Ο Κρόκους απέδειξε για άλλη μια φορά πως αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας...
Ο Νικοπολίδης σήμερα με έβαλε σε σκέψεις... Μήπως τελικά έχει αρχίδια?? Κάτι τέτοιο μου έδειξε σήμερα σε δύο φάσεις...
Πρώτα στην περίπτωση που τρέχει και προστατεύει με το κορμί του απο τα άπειρα αντικείμενα που έπεφταν, τον καραγκιόζη θεατρίνο Τζόρτζεβιτς που έκανε τον πεθαμένο μετά το χαστούκι που έφαγε απο τον Κονσεϊσάο (απαράδεκτος για άλλη μια φορά)...
Και μετά στην περίπτωση που γυρνάει και κλωτσάει αλα "Καράτε Κίντ" το μπασταρδάκι που τον κυνηγούσε να τον χτυπήσει μετά τη λήξη του μάτς... Τελικά μήπως είναι η μετενσάρκωση του Ράλφ Μάτζιο και δεν το ξέρουμε...??
Η ομάδα μας έδειξε ότι φέτος αν και οι προϋποθέσεις ήταν κατάλληλες (ο οσφπ μέτριος, ο παο τραγικός, η αεκ εκτος τόπου και χρόνου, η διαιτησία μέτρια αλλά όχι τόσο εχθρική όσο άλλες χρονιές), δεν ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα... Ελπίζω να μας ξαναδοθεί σύντομα άλλη μια τέτοια ευκαιρία, του χρόνου που θα είμαστε έτοιμοι...
Κάποιοι οπαδοί μας είναι αλλού για αλλού... Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι... Σήμερα έφτασαν να κηνυγάνε τους αντίπαλους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ για να τους δείρουν... Και πάλι καλά που δεν ήταν προπονημένοι και δεν τους πρόλαβαν γιατί αν τους έφταναν και τους έδερναν, μας έβλεπα αύριο μέχρι και στο CNN...
Η αστυνομία (όπως και το κράτος και οι δικαστικές αρχές βέβαια) είναι απόλυτα ελεγχόμενη απο κυκλώματα που λυμαίνονται την Ελληνική κοινωνία και παίρνει εντολές και λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων ορισμένων οικονομικά ισχυρών παραγόντων. Λέγε με Σωκράτη ή Κρόκους ή πράκτορα της Στάζι ή Παραγκοπρωθυπουργό ή πουτ@ν@ς γιος σύμφωνα με το κατα Τούμπα Ευαγγέλιον...
Όμως δεν φταίει κανένας άλλος... Εγώ φταίω... Εσύ φταίς... Ναί εσύ που διαβάζεις αυτά που γράφω... Ο μ@λ@κ@ς ο διπλανός φταίει... Εμείς φταίμε... Που τους ψηφίζουμε και τους συντηρούμε τόσα χρόνια... Και μετά διαμαρτυρόμαστε... Τέτοιοι μπούφοι είμαστε... Όχι-όχι... Δεν σου λέω να ψηφίσεις κκε... Ότι θέλεις ψήφισε, τι με νοιάζει...?? Εγώ δεν είμαι ούτε κκε, ούτε πασοκ, ούτε νδ... Π.Α.Ο.Κ. είμαι...!!
Δείξε για μια φορά στη ζωή σου ότι αντιδράς... Οτι διαφωνείς... Αφού ξέρεις ότι η σιωπή σου εκλαμβάνεται είτε ώς αδυναμία, είτε ώς συμφωνία και επικρότηση, είτε ώς ανοχή, είτε ακόμα χειρότερα ώς συνενοχή... Κάνε κατι επιτέλους... Ότι θέλεις... Ότι και αν είναι αυτό...!! Στάσου στο πλευρό του αδύνατου, του αδικημένου... Βγές στο δρόμο, διαδήλωσε... Μην πας να ψηφίσεις... Πηγαινε και ψήφισε λευκό... Ή γράψε στο ψηφοδέλτιο την άποψή σου... Και ας μην τη διαβάσει κανείς... Όταν ευνοείσσαι βγες και πες "ευνοήθηκα"... Μην ξυπνάς μόνο όταν τρώς την πούτσα... Μίλα και όταν την τρώει ο διπλανός σου... Ή όταν βγαίνεις κερδισμένος έστω απο σπόντα απο την αδικία εις βάρος άλλου... Εσυ δεν έβαλες βύσμα για να πας στην αεροπορία αντι για το στρατό ξηράς?? Τώρα γιατί διαμαρτύρεσαι, και ο κοκκαλης έβαλε το αντίσοτιχο βύσμα την τετάρτη για να γαμήσει τον ΠΑΟΚ, γιατί σου φαίνεται περίεργο...?? Εσύ δεν πήγες στον υπουργό να του ζητήσεις να βολέψει το παιδί ή τη γυναίκα σου?? Και ο θρυλέων πήγε στον αρχιστράτηγο της αστυνομίας και του ζήτησε να γαμήσει τους ΠΑΟΚτζήδες για να νιώσει ασφαλής ο Σάββας Θεοδωρίδης... Το ίδιο κάνει...
Είμαστε όλοι μας συνένοχοι σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στην Ελληνική κοινωνία...
Αυτά... Απλά... Καθαρά και ξάστερα...