john4serres έγραψε:άσε τις παρατηρήσεις και ετοιμάσου να ανοίξεις το τόπικ Brandon Thomas Llamassn0ufel4 έγραψε:Φτάνει με τα οφ τοπικ
Στο χαρίζω

john4serres έγραψε:άσε τις παρατηρήσεις και ετοιμάσου να ανοίξεις το τόπικ Brandon Thomas Llamassn0ufel4 έγραψε:Φτάνει με τα οφ τοπικ
ΔηλαδήGospi έγραψε:Εγω προσωπικα θα ηθελα ακομη εναν φορ ενα αριστερό εξτρεμ, ενα δεξι και εναν στόπερ με πωληση Μιχαι.Napoli4 έγραψε:Με Μπράντον Τόμας να έρχεται λογικά αύριο, τι πιστεύετε πως πρέπει να πάρουμε και τι πιστεύετε πως θα έρθει τελικώς (σε θέσεις);
Τομας και Σοτελδο θεωρω θα ρθουν. Για τον Ναρει δεν παιρνω ορκο. Στοπερ στα χασομερια μαζι με χαφ αν φυγει ο Κουρτιτς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αποχωρησει ο Μιχαι θεωρω χωραει στοπερ. Επισης αν τελικα δεν υπολογιζεται ο Ντελιας τοτε σε παιρνει να παρεις ενα φορ και να χρησιμοποιεις τον Τομας ειτε στο δεκα ως δευτερο επιθετικό ή στα εξτρεμ αριστερα.Napoli4 έγραψε:ΔηλαδήGospi έγραψε:Εγω προσωπικα θα ηθελα ακομη εναν φορ ενα αριστερό εξτρεμ, ενα δεξι και εναν στόπερ με πωληση Μιχαι.Napoli4 έγραψε:Με Μπράντον Τόμας να έρχεται λογικά αύριο, τι πιστεύετε πως πρέπει να πάρουμε και τι πιστεύετε πως θα έρθει τελικώς (σε θέσεις);
Τομας και Σοτελδο θεωρω θα ρθουν. Για τον Ναρει δεν παιρνω ορκο. Στοπερ στα χασομερια μαζι με χαφ αν φυγει ο Κουρτιτς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1. Μπράντον Τομας
2. Φορ
3. Αριστερό εξτρέμ (Σοτελδο)
4. Δεξί εξτρέμ (Ναρει)
5. Νασμπεργκ
6. Στόπερ (αντι-Μιχαι)
Πιστεύω πως δεν θα έρθουν τελικώς φορ και στόπερ.
Εγώ θα τον χρησιμοποιούσα ως δεκαρι που όμως είναι φωλς9 και θα έφερνα φορ με εύκολο γκολ και στοιχειώδη ομαδικότητα. Θα έρθει κάτι άλλο όμως, δεν ξέρω τι, λογικά εξτρεμοειδες.Napoli4 έγραψε:Με Μπράντον Τόμας να έρχεται λογικά αύριο, τι πιστεύετε πως πρέπει να πάρουμε και τι πιστεύετε πως θα έρθει τελικώς (σε θέσεις);
100-200-300 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά. Βέβαια το ποσό είναι πολύ μικρότερο όταν το πληρώνει άλλοςpagotatzis έγραψε:Αν είναι όντος να κολλάνε σε 100Κ 200Κ και 300Κ
Ε τότε δεν μας φταίει κανένας Αλλοφς
Όταν τον θέλεις πας και τον παίρνεις !
Αν ειναι όντος τα λεφτά το θέμα Αργούμε παρά πολύ
Μπορεί να είναι κι κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε
Ειλικρινα αν το διλημμα ηταν Καργας η Κρεσπο...με κλειστα ματια Καργας.Blackgr4 έγραψε:Θα είναι έγκλημα επικών διαστάσεων το να μην φέρουν έναν στόπερ επιπέδου, για να παίζει βασικός μαζί με τον Ίγκανσον.
Εκτός από έγκλημα, θα είναι και τεράστιο πισωγύρισμα, εκτός αν υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως ο Κάργας ή ο Νάσμπεργκ, έχουν την ποιότητα του Κρέσπο.
Όσο για τον Μιχαηλίδη, πριν τον Ιανουάριο, μην περιμένετε να είναι 100% έτοιμος.
Ας μείνουν με φορ τον Τόμας. Ας κάνουν ότι θέλουν μεσοεπιθετικά. Όχι όμως και στα στόπερ. Εκεί επιβάλλεται να έρθει ποιότητα και εμπειρία.
Κάργας και Νάσμπεργκ θα είναι 3η και 4η επιλογή, υπάρχει και ο Κουλιεράκης.