Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
- cristiano4
- Federacion
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
Πρόσεχε τί εύχεσε χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Federacion έγραψε:Μάκη Χάβο, καλή τύχη.
Διστυχώς οι λαγοί τα καθάρισαν το ματσάκι..... Η νίκη πλέον είναι εκ των οθκ ανευ επιβεβλημένη!!!! ΠΑΟΚΙΑ ακούτε;;;;
Ο Μάκης Χάβος για τον ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τους: Χαλκιά, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζά, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη.
τελικά προτίμησε τον Χαλκιά!! δεν τον βλέπω καλά τον Χάβο σήμερα αν χάσουμε....
τελικά προτίμησε τον Χαλκιά!! δεν τον βλέπω καλά τον Χάβο σήμερα αν χάσουμε....
Αρκετά καλή 11άδα... μάλλον συνήλθε... για να δούμε τί θα κάνουν οι πάικτες;;;
Ρε πούστη μου, Χάβο ντιπ ηλίθιος είσαι;;;;;;; Σε έχουν πάρει 3 ματς ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, κι εσύ μου κατεβάζεις μία εντεκάδα με ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ;;;;
Ποιος θα πάρει κεφαλιά ρε παπάρα;; Ο Σαλπι, ο Βιειρί ή ο Κλάους; Μήπως ο Φωτάκης ή ο Βιτόλο; Ο Λίνο ή ο Έτο; Ή μήπως ο Γκαρσία;; Ο Κόντρερας μήπως έχει πάρει καμιά κεφαλιά κόντρα στην ΑΕΚ σε στημένο; Μπα..
Τα κατάφερες πάλι να πρέπει ένας Μαλεζάς να μαρκάρει Δέλλα και Ντιόπ...
ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ.... ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ...
Ποιος θα πάρει κεφαλιά ρε παπάρα;; Ο Σαλπι, ο Βιειρί ή ο Κλάους; Μήπως ο Φωτάκης ή ο Βιτόλο; Ο Λίνο ή ο Έτο; Ή μήπως ο Γκαρσία;; Ο Κόντρερας μήπως έχει πάρει καμιά κεφαλιά κόντρα στην ΑΕΚ σε στημένο; Μπα..
Δεν χρειάζονται ψηλοί.... ο μάκης έχει κάνει συμφωνία με την ...μπάλα!!!!gika έγραψε:Ρε πούστη μου, Χάβο ντιπ ηλίθιος είσαι;;;;;;; Σε έχουν πάρει 3 ματς ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, κι εσύ μου κατεβάζεις μία εντεκάδα με ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ;;;;
Και στον πάγκο;;; Κούτσια και Ελ Ζαρ (ψιλοτραυματίας), Μπαλάφας και Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ και Κρέσιτς...
Τέλεια... Τι να πω...
Τέλεια... Τι να πω...
kai poion psilo exoume na valei??gika έγραψε:Και στον πάγκο;;; Κούτσια και Ελ Ζαρ (ψιλοτραυματίας), Μπαλάφας και Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ και Κρέσιτς...
Τέλεια... Τι να πω...
Τον Κετσέφσκι.... βαράει και τρίποντα...... Βρ'ε τί λέμε... Τελικά μας έπεισε ότι για τι χάλι της Κυριακής φτάιει ότι η κούλα έχει πιο ψηλούς πάικτες... Βρέ για συνέλθετε, στο κύπελο το γκόλ ήταν από κεφλιά ψαράκι αλλά κανένας νάνος δεν μάρκαρεmits4 έγραψε:kai poion psilo exoume na valei??gika έγραψε:Και στον πάγκο;;; Κούτσια και Ελ Ζαρ (ψιλοτραυματίας), Μπαλάφας και Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ και Κρέσιτς...
Τέλεια... Τι να πω...
Τσουκαλά, Μπαλάφα... Κι οι δύο είναι αρκετά ψηλοί... Και άντε δεν εμπιστεύεται τον Μπαλάφα. Γιατί δεν βάζει τον Τσουκαλά δεκάρι αντί του Φωτάκη;; Οεο;;;
@nikolasf Αυτό το γκολ που λες ήταν ένα.. Τα υπόλλοιπα πέντε που μας έβαλαν Δέλλας και Ντιόπ μήπως ήταν εκεί που κανένας δικός μας δεν έφτανε; Δηλαδή πιστεύεις ότι το ύψος δεν παίζει ρόλο;
@nikolasf Αυτό το γκολ που λες ήταν ένα.. Τα υπόλλοιπα πέντε που μας έβαλαν Δέλλας και Ντιόπ μήπως ήταν εκεί που κανένας δικός μας δεν έφτανε; Δηλαδή πιστεύεις ότι το ύψος δεν παίζει ρόλο;
πιστεύω ότι μια καλή άμυνα μπορεί να δώσει λύσειςgika έγραψε:Τσουκαλά, Μπαλάφα... Κι οι δύο είναι αρκετά ψηλοί... Και άντε δεν εμπιστεύεται τον Μπαλάφα. Γιατί δεν βάζει τον Τσουκαλά δεκάρι αντί του Φωτάκη;; Οεο;;;
μπραβο ρε γκαρσια εισαι θεος.
με την κινηση που εκανε δειχνει τουλαχιστον οτι εχουν πορωθει οι παιχτες.
παμπλο για παντα στην Παοκαρα.
με την κινηση που εκανε δειχνει τουλαχιστον οτι εχουν πορωθει οι παιχτες.
παμπλο για παντα στην Παοκαρα.