PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά, εγώ έχω κακό προαίσθημα για τα 2 ματς με την Ραπίντ... Πιστεύω ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των 2 προηγούμενων χρόνων, που έπαιζε για πλάκα στους ομίλους... Αρκετοί από τους παίκτες μας είναι μέτριοι, κατά την άποψή μου και αρκετοί από τους υπόλοιπους άπειροι! Ακόμη δεν έχουμε δει τι μπορεί να αποδώσει αυτή η ομάδα και είναι αρκετά άγνωστη σε εμάς...

Ελπίζω να διαψευστώ στην πρόβλεψή μου, αλλά αυτό που περιμένω είναι μια ασύνδετη ομάδα, που θα δεχθεί πολλούς κινδύνους... Σε αυτό που μπορώ να στηρίξω την ελπίδα που έχω ότι θα περάσουμε, είναι η αποτελεσματικότητα του Κλάους και του Σάλπι... Αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί για φέτος... Ίσως αυτοί κάνουν και τους αντιπάλους μας να είναι πιό προσεκτικοί και να μην παίζουν με ιδιέταιρο... θάρρος βγαίνοντας μπροστά, ειδικά μέσα στην Τούμπα!

Γενικά από τον φετινό ΠΑΟΚ, αγωνιστικά, δεν περιμένω να είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά... Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε ένα επίπεδο κάτω από τον βάζελο και στο ίδιο με Ξάνθη, Ατρόμητο... Ελπίζω να μην πάρετε αρνητικά τα όσα γράφω και να πείτε ότι μικραίνω τον ΠΑΟΚ και τον απαξιώνω! Το μόνο που κάνω είναι ότι λέω τι αντιλαμβάνομαι σύμφωνα με την κρίση μου, για τον φετινό ΠΑΟΚ... Φυσικά και δεν του αρμόζει να είναι στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο, αλλά τουλάχιστον για φετος, πρέπει να το δεχτούμε, γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος... Εγώ θα ήθελα πολύ να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ο Σαββίδης για να χτυπήσουμε έστω την 2η θέση, αλλά αφού έκρινε αυτός ότι θα πρέπει να αρθούν πρώτα τα προβλήματα, δεν έχω παρα να κάνω υπομονή... Περιμένω έστω από την επόμενη σεζόν να είμαστε ανταγωνιστικοί, απέναντι και στον Ολυμπιακο και θα στηρίζω απόλυτα τον φετινό ΠΑΟΚ, όπως ελπίζω να κάνετε όλοι...

ΥΓ: Συγνώμη αν σας χάλασα με αυτά που είπα... :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Photis έγραψε:
baneprelevic361 έγραψε:Γαμώ την μίρλα σας! Δηλαδή οι Αριανοί και οι Αεκτζήδες μειώνουν ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ; Ε; Ε; δεν την μειώνουν! Γιατί το κάνουμε εμείς ρε παιδιά! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!! :opaokara:
Ναι εκείνοι λένε καλύτερα να πάμε 4η Εθνική.Χειρότερο πράγμα για να πεις από αυτό δεν έχει. :opaokara: :opaokara: Ο Μανιακός είναι ρεαλιστής.Τι να πει ότι είμαστε καλύτεροι από πέρσι?Από αυτή την Ραπίντ Βιέννης πως την λένε θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι. Αλλά είμαστε χειρότεροι από πέρσι γιατί απλά βαδίζουμε με πολλά στοιχήματα.
:pano:
Ναι το λένε, όμως όταν είναι πριν τα ματς π.χ. σήμερα με Παναχαική ή μόλις πάρουν ένα παιχτή αρχίζουν τα θετικά σχόλια όχι από που τον πήραμε αυτόν και πως θα παίξουμε εδώ και εκεί. Δεν είπα να είμαστε αλλού τελείως (που είμαστε ως οπαδοί :pano: ) απλά μην προδικάζουμε και να χαιρόμαστε λίγακι, ούτε μια βδομάδα για να ξαναδούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ! Κακό είναι αυτό;
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

DigitalFan έγραψε:Παιδιά, εγώ έχω κακό προαίσθημα για τα 2 ματς με την Ραπίντ... Πιστεύω ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των 2 προηγούμενων χρόνων, που έπαιζε για πλάκα στους ομίλους... Αρκετοί από τους παίκτες μας είναι μέτριοι, κατά την άποψή μου και αρκετοί από τους υπόλοιπους άπειροι! Ακόμη δεν έχουμε δει τι μπορεί να αποδώσει αυτή η ομάδα και είναι αρκετά άγνωστη σε εμάς...

Ελπίζω να διαψευστώ στην πρόβλεψή μου, αλλά αυτό που περιμένω είναι μια ασύνδετη ομάδα, που θα δεχθεί πολλούς κινδύνους... Σε αυτό που μπορώ να στηρίξω την ελπίδα που έχω ότι θα περάσουμε, είναι η αποτελεσματικότητα του Κλάους και του Σάλπι... Αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί για φέτος... Ίσως αυτοί κάνουν και τους αντιπάλους μας να είναι πιό προσεκτικοί και να μην παίζουν με ιδιέταιρο... θάρρος βγαίνοντας μπροστά, ειδικά μέσα στην Τούμπα!

Γενικά από τον φετινό ΠΑΟΚ, αγωνιστικά, δεν περιμένω να είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά... Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε ένα επίπεδο κάτω από τον βάζελο και στο ίδιο με Ξάνθη, Ατρόμητο... Ελπίζω να μην πάρετε αρνητικά τα όσα γράφω και να πείτε ότι μικραίνω τον ΠΑΟΚ και τον απαξιώνω! Το μόνο που κάνω είναι ότι λέω τι αντιλαμβάνομαι σύμφωνα με την κρίση μου, για τον φετινό ΠΑΟΚ... Φυσικά και δεν του αρμόζει να είναι στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο, αλλά τουλάχιστον για φετος, πρέπει να το δεχτούμε, γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος... Εγώ θα ήθελα πολύ να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ο Σαββίδης για να χτυπήσουμε έστω την 2η θέση, αλλά αφού έκρινε αυτός ότι θα πρέπει να αρθούν πρώτα τα προβλήματα, δεν έχω παρα να κάνω υπομονή... Περιμένω έστω από την επόμενη σεζόν να είμαστε ανταγωνιστικοί, απέναντι και στον Ολυμπιακο και θα στηρίζω απόλυτα τον φετινό ΠΑΟΚ, όπως ελπίζω να κάνετε όλοι...

Δεν πειράζει ρε ντίγκιταλ. Απλά με πίστη και αισιοδοξία όλα καλά θα πάνε. Μην έχουμε αρνητική ενέργεια. Εδώ της κούλας νομίζουν ότι έχουν τους μπέμπηδες τις Μάνστεστερ. Θα δούμε φέτος και απέναντι στην Ξάνθη πως θα είμαστε και πως απέναντι και στους υπολοίπους αν δεν υποτιμάμε αντιπάλους και τους αντιμετωπίζουμε όλους ΜΑ ΟΛΟΥΣ σοβαρά υπάρχει ελπίδα για χαρές φέτος. (3η θέση δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τι συγγνωμη φιλε μου΄Ντιτζιταλ......ρεαλιστης εισαι για μενα...Υπαρχουν αγωνιστικα πολλα στοιχηματα στην ομαδα...Το ολοκαινουργιο αμ διδυμο...Οι κατσε ΠΑναγιωτουδης που θα χρειαστουν...βασικος ρομπερ...ο Γεωργιαδης και η σταθεροτητα του...οι μεταγγραφες κυρως Λορενς αν θα βγει..ο Πελκας....και το νεο συστημα...που ελπιζω ν α παει σε ρομβο κπ στιγμη...γιατι πιστευω πισω θα μπαζουμε...

Τωρα Αν ενα καλο ποσοστο απο τα παραπανω θα παει καλα ..θα παμε καλα....3η θεση..παραπανω δεν πιστευω..π δυσκολα....αλλιως θα παλεψουμε με ατρομητο και τριπλολη λογικα....αλλα το πρωταθλημα σε ποιοτητα ειναι ηδη π κατω...,/.

Και σε ολα αυτα στα συν βαζω την αναμενομενη πλεον οικον σταθεροτητα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

eorptol έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Γιατι ρε συ ΜΠανε? Ρεαλιστικα ειμαστε χειροτεροι απο περσι...χωρις βιερι Παμπλο....Γκαρσια Λινο ακομα γηραιοτερους...υπαρχουν τα στοιχηματα των Βιβιαν και Λορενς οπως και οι Σατφ και ισως πελκας...αλλα αυτα θα φανουν....
Πραγματικα μανιακε απορω πως βλέπεις τα παιχνίδια με τι ψυχολογία όταν βγάζεις τόσο αρνητισμο .......για την Ραπιντ Αυστρίας μιλάμε ούτε τοτεναμ ούτε φενερ ούτε ΚΑΝ δυναμο Ζάγκρεμπ ναι αποδυναμωθηκαμε αλλα δεν διαλύθηκαμε κιόλας

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

Εορτπτολ την ραπιντ δεν την ξερω καθολου οπως ειπα και γενικα τις αυστριακς ομαδες τις θεωρω ατεχνες ...αλλα η ομαδα μας εχει δεδομενα προβληματα....+ πολλα στοιχηματα...οποτε με φοβιζει το αγνωστο/// Εννοειται στο γηπεδο φαινονται ολα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Δημοσίευση από eorptol »

DigitalFan έγραψε:Πιστεύω ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με αυτόν των 2 προηγούμενων χρόνων, που έπαιζε για πλάκα στους ομίλους...

Ποτε περάσαμε για πλάκα στους ομίλους και δεν το κατάλαβα ; και με εκείνη την ομάδα ;
Μήπως με την φενερ ήταν εύκολα η με την Κάρπατυ ; Τα δώσαμε όλο και πέρασαμε δεν ήταν καθόλου εύκολα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

ΠΑΟΚ-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Εμ αυτη τη ρημαδα αμυντική λειτουργία τρεμω κι γω φέτος ......περρισοτερο απο κάθε άλλη χρόνια τα τελευταία 4 χρόνια!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όταν χάνεις Μαλεζά - Cirillo - Gavreras και καλείσαι να βγάλεις τη χρονιά με Κατσικά, Khumalo, Vivian, Ιντζίδη, Στάμου (τους οποίους δεν ξέρεις άρα δεν σου εμπνέουν τόση εμπιστοσύνη), λογικό είναι να φοβάσαι..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Εμένα ο Κουμαλο μια χαρά εμπιστοσύνη μου εμπνέει και απλά περιμένω να δω τι παίκτης είναι ο Βιβιάν... Αν δεν είναι τίποτα το σπουδαίο ο Βιβιάν, θα παίζουμε απλά με... 1,5 σέντερ μπακ!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δυσκολα μας βλέπω, πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως θα είμαι στου Πλάτωνα. Ο αδελφός με τον οποίο καθίσαμε μαζί στου Πλάτωνα στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ (4-1) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Τούμπα.
Κανονίζεται και σίγουρα 2 ΙΧ θα ανηφορίσουμε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Deni Alar επιθετικος ηλικιας-σωματοτυπο γιαννου αλλα πολλες ρονιες με μπολικα γκολ...4 γκολ ηδη φετος...το ιδιο και ο μποιντ επισης γομαρακι με γκολ...Guido Burgstaller επισης φορ και περ φορ ...και αυτος διεθ με τη μεγαλη αυστρια ομως με καλες χρονιες γκολ κλπ...επισης γομαρακι...

και γενικα βλεπω εχουν ψηλη ομαδα...με αρκετους διεθνεις..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostomanolis έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως θα είμαι στου Πλάτωνα. Ο αδελφός με τον οποίο καθίσαμε μαζί στου Πλάτωνα στο προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ (4-1) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Τούμπα.
Κανονίζεται και σίγουρα 2 ΙΧ θα ανηφορίσουμε...
Με τη νίκη!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα ερωτηματικά ενόψει Ραπίντ

παοκ24, 20 Αυγ 2012 12:02

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης μπαίνει στην τελική ευθεία, αλλά ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά που αφορούν το αρχικό σχήμα, που θα επιλέξει ο Γιώργος Δώνης.

Ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με αυτόν που θα πάρει τη θέση του Πάμπλο Γκαρσία. Η λογική λέει ότι δίπλα στον Λάζαρ, θα είναι ο Φωτάκης, όπως είχε γίνει και στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τη Μπνέι Γιεχούντα. Τότε, ο Καλαματιανός μέσος, δεν ήταν έτοιμος ακόμα, αλλά έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα δύο εβδομάδων μέχρι το παιχνίδι με τη Ραπίντ.

Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι και αυτό της χρησιμοποίησης του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Ιρλανδός είναι μια χαρά, ο Δώνης σκέφτεται να τον βάλει από την αρχή, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση του. Αν επιλεγεί ο Λόρενς, ένας εκ των Γεωργιάδη, Ρομπέρ, θα μείνει εκτός…
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

κανονικά πρέπει να έρθει 0-0 στην Τούμπα και να πάρουμε την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ (αφού θα παίζει και ο Γκαρσία δεν χάνουμε στο εκτός έδρας)
ΑΛΛΑ

επειδή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, προβλέπω καρδιοχτύπια, δηλαδή να τρώμε γκολ στην Τούμπα και να χρειαζόμαστε επική ανατροπή στην Αυστρία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”