ετσι ειναι φιλε μου...karlat85 έγραψε:Οταν ήμασταν μικροί και παίζαμε μπάλα στην πολίχνη,στην αλανα του εκο,πριν ξεκινήσουμε κάναμε ή πατητό ή μονά ζυγα γιανα φτιάξουμε τις ομάδες,και στην αρχη επιλέγαμε κυριως τα φιλαράκια μας
ΕΕΕΕΕΕΕ αυτο το κάναμε στις αλάνες τις Πολιχνης οχι στον ΠΑΟΚ
Ας φερει τον Δωνη πισω ο Ιβαν, να δουλεψει μεχρι το τελος της σεζον και να πληρωθει, να μην χρειαζεται να πληρωσει αποζημιωση, να μην τρεχουμε στα δικαστηρια και να βγουμε και Champions League. Μετα τα πλει-οφ φυσικα ο Δωνης θα παρει δρομο.gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
Εχεις μεγαλη πλακα αβανταδορε του σερ 1 χρονο τωρα και αμεσως να την πεις...gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
εσυ φιλε το προχωρησες στο επιστημονικης φαντασιαςiliasp έγραψε:Ας φερει τον Δωνη πισω ο Ιβαν, να δουλεψει μεχρι το τελος της σεζον και να πληρωθει, να μην χρειαζεται να πληρωσει αποζημιωση, να μην τρεχουμε στα δικαστηρια και να βγουμε και Champions League. Μετα τα πλει-οφ φυσικα ο Δωνης θα παρει δρομο.gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
Ε μα με εχει πιασει απελπισια, δεν ξερω τι να πω πια. Οχι να χασουμε το C.L. απο τα χωρια ρε παιδια δεν αντεχεται. Ελπιζω ο Ιβαν να βρει λυση. Αν ειναι αληθεια οτι τον ΓΧ τον βαλαν με το ζορι ,δεν φταιει αυτος, αλλα αν δεν μπορει να φερουν καποιον αλλο αμεσα, ακομα δεν εχει γινει η ζημια. Ας φερουν ακομα και τον Αγγελο αλλα μονο για τα πλει-οφ.gergeo4 έγραψε:εσυ φιλε το προχωρησες στο επιστημονικης φαντασιαςiliasp έγραψε:Ας φερει τον Δωνη πισω ο Ιβαν, να δουλεψει μεχρι το τελος της σεζον και να πληρωθει, να μην χρειαζεται να πληρωσει αποζημιωση, να μην τρεχουμε στα δικαστηρια και να βγουμε και Champions League. Μετα τα πλει-οφ φυσικα ο Δωνης θα παρει δρομο.gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!ωραιος!