πέντε και τέταρτο και η ομάδα μπήκε κατά τις έξι παρά. Απλά απαράδεκτο για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα.

Ντεμέκ.

Αλλά εντάξει και η απλή συμμετοχή έχει τη χαρά της.
Αυτα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ο πολύς μπέντο του γαύρου:

"Ο ΠΑΟΚ μας προκάλεσε το πιο μεγάλο πρόβλημα στα ντέρμπι"
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παρηγοριά στον άρρωστο αυτα τρουμαν δυστυχως

Κανουμε κ οι τρεις οτι μπορουμε να βγάλουμε τον Βαγγέλα παλι ήρωα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μανιακέ δεν αντιλέγω αλλά είναι και μια αλήθεια, άσχετα αν το λέει ο συγκεκριμένος.
Εντάξει εγώ έχω την τάση να εστιάζω στα θετικά, το ξέρω, καταλαβαίνω την κριτική, αναρωτιέμαι και γω τι γίνεται τελικά, σκέφτομαι όμως και ότι αν άφηναν το χ στο τηγάνι, το διπλό στη Βέροια..αυτό δε θα άλλαζε κάποια προβλήματα αλλά θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα, όπως και αν ο γάβρος ήταν 5 βαθμούς κάτω..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

0.

Αυτός είναι ο αριθμός των αυγών που έχουν βαφτεί με τα ''αν''.

Δεν πάει για σένα trouman, απλά έχω σκάσει.
Άβαταρ μέλους
Politis

Δημοσίευση από Politis »

Συγγνώμη ρε παιδιά, είδα μόνο τα highlights, αλλά ομάδα Πανιώνιος στο β ημιχρονο ΔΕΝ υπήρχε. Από ατυχία, αστοχία δεν μπήκε πάλι η μπάλα μέσα.
Όπως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, παρήξαμε φάσεις, αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα (2 δοκάρια, ένα σπρώξιμο στον Μάτος σε κεφαλιά αβαβα).
Η ομάδα, με εξαίρεση τα παιχνίδια με τους Αζέρους, προσπαθεί. Στη Βέροια δεν ξέρω τι έγινε και κολλήσαμε στο 0, αλλά στα υπόλοιπα είχαμε συνδυασμούς, ευκαιρίες, πάθος απο τους περισσοότερους.
Ας σταματήσουμε να τα μηδενίζουμε όλα. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται τριγύρω (στα άλλα πρωταθλήματα). Ομάδες με τεράστιες επενδύσεις γκελάρουν, γιατί είναι ΠΑΧΝΙΔΙ. Η Σίτι έχασε τα άχαστα (ναι, ο Κουμ Αγκουερο), και ισοφαρίστηκε στο 90+ απο την ... Μιντλεσμπρο. Αλλα οι οπαδοι εκει παλι την αλλη Κυριακη Σιτι θα φωναζουν, και θα το γεμισουν (εννοειται). Που ειναι η καψουρα μας; Γιατι πεφτουμε τοσο ευκολα στο τριπακι να βρουμε ΠΟΙΟΣ φταιει; Εχει διαφορα να βρεις ΤΙ φταιει και να το διορθωσεις (ναι, και προσωπα χρειάζονται αλλαγές ή ξύπνημα, αλλά θέλει ηρεμία η ομάδα).
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Πάμε, τπτ δεν τελείωσε, ο γαύρος έχει 3 ντέρμπι εκτός στο β γύρο.

Η Αλλαγή να ξεκινήσει στην ΕΠΟ + διαιτησία. Γίνεται; Εκεί εισαι μαγκας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:0.

Αυτός είναι ο αριθμός των αυγών που έχουν βαφτεί με τα ''αν''.

Δεν πάει για σένα trouman, απλά έχω σκάσει.

Τα "αν" αυτα που αναφερει ο trouman ομως δεν ειναι "αν" τυχης, τυπου "αν το σουτ δεν πηγαινε αουτ αλλα εμπαινε".
Ειναι "αν" που θα επρεπε να ειναι "πρεπει" βασει κοινης λογικης και δικαιοσυνης. Ειναι "αν ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΛΕΒΑΝ". Πως τα τσουβαλιαζεις ετσι με τα αυγα και τις πορδες; Δεν ειναι δικαιο να το κανεις αυτο.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιο

, ήμασταν καλύτεροι
Θα γυρίσει ο τροχός
Ένα εξτρεμ και έναν σέντερ for το χειμώνα και τους πηδάμε όλους, μα όλους
Τα παπαγαλάκια των αθηναϊκών μμε θέλουν να μας βγάλουν τυφλούς !
Αυτά και καληνύχτα σας
trouman

Δημοσίευση από trouman »

trouman έγραψε:Μανιακέ δεν αντιλέγω αλλά είναι και μια αλήθεια, άσχετα αν το λέει ο συγκεκριμένος.
Εντάξει εγώ έχω την τάση να εστιάζω στα θετικά, το ξέρω, καταλαβαίνω την κριτική, αναρωτιέμαι και γω τι γίνεται τελικά, σκέφτομαι όμως και ότι αν άφηναν το χ στο τηγάνι, το διπλό στη Βέροια..αυτό δε θα άλλαζε κάποια προβλήματα αλλά θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα, όπως και αν ο γάβρος ήταν 5 βαθμούς κάτω..
Νομίζω καταλαβαινόμαστε και ας το πω και αλλιώς

Σκέφτομαι ότι δεν άφησαν το χ στο τηγάνι και το διπλό στη Βέροια.

Το υπονοούμενο είναι σαφές απλά επειδή το έργο έχει παιχτεί τόοοοοσες φορές στο τέλος αναγκαζόμαστε να πιστέψουμε σχεδόν την προπαγάνδα τους. Υπονομεύουν την κοινή λογική και τρελαινόμαστε.

Γι αυτό για μένα το αληθινό παιχνίδι είναι σε άλλο γήπεδο και εκεί μάλλον θα κερδίσουμε και τότε θα δούμε άλλο έργο.

Αυτά όλα δεν αναιρούν τη σωστή κριτική που γίνεται μέσα σε όλα, ο επιθετκός, το οχτάρι, το παπάρι κοκ

Άντε άλλη μια ΠΑΟΚτσήδικη Κυριακή βράδυ...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Μετα απο μερικες ωρες και μερικα ποτα.. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι εμενα προσωπικα δε με πειραξε η ηττα, μες το παιχνιδι ειναι και αυτη οταν παιζεις. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι τα τελευταια 5 χρονια βρισκομαστε στο ιδιο σημειο την ιδια χρονικη περιοδο, χωρις να εχουμε κανει ουτε ενα γαμημενο βημα προοδου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κρίμα...Άλλη μια ήττα στην Ν. Σμύρνη με έναν τρεχαλατζή Νιώνιο, η οποία θα μπορούσε να είναι εύκολα νίκη!!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Politis έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά, είδα μόνο τα highlights, αλλά ομάδα Πανιώνιος στο β ημιχρονο ΔΕΝ υπήρχε. Από ατυχία, αστοχία δεν μπήκε πάλι η μπάλα μέσα.
Όπως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, παρήξαμε φάσεις, αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα (2 δοκάρια, ένα σπρώξιμο στον Μάτος σε κεφαλιά αβαβα).
Η ομάδα, με εξαίρεση τα παιχνίδια με τους Αζέρους, προσπαθεί. Στη Βέροια δεν ξέρω τι έγινε και κολλήσαμε στο 0, αλλά στα υπόλοιπα είχαμε συνδυασμούς, ευκαιρίες, πάθος απο τους περισσοότερους.
Ας σταματήσουμε να τα μηδενίζουμε όλα. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται τριγύρω (στα άλλα πρωταθλήματα). Ομάδες με τεράστιες επενδύσεις γκελάρουν, γιατί είναι ΠΑΧΝΙΔΙ. Η Σίτι έχασε τα άχαστα (ναι, ο Κουμ Αγκουερο), και ισοφαρίστηκε στο 90+ απο την ... Μιντλεσμπρο. Αλλα οι οπαδοι εκει παλι την αλλη Κυριακη Σιτι θα φωναζουν, και θα το γεμισουν (εννοειται). Που ειναι η καψουρα μας; Γιατι πεφτουμε τοσο ευκολα στο τριπακι να βρουμε ΠΟΙΟΣ φταιει; Εχει διαφορα να βρεις ΤΙ φταιει και να το διορθωσεις (ναι, και προσωπα χρειάζονται αλλαγές ή ξύπνημα, αλλά θέλει ηρεμία η ομάδα).
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα. Πάμε, τπτ δεν τελείωσε, ο γαύρος έχει 3 ντέρμπι εκτός στο β γύρο.

Η Αλλαγή να ξεκινήσει στην ΕΠΟ + διαιτησία. Γίνεται; Εκεί εισαι μαγκας.
Έτσι μακάρι να είχαν όλοι αυτό το σκεπτικό άλλωστε ο ΠΑΟΚ σημαίνει Παλεύω ασταμάτητα κόντρα σε καθετί δυνατό και αδύνατο χωρίς να φοβάμαι τίποτα και πουθενά.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εγώ ξέρω πως με 3-4 Μάτος ακόμα (όχι σε μόνο ποιοτητα αλλα κυριως σε πάθος) θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Είματσε συν της άλλης και ατυχοι η κ@@@μπαλα δεν λέει να μπει στο πλεχτό
Οι κορακές ακόμα και με τον ννιονιο 65-35 22φάουλ που ούτε τα 12 δεν ήταν Και Εάν ήταν τότε δεν 'εδωσε καμια 20αρια σε εμάς(δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες για ΠΑΟΚ).
Ο Ιβιτς έκανε ροτεισον «τσατίλας» δεν εξηγειτε αλλίως ο αριθμός και μάλιστα πριν από διακοπεί.
Όλα μαζί (και το -3 που κουβαλαμε από περισυ) μας έθεσαν εκτός πρωταθλήματος σε μια χρονιά ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτό είναι κρίμα.
Ο αγώνας γαυροβάζελων μας έδειξε πόσο καλύτερη ομάδα είμαστε και φέτος η κ@@@μπαλα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Λίγο-πολύ γράφτηκαν όλα.
Μόνο μια παρατήρηση:

Τέσσερα σουτ απο τέσσερεις διαφορετικούς παίχτες μας, δηλ. απο Περέυρα, Χαρίση, Μυστακίδη και Ροντρίγκεζ και τα ανέφερα κατα την χρονική τους σερά νομίζω.
Και γιατί τα αναφέρω; Διότι και τα τέσσερα ήταν σουτ της απελπισίας και το έβλεπες αυτό, πριν σουτάρουν και μετά και οι τέσσερεις κάνουν την ίδια κίνηση: Κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό, σαν να έχουν τον φταίχτη εκεί πάνω.
Και οι τέσσερεις είχαν τον χρόνο να δώσουν πολλά υποσχόμενες πάσσες, αλλά και οι τέσσερεις έκαναν αυτό που τους κατέβασε εκείνη τη στιγμή το κεφάλι τους. Ειδικά ο Ροντρίγκεζ κάνει το μπάσιμο απο αριστερά, τέλος πάντων περνάει ένα-δυο και αντί πάσσα...τον κακό του τον καιρό κι αυτό το είδαμε τουλάχιστον τριάντα φορές μέχρι τώρα.
Απείθαρχοι μπροστά και το μόνο καλό που είδαμε στα τελευταία λεπτά ήταν οι δυο κάθετες πάσσες του Περέυρα.
Ροτέισον και παπαριές.
Έχεις έντεκα παίχτες, θα τους βάζεις θα τους ξεπατώσεις και θα δείξεις έτσι, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Απλούστατα.
Και όποιος καταλάβει, κατάλαβε.
:evil: :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Δευ 07 Νοέμ 2016, 08:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”