Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από karlat85 »

συμφωνω,γιατι σε κεινο το σημείο σταμάτησε να "δημιουργεί"( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )ο φωτάκης,και προωθήθηκε ο σεντερ μπακ του σερ,αλλα 90 φωτάκης,αλλαγη του γεωργιαδη,και μη χρησιμοποίηση του βουκιτς ολισε ειναι λαθος πιστευω
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κάτι ήξερες που δεν ήθελες να αναλάβεις. Βέβαια, κάπως έπρεπε κι εσύ να δουλέψεις το μισθό σου. Τόσο καιρό που πληρώνεσαι, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

karlat85 έγραψε:Οταν ήμασταν μικροί και παίζαμε μπάλα στην πολίχνη,στην αλανα του εκο,πριν ξεκινήσουμε κάναμε ή πατητό ή μονά ζυγα γιανα φτιάξουμε τις ομάδες,και στην αρχη επιλέγαμε κυριως τα φιλαράκια μας

ΕΕΕΕΕΕΕ αυτο το κάναμε στις αλάνες τις Πολιχνης οχι στον ΠΑΟΚ
ετσι ειναι φιλε μου...
που διαφωνω;ακομα κι εμεις τοτε στις αλανες πρωτα διαλεγαμε τους καλυτερους γιατι θελαμε παντα να κερδιζουμε...γιατι εννοειται,οπως και τωρα στον ΠΑΟΚ που ολοι θελουν το καλο του,ημασταν ολοι φιλοι μεταξυ μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ειναι γελοιο να βριζουμε τον Γεωργιαδη....
ποιος αποφασισε να μας τον βαλει για προπονητη?
λαθη συνεχιζομενα εννοειται οτι εχουν κοστος
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Συμφωνώ. Ο Γ.Χ. ούτε ήθελε να ακούσει ότι θα πάει πλέυ όφ η ομάδα με αυτόν στο τιμόνι. Με το ζόρι σχεδόν τον καθίσανε στον πάγκο.

Και το θέαμα που παρουσίασε δεν ήταν χειρότερο από αυτό που παρουσίαζε ο "600/χρόνο".

Η ζημιά που υπέστη αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οκ ρε συ γχ δεν εισαι προπονητης, αλλα μαμω το κερατο μου μια ζωη μεσα στα γηπεδα εισαι. δηλαδη δεν ειδες σε ολο το ματς οτι ο φωτακης ειναι πυγη κινδυνων? ειναι δυνατων σε ενα τετοι ματς να μην παιξει τουλαχιστον ενα 20λεπτο ο βουκιτς? αλλα η αποδειξη για το ποσο μυρωδιας εισαι, ειναι οταν βαζεις μεσα το γατι τον γεωργιαδη για να σου γυρισει το ματς.
μπορεις να βαλεις τωρα και τον κολλητο σου αρδ της πλατειας αριστοτελους για να εξυμνει το ποδοσφαιρικο σου ματι και την ποδοσφαιρικη σου ευφυια
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
Ας φερει τον Δωνη πισω ο Ιβαν, να δουλεψει μεχρι το τελος της σεζον και να πληρωθει, να μην χρειαζεται να πληρωσει αποζημιωση, να μην τρεχουμε στα δικαστηρια και να βγουμε και Champions League. Μετα τα πλει-οφ φυσικα ο Δωνης θα παρει δρομο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:shock: :shock:
Μάλλον εχω πιει πααααρα πολύ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

gergeo4 έγραψε:Φοβερο κοουτσαρισμα!καλα για τις αλλαγες δεν εχω λογια!μυρωδιας!Αν μεινει 1οι ΔΕΝ βγαινουμε!ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ!
Εχεις μεγαλη πλακα αβανταδορε του σερ 1 χρονο τωρα και αμεσως να την πεις...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τσου ρε που θα μου την πεις κιολας!Αν πηγαιναμε με κανονικο προπονητη ακομα κ τον δωνη που με απογοητευσε στα τελευταια ματς εγω λεω σημερα θα κερδιζαμε..ο καθενας εχει την γνωμη του φιλτατε και ασε τα μαυρα τονισμενα γραμματα :D
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

αη καλα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

iliasp έγραψε:
Ας φερει τον Δωνη πισω ο Ιβαν, να δουλεψει μεχρι το τελος της σεζον και να πληρωθει, να μην χρειαζεται να πληρωσει αποζημιωση, να μην τρεχουμε στα δικαστηρια και να βγουμε και Champions League. Μετα τα πλει-οφ φυσικα ο Δωνης θα παρει δρομο.
εσυ φιλε το προχωρησες στο επιστημονικης φαντασιας :lol: ωραιος!
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

gergeo4 έγραψε:
iliasp έγραψε:
εσυ φιλε το προχωρησες στο επιστημονικης φαντασιας :lol: ωραιος!
Ε μα με εχει πιασει απελπισια, δεν ξερω τι να πω πια. Οχι να χασουμε το C.L. απο τα χωρια ρε παιδια δεν αντεχεται. Ελπιζω ο Ιβαν να βρει λυση. Αν ειναι αληθεια οτι τον ΓΧ τον βαλαν με το ζορι ,δεν φταιει αυτος, αλλα αν δεν μπορει να φερουν καποιον αλλο αμεσα, ακομα δεν εχει γινει η ζημια. Ας φερουν ακομα και τον Αγγελο αλλα μονο για τα πλει-οφ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεγαλη ανωμαλια ειναι να εισαι θαυμαστης του δωνη....μετα απο τοσο κακο που προκαλεσε και προκαλει με την συμπεριφορα του....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”