hulk4teo έγραψε:Το αυτο!Karelias έγραψε:Αυτό.sourmenetes έγραψε:Απομενουν 3 ματς για τα χριστουγεννα..
κερκυρα-πας-λιβαδεια
Δεν υπαρχει χαμενος βαθμος...Δεν πρεπει να υπαρξει χαμενος βαθμος...
Αυτο πρεπει να σκεφτουμε και τιποτα αλλο.Στραβη εγινε χωρις τεραστιο προβλημα αλλα πρεπει να δουμε την επομενη μερα.
Και μόνο.![]()
Μπορω ευκολα να κραξω και να γινω ο σαςταλεγα της ημερας.Κ εχω να κραξω για πολλα εξοφθαλμα στραβα οπως ολοι μας..Αλλα ελπιζω το Μαη να μαστε καλα.Ελπιζω!
Εγω τον Μαη θα ειμαι καλα αν ειμαι πανω απο τον βαζελο... ειτε στην πρωτη, ειτε στη δευτερη θεση...
με την εξωφθαλμη αβαντα που εχει ο γαβρος συντονισμενα σε ολα τα ματς ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παρεις πρωταθλημα... οποτε μου αρκει δευτερος πανω απο τον βαζελο... τωρα αν γινει το θαυμα και σταματησει η αβαντα τοτε παλι θελω να ειμαι πανω απο βαζελο, δηλαδη πρωτος.. δεν θα ανεχομουν να μην μπορει ο γαυρος και να μου το παρει αυτος ο βαζελος..
ΥΓ: Ξερετε ποσες Ξανθες θα εχουμε ακομα? Και αυτο ειναι το λογικο με την ομαδα που εχουμε και ειναι και ποδοσφαιρικο και ομορφο. Το θεμα ειναι οτι ο βαζελος πρεπει να εχει ακομα περισσοτερες και ο γαυρος ακομα περισσοτερες με το ασυνδετο σκορποχωρι του... Ομως δεν θα εχει...