Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ε και τοτε ποια ειναι η ουσια των φορουμ αν δεν γραφει ο καθενας την αποψη του?αλλη κατηγορια ειναι οι στρατευμενες σελιδες που φερουν τις αποψεις ενος.προφανως θα εννοεις οτι σε τετιοιες σελιδες δεν εχουν θεση αυτα που γραφω
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στα αγωνιστικά... Αλλά κυρίως στα εξωαγωνιστικά...

Ο Κρόκους απέδειξε για άλλη μια φορά πως αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας... :(

Ο Νικοπολίδης σήμερα με έβαλε σε σκέψεις... Μήπως τελικά έχει αρχίδια?? Κάτι τέτοιο μου έδειξε σήμερα σε δύο φάσεις...
Πρώτα στην περίπτωση που τρέχει και προστατεύει με το κορμί του απο τα άπειρα αντικείμενα που έπεφταν, τον καραγκιόζη θεατρίνο Τζόρτζεβιτς που έκανε τον πεθαμένο μετά το χαστούκι που έφαγε απο τον Κονσεϊσάο (απαράδεκτος για άλλη μια φορά)...
Και μετά στην περίπτωση που γυρνάει και κλωτσάει αλα "Καράτε Κίντ" το μπασταρδάκι που τον κυνηγούσε να τον χτυπήσει μετά τη λήξη του μάτς... Τελικά μήπως είναι η μετενσάρκωση του Ράλφ Μάτζιο και δεν το ξέρουμε...?? :o

Η ομάδα μας έδειξε ότι φέτος αν και οι προϋποθέσεις ήταν κατάλληλες (ο οσφπ μέτριος, ο παο τραγικός, η αεκ εκτος τόπου και χρόνου, η διαιτησία μέτρια αλλά όχι τόσο εχθρική όσο άλλες χρονιές), δεν ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα... Ελπίζω να μας ξαναδοθεί σύντομα άλλη μια τέτοια ευκαιρία, του χρόνου που θα είμαστε έτοιμοι...

Κάποιοι οπαδοί μας είναι αλλού για αλλού... Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι... Σήμερα έφτασαν να κηνυγάνε τους αντίπαλους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ για να τους δείρουν... Και πάλι καλά που δεν ήταν προπονημένοι και δεν τους πρόλαβαν γιατί αν τους έφταναν και τους έδερναν, μας έβλεπα αύριο μέχρι και στο CNN...

Η αστυνομία (όπως και το κράτος και οι δικαστικές αρχές βέβαια) είναι απόλυτα ελεγχόμενη απο κυκλώματα που λυμαίνονται την Ελληνική κοινωνία και παίρνει εντολές και λειτουργεί με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων ορισμένων οικονομικά ισχυρών παραγόντων. Λέγε με Σωκράτη ή Κρόκους ή πράκτορα της Στάζι ή Παραγκοπρωθυπουργό ή πουτ@ν@ς γιος σύμφωνα με το κατα Τούμπα Ευαγγέλιον...

Όμως δεν φταίει κανένας άλλος... Εγώ φταίω... Εσύ φταίς... Ναί εσύ που διαβάζεις αυτά που γράφω... Ο μ@λ@κ@ς ο διπλανός φταίει... Εμείς φταίμε... Που τους ψηφίζουμε και τους συντηρούμε τόσα χρόνια... Και μετά διαμαρτυρόμαστε... Τέτοιοι μπούφοι είμαστε... Όχι-όχι... Δεν σου λέω να ψηφίσεις κκε... Ότι θέλεις ψήφισε, τι με νοιάζει...?? Εγώ δεν είμαι ούτε κκε, ούτε πασοκ, ούτε νδ... Π.Α.Ο.Κ. είμαι...!!
Δείξε για μια φορά στη ζωή σου ότι αντιδράς... Οτι διαφωνείς... Αφού ξέρεις ότι η σιωπή σου εκλαμβάνεται είτε ώς αδυναμία, είτε ώς συμφωνία και επικρότηση, είτε ώς ανοχή, είτε ακόμα χειρότερα ώς συνενοχή... Κάνε κατι επιτέλους... Ότι θέλεις... Ότι και αν είναι αυτό...!! Στάσου στο πλευρό του αδύνατου, του αδικημένου... Βγές στο δρόμο, διαδήλωσε... Μην πας να ψηφίσεις... Πηγαινε και ψήφισε λευκό... Ή γράψε στο ψηφοδέλτιο την άποψή σου... Και ας μην τη διαβάσει κανείς... Όταν ευνοείσσαι βγες και πες "ευνοήθηκα"... Μην ξυπνάς μόνο όταν τρώς την πούτσα... Μίλα και όταν την τρώει ο διπλανός σου... Ή όταν βγαίνεις κερδισμένος έστω απο σπόντα απο την αδικία εις βάρος άλλου... Εσυ δεν έβαλες βύσμα για να πας στην αεροπορία αντι για το στρατό ξηράς?? Τώρα γιατί διαμαρτύρεσαι, και ο κοκκαλης έβαλε το αντίσοτιχο βύσμα την τετάρτη για να γαμήσει τον ΠΑΟΚ, γιατί σου φαίνεται περίεργο...?? Εσύ δεν πήγες στον υπουργό να του ζητήσεις να βολέψει το παιδί ή τη γυναίκα σου?? Και ο θρυλέων πήγε στον αρχιστράτηγο της αστυνομίας και του ζήτησε να γαμήσει τους ΠΑΟΚτζήδες για να νιώσει ασφαλής ο Σάββας Θεοδωρίδης... Το ίδιο κάνει...

Είμαστε όλοι μας συνένοχοι σε αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στην Ελληνική κοινωνία...
Αυτά... Απλά... Καθαρά και ξάστερα...
jkotsil

Δημοσίευση από jkotsil »

Τι αυτομαστίγωμα είναι αυτό ρε παιδιά; Η ομάδα χάλια, ο Σάντος τα γνωστά του, η κερκίδα χάλια, οι ανεγκέφαλοι τα έκαναν κ.... Για ηρεμήστε λίγο.
Κατ'αρχάς η ομάδα ήταν κουρασμένη. Παίκτες που έβγαλαν 90' με Ηρακλή, 120' στο κύπελλο και άλλα 90' σήμερα δεν είναι δυνατόν να κατακρίνονται γιατί δεν έπαιξαν καλά. Άνθρωποι είναι. Πόσο μάλλον όταν όλη η χρονιά έχει βγει με ένα βασικό κορμό που δεν έχει φρεσκαριστεί λόγω έλλειψης βάθους στον πάγκο (χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του απογοητευτικού σήμερα Μπαλάφα) και κινδυνεύει να καεί πριν καν τα playoffs.
Ο Σάντος πάλι τι φταίει; "Δεν παίζει επιθετικά". Ε, σήμερα είχε 2 επιθετικούς και στα 90'. Πόσες φορές πήραν σωστά την μπάλα από το κέντρο; Δε φταίει το 4-5-1 ούτε η παθητικότητα του Σάντος κύριοι. Αυτό που δε λέτε μερικοί να καταλάβετε είναι οτι καλώς ή κακώς αυτή είναι η ποιότητα των παικτών που έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής παίζει με το κατάλληλο σύστημα για να πάρει το μέγιστο από το υλικό που έχει. Αν του χρόνου που η ομάδα θα ενισχυθεί ο Σάντος συνεχίσει το σφιχτό και συγκρατημένο παιχνίδι να τον κράξετε. Αλλά φέτος η δουλειά που έχει κάνει είναι εξαιρετική.
Η κερκίδα πάλι, μπερδεμένη από τις διαδοχικές εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση όλη την εβδομάδα, αλλά δυναμική ταυτόχρονα υποστήριξη της ομάδας με τη δημιουργία μιας καυτής Τούμπας κάπου ένιωθε κανείς πως δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ποιά είναι τα όρια και ποιός τα ορίζει; Πώς θα νιώσει ο γαύρος οτι εδώ είναι Τούμπα και δεν περνάει αν δε σκάσει και ένα μπομπάκι δίπλα του στο κόρνερ; Αυτό μας μάρανε; Τα χειρότερα έγιναν μόνο όταν μπήκε αυτός ο κωλοπαιδαράς ο Τζόρτζεβιτς και άρχισε τις προκλήσεις με τα καραγκιοζιλίκια του. Ρε πήρατε χαμπάρι οτι αν δεν έμπαινε αλλαγή το παιχνίδι θα είχε τελειώσει χωρίς να έχει γίνει τίποτα;
Στην τελική ανάλυση δεν μπορώ να διαβάζω κάποιον να κριτικάρει τους κάφρους που πέταγαν μπομπάκια και αντικείμενα στα κόρνερ του γαύρου και που μπήκαν και στο γήπεδο το τέλος, αλλά ΚΑΙ τους φιλάθλους που έκαναν το γήπεδο να μοιάζειο εκκλησία στο μεγαλύτερο διάστημά του. Ε, δε γίνεται ρε φίλε να σε πειράζουν και τα δύο. Κάνε μας τη χάρη και διάλεξε.
Προσωπικά με ενοχλεί οτι έγιναν αυτά που έγιναν την Τετάρτη χωρίς καμία συνέπεια για το γαύρο. Και τελικά φτάνει ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του να είναι και απολογούμενοι από πάνω. Ε λοιπόν θα το πώ κι ας με θεωρήσετε ακραίο. Αφού ούτως ή άλλως οι μαλακισμένοι στην Αθήνα θα μίλαγαν για τη ζούγκλα της Τούμπας κι αφού ούτως ή άλλως η ομάδα τελικά θα τιμωρηθεί, θα προτιμούσα η αποστολή του γαύρου να προπηλακιζόταν (για να το πω κομψά). Έξω από το γήπεδο, στο αεροδρόμιο - να ένιωθαν ρε φίλε οτι δεν μπορείς να βιάζεις μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο του ΠΑΟΚ (γιατί αυτό που έγινε την Τετάρτη μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί) και να μην έχεις επιπτώσεις. Θα πληρώσεις τις συνέπειες και δεν πά να σε λένε Κόκκαλη, δεν πα να κατεβάσεις όχι 3 αλλά 23 εισαγγελείς, όχι 6 άλλα 26 διμοιρίες. Γιατί αυτού του είδους οι εξουσίες μόνο έτσι καταλαβαίνουν.
Μη μασάτε ρε. Αφήστε την αυτολύπηση και τη σκληρή αυτοκριτική και κοιτάξτε την επόμενη μέρα. Εξάλλου ο μεγάλος ο στόχος είναι ακόμα μπροστά. Τα playoffs είναι η μεγάλη ιστορικά ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Για να απλωθεί το σεντόνι επιτέλους στην Τούμπα το φθινόπωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jkotsil την Δευ 09 Μαρ 2009, 04:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Λοιπόν μάγκες εγώ δεν θα σχολιάσω το αγωνιστικό κομμάτι γιατί γενικά δεν έχω παράπονα(αν εξαιρέσουμε την αλλαγή του μπακα)..Δεν είναι κατακριτέο να μη σου βγει ένα παιχνίδι, σε όλους συμβαίνει..Δεν παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε..

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω(και δεν θέλω κιόλας εδώ που τα λέμε) είναι γιατί τόσα νεύρα??Είναι σοβαρή ομάδα αυτή που τελειώνεο όλα τα ντέρμπι με 10 παίχτες λόγω χτυπημάτων εκτός φάσης??Ο Κονσεισάο τι ρόλο βαράει σαν αρχηγός??Υποτίθεται ότι είναι ευθύνη του να κρατάει την ομάδα ήρεμη και πειθαρχημένη κ αυτός είναι ο χειρότερος απ' όλους..Στο χαριλάου πετούσε πέτρες στα σκουλήκια κ τώρα την ώρα που κάναμε μια φάση κ βρήκαμε ένα ρυθμό έληξε το ματς με τη μαλακία του..Ο μουσλι σκατά κ αυτός,μόνο γκρίνια κ επιθετικά φάουλ..Ευτυχώς δεν έπαιζε ο κοντρέρας γιατί θα χε αποβληθεί κ αυτός..Αλλά γι' αυτό φταίμε εμείς και μόνο εμείς που κάναμε τον γκαρσία ήρωα τότε με τη μπουνιά στον ντιογκο..

Και στην τελική αφού ο σάντος λέει ότι ήδη είμαστε πάνω απ' τους στόχους μας(και προσωπικά μια χαρά θα είμαι αν βγούμε ουεφα) ποιος ο λόγος για τόσα νεύρα??Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά η ομάδα στα ντέρμπι πρέπει να αλλάξει νοοτροπία..Υποτίθεται ότι πληρώνονται για να παίζουν μπάλα,αλλά οι πιο έμπειροι είναι ταυτόχρονα οι πιο ανώριμοι..Άντε γιατί όλοι έμαθαν ξαφνικά να πουλάνε οπαδιλίκι αλλά όταν θα τους ζητήσει καμιά καλύτερη ομάδα θα θυμηθούν ότι είναι επαγγελματίες..Και πρέπει κ η διοίκηση να ρίξει κ κανα πρόστιμο γιατί το κακό έχει παραγίνει..

Για τους ηλίθιους που πετούσαν ότι πετούσαν στο κόρνερ και μπήκαν κ μετά στο γήπεδο, δικαιολογίες του τύπου "ο τζορτζεβιτς είναι αρχ... κ προκαλεί" ή "ένα άδειο μπουκάλι έφαγε" τις ακούω βερεσέ..Το ξέρουμε χρόνια τώρα ότι έτσι είναι κ ξέρουμε επίσης ότι μας την έχουν στημένη για οτιδήποτε κ αν πετάξουμε..Τόσα χρόνια ακούω ότι είμαστε εναντίον όλων αλλά φαίνεται ότι πολλοί απ' αυτούς που το λένε δε λένε να το καταλάβουν και συνεχίζουν να κάνουν κακό στην ομάδα..Τέτοιους ψευτόμαγκες ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται,το μεγαλείο του ο λαός μας το έδειχνε όταν τους έδερνε στην αθήνα δεν το δείχνει με το να κυνηγάει 10 παιδάκια και το νικοπολίδη στη φυσούνα(που παρεμπιπτόντως καλά του έκανε του μαλάκα που πήγε να τον χτυπήσει και μπράβο του γιατί έχει πολλά @@)..

Τώρα με ηθικούς αυτουργούς, κόκκαλη θεοδωρίδη κ αυτούς δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ..Όσο μασάμε στην προπαγάνδα τους και στα ψευτονταηλίκια τους δεν έχουμε καμία ελπίδα να τους μαμήσουμε..Αυτό θα γίνει μόνο αν τους γράψουμε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και κοιτάξουμε να φτιάξουμε σοβαρή ομάδα κ ώριμους οπαδούς..

Όσον αφορά τη συνέχεια έχω εμπιστοσύνη στο σάντος και τη διοίκηση ωστε να αλλαξει μυαλά η ομάδα και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα πλει οφ..

ΥΓ το ωράιο της υπόθεσης με τους περισσότερους εδώ μέσα είναι ότι έπρεπε να φτάσει 2009 για να καταλάβουν ότι η αστυνομία είναι επικίνδυνη..τόσα χρόνια τώρα οι μπάτσοι σκοτώνουν,δέρνουν,ρίχνουν τόνους χημικών,βασανίζουν ανελέητα και πολλές φορές χωρίς καμία αφορμή μαθητές, φοιτητές, εργάτες, εκπαιδευτικούς, συνταξιούχους, μετανάστες και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά έπρεπε να ρίξουν δακρυγόνα στην τούμπα για να ξυπνήσουν μερικοί και να πουν ότι η αστυνομία εξυπηρετεί συμφέροντα!!(σόρυ για το οφ τοπικ, αν ειναι)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ειμαι πια ηρεμος..Διαβασα τα παντα σε αυτο το τοπικ...Ενα εχω να πω..Εν θερμω λεμε πολλες βλακειες...
Τελος..Μην προσπαθουμε να αυτοκαταστραφουμε με υπερβολες..Απαραδεκτος ο αρχηγος,χοντρος ο Βερον, την ειδε ο Μουσλι,κουλος ο Σαντος,αναξιος ο κοσμος...ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ..ΗΡΕΜΙΑ..

Μια αποψη για την ομαδα...Ειναι προφανες οτι πρεπει να δουνε οι αρμοδιοι τι φταιει για τα ντερμπι..Ταπεινη μου αποψη λειπουν μερικοι Κονσεισαο ακομα...Ο οποιος λογω εκνευρισμου που οι περισοοτεροι συμπαικτες του φοβουνται κανει υπρβολες και λαθη..

Πλειοφ ερχονται..Πρεπει ολοι να γεμισουμε μπαταριες και να ευχαριστηθουμε την υπολοιπη χρονια...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Εγω θελω να πω τουτο οτι μεγαλο μερος της χαλια εμφανισης φερει ο προπονητης μας με το στησιμο της ομαδος παει και βαζει αριστερο μπακ τον λινο και εχει μεσα τον μπαλαφα που δεν κανει αφου ψυχη δεν εχει στον ΠΑΟΚ παιζει και μου παιζει λεσ και ειναι καμμια παλιοαδερφη απο την αρχη οι παικτες επρεπε με τσαμπουκα και δυνατα ο βιερινια πρεπει να παιζει απο την αρχη παιζουμε παντα για την νικη και μονο για αυτη κριμα για τον υπεροχο λαο μας ο παπαδοπουλος του οσφπ αν ετρωγε μια απο τον μπαλαφα στην αρχη μεσα στα ορια του παιχνιδιου και του ψελλιζε δυο φωνηεντα ο δικος μας θα ακομπουσε μπαλλα τι να πω στην προκειμενη φαση φταει ο κ.σαντος πολλυ φοβιτσιαρης προπονητης φοβαται μην χασει δεν κανει για μας ζμια εχουμε απο αυτον και οχι κερδος ετσι οπως εστησε την ομαδα 100 χρονια να παιζαμε γκολ δεν βαζαμε.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ,και ας μας πληγωνει.
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Θοδωρη, ειμαστε μαζι σου. Καλη δυναμη και γερο στομαχι. Να αντεχεις πρωτα ολους εμας και μετα να κοντραρεις και ολους τους αλλους, μηπως και δουμε το ΠΑΟΚ μας εκει που ονειρευομαστε.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

vanroy έγραψε:Τι είδα σήμερα:
Ο αγώνας των μακεδονομάχων πολιτικών και των εφημερίδων δικαιώθηκε. Πολώθηκε το κλίμα τόσο πολύ , ώστε τα σώματα ασφαλείας ήρθαν έτοιμα για πόλεμο και πόλεμος έγινε με ευθύνη πολλών. Άλλη μια επίδειξη δύναμης του αφεντικού απέναντι στους δεύτερης κατηγορίας πολίτες.

Για τον κόσμο τι να πω;.Βιάζεται ψυχολογικά από τις αδικίες τόσα χρόνια και η πλειοψηφία είναι ειρηνικότατη, κάποιοι θερμόαιμοι αντιδρούν ήπια – λογικό επακόλουθο.( Στις μαζες βέβαια πάντα βρίσκουν ευκαιρία να παρεισφρύουν ταραχοποιοί και μπερδεμένα παιδιά - ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.)

Σε αγωνιστικό επίπεδο το ματς ήταν ελεεινό. Ο υπερφορτωμένος άσσος δεν ήρθε ποτέ. Η ομάδα τραγική πέρα από κάθε προσδοκία απέναντι στα δεύτερα του αντιπάλου.

Μήπως ήταν τόσο κουρασμένοι οι παίκτες μας;
Οι παίκτες φοβήθηκαν από την περιρέουσα ατμόσφαιρα της εβδομάδας και το μόνο που ήθελαν ήταν να τελειώσει το ματς χωρίς επεισόδια;
Έχουμε τόσο υπερεκτιμημένη ομάδα μήπως;
Έχουμε τόσο ηττοπαθή στα ντέρμπι προπονητή μήπως;
Μήπως δεν χαλούσε την ομάδα η ισοπαλία για να μην αρχίσουμε τα χαζά μας οι οπαδοί ότι πάμε για πρωτάθλημα και μετά το ουέφα μας κακοφανεί;
Αυτά τα ερωτήματα(και κάποια άλλα) περνούν από το πονεμένο μυαλό μου και δεν μπορώ να βρω απαντήσεις.

Ο Μούσλι απαράδεκτος και τελικά η προσωπολατρεία μας έκανε μεγάλο κακό. Ο Χούτος έπαιξε μόνο για τον εαυτό του και ντροπή του που έβαλε την προβολή του πάνω από την ομάδα. Ο Μπαλάφας λίγος. Και οι άλλοι όλοι τους κάκιστοι σε απίστευτο βαθμό. Μοναδικός υποφερτός κατ’εμέ ο Μπακαγιόκο άλλα ο Σάντος είχε άλλη άποψη.

Ο Κάκος πολύ καλός έκανε ότι έπρεπε να κάνει για να τελειωσει το ματς. Ενώ μπορούσε να κάνει διακοπές του αγώνα δεν τις έκανε για να μην εκνευριστεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος. Ο επόπτης έχοντας πίσω του την κερκίδα δεν τόλμησε να σηκώσει τη σημαία για τη σφαλιάρα του Κονσεισάο και έτσι γλίτωσε την κόκκινη.

Ο κηπουρός καλά εκάνε και αντεδρασε με καρατιά σε αυτόν που τον κυνηγούσε. Υπερασπίστηκε τον εαυτό του και μαγκιά του.

Τι θα δω από αυριο:
Οι αθηναικές οπαδικές εφημερίδες θα γράψουν για τον θρυλέοντα, για το παρακράτος της τούμπας για τις ψυχάρες του θρύλου.
Οι αθηναικές σοβαροφανείς εφημερίδες θα γράψουν για την κηδεία του ποδοσφαίρου, χωρίς ποτέ να έχουν το θάρρος να κατονομάσουν τους ηθικούς αυτουργούς.
Οι δικές μας εφημερίδες και τα ράδια(με κάποιες εξαιρέσεις) θα λαϊκίσουν ως συνήθως.

Όλοι θα είναι ικανοποιημένοι για μερικές βδομάδες:
Οι αθλητικογράφοι θα έχουν άφθονη δουλειά και καλές πωλήσεις.
Ο πρακτορας θα συνεχίσει να βιώνει την «αβάσταχτη αθλιότητα» της ματαιοδοξίας του με κάθε τίμημα.
Οι πολιτικοί θα είναι ικανοποιημένοι αφού το αφεντικό είναι ευχαριστημένο, μερικοί ψήφοι κερδίθηκαν με ανέξοδη διαφήμιση και χιλιάδες κόσμου θα αναλώνεται στα εξωαγωνιστικά όσων έγιναν στην τουμπα και ποιος οπαδός την έχει μακρύτερη , αντί να δίνει την ενέργεια στα ουσιώδη προβλήματα της ζωής του.

Μοναδικός χαμένος για άλλη μια φορά θα είναι ο αληθινός οπαδός του ΠΑΟΚ που ματαια προσδοκούσε ,πάθος για τη νίκη και σπάσιμο της παράδοσης ή εστω λίγη μπάλα της προκοπής σε ένα υγιές περιβάλλον...
ειπα να γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο αυτα που εζησα χθες...
τα ματια μου ακομα τσουζουνε κι ομως εγω ηθελα να γραψω, πριν διαβασω τα διθυραμβικα πρωτοσελιδα των αθηνων για την ομαδα του δημοσιου...
θα ηθελα να γραψω για τη χουντα του κοκκαλισταν που εστειλε ως αλλος μπους τα στρατευματα του (για προστασια) να κανουν πολεμο με γυναικοπαιδα και μαγαζατορες...
θα ηθελα να γραψω για την ομαδα μου, που να επαιζαν 11 τυχαιοι απο μας που ειμασταν στη κερκιδα, πιο παθιασμενα θα παιζαμε...
πριν γραψω ομως ηθελα να σας διαβαζω ολους...
μεχρι που αδελφος vanroy με προλαβε και απλα εξεφρασε την δικη μου αποψη πριν τη καταθεσω...
+1000000
ΜΟΝΟ :?
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Διάβασα πριν λίγο, όλα τα post από τα πλέον αποκαρδιωτικά μέχρι τα τελευταία, τα οποία είναι κατ' εμέ και πιο λογικά.
Και στην τελική η γνώμη για αυτά τα παιχνίδια δεν άλλαξε. Είναι αυτή που έχω από την αρχή της χρονιάς.

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΤΣ.

Ο ΠΑΟΚ την υπέρβασή του για φέτος την έκανε. Το κάτι παραπάνω που όλοι ζητάμε δεν μπορεί και ούτε σκοπεύει να το κάνει.

Οι νίκες στα ντέρμπι είναι θέμα πρεστίζ και κυρίως τύχης. Ο βάζελος έχει κερδίσει αρκετές φορές εκτός θρύλο και χανούμι αλλά δεν πήρε τίτλο. Η αεκ44 έχει χάσει στην έδρα της πολλές φορές σε ντέρμπι αλά βγήκε CL.
Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι ομάδες που δεν έχουν δείξει και τίποτα σε ντέρμπι, έχουν μπει πολλές φορές στα CL μόνο και μόνο από την καλή συγκομιδή βαθμών σε επαρχία και μικρότερες ομάδες.

Ο τρόπος που αγωνίζεται φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος είτε παίζει με το βούλη, το ρούλη και τον θρύλο.
Στιβαρή άμυνα, αντεπίθεση, μετρημένες φάσεις, σχετικά καλό ποσοστό γκολ/τελικη προσπάθεια.
Αυτό έκανε και χθες, συν ότι έλειπε όλη η βασική μας άμυνα.
και παίζαμε κόντρα στην καλύτερη άμυνα της Ελλάδας, (η οποία παρεμπιπτόντως δεν είχε καμία απουσία-πλην μιας). Παρόλα αυτά τις φάσεις μας τις κάναμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αν καταλάβατε, ο Σάντος χθες δοκίμασε συστήματα και πειραματίστηκε σ'ένα δυνατό παιχνίδι, κατεβάζοντας 4-4-2 αλλά και 4-3-2-1, ενοψει των play-offs.
Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως με τη Λάρισα (πιθανή αντίπαλος στα play-offs) θα δούμε και άλλα τέτοια.
Τα οποία είναι και πολλές φορές αποπροσανατολιστικά.
Συνεχίζουμε.

Υ.Σ. Κάτι πρέπει να γίνει με το Μούσλι. Άγχος; Πίεση;

Υ.Σ1. Αν και πιστεύω ακράδαντα ότι οι ίδιοι παίχτες Γκαρσία, Κοντρέρας, Σέρτζιο, αν παίζανε στον θρύλο θα ήταν παναγίτσες και οι αντίστοιχοι τους σ' εμάς θα ήταν κ@λ@παιδα, χθες είδα ειδικά στο δεύτερο μέρος μια απίστευτη νευρικότητα από μεριάς μας.
Τον ξέρουν όλοι ότι είμαστε οξύθυμοι και μας παίζουν βρώμικο παιχνίδι, βρισίδι, ψευτοπεσίματα, κρυφοαγκωνιές;
ή η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου;

Υ.Σ2. Για τους κάφρους της κερκίδας τι να πω; Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου μας, με έλλειψη παιδείας να το πω κομψά, που δεν ξέρει τι του γίνεται. Είναι αυτοί που για πολλά χρόνια με απωθούσαν από την Τούμπα.
Τα απωθημένα σας αλλού ρε αλήτες!
Όκσω όπως θα έλεγε και ο Παρασάνδαλος.
:wink:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Εχθές ζήσαμε μία παρωδία και ευτυχώς πέρα από τα κόκκινα μάτια μας και μερικούς ψιλοτραυματισμούς δεν έγινε κάτι άλλο.

1. Όσο αφορά για την αστυνομία δεν θα πω τίποτα πέραν ότι προσυπογράφω 100% αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω από τον αδερφό SATANA. Ο θείος εχθές απέδειξε ποιος κάνει κουμάντο σε αυτήν την χώρα. Να του πω του θείου ότι όλοι 2 μέτρα θα πάρουμε στο τέλος. Για να μην ξεχνιόμαστε.

2. Τα αντικείμενα εχθές δυστυχώς έπεφταν βροχή. Αλήθεια ποιος είχε εχθές την φαεινή ιδέα να μοιράσει στο σκέπαστρο τις κορδέλες ????
Το τέλειο πολεμοφόδιο ήταν εχθές. Τέλος πάντων.
Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα. Πρέπει διοίκηση, σύνδεσμοι, και όλοι οι φίλαθλοι να προσπαθήσουμε να απομακρύνουμε τους πολύ μεθυσμένους από το γήπεδο. Απλά δεν πρέπει να έρχονται.
Όσο αφορά τους υπόλοιπους που εχθές ήρθαν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (και μόνο σε αυτό) και πέταξαν αντικείμενα να τους πω ότι απλά δεν αγαπούν τον ΠΑΟΚ γιατί βάζουν την βλαχομαγκιά τους και τον εγωισμό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αδέρφια αν δεν το καταλαβαίνετε μην έρχεστε.

3. Η κερκίδα εχθές ήταν κάκιστη. Ενώ ξεκινήσαμε ωραία και είπα στους διπλανούς ότι θα γίνει η καλύτερη φετινή κερκίδα επηρεάστηκε από την κακή ομάδα και ξεφτιλιστήκαμε. Καμία βοήθεια σε όλο το ματς. Ούτε από την 4, ούτε από τις 5-6 ούτε από την 7. Ακόμα και εμείς στο σκέπαστρο που σε δύο-τρία ματς ξεσηκώσαμε το γήπεδο είμασταν κοιμησμένοι

4. Ο Κάκος ήταν σε γενικές γραμμές καλός και σεβάστηκε ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη και λοιπούς. Σε άλλες εποχές δεν θα τελείωνε ποτέ το ματς.

5. Η ομάδα ήταν κακή και για αυτό γράφω τελευταία για αυτήν. Όσο αφορά τον Σάντος και τις δηλώσεις του είμαι μαζί του όπως πάντα. Είναι κύριος, είναι ρεαλιστής, είναι δουλευταράς και πατέρας για τους παίχτες του. Μην περιμένουμε από τον Σάντος να ξέρει και να ασχολείτε με τα "ΠΑΟΚ είσαι ΡΕ". Όσο αφορά το ματς μάλλον ο Σάντος ήταν ντεφορμέ.
Δεν κατάλαβα κυρίως επειδή δεν το έχει ξανακάνει γιατί άλλαξε τόσο πολύ την ομάδα σε σχέση με την Τετάρτη. Και αν το έκανε για την κούραση δεν καταλαβαίνω γιατί κράτησε εκτός τον Αραμπατζή που γενικά είναι φρέσκος χωρίς πολλά παιχνίδια ενώ ανεβαίνει σε απόδοση. Εγώ περίμενα Σορλέν και Βερόν στα χαφ και εκτός το πουλέν τον Μπαλάφα. Γενικά φάνηκε ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη και σωματικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.
Πιστεύω ότι ένας κύκλος έκλεισε και αρχίζει ο νέος των πλέιοφ. Πρώτα με τι αφετηρία θα ξεκινήσουμε και μετά με τα έξι ματσάκια. Ο Σάντος αυτό το ξέρει για αυτό και ανέφερε εχθές την πρώτη κατάκτηση της χρονιάς δηλαδή την είσοδο στα πλέιοφ.
Ελπίζω και έχω εμπιστοσύνη ότι θα δουλευτεί η ομάδα για τους νέους στόχους.

Όλοι κοντά στην ομάδα. Μας κάνει περήφανους. Εχθές δεν είμασταν καλοί αλλά "Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις". Εμείς το βγάλαμε και αυτό άλλωστε
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

tad θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα!
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Τι να πείς και τι να σχολιάσεις μετά απο αυτά που είδαν τα μάτια μας χθες.
Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού δεν έχε να δείξει και κάτι ιδιαίτερο.Πραγματικά θα ήθελα σήμερα που έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα να ρωτήσω όλους αυτούς τους παλικαράδες που προκάλεσαν όλη την χθεσινή κατάσταση αν σήμερα νιώθουν πιο μάγκες ???
Όλοι αυτοί οι μ@λ@κες χθές υπονόμεψαν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ξαναγεννηθεί!και ευτύχως βέβαια αυτοί οι τζάμπα μάγκες είναι πλέον ελάχιστοι, μαζεύουν και καμιά 300αρια πιτσιρίκια δίπλα τους και προσπαθούν να βγάλουν τα αποθυμένα τους την στιγμή που εμείς δίνουμε και το αίμα μας για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ να ορθωποδήσει!!!

Πολύ απλά χθές κάναμε 5 βήματα πίσω!Όλα αυτά πρέπει να παραδειγματίσουν την μεγάλη μάζα του λαού μας για να στείλει στον αγύριστο όλα αυτά τα τσογλανάκια και τους τζάμπα μάγκες.Κρίμα γιατί οι άνθρωποι στην διοίκηση κάνουν τεράστια προσπάθεια να περάσουν την ομάδα σε άλλο επίπεδο και εμείς συνεχίζουμε το χαβά μας.Νομίζετε εσείς μαγκάκια οτι οι παίχτες μας χθες το γούσταραν αυτό που γινόταν με τις ιπτάμενες μαλαματίνες να σκάνε και να καρφώνονται στο χορτάρι δίπλα στα πόδια τους.
Όλοι αυτοί που πετάξαν το παραμικρό χθές μέσα στο γήπεδο ας ψαχτουν λιγο ας ρωτήσουν τον ευάτο τους αν είναι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες γιατί πολύ αμφιβάλλω.Προβοκάτορες της προσπάθειας του τεράστιου ΠΑΟΚ αυτό είναι! τίποτα περισσότερο και τιποτα λιγότερο.

Θέλω συνάντηση συνδέσμων διοίκησης για τα γεγονότα.Θέλω μεγαλύτερη κινητοποιήση απο τους συνδέσμους για να περιοριστούν τα περιστατικά γελειότητας .Οι σύνδεσμοι έχουν την δυνατότητα να το κάνουν και πρέπει να πάρουν δραστηκά μέτρα για το φαινόμενο ιπτάμενη μαλαματίνα.
Η συνέχεια είναι δύσκολη και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη συσπειρωση και περισσότερη ωριμότητα!Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις 5-10 βήματα πίσω για να καταλάβεις τα λάθη σου και αν είσαι έξυπνος να τα διορθώσεις και να κανείς 100 βήματα μπροστά. Τίποτα δεν χάθηκε έχουμε μεγάλο αγώνα ακόμη μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Η αλήθεια φάνηκε ξεκάθαρα στο χθεσινό παιχνίδι. Η ομάδα θέλει ακόμα ένα «κλικ» για να φτάσει το γαύρο, ο οποίος είναι πιο έμπειρη ομάδα και πιο μπαρουτοκαπνισμένη. Η δική μας ομάδα επηρεάστηκε από το κλίμα που επικρατούσε και τη λαϊκή απαίτηση – και δική μου – να εξαφανίσει αγωνιστικά το γαύρο, να τον διαλύσει, να του ρίξει 4 γκολ. Ο δρόμος όμως είναι ακόμα μακρύς:
1. Κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι τους πληρώνουμε για να παίζουν μπάλα και όχι χαστούκια ή μπουνιές. Από τότε που θεοποιήσαμε τη μπουνιά του Γκαρσία στον Ντιόγο στο τηγάνι, το κακό έχει παραγίνει. Και πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι (Κοντρέρας, Κονσεϊσάο κ.α.). Το να παίζουν 1 φορά σαν παθιασμένοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και άλλες δύο σαν ερασιτέχνες, δεν μου λέει κάτι. Από εδώ και πέρα καμία καλή τους εμφάνιση δεν θα συμψηφίζεται με τις μαλακίες που κάνουν. Τέλος. Και 10 αγωνιστικές να παίξουν θεϊκά και τη μια να αρχίσουν τις κλωτσιές, εγώ τη μια θα καυτηριάσω. Βαρέθηκα πλέον να τελειώνουμε με 10 και 9 παίκτες!
2. Η διαιτησία πολλές φορές μας αποπροσανατολίζει και κρύβει τα μειονεκτήματα της ομάδας. Δεν έχουμε κερδίσει κανένα ντέρμπι φέτος, είτε εντός, είτε εκτός. Τι φταίει; Φταίνε συνεχώς οι διαιτητές; Δεν νομίζω. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να σκεφτούμε ότι θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά! Πολύ δουλειά και στη νοοτροπία!
3. Ο Σάντος κάνει αυτό που μπορεί και πρέπει στην παρούσα φάση, Αν και του χρόνου παίζει έτσι αμυντικά θα τον κατακρίνω. Αυτή τη στιγμή δεν το κάνω γιατί πιστεύω ότι κάτι παραπάνω ξέρει. Και εν τέλει στο τέλος θα κριθεί, όχι τώρα. Είμαστε εντός στόχων, πρέπει να το θυμόμαστε.
4. Εκεί στη Σαλονίκη πρέπει κάποιοι οπαδοί να βάλουν μυαλό και να σκεφτούν λογικά. Πρέπει να κοιτάμε και τη δική μας καμπούρα και όχι μόνο των άλλων. Ναι, ο γαύρος είναι μια σκατοομάδα που μας τη σπάει και εκπροσωπεί τη χειρότερη φιλοσοφία. Αυτό δεν πρέπει όμως να μας κρύβει το ότι αυτή τη στιγμή είναι εμπειρότερος ως ομάδα και με βάθος πάγκου. Αν δεν βλέπουμε τα πράγματα καθαρά, είμαστε καταδικασμένοι να μένουμε πάντα πίσω.
5. Η ομάδα για να χτυπήσει του χρόνου το πρωτάθλημα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά σε τοπ επίπεδο με πολύ καλούς παίκτες. Και μαζί με αυτούς να αποκτήσει και τη νοοτροπία μεγάλης ομάδας, ομάδας που θα κατεβαίνει στην Αθήνα και θα παίζει σαν ΠΑΟΚ και όχι σαν πάοκ.
6. Ο γαύρος μας εκνευρίζει γιατί ακόμα κι όταν δεν παίζει μπάλα τον σπρώχνουν για να παίρνει αποτελέσματα. Δεν τίθεται θέμα εάν είναι καλύτερος από εμάς στην παρούσα φάση. Αυτή τη στιγμή είναι ένα σκαλί παραπάνω, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Μόνο αν το καταλάβουμε αυτό θα βελτιωθούμε εμείς. Το να τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς δεν βοηθάει την ομάδα μας.
Ψυχραιμία και όλοι κοντά στην ομάδα. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος με τη γενικότερη πορεία της ομάδας και τον τρόπο που λειτουργεί. Απλά θέλω να είμαστε περισσότεροι αντικειμενικοί και να μην μας τυφλώνει το οπαδικό μας πάθος. Μόνο έτσι θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Αυτο που ζησαμε παλι χθες το απογευμα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν ειναι δυνατον η αστυνομια να θετει σε κινδυνο την ζωη 30.000 ανθρωπων για να προστατεψει την αποστολητου γαβρου.
Η ατμοσφαιρα απο τα χημικα ηταν αποπνυκτικη σε ολη την περιοχη , κοσμος εκλαιγε, ξερνουσε , λιποθυμουσε κ πηγαινε στα νοσοκομεια .
Αυτοι οι ανοητοι που ειναι υπευθυνοι για τον χαμο που δημιουργησαν χθες δεν μπορουν να καταλαβουν οτι πετοντας χημικα μπροστα στην θυρα την στιγμη που εμπαινε ο κοσμος υπηρχε η πιθανοτητα να θρηνουσαμε θυματα.
Ειανι απαραδεκτη κ αποτροπιαστικη η εικονα του πατερα που τρεχει πανικοβλητος με το λιποθυμο παιδι στην αγκαλια του ζητοντας βοηθεια ,ΕΛΕΟΣ πια στο γηπεδο πηγαμε και νομιζαμε οτι ειμαστε στη λωριδα της Γαζας.
Επισης αγωνιστικα η ομαδα ηταν χαλια , υπαρχει βεβαια η δικαιολογια της κουρασης κ των απουσιων αλλα οτι και να λεμε παιχνιδι σαν το χθεσινο επρεπε να το ειχαμε κερδισει.
Ακομη κ η κερκιδα ηταν απαραδεκτη χωρις παλμο κ ενταση , κ ενω ειπαμε τοσες φορες οτι τα αντικειμενα που πεφτουν μεσα μονο κακο κανουν στην ομαδα δυστυχως πολλοι απο μας δεν μπορουν να το καταλαβουν, δεν ειναι δυνατον τα χρηματα απο την ΑΜΚ να πηγαινουν σε προστιμα.
Συμπερασμα, για να αλλαξει ο ΠΑΟΚ κ να ανεβει επιπεδο πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα κ αγωνιστικα κ οπαδικα. Ευτυχως φαινεται πως η διοικηση το εχει καταλαβει και οι κινησεις που γινονται ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.

:?
Άβαταρ μέλους
Holmes4

Δημοσίευση από Holmes4 »

Άθλιοι τσανακογλύφτες, ελεεινοί κανάγιες, ερπετοειδείς γίββωνες, βρωμοδογλύφοι, πρακτορίσκοι του κόκκινου φασισμού, έμποροι πρέζας και στημένου κουμαριού, ρουφιάνοι των μπάτσων, δολοφόνοι και επί πληρωμή μπράβοι ντεμέκ φοιτητικών παρατάξεων, λιμανίσιοι πορδόμαγκες, γαμημένοι υπάλληλοι, σιχαμένες βδέλλες του συστήματος, απόγονοι του στόλου ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ πάρτε τα αρχίδια μας!

Πάρτε τους ασφαλίτες, τους δικαστικούς και τους μπάτσους που παραγγείλατε και βάλτε τους στο κώλο του τρύπιου βετεράνου σας, την προσωποποίηση της ξεφτίλας, του ανθρώπου που πληρώνεται για να του γαμάει ο Θείος τη γυναίκα.

Πάρτε όσο τσίγκο θέλετε και δώστε το στο μηχανισμό που στήσατε όλα αυτά τα χρόνια μπας και γλύψουν και αυτοί κανα κόκαλο, να μοστραριστούν στο γυαλί δίπλα στον Πρόεδρο ή να σέρνονται στα υπόγιεα της Παράγκας αφανείς αλλά χορτασμένοι.

Η οργή δεν είναι για την παοκάρα (αφού κατέβηκε κάτω με υπουργούς και νυκτόβιους ολυμπιονίκες) αλλά για όλους εμάς που είμαστε εδώ for the love of the game. Δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι αλλά δεν θα ανεχτούμε κάποιες κουφάλες να μας κόψουν και το γήπεδο επιβάλλοντας μπατσοκρατία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”