Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 4-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
1
1%
Vitor
12
16%
Τζιόλης
1
1%
Raţ
2
3%
Kace
1
1%
Τζανδάρης
1
1%
Golasa
24
32%
Pereyra
3
4%
Παπαδόπουλος
3
4%
Αθανασιάδης
16
22%
Mak
1
1%
Σαλπιγγίδης
2
3%
Martens
6
8%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 4-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sic-4 »

hulk4teo έγραψε:
Karelias έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Απομενουν 3 ματς για τα χριστουγεννα..
κερκυρα-πας-λιβαδεια

Δεν υπαρχει χαμενος βαθμος...Δεν πρεπει να υπαρξει χαμενος βαθμος...
Αυτο πρεπει να σκεφτουμε και τιποτα αλλο.Στραβη εγινε χωρις τεραστιο προβλημα αλλα πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
Αυτό.
Και μόνο.
Το αυτο! :pano:

Μπορω ευκολα να κραξω και να γινω ο σαςταλεγα της ημερας.Κ εχω να κραξω για πολλα εξοφθαλμα στραβα οπως ολοι μας..Αλλα ελπιζω το Μαη να μαστε καλα.Ελπιζω!

Εγω τον Μαη θα ειμαι καλα αν ειμαι πανω απο τον βαζελο... ειτε στην πρωτη, ειτε στη δευτερη θεση...
με την εξωφθαλμη αβαντα που εχει ο γαβρος συντονισμενα σε ολα τα ματς ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παρεις πρωταθλημα... οποτε μου αρκει δευτερος πανω απο τον βαζελο... τωρα αν γινει το θαυμα και σταματησει η αβαντα τοτε παλι θελω να ειμαι πανω απο βαζελο, δηλαδη πρωτος.. δεν θα ανεχομουν να μην μπορει ο γαυρος και να μου το παρει αυτος ο βαζελος..

ΥΓ: Ξερετε ποσες Ξανθες θα εχουμε ακομα? Και αυτο ειναι το λογικο με την ομαδα που εχουμε και ειναι και ποδοσφαιρικο και ομορφο. Το θεμα ειναι οτι ο βαζελος πρεπει να εχει ακομα περισσοτερες και ο γαυρος ακομα περισσοτερες με το ασυνδετο σκορποχωρι του... Ομως δεν θα εχει...
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Το πιστόλι στον κρόταφο λέγεται πρωταθλητισμός.Όποιος δεν αντέχει ας ασχοληθεί με το πλέξιμο.

Αυτές οι μίζερες απόψεις μόνο στον ΠΑΟΚ ακούγονται λες και οι παίκτες μας είναι τίποτα μαμόθρεφτα. Όλων των άλλων μεγάλων ομάδων πως μπορούν; Γιατί αυτοί και όχι εμείς; Γιατί ο βάζελος και όχι εμείς;

ΜΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι δεν έχω δει χειρότερο ΠΑΟΚ από τον χθεσινό. Ένα απέραντο χάλι, κυρίως στην άμυνα και το κέντρο και η ήττα ήταν απόλυτα φυσιολογική σύμφωνα με τα όσα έγιναν στο χόρτο.
Σύμφωνοι. Ο απατεώνας Καλιογερόπουλος θα έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Σολτάνι (άργησε πολυ να του δείξει και την πρώτη κίτρινη) και να κρατήσει τουλάχιστον 6 λεπτά καθυστερήσεις γιατί μόνο τρία λεπτά είχαμε στη φάση του τραυματισμού του παίκτη της Ξανθης στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά δεν καθόρισε αυτός την ήττα. Η ομάδα έπαιζε σαν να ήταν ομάδα Β΄ Εθνικής, με εξαίρεση κάποια διαστήματα από το 25΄έως το 45΄.
Ουσιαστικά χάσαμε πλήρως το κέντρο, αφού Kace και Τζανδάρης μόνο λάθη έκαναν. Ο Golasa ήταν ο καλύτερος - για μένα - του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ο Βίτορ. Οι επιθετικοί δεν μπορούν να κριθούν γιατί είναι οι τελικοί αποδέκτες των προσπαθειών. Όταν δεν υπάρχουν προσπάθειες δεν υπάρχουν και αποτελέσματα. Θετικό ότι σκόραρε ο Μακ.

Οι επιθέσεις μας πρέπει να γίνονται συρτά, όπως στην φάση της ισοφάρισης. Το να παίρνεις τη μπάλα βρε Ρατς και να κάνεις ψηλές σέντρες όταν δεν διαθέτουμε καλούς κεφαλοσφαιριστές μπροστά, είναι μάλλον αφελές. Αν συνυπολογίσω και το ότι ο ΑΑ σίγουρα θα τους τόνισε να έχουν τη μπάλα χαμήλά, είναι διπλή η βλακεία.

Martens μπορεί να μην φταίς για το όλο χάλι, αλλά όταν έχεις 6΄λεπτά ακόμη και πιέζεις να ισοφαρίσεις, τέτοια λάθη ΔΕΝ συγχωρούνται. Πήγαινε να κάνεις αλλού τα μπάνια σου.
Ο Παπαδόπουλος είναι η μόνη αποτυχημένη από τις 5 μεταγραφές του καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mitsotakis έγραψε:Το πιστόλι στον κρόταφο λέγεται πρωταθλητισμός.Όποιος δεν αντέχει ας ασχοληθεί με το πλέξιμο.

Αυτές οι μίζερες απόψεις μόνο στον ΠΑΟΚ ακούγονται λες και οι παίκτες μας είναι τίποτα μαμόθρεφτα. Όλων των άλλων μεγάλων ομάδων πως μπορούν; Γιατί αυτοί και όχι εμείς; Γιατί ο βάζελος και όχι εμείς;

ΜΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Αμα εισαι ασχετος απο ποδόσφαιρο κι ακους πολύ ραπτοπουλο αυτα καταλαβαινεις.
Οσο για τους αλλους που μπορουν τους είδαμε με το Γιαννενο και την Τριπολιτσά.
berry

Δημοσίευση από berry »

λογω υποχρεωσεων δεν ειδα τον αγωνα. σε καμμια περιπτωση δεν εκραξα την ΟΜΑΔΑ επειδη εχασε. αμα γινω γαυρος στα 41 θα θελω πρωταθλημα ΑΗΤΗΤΟΣ. ευτυχως ειμαι ΠΑΟΚ και αμα δεν παιζω μπαλα πως ειπε ο Αγγελος αλλα και σεις δεν αξιζω τη νικη. Παμε παρακατω. και σε χαρες και σε λυπες ειμαι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

μετα απο μια μερα που το σκεφτηκα ποιο ηρεμα το συμπερασμα μου ειναι το εξης,

Σημερα η ομαδα πηρε ενα μαθημα για το πως πρεπει να συμπεριφερεσαι και τι πρεπει να κανεις και τι να μην κανεις αν θελεις το προταθλημα και το ευτυχημα ειναι οτι αυτο το μαθημα το πληρωσες μονο με εναν βαθμο απωλεια,ουτε στον παπα μην το πεις,αυτος ο κλαρινογαμπρισμος που μας πιανει μετα απο την νικη με γαυρο πρεπει να σταματησει , ουτε λιγοι ειμαστε σαν ομαδα ουτε αχρηστοι απλα λιγοι σε αριθμο παικτων .Θελουμε αμεσα σεντερ μπακ επιπεδου μια λυση ελ τσακο που ξερει και την ομαδα και θα προσαρμοστει αμεσως και εναν αριστερο εξτρεμ που θα εχει το απροβλεπτο για να σπαει την κλειστες αμυνες και οσο γινεται πιο γρηγορα ,ακομη και μεσα στον δεκεμβρη να κλεισουν για να αρχισουν προπονησεις και να ειναι ετοιμοπολεμοι με την αρχη της νεας χρονιας.
ΤΟ παιχνιδι με την γκιγκαπ για εμενα εχει μονο οικονομικο ενδιαφερον γιατι ειναι 200000 η προκριση + 200000 η νικη= 400000 που ειναι μια μεταγραφη,εν κατακλειδι φτηνα την γλυτωσαμε αλλα αν δεν διορθωσουμε τα λαθη μας δεν νομιζω να την σκαπουλαρουμε τοσο φτηνα την επομενη φορα,

καλη σας εβδομαδα με υγεια και επιτυχιες στις δουλειες σας φιλοι μου
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εαν ήταν στο +4 οι πράσινοι ή οι κόκκινοι θα έιχαν ήδη κανει απονομή.
Εμείς ξενερώσαμε.
Στήριξη και μεταγραφες και θα το πάρουμε εμείς ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:
mitsotakis έγραψε:Το πιστόλι στον κρόταφο λέγεται πρωταθλητισμός.Όποιος δεν αντέχει ας ασχοληθεί με το πλέξιμο.

ΜΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Αμα εισαι ασχετος απο ποδόσφαιρο κι ακους πολύ ραπτοπουλο αυτα καταλαβαινεις.
Οσο για τους αλλους που μπορουν τους είδαμε με το Γιαννενο και την Τριπολιτσά.
Τα βάζω μαζί, για την κουβέντα.
Έχει δίκιο ο μητσοτός, που λέει ''γιατί ο βάζελος κι όχι εμείς'' όταν η φυλλάδα τους έχει σήμερα πρωτοσέλιδο
''12/22 εντός έδρας κι όλα τα ντέρμπι στην λ.Α-μπορούμε''. Μουλωχτοί, μουλωχτοί αλλά μια χαρά το πιστεύουν.

Απ την άλλη, φυσικά θα το χαρούμε τώρα που είμαστε πρώτοι, αλλά θα ξενερώσουμε κι πάρα πολύ άσχημα αν γίνει η στραβή.
Για 2 βασικούς λόγους.
1ος γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και είναι στο χέρι του να πάρει τη νίκη και στα 3 ματς του 1ου γύρου που απομένουν γιατί απλά έχει καλύτερη ομάδα.
2ος γιατί αν είχε γίνει σωστή δουλειά από άποψη σχεδιασμού το καλοκαίρι, τώρα, λογικά πάντα, ίσως είχαμε παραπάνω πόντους διαφορά και εν πάσει περιπτώση, δεν θα ψάχναμε ποιόν να βάλουμε κεντρικό αμυντικό.

Όλοι πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό ακόμα κι εμείς. Ανεξαρτήτος αποτελέσματος την Πέμπτη, η Τούμπα πρέπει να είναι γεμάτη την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Karelias έγραψε: 2ος γιατί αν είχε γίνει σωστή δουλειά από άποψη σχεδιασμού το καλοκαίρι, τώρα, λογικά πάντα, ίσως είχαμε παραπάνω πόντους διαφορά και εν πάσει περιπτώση, δεν θα ψάχναμε ποιόν να βάλουμε κεντρικό αμυντικό.
Αλλα γραφω άλλα καταλαβαίνουν οι περισσότεροι τες πα.Θα σχολιάσω μονο το δεύτερο.Αυτη η ομάδα οπως όλοι καταλάβαμε το καλοκαίρι ΔΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.Δε κανεις προετοιμασια με την Κ20 αν κυνηγάς πρωτάθλημα.Αλλοι ήταν οι στόχοι,και άλλες οι προτεραιότητες (απο πλευράς διοίκησης ) τοτε.Μονο ο τρελλος το πίστευε αυτό και για να ζητήσει παίκτες έπρεπε πρώτα να πείσει με τα αποτελέσματα και τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω εν μερει κατ.
Σιγουρα δεν εχουμε τεραστιο ροστερ για να ειμαστε συνεχεια φορτσατοι αλλα βλεπουμε μια αδυναμια να διαχειριστουμε τις παρωδικες επιτυχιες.
Πηραμε αποτελμεσμα προχθες με το γαυρο χθες γκελα ολικης.
Πηραμε αποτελεσμα στη φιορεντινα γκελα ολικης στην Τουμπα με το βαζελο.
Οταν θελεις να ξεσπασεις κατι σε κραταει.
Σιγουρα υπαρχει η κουραση,υπαρχουν τα κορακια που παιζουν πολυ αναποδα,υπαρχει οτι η ομαδα δεν εχει συνηθισει να ειναι πρωτη και να την κυνηγανε.

Αυτα ομως πρεπει να τα μαθεις.Γκελα που με γκελα του γαυρου δεν κοστισε παρα πολυ.
Το ζητημα ειναι να μπορεσουμε να διαχειριστουμε αυτες τις καταστασεις.Και δε μιλαω μονο για τους παιχτες αλλα και για τον Αγγελο.

Εκ των υστερων μπορουμε να λεμε πολλα βεβαια αλλα κατι φαινοταν χθες οτι δεν τραβαγε.Ο Αγγελος επρεπε να αποφασισει να το ρισκαρουμε ή οχι.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το σκάσιμο δεν λέγεται. Κάπως ηρέμησα με το χ της ζέλας ωστόσο.
Όπως και να έχει, η ομάδα έχασε δίκαια και αυτή είναι η μπάλα και το ωραίο της. Γαύροι να το παίρνουμε αήττητοι δεν θα γίνουμε και δεν θέλουμε να γίνουμε ποτέ.
Ο γαύρος θα σπρωχτεί όσο δεν πάει, αλλά πιστεύω οτι δεν...
Έχουν γίνει κώλος εκεί μέσα όλοι, αν μάλιστα έρθει και κανά κλαρίνο από Μάλμε...
Η ζέλα στα μουλωχτά πάει, αλλά α) δεν ξέρω πόσο πιο πλήρες ρόστερ έχει από εμάς ώστε να αντέξει κορυφή (εάν πιάσει), β) δεν ξέρω εάν θα αποδυναμωθεί το Γενάρη αντί να ενισχυθεί, και γ) για να δούμε και στα φανερά πως τα πάνε με την πίεση, γιατί στα μουλωχτά κι εγώ μπορώ.

Όσο για εμάς, οκ, δεν παίξανε, χάσανε.
Εγώ θα ανέβω πάντως την Πέμπτη να βγάλω λαρύγγι για τα γούστα της Ευρώπης!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχουμε 4 ματς μεχρι τα χριστουγεννα.
2 μεσα 2 εξω.
Τα παιρνεις ολα και κανουμε καλα χριστουγεννα.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Karelias

kataramenos5 έγραψε:
Karelias έγραψε: 2ος γιατί αν είχε γίνει σωστή δουλειά από άποψη σχεδιασμού το καλοκαίρι, τώρα, λογικά πάντα, ίσως είχαμε παραπάνω πόντους διαφορά και εν πάσει περιπτώση, δεν θα ψάχναμε ποιόν να βάλουμε κεντρικό αμυντικό.
Αλλα γραφω άλλα καταλαβαίνουν οι περισσότεροι τες πα.Θα σχολιάσω μονο το δεύτερο.Αυτη η ομάδα οπως όλοι καταλάβαμε το καλοκαίρι ΔΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.Δε κανεις προετοιμασια με την Κ20 αν κυνηγάς πρωτάθλημα.Αλλοι ήταν οι στόχοι,και άλλες οι προτεραιότητες (απο πλευράς διοίκησης ) τοτε.Μονο ο τρελλος το πίστευε αυτό και για να ζητήσει παίκτες έπρεπε πρώτα να πείσει με τα αποτελέσματα και τους υπόλοιπους.
Δεν διαφωνούμε.
Αλλά έχουμε μπει στον χωρό και πρέπει να χορέψουμε. Απλώς πρέπει να το κάνουμε στον δικό μας ρυθμό κι όχι στο ρυθμό των άλλων.

Μόνο και μόνο για το γεγονός, ότι τώρα, 8 του Δεκέμβρη του 2014, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή.
Το μαχαίρι στα δόντια το έχουν οι παίχτες, εμείς πρέπει να τους στηρίξουμε.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα να σηκωσαμε ψηλα τον αμανε

η πειραματικη αμυνα και η τακτικη οπως στο καραισκακη
τζιωλης αμυνα παπ δεξια κατσε εξω δεν λειτουργησε γιατι στην ξανθη επρεπε να κανεις παιχνιδι

αδικα τα 2 γκολ δωρακια ηταν

χαρισε 2 κοκινες στην ξανθη το κορακι

πρεπει να κοπουν τα πειραματα

ενισχυση καλη και αμεσα

να μην πληρωσουμε με αλλες απωλειες το θεμα τζαβελα

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Άβαταρ μέλους
Karelias

marley 4 έγραψε:εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα να σηκωσαμε ψηλα τον αμανε
Συμφωνώ, δεν διέκρινα καμία έπαρση στον τρόπο παιχνιδιού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”