Η οργάνωση της θύρας 4
δυστυχως δεν ειναι απλα θεμα ασυνεννοησιας.εγω με τα δικα μου ματια βλεπω εναν επαναλαμβανομενο ανταγωνισμο μεταξυ 2-3 προσωπων/κλικων.
δεν νιωθω οτι ειμαι μηδενιστης αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη...ποσο χαμηλοτερα μπορει να πεσει ποιοτικα μια κερκιδα απο το να πλακωνονται οι αυτοαποκαλουμενοι οργανωτες της την ωρα που η ομαδα δεχεται γκολ?
και μην γελιομαστε....ενας οργανωτης δεν αρκει να ειναι ρε παιδια αρρωστος παοκτσης..πρεπει αυτο που λεμε "να το εχει"..πρεπει να ξερει πιο συνθημα θα ξεκινησει και ποτε..πρεπει να εχει φαντασια.δεν μπορει ο εκαστωτε διαιτητης να σφυριζει οτι θελει και εμεις να φωναζουμε...παοκ ολε...και με το που τελειωνει το ματς να αρχισουμε να βριζουμε τον διαιτητη.στο γκολ ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει ενα συνθημα και να φωναζουμε ολοι μαζι...με λιγα λογια ο λαος του παοκ εχει πλεον ποσοτητα αλλα απο ποιοτητα εχει πεσει..παραμενει τοπ αλλα μας αρκει αυτο?
δεν νιωθω οτι ειμαι μηδενιστης αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη...ποσο χαμηλοτερα μπορει να πεσει ποιοτικα μια κερκιδα απο το να πλακωνονται οι αυτοαποκαλουμενοι οργανωτες της την ωρα που η ομαδα δεχεται γκολ?
και μην γελιομαστε....ενας οργανωτης δεν αρκει να ειναι ρε παιδια αρρωστος παοκτσης..πρεπει αυτο που λεμε "να το εχει"..πρεπει να ξερει πιο συνθημα θα ξεκινησει και ποτε..πρεπει να εχει φαντασια.δεν μπορει ο εκαστωτε διαιτητης να σφυριζει οτι θελει και εμεις να φωναζουμε...παοκ ολε...και με το που τελειωνει το ματς να αρχισουμε να βριζουμε τον διαιτητη.στο γκολ ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει ενα συνθημα και να φωναζουμε ολοι μαζι...με λιγα λογια ο λαος του παοκ εχει πλεον ποσοτητα αλλα απο ποιοτητα εχει πεσει..παραμενει τοπ αλλα μας αρκει αυτο?
- PAOK_NORTH_ARMY
+1 Πρώτο σου ποστ και πετυχημένο gregnola... Δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράματα. Με κάλυψες.
Απλώς έχω να προσθέσω ότι επιτέλους πρέπει κάποιος να αφυπνίσει κάποιος τον κόσμο που μπαίνει στην 4 ή να ξυπνήσουν μόνοι τους. Από εκεί ξεκινάει το Α και το Ω της κερκίδας. Τα είπαμε χίλιες φορές. Όποιος νιώθει ότι δε μπορεί να φωνάξει, όποιος τσατίζεται με μια σταγόνα νερό που του ρίχνουν (για νερό μιλάω, όχι για ρετσίνες κτλ που κολλάς ολόκληρος), όποιος θέλει να βιντεοσκοπεί (1-2 βιντεάκια δε βλάπτουν, αλλά όχι και επίδοξος κάμεραμαν), όποιος θέλει να παρακολουθήσει ήσυχα κι ωραία τον αγώνα μόνος, με φίλους ή την κοπελιά του, όποιος, όποιος, όποιος, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ. Δεν είναι ντροπή να πας, ούτε είσαι πιο Παοκτσής ή πιο μάγκας αν αράζεις στην 4. Δε λέω, ο καθένας όπως γουστάρει κανονίζει την πάρτη του αλλά πρέπει επιτέλους να τηρηθούν οι άτυποι "κανόνες" της θύρας αυτής.
Απλώς έχω να προσθέσω ότι επιτέλους πρέπει κάποιος να αφυπνίσει κάποιος τον κόσμο που μπαίνει στην 4 ή να ξυπνήσουν μόνοι τους. Από εκεί ξεκινάει το Α και το Ω της κερκίδας. Τα είπαμε χίλιες φορές. Όποιος νιώθει ότι δε μπορεί να φωνάξει, όποιος τσατίζεται με μια σταγόνα νερό που του ρίχνουν (για νερό μιλάω, όχι για ρετσίνες κτλ που κολλάς ολόκληρος), όποιος θέλει να βιντεοσκοπεί (1-2 βιντεάκια δε βλάπτουν, αλλά όχι και επίδοξος κάμεραμαν), όποιος θέλει να παρακολουθήσει ήσυχα κι ωραία τον αγώνα μόνος, με φίλους ή την κοπελιά του, όποιος, όποιος, όποιος, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ. Δεν είναι ντροπή να πας, ούτε είσαι πιο Παοκτσής ή πιο μάγκας αν αράζεις στην 4. Δε λέω, ο καθένας όπως γουστάρει κανονίζει την πάρτη του αλλά πρέπει επιτέλους να τηρηθούν οι άτυποι "κανόνες" της θύρας αυτής.
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑΑ!!!!!gregnola έγραψε:δυστυχως δεν ειναι απλα θεμα ασυνεννοησιας.εγω με τα δικα μου ματια βλεπω εναν επαναλαμβανομενο ανταγωνισμο μεταξυ 2-3 προσωπων/κλικων.
Συμφωνω κι εγω ,αν και βλεπω μια βελτιωση φετος στην οργανωση σε σχεση με περσι...ο δρομος ειναι πολυ μακρυς ακομη....
Ειναι απαραδεκτο για το λαο του ΠΑΟΚ να ξενερωνει και να μη φωναζει αν δεν παει καλα το ματς...στο 2ο ημιχρονο ηταν σαν να περιμεναμε να γινει το 2-1 για να ξαναφωναξουμε...ΛΑΘΟΣ....ασχετα του αποτελεσματος πρεπει να τραγουδαμε για την παρτη μας ρε αλανια..γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και στα τετοια μας τα αποτελεσματα....τες παντων...παμε για αλλα
Ειναι απαραδεκτο για το λαο του ΠΑΟΚ να ξενερωνει και να μη φωναζει αν δεν παει καλα το ματς...στο 2ο ημιχρονο ηταν σαν να περιμεναμε να γινει το 2-1 για να ξαναφωναξουμε...ΛΑΘΟΣ....ασχετα του αποτελεσματος πρεπει να τραγουδαμε για την παρτη μας ρε αλανια..γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και στα τετοια μας τα αποτελεσματα....τες παντων...παμε για αλλα
- steliospaoknikaia
Εδώ φιλαράκι είναι το θέμα κατ'εμέ, δεν γίνεται να είσαι στο γήπεδο από τις 19:00 και το ματς είναι 21:15, λογικό είναι μετά από κάποιο σημείο να είσαι χώμα..Δεν πρέπει να λέμε συνθήματα χωρίς λόγο στο γήπεδο..όταν βγουν οι ομάδες για προπόνηση είναι καλό σημείο, αλλά πριν ξοδεύεις δυνάμεις χωρίς λόγο, εγώ προσωπικά στο 2 ημίχρονο φώναζα και δεν πρέπει να με άκουγε ούτε ο διπλανός μου..@ssasInE4 έγραψε:
ΥΓ Επισης,ρε παιδια ποσες φορες να το που δλδ μην ξοδεύεται τις δυναμεις σας 3 ωρες πριν το ματς και μετα δεν μπορειτε να φωνάξετε αμαν!!Στο παιχνιδι με την αεκ οποιος ηταν εξω απο το γηπεδο λιγο πριν ανοιξουν οι θυρες θα καταλαβει τι λεω εχω την εντυπωση οτι ειχαμε καλυτερη ατμοσφαιρα τοτε,εξω, παρα μεσα στο γηπεδο.
Στην 4Α ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, αλλά κ πάλι..
- steliospaoknikaia
Εντάξει δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν τι ώρα θα έρθει τι θα πιει και τι θα φωνάξει, αλλά μέσα στο γήπεδο επείδη δεν γίνεται να ανοίγουν μια ώρα πριν το ματς οι πόρτες, θα πρέπει όμως να μην δίνεται κανένα σύνθημα και να την αράζεις..novito έγραψε:ποιες 7?? απ τις 5 φωνάζαν κάποιοι και πίναν....άντε μετά να κάνεις κερκίδα...έτοιμος για ύπνο θα σαι...steliospaoknikaia έγραψε:...
Εδώ φιλαράκι είναι το θέμα κατ'εμέ, δεν γίνεται να είσαι στο γήπεδο από τις 19:00 και το ματς είναι 21:15, λογικό είναι μετά από κάποιο σημείο να είσαι χώμα....
Τέσπα πιστεύω οτί μέχρι και το 20' ήταν πολύ δυνατή η κερκίδα, από τις 19:30 πρπ που ξεκίνησε..
Re: ΘΥΡΑ 4
Tsi χαρη σε μενα ο λαος του ΠΑΟΚ αυξηθηκε σε μια μερα κατα ενα μελος και αντιστοιχα κοπηκε του βαζελου ενα μελος....για αυτο κοψε το προλογο και τη προπαγανδαtsipaoktsi έγραψε:Lakistuta,άσε τον πρόλογο!!!!Ακόμα σε περιμένουμε στην 4!!!! Αλλά σε έφαγε κι εσένα το αίσθημα!!!!! Πρώτζ είσαστε το γκομενάκι και μετά ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!

Ειμαι ΑΘηνα και τηλεφωνω και δεν το σηκωνεις...αντε μη τα κανω ταναπου..που ειστε ρε οι Αθηναιοι

PS Το μωρο επαθε πλακα με το "Οεο οεο οεο...κι εκει ψηλα πουτανα θα τα κανω" συνθημα

- salonikiog4
- ta_myala_mas_ponane
"Σαλονικιε" κοψε τις βλακειες και τελειωνε μια και καλη με αυτο το θεμα.Ειδικα οταν γραφεις σε ενα θεμα που αφορα την Θυρα 4.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Σάβ 10 Σεπ 2011, 05:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ta_myala_mas_ponane
Αδερφε μου αυτη ειναι η δουλεια ορισμενων.Αντι να κοιτανε πως θα γινει καλυτερη η κερκιδα και πως θα αποσυρθει ο τρομο-νομος,να πηγαινουν στην 6 και να σηκωνουν πανω με καθαρα πολιτικα περιεχομενο.Το οτι η Θυρα 4 κανει ο,τι μπορει για να ξαναζησουμε μεγαλες στιγμες στην κερκιδα ουτε που τους αφορα.
Στο ματς με το σκουληκι να ειναι ολοι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα.
Ολοι φωνη απο το 1' μεχρι το 90'.
Στο ματς με το σκουληκι να ειναι ολοι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα.
Ολοι φωνη απο το 1' μεχρι το 90'.
- taxidriver4
Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα.Οσοι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια που πρσφερει το φορουμ και δεν ξερουν την ιστορια την οπαδικη του ΠΑΟΚ, να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.Η 4 και σαν συνδεσμος και σαν κερκιδα ηταν ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ κατα της εξουσιας,κατα των δυναμεων καταστολης,κατα της βιας,κατα των φασιστων,κατα του ρατσισμου,κατα ολων των μορφων καταπιεσης και εξουσιας.
Δεν θα ρθειτε τωρα καποιοι χθεσινα τσουτσεκια να μας πειτε τι ειναι η 4.
Αντε γιατι εχω τρελαθει.Οποιος δεν γουσταρει ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 4.
Αυτο ειναι η 4.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Δεν θα ρθειτε τωρα καποιοι χθεσινα τσουτσεκια να μας πειτε τι ειναι η 4.
Αντε γιατι εχω τρελαθει.Οποιος δεν γουσταρει ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 4.
Αυτο ειναι η 4.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
- taxidriver4
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ?salonikiog4 έγραψε:και οταν αναερεσαι σε γεγονοτα να λες τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως σου τα ειπανε ετσι ; σε τι κομμα αναφερεσαι φιλε ; αυτα να κατσει να δει η 4 που μου θελει και αστερια και τουρκιες ! ! τα στοιχεια στην τουμπα πλεον ειναι περισσοτερα που χαροποιουν εμας και οχι τα παιδια της 4 ! !
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ?
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΡΕ?
ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΙΤ.
Ηρθατε τωρα που εγινε της μοδας ο ΠΑΟΚ να μας πειτε για την 4.ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
ΣΤΗΝ 5 ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ 1.
goodnight and good luck
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
katarxas poios eipe oti h 8ura 4 anhkei ston sundesmo??????????? sto petalo anhkoun kai oi sundesmoi twn dytikwn sunoikiwn opws ths neapolhs apo to 1963!!!ekei mazeuontan oi paoktshdes opadoi aneka8en kai argotera dhmiourgh8hke o sundesmos me thn onomasia 8ura 4...mporei na einai ligo akuro auto pou lew alla mou einai erwthma edw kai polla xronia (''opoios deen goustArei ton sundesmo ths 8uras 4 na paEi se allo petalo....''TI LES RE FILE??????!!!!!)TO PETALO ANHKEI SE OLOUS TOUS PAOKTSHDES OPADOUS STON KOSMO!!! kai oso gia to allo pou les-h 4 panta htane kata ths bias-sou lew oti den uparxei sundesmos tou PAOK pou na einai kata ths bias kai kopse ta paramy8ia...alla fwnazeis kai kaneis sto ghpedo kai meta pas kai les sthn astunomia oti eisai kata ths bias....kai gia ta politika h 4 kaphleuetai to onoma tou paok,otan h mish 4 fwraei mplouza ths st pauli,asteria kai chedes.,san ta autokollhta pou bgazoun monoi tous EMEIS EIMASTE H TOURKIA kai PAOK 8RHSKEIA ANARXIA....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team