Ελπίζω να διαψευστώ στην πρόβλεψή μου, αλλά αυτό που περιμένω είναι μια ασύνδετη ομάδα, που θα δεχθεί πολλούς κινδύνους... Σε αυτό που μπορώ να στηρίξω την ελπίδα που έχω ότι θα περάσουμε, είναι η αποτελεσματικότητα του Κλάους και του Σάλπι... Αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί για φέτος... Ίσως αυτοί κάνουν και τους αντιπάλους μας να είναι πιό προσεκτικοί και να μην παίζουν με ιδιέταιρο... θάρρος βγαίνοντας μπροστά, ειδικά μέσα στην Τούμπα!
Γενικά από τον φετινό ΠΑΟΚ, αγωνιστικά, δεν περιμένω να είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά... Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε ένα επίπεδο κάτω από τον βάζελο και στο ίδιο με Ξάνθη, Ατρόμητο... Ελπίζω να μην πάρετε αρνητικά τα όσα γράφω και να πείτε ότι μικραίνω τον ΠΑΟΚ και τον απαξιώνω! Το μόνο που κάνω είναι ότι λέω τι αντιλαμβάνομαι σύμφωνα με την κρίση μου, για τον φετινό ΠΑΟΚ... Φυσικά και δεν του αρμόζει να είναι στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο, αλλά τουλάχιστον για φετος, πρέπει να το δεχτούμε, γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος... Εγώ θα ήθελα πολύ να κάνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ο Σαββίδης για να χτυπήσουμε έστω την 2η θέση, αλλά αφού έκρινε αυτός ότι θα πρέπει να αρθούν πρώτα τα προβλήματα, δεν έχω παρα να κάνω υπομονή... Περιμένω έστω από την επόμενη σεζόν να είμαστε ανταγωνιστικοί, απέναντι και στον Ολυμπιακο και θα στηρίζω απόλυτα τον φετινό ΠΑΟΚ, όπως ελπίζω να κάνετε όλοι...
ΥΓ: Συγνώμη αν σας χάλασα με αυτά που είπα...