Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη,με νίκη ανεβαίνουμε στην πρώτη θέση.Ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση ο Vieirinha.
Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ φοβάται περισσότερο γιατί απλά ξέρουν ότι δεν μπορεί να γίνονται θαύματα συνέχεια. Ακόμα και στις εφημερίδες τους σήμερα κάνουν το κορόιδο και προσπαθούν να μην προκαλέσουν κανέναν μας μπας και ξεγλιστρήσουν και τσιμπίσουν πάλι κάτι!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Μέχρι τώρα είμαι γουρλής...τα λέμε εκείΑποστόληςΑ έγραψε:Θα στον γνωρίσω εγώ, αν δεν έρθει μαζί με τον Γιάννη!Argonaut4 έγραψε:Μοican να κρατάς ένα μαύρο-άσπρο τριαντάφυλλο όταν έρθεις στον Πλάτωνα να σε γνωρίσω!!!![]()
![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ
Καλά ρε bane1980, τους giapas, argonault4, maximus (α, ρε γέρο...) και moican4 τους γνωρίζω. Εσένα όμως όχι, γιατί την άλλη φορά δεν συστήθηκες (πάλι με ΑΕΚ ήτανε και χάσαμε νομίζω). Πες ότι είσαι ο ξάδελφος του Bane...να πάνε όλα καλά!
Ο bane1980 πρώτη φορά έσκασε μύτη στο κύπελλο με γαύρο στο 1-0 της Τούμπας.
Αποστόλη απαρτία στις εξέδρες θα είμαστε.
Για να δουμε οι χαιδεμένοι θα σταθούν στο ύψος τους ή θα γίνει κανα ομαδικό χαρακίρι πάλι.
Μακάρι σήμερα το βράδυ να είμαστε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Για να δουμε οι χαιδεμένοι θα σταθούν στο ύψος τους ή θα γίνει κανα ομαδικό χαρακίρι πάλι.
Μακάρι σήμερα το βράδυ να είμαστε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
- ΑποστόληςΑ
- krik the greek
Απλα ματωστε την φανελα και η κουλα θα αρπαξει τα μπαλακια ευκολα.Δεν μπορει να ερθει αλλο αποτελεσμα σημερα ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.Με σοβαροτητα απο παιχτες και προπονητη ολα θα πανε καλα αντε γιατι αυτην την ομαδουλα πολυ αξια της δωσαμε

δεν θα ανεχτουμε ουτε αλλη τετοια εμφανιση ουτε αλλη ηττα
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Και φυσικά αν 1% στραβώσει κάτι και φάμε γκολ, μην ξεχάσετε να γκρινιάζετε και να φύγετε απ' το γήπεδο απ' το 70'.
Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα και το 99% λέει ΝΙΚΗ.
Εμπρός ΠΑΟΚάρα μου.

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα και το 99% λέει ΝΙΚΗ.
Εμπρός ΠΑΟΚάρα μου.
Εαν ερθει και ενα ωραιο Χ στο παιχνιδι που αρχιζει σε λιγο θα ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν κερδίσουμε απόψε, τέλειωσε η υπόθεση Ch.L. κατά 85%

Aν χασουμε σημερα η υποθεση CL exei τελειωσει κατα 100%...ΑποστόληςΑ έγραψε:Εάν κερδίσουμε απόψε, τέλειωσε η υπόθεση Ch.L. κατά 85%
Το μονο που θελω ειναι να κατεβει ο ΠΑΟΚ στο γηπεδο...