Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

john4serres έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Φτάνει με τα οφ τοπικ
άσε τις παρατηρήσεις και ετοιμάσου να ανοίξεις το τόπικ Brandon Thomas Llamas

Στο χαρίζω 8-)
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ γινόταν σήριαλ θα είχαμε αφήσει την "Λάμψη" χιλιόμετρα πίσω,
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι να πουν και κάτι ψυχές που σκαγανε μύτη εδώ μέσα και κατεβάζανε ολόκληρες μεταγραφικές ενδεκάδες.

Ας είναι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Με Μπράντον Τόμας να έρχεται λογικά αύριο, τι πιστεύετε πως πρέπει να πάρουμε και τι πιστεύετε πως θα έρθει τελικώς (σε θέσεις);
Εγω προσωπικα θα ηθελα ακομη εναν φορ ενα αριστερό εξτρεμ, ενα δεξι και εναν στόπερ με πωληση Μιχαι.
Τομας και Σοτελδο θεωρω θα ρθουν. Για τον Ναρει δεν παιρνω ορκο. Στοπερ στα χασομερια μαζι με χαφ αν φυγει ο Κουρτιτς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή

1. Μπράντον Τομας
2. Φορ
3. Αριστερό εξτρέμ (Σοτελδο)
4. Δεξί εξτρέμ (Ναρει)
5. Νασμπεργκ
6. Στόπερ (αντι-Μιχαι)

Πιστεύω πως δεν θα έρθουν τελικώς φορ και στόπερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω νομιζω οτι με τους 4 (Νεσμπεργκ,Τομας,Σολταδο,Ναρει) κλεινουμε εκτος μονο και αν φυγουν τοσο ο Κουρτιτς οσο και ο Αγκουστο και αν ο Τομας μεχρι το τελος των μεταγραφων φανει ότι δεν ικανοποιεί στη κορυφη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Kουτσιας ανανέωσε? Νομίζω θα εξαρτηθεί και από αυτό η μεταγραφή φορ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Με Μπράντον Τόμας να έρχεται λογικά αύριο, τι πιστεύετε πως πρέπει να πάρουμε και τι πιστεύετε πως θα έρθει τελικώς (σε θέσεις);
Εγω προσωπικα θα ηθελα ακομη εναν φορ ενα αριστερό εξτρεμ, ενα δεξι και εναν στόπερ με πωληση Μιχαι.
Τομας και Σοτελδο θεωρω θα ρθουν. Για τον Ναρει δεν παιρνω ορκο. Στοπερ στα χασομερια μαζι με χαφ αν φυγει ο Κουρτιτς.

Δηλαδή

1. Μπράντον Τομας
2. Φορ
3. Αριστερό εξτρέμ (Σοτελδο)
4. Δεξί εξτρέμ (Ναρει)
5. Νασμπεργκ
6. Στόπερ (αντι-Μιχαι)

Πιστεύω πως δεν θα έρθουν τελικώς φορ και στόπερ.
Αν αποχωρησει ο Μιχαι θεωρω χωραει στοπερ. Επισης αν τελικα δεν υπολογιζεται ο Ντελιας τοτε σε παιρνει να παρεις ενα φορ και να χρησιμοποιεις τον Τομας ειτε στο δεκα ως δευτερο επιθετικό ή στα εξτρεμ αριστερα.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Θα είναι έγκλημα επικών διαστάσεων το να μην φέρουν έναν στόπερ επιπέδου, για να παίζει βασικός μαζί με τον Ίγκανσον.
Εκτός από έγκλημα, θα είναι και τεράστιο πισωγύρισμα, εκτός αν υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως ο Κάργας ή ο Νάσμπεργκ, έχουν την ποιότητα του Κρέσπο.
Όσο για τον Μιχαηλίδη, πριν τον Ιανουάριο, μην περιμένετε να είναι 100% έτοιμος.
Ας μείνουν με φορ τον Τόμας. Ας κάνουν ότι θέλουν μεσοεπιθετικά. Όχι όμως και στα στόπερ. Εκεί επιβάλλεται να έρθει ποιότητα και εμπειρία.
Κάργας και Νάσμπεργκ θα είναι 3η και 4η επιλογή, υπάρχει και ο Κουλιεράκης.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εγώ θα τον χρησιμοποιούσα ως δεκαρι που όμως είναι φωλς9 και θα έφερνα φορ με εύκολο γκολ και στοιχειώδη ομαδικότητα. Θα έρθει κάτι άλλο όμως, δεν ξέρω τι, λογικά εξτρεμοειδες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στα στόπερ ο Μιχαι θα φύγει όταν έρθει ο Νεσμπεργκ.
Δε βλέπω να παίρνουμε άλλον τώρα,θα περιμένουμε τον Γενάρη,αν υπάρξει ανάγκη,θα κινηθούμε για παίχτη.
Στα φορ ,αν δεν ανανεώσει ο Κουτσιας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής, πιστεύω ότι κάτι θα φέρουν.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

pagotatzis έγραψε:Αν είναι όντος να κολλάνε σε 100Κ 200Κ και 300Κ
Ε τότε δεν μας φταίει κανένας Αλλοφς

Όταν τον θέλεις πας και τον παίρνεις !
Αν ειναι όντος τα λεφτά το θέμα Αργούμε παρά πολύ

Μπορεί να είναι κι κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε
100-200-300 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά. Βέβαια το ποσό είναι πολύ μικρότερο όταν το πληρώνει άλλος :) Αν δοθούν παραπάνω χρήματα από τα προϋπολογισθέντα για Νάρεϊ, από κάπου αλλού πρέπει να κοπούν.
Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές. Οι Γερμανοί αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά είναι ικανοί να περιμένουν μέχρι τελευταία μέρα των μεταγραφών. Είναι δυστυχώς η ιδιοσυγκρασία τους τέτοια. Αν δεν έχει στόχο ο Μπότο να πλησιάσει τα νούμερα που ζητάν, θα περίμενα να προχωρήσει κάποια άλλη περίπτωση.
Στο κάτω - κάτω έχουμε κουραστεί να ακούμε πως σε κάθε θέση ο Μπότο έχει 3-4 εναλλακτικές που τις δουλεύει ταυτόχρονα. Ας το δούμε λοιπόν
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Blackgr4 έγραψε:Θα είναι έγκλημα επικών διαστάσεων το να μην φέρουν έναν στόπερ επιπέδου, για να παίζει βασικός μαζί με τον Ίγκανσον.
Εκτός από έγκλημα, θα είναι και τεράστιο πισωγύρισμα, εκτός αν υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως ο Κάργας ή ο Νάσμπεργκ, έχουν την ποιότητα του Κρέσπο.
Όσο για τον Μιχαηλίδη, πριν τον Ιανουάριο, μην περιμένετε να είναι 100% έτοιμος.
Ας μείνουν με φορ τον Τόμας. Ας κάνουν ότι θέλουν μεσοεπιθετικά. Όχι όμως και στα στόπερ. Εκεί επιβάλλεται να έρθει ποιότητα και εμπειρία.
Κάργας και Νάσμπεργκ θα είναι 3η και 4η επιλογή, υπάρχει και ο Κουλιεράκης.
Ειλικρινα αν το διλημμα ηταν Καργας η Κρεσπο...με κλειστα ματια Καργας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπαρχει περιπτωση ο Ναρει να ναι "λαγος" για καποιον αλλο που ναι κοντα σ αυτα τα λεφτα ?
Γιατι μου φαινεται λιγο τραβηγμενο να σερνεται η μεταγραφη τοσο καιρο. Δεν ειχε εναλλακτικες ο Μποτο για παικτη β γερμανιας?

Υγ Αρκετα με τις μεταγραφες μιληστε για Γιωργο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σε όλη την Ευρώπη κάθε ομάδα κάθε καλοκαίρι έχει το δικό της σήριαλ, δεν είναι ούτε ελληνικό φαινόμενο ούτε αποκλειστικά του ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”