Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

Καλύτερος παίχτης

Χαλκιάς
4
2%
Garcia
6
4%
Cirillo
64
38%
Μαλεζάς
5
3%
Savini
1
1%
Lino
1
1%
Vieirinha
2
1%
Τσουκαλάς
37
22%
Αθανασιάδης
9
5%
Ivic
5
3%
Etto
17
10%
Κresic
5
3%
Εl Ζhar
3
2%
Σαλπιγγίδης
9
5%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΑΠ! σβούριξε.

τελικά η ευρωπολογία και η κυπελολογία μόνο καλό δεν έχουν κάνει την Ομάδα.
πολύ αφ' υψηλού το έχουμε πάρει το "πρωταθληματάκι" και στο τέλος έτσι όπως πάμε θα έχουμε καρδιακά.

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το "φέτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το κύπελο".
ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ? Δηλ. τα προηγούμενα χρόνια το κύπελο δεν ήταν μέσα στους στόχους του ΠΑΟΚ?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ. Αυτό τι σημαίνει? ότι γράφουμε στα @@ρχίδια μας το πρωτάθλημα?

Και δηλ. άμα φάμε καμμία ΦΑΠΑ από το κύπελο τι γίνεται μετά? εεε?

Με το βάζελο ενώ όλοι γράφανε μ@λακίες του στυλ παίξαμε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια και βλακείες, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα. Είδα έναν φλύαρο ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ που κουράζει το τόπι και δεν μπορεί να το βάλει στο πλεκτό. Εδώ και 3 παιχνίδια πρωταθλήματος είμαστε χωρίς γκολ. Ακόμα και στη τελευταία νίκη με Ξάνθη, το παιχνίδι ο πήραμε με την ψυχή στο στόμα. Αν αυτή η κοιλιά συνεχιστεί κινδυνεύουμε να μπούμε σε περιπέτειες.
ΠΑΟΚ είσαι και οφείλεις σε κάθε μα κάθε παιχνίδι να δίνεις το 100% της απόδοσής σου. Αυτά τα αδερφίστικα έχουμε το μυαλό μας στο κύπελο, στην ευρώπη, κρατάμε δυνάμεις και κουραφέξαλα είναι για μικρές ομάδες. είνια κουρασμένος ο Χι, είναι εξαντλημένος ο Ψι και τρέχα γύρευε. Η δουλειά τους είναι να κουράζονται και να παίρνουν νίκες. Δεν κατάλαβα τι σόϊ νοοτροπία μικροσκοπικής ομάδας είναι αυτή?

Κάθε παιχνίδι παίζουμε με σκοπό τη νίκη. Παίξαμε στο χαριλάου και τη νέα σμύρνη με σκοπό να μην χάσουμε. Το αποτέλεσμα = 1 βαθμός!!! π@υτσες μπλε δηλαδή.

σήμερα ξεφτιλίστηκες από τον σίτο ριέρα και τον μπάλαμπαν και μία μικρομεσαία ομάδα, η οποία σου πήρε 3 βαθμούς. Ο ρούλης σου πήρε 4!, ο βάζελος 6 βαθμούς!!

που θα πάει το παραμύθι ρε μόρτες?
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Kolokotronis_4 έγραψε: σήμερα ξεφτιλίστηκες από τον σίτο ριέρα και τον μπάλαμπαν
Απ' αυτούς μόνο καλά θα 'ταν.
Και απ 'τον Γιόνσον,τον Σιόβα,τον Σάμαρη και τον Αναστασόπουλο.....και το αριστερό!! μπακ Γκαλίτσιο που σαν δεξί ήταν για τα πανηγύρια,φαντάσου στην καινούρια του θέση.
Αλλά ας μην ξενερώσουμε,μας περιμένουν μεγάλες Ευρωπαικές στιγμές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Σάβ 12 Φεβ 2011, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αααχ, Δάσκαλε του Γένους, Φερνάντο....Είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο, 3 χρόνια, σε τέτοια ματς....
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ναι αλλα δεν επαιξε ποτε ευρωπη ο σαντος οποτε δεν ξερουμε
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πραγματικά πιστεύετε ότι μονάχα η πρόσληψη ενός καταξιωμένου προπονητή αρκεί για να επανέλθει η αγωνιστική σταθερότητα της ομάδας, όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα δύο χρόνια? Επίσης, η επιλογή του προπονητή - η οποία όπως φαίνεται μετατίθεται μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν - θα γίνει με καλύτερες συνθήκες από ότι έγινε η περσινή αντικάτασταση του Σάντος?

Δεν το νομίζω. Και έχω πολλούς λόγους να το πιστεύω, τους τελευταίους 8 μήνες.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ο λόγος που έφυγε ο Σαντος ήταν γιατί η ομάδα αυτή σε καίριες θέσεις μεγάλωσε και είτε ο Σαντος δεν είχε τη διάθεση να χτίσει απ'την αρχή την καινούργια με πιο νέους παίκτες είτε δεν υπήρχαν τα λεφτά για να παρθούν οι αντικαταστάτες που είχε στο μυαλό του,λίγο πολύ το είπε λίγο πριν φύγει με τα "πιάσαμε ταβάνι".Με πολλούς απ'τους βασικούς στα 34 μάλλον αυτό εννοούσε.
Το θέμα είναι ότι και με τον Σαντος φέτος σε 3 διοργανώσεις πάνω κάτω ανάλογη πορεία θα κάναμε,αυτό είναι το μόνο σίγουρο..και η ουσία ότι αυτός και ο συντηριτισμός του με 1 χρόνο πιο φρέσκια ομάδα ούτε στην Ευρώπη δε μπόρεσε να μας βγάλει και απέναντι σε αστείους αντιπάλους,Βαλερενγκα και Χερενφεν
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

paok87 έγραψε:Πραγματικά πιστεύετε ότι μονάχα η πρόσληψη ενός καταξιωμένου προπονητή αρκεί για να επανέλθει η αγωνιστική σταθερότητα της ομάδας, όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα δύο χρόνια? Επίσης, η επιλογή του προπονητή - η οποία όπως φαίνεται μετατίθεται μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν - θα γίνει με καλύτερες συνθήκες από ότι έγινε η περσινή αντικάτασταση του Σάντος?

Δεν το νομίζω. Και έχω πολλούς λόγους να το πιστεύω, τους τελευταίους 8 μήνες.
Ναι.....το πιστευω......ειδικα,βλεπωντας την ΑΕΚ του Χιμενεθ και τον ΠΑΟ του Φερεϊρα.........

Και για να το σοβαρεψω.......Τι εγινε?........Ξαναφεραμε την καταστροφη?...Αρχισαν,παλι να μας φταινε ολα?....

Καλως ή κακως-ΚΑΚΙΣΤΑ θα ελεγα-οι παικτες διαλεγουν παιγνιδια γιατι,πολυ απλα,δεν μπορουν να παιζουν το ιδιο σε ολα......Εχουν βαλει ως στοχο το κυπελλο και τα ματς της ευρωπης,τι να κανουμε.....Και,θελω να πιστευω πως θα δικαιωθω με αυτα που λεω,απο το παιγνιδι της Πεμπτης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!Δεν προλαβαινουμε να γκρινιαξουμε!Θελω νικη χωρις να δεχθω γκολ την Πεμπτη!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

mpafos4 έγραψε:[...]

Καλως ή κακως-ΚΑΚΙΣΤΑ θα ελεγα-οι παικτες διαλεγουν παιγνιδια γιατι,πολυ απλα,δεν μπορουν να παιζουν το ιδιο σε ολα......Εχουν βαλει ως στοχο το κυπελλο και τα ματς της ευρωπης,τι να κανουμε.....Και,θελω να πιστευω πως θα δικαιωθω με αυτα που λεω,απο το παιγνιδι της Πεμπτης.

[...]
Θοδωρής Ζαγοράκης, 3/10/10 έγραψε: Αναγκάζομαι σήμερα εκ των πραγμάτων να ανασκευάσω τη δήλωση ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Όση πίστη είχα μέσα μου γι' αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους. Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω καταρχήν να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως λοιπόν πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής που μου παραδέχτηκε ότι «δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε» (σ.σ. «κατέβασμα» Βιειρίνια στην περιοχή), ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει.

Ασφαλώς η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τη διαιτησία. Έξι άνθρωποι της διοίκησης, παρόλο που δεν μπορούμε να επενδύσουμε χρήματα, παρά μόνο ψυχή και γνώση, εξαπατηθήκαμε από την ομάδα.
Με πλήρη συνείδηση αποφορτίζω την ομάδα απ' το άγχος του πρωταθλητισμού. Περιμένω απ' τους ποδοσφαιριστές να δικαιολογήσουν το όνομά τους και να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ θα παίξουν αυτοί που πραγματικά το θέλουν.
Οι στόχοι ,αδερφέ μου mpafos4, δεν καθορίζονται από τους παίκτες, αλλά από τον Πρόεδρο της ομάδας.
Και προς επίρρωση του προηγόυμενού μου ποστ να σου θυμίσω ότι τη δήλωση "Πάμε για Πρωτάθλημα" την έκανε με Δερμιτζάκη προπονητή.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kαλα..........απλα να μας διευκρινισει απο ποια ομαδα εξαπατηθηκε.......Απο αυτην που επαιξε με τον ΠΑΟ,τη Φενερ,τη Βιγιαρεαλ,τον Αγιαξ......ή απο αυτην της Ξανθης,του Πανιωνιου,του Αστερα Τριπολης?.....
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Εμένα με ανυσηχεί και το άλλο.
Λένε ότι δεν είχαν στο μυαλό τους την ΤΣΣΚΑ.
Και παίξαν έτσι όπως παίξαν....Ε, ok, που το είχαν το μυαλό τους; Γιατί στο γήπεδο, σίγουρα δεν ήταν.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

D.A.A.T. έγραψε:να παμε να παρουμε εναν προπονητη επιπεδου,να κανει προγραμματισμο και να χτισει ομαδα πρωταθλητισμου.Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι αυτό δεν θα συμβεί?? :roll:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χωρις προπονητη η ομαδα δεν μπορει να εχει σταθεροτητα στην αποδοση...και η φετινη ομαδα μοιαζει ικανη για το καλυτερο κα ιτο χειροτερο κοινως ειναι αδουλευτη τοσο πολυ που μονο η προσωπικοτητα των παικτων βγαινει και τιποτε αλλο στο γηπεδο....
μου θυμιζει τους ερασιτεχνες ηθοποιους που κανουν ενα ρολο απιστευτο και μετα οτι ρολο και αν ξανακανουν εινα ιαποτυχια...θελουμε επιτελους μια ομαδα ρολοι, 365 μερες το χρονο
ΥΓ σε καποιες φασις ο βιερινια δεν πιστευε οτι η μπαλα δεν μπορουσε να κατευει χαμηλα και να κυκλοφορησει
ΥΓ2 αντε αγορι μου στελακη στο ΠΑΟΚ παιζεις οχι στο Πιερικο..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Επειδή το βλεπω πολύ...
Είναι άδικη αυτή η επίθεση σοτν Μαλεζά, μετά από ενα παιχνίδι που όλη η ομάδα ήταν χώμα. Ο Σαββίνι που ήταν στη φάση, δηλαδή;
Με τον γαύρο στο Κύπελο ήταν ο γαμάουα που είχε να παίξει 5 μήνες αλλά τους γάμησε και τώρα ψόφος. Ε, δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Σίγουρα έκανε λάθος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά να τον λέμε άμπαλο ενώ ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έκανε ρεκόρ στην άμυνα μόλις πέρυσι, ε πάει πολυ.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ομαδα χωρις προπονητη ετσι ειναι ...
θα πηγαινουμε καλα σε σημαντικα ματς και με καφενεια θα χανουμε ...
ο πανιωνακος παιζει να ναι και η χειροτερη ομαδα που παιξαμε εως τωρα

Η ομαδα ειναι χωρις προπονητη , χωρις τεχνικο διευθυντη και θελουμε 4-5 παικταραδες ... :evil:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ενω ο Παναθηναϊκος και η ΑΕΚ που εχουν προπονητη,ε?.........Μπαλαρα.........

Το μυαλο τους ηταν στο ματς της Πεμπτης.Τα αλλα ολα τα ακουω και τα διαβαζω βερεσε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”