Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Καποιοι ξεχνουν πως παρολο τις "γραφικοτητες" που ισχυριζονται ο Π.Α.Ο.Κ επαιρνε την νικη εστω και με στραβοκλωτσια, αλλα την επαιρνε.
Μεχρι να συμβει και αυτο με τον Δερμι, τα λεμε....
Μεχρι να συμβει και αυτο με τον Δερμι, τα λεμε....
- Aureliano Buendia
Συμμετέχετε με τόσο πάθος και εμμονή σε αυτή την αντιπαράθεση ρε παιδιά όλοι σας, οι απαξιωτές του Σάντος και οι νοσταλγοί σε ερωτικό βαθμό του Σάντος, που μου δίνετε την εντύπωση πως τα αποτελέσματα της ομάδας είναι απλώς μία αφορμή για να την πείτε ο ένας στον άλλο.
Νομίζω πως υπερβάλλετε λίγο ρε παιδιά και πρέπει να χαλαρώσετε.
Το λέω τελείως φιλικά, ως παραίνεση, μην αρχίσετε το κράξιμο και σε μένα, είμαι ουδέτερος άμαχος πληθυσμός
, έχω δικαιώματα 
Νομίζω πως υπερβάλλετε λίγο ρε παιδιά και πρέπει να χαλαρώσετε.
Το λέω τελείως φιλικά, ως παραίνεση, μην αρχίσετε το κράξιμο και σε μένα, είμαι ουδέτερος άμαχος πληθυσμός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 12 Σεπ 2010, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, με το Δέρμι βλέπεις έχουμε καμμιά εικοσαριά ματς που φέραμε Χ και άλλα τόσα που χάσαμε.
Και στην Ευρώπη σκατά τα έχουμε πάει....
Και στην Ευρώπη σκατά τα έχουμε πάει....
τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπες?
Οτι να ναι...
Οτι να ναι...
moican4 έγραψε:Μεχρι να συμβει και αυτο με τον Δερμι, τα λεμε....
- sidpanos
ξέφυγε απο το θέμα της η συζήτηση...
αναλύετε οτι σας έρχετε στο μυαλό τωρα...
τα δεδομένα είναι για μένα αυτά...
0-0 με αστέρα...άσχημη εμφάνιση της ομάδας...
θεωρώ πως θα υπάρξει ένα ντεφορμάρισμα κάποιων παιχτών και ευελπιστώ πως σαν σύνολο θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε για να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες..
αυτό θα γίνει γιατί η ομάδα ξεκίνησε νωρίς [συμβαίνει σε όλες τις ομάδες]...
όποιες ξεκίνησαν τώρα,θα έχουν ντεφορμάρισμα γύρω στα χριστούγεννα..
γι'αυτό εφόσων υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις,καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν σε εντός και εύκολα ματς...ή όπου κρίνει ο προπονητής
κατανοώ οτι έπρεπε να πάρουμε το ματς στην τρίπολη αλλά πρέπει να υπάρχει και ροτέισον...
αναλύετε οτι σας έρχετε στο μυαλό τωρα...
τα δεδομένα είναι για μένα αυτά...
0-0 με αστέρα...άσχημη εμφάνιση της ομάδας...
θεωρώ πως θα υπάρξει ένα ντεφορμάρισμα κάποιων παιχτών και ευελπιστώ πως σαν σύνολο θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε για να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες..
αυτό θα γίνει γιατί η ομάδα ξεκίνησε νωρίς [συμβαίνει σε όλες τις ομάδες]...
όποιες ξεκίνησαν τώρα,θα έχουν ντεφορμάρισμα γύρω στα χριστούγεννα..
γι'αυτό εφόσων υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις,καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθούν σε εντός και εύκολα ματς...ή όπου κρίνει ο προπονητής
κατανοώ οτι έπρεπε να πάρουμε το ματς στην τρίπολη αλλά πρέπει να υπάρχει και ροτέισον...
Bono έγραψε:..τις περυσινές και τις προπέρσινες γραφικότητες που πολλές φορές με τέτοιες εμφανίσεις παίρναμε τη νίκη είτε με τον Ιβιτς είτε με τον Μπακαγιόκο στο 90' είτε με τις τάπες του Κούτσια είτε με το γόνατο του Παπ και όλα αυτά βαφτιζόταν νίκες με μεγαλειώδεις κινήσεις απ' τον πάγκο,άστες για άλλους....
Μόλις αρχίσαμε, όλα διορθώνονται και δε θα φέρουμε την καταστροφή. Σκληρή δουλειά και τα κεφαλια μέσα. Αρκετές σαμπάνιες ανοίξαμε, αρκετά video είδαμε με την "άλωση της Πόλης", φτάνει. Φέτος πάμε για πρωτάθλημα, όταν χάνουμε έναν βαθμό έχουμε κηδεία, δε θέλω γελάκια και δεν πειράζει κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω εγωισμό, νεύρο, διπλάσιο πάθος στο επόμενο παιχνίδι.
Παίχτες του ΠΑΟΚ, ξυπνήστε! Αντιλαμβάνεστε ποια φανέλα φοράτε? Αντιλαμβάνεστε ποιος είναι ο φετινός στόχος?
Αίντε παλληκάρια μου, συνεχίζουμε!
Παίχτες του ΠΑΟΚ, ξυπνήστε! Αντιλαμβάνεστε ποια φανέλα φοράτε? Αντιλαμβάνεστε ποιος είναι ο φετινός στόχος?
Ε ρε κολλημα να συγκρινουμε Σαντος με Δερμιτζακη... κατι που δε στεκει μιας και στον εναν εχεις ενα δειγμα 3 ετών με τεράστια ποικιλία (ρόστερ, αντιπάλους, κλπ) κι ο αλλος τωρα ξεκιναει...
υ.γ. Παντως και με τον Σαντος δε περνουσαμε τρενο απ τον Αστερα...

υ.γ. Παντως και με τον Σαντος δε περνουσαμε τρενο απ τον Αστερα...

Sera4 έγραψε:ο ladymarion πηγε για μπανακι μια μερα......
τι "ο" ρε τανγκαλε?? η σε λεω...
viewtopic.php?f=24&t=1809&p=212697#p212697

- DimisK
- Επικοινωνία:
8emis4 έγραψε:Μόλις αρχίσαμε, όλα διορθώνονται και δε θα φέρουμε την καταστροφή. Σκληρή δουλειά και τα κεφαλια μέσα. Αρκετές σαμπάνιες ανοίξαμε, αρκετά video είδαμε με την "άλωση της Πόλης", φτάνει. Φέτος πάμε για πρωτάθλημα, όταν χάνουμε έναν βαθμό έχουμε κηδεία, δε θέλω γελάκια και δεν πειράζει κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω εγωισμό, νεύρο, διπλάσιο πάθος στο επόμενο παιχνίδι.
+ άπειρο!
novito έγραψε:Sera4 έγραψε:ο ladymarion πηγε για μπανακι μια μερα......
τι "ο" ρε τανγκαλε?? η σε λεω...
viewtopic.php?f=24&t=1809&p=212697#p212697
ο και η μαμιεται η παναχαικη...πες το και ετσι ρε μαστορα...

υγ πωπω το πρωτο μου μπαν ηταν σε γυναικα???τι τζεντλεμαν...

- Maximus
Bono, εχεις δικιο σε αυτο που λες...
Και ζητώ συγνώμη απο τον Μοικαν που δεν προλαβα 5 λεπτα μετά τη ληξη του ματς να γραψω την "μιρλα" μου...Ειχα δουλεια βλεπεις...(να παω στο ΚΑΠΗ)
Παρολα αυτα, το εγραψα οτι δεν μάρεσε η χτεσινη εμφάνιση...Δεν εβγαλα λάδι ουτε τον προπονητη, ουτε κανεναν...
Οπως ξεκίνησα χαλαρά με τον Σάντος και μου αρεσε ο τρόπος δουλείας του και μετά απο πολύ καιρό λέγαμε πολλοί (οχι μονο εγω) τις αντιρρησεις μας, έτσι και με τον Δερμιτζακη... Ο χρόνος θα δειξει...
Και ο μονος λόγος που φαίνεται (γιατί δεν ειναι αληθεια
) οτι ειμαι εμπαθης με τον Σαντος είναι και εν μέρει απο αντιδραση στις περσινες φανφάρες και μεγαλοστομιες, τις "μεγαλειωδεις εμφανισεις", και στον "καλυτερο προπονητη που εκατσε ποτε στον παγκο του ΠΑΟΚ"...
ΥΓ.
Ποτε δεν είπα οτι ξέρω απο ποδοσφαιρο... Αντιθετως συνεχεια το λεω οτι ειμαι αμπαλος του κερατα!
Και ζητώ συγνώμη απο τον Μοικαν που δεν προλαβα 5 λεπτα μετά τη ληξη του ματς να γραψω την "μιρλα" μου...Ειχα δουλεια βλεπεις...(να παω στο ΚΑΠΗ)
Παρολα αυτα, το εγραψα οτι δεν μάρεσε η χτεσινη εμφάνιση...Δεν εβγαλα λάδι ουτε τον προπονητη, ουτε κανεναν...
Οπως ξεκίνησα χαλαρά με τον Σάντος και μου αρεσε ο τρόπος δουλείας του και μετά απο πολύ καιρό λέγαμε πολλοί (οχι μονο εγω) τις αντιρρησεις μας, έτσι και με τον Δερμιτζακη... Ο χρόνος θα δειξει...
Και ο μονος λόγος που φαίνεται (γιατί δεν ειναι αληθεια

ΥΓ.
Ποτε δεν είπα οτι ξέρω απο ποδοσφαιρο... Αντιθετως συνεχεια το λεω οτι ειμαι αμπαλος του κερατα!