Game Of Thrones (TV series)

renegade

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από renegade »

Big expectations... huge disappointment
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Οπως το πανε τα παλικαρια θα σκοτωθουν ολοι και δεν θα μεινει κανενας για τον θρονο, και τελος το παραμυθι. Ξενερωμα αλλα δημοκρατικο φιναλε :D

3 ακομα επεισοδια και τελος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:Big expectations... huge disappointment
εγω εχω ξενερωσει εδω και αρκετες σεζον.δεν εχει να κανει με το τελος.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Τα είπε όλα ο Μπάρλοου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει πως υποτίθεται ότι βρέθηκε εκεί η Άρυα? Δηλαδή υποτίθεται ότι πέρασε από ένα στρατό από ζομπια και γύρω γύρω από το δάσος γινόταν χαμός και από τους αρχηγούς τους και με δείχνει ένα πλάνο με πηδημα που δε θα έκανε ούτε η στεφανιδη να βρίσκεται αγκαλιά με τον Coldemort.

Επίσης έχω πάθει τη πλακαρα μου με τη στρατηγική τους μιλάμε. Θέλει τέχνη να τα κάνεις τόσο σκατα. Εχμ ναι παιδιά τι πρέπει να κάνουμε? Να έχουμε τον Μπραν που πρέπει να τον προστατέψουμε. Οκ παίδες θα βάλω τέρμα τον Ολσεν και μπροστά Βιτορ Ινιγκο λοπεζ και δε θα περάσει κουνούπι. Οκέι και οι υπόλοιποι. Να μωρέ έχουμε κάτι χιλιάδες άλογα ας τα στείλουμε για ντου αλλά να ανάψουν και τα φώτα να βλέπουμε τι γίνεται. Και τους δράκους? Ε αφού μπορούμε να τους κάψουμε όλους δε θα το κάνουμε από την αρχή ας έχει και λίγο σασπένς... Οκ το χω
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

είναι κάτι σαν την σκηνή μετά το hardhome ποθ κατα λάθος αποβιβάστηκαν από την ανάποδη μεριά του "wall" έτσι because reasons.... για να δούμε τον χιονι να παρακαλάει με το βλεμα να του ανοιξει ο άλλος την πύλη να περάσει.

παρεμπιπτόντως σκατά τα έκαναν και με την κινηματογράφηση (το σενάριο το περίμενα να είναι χάλια) δεν έβλεπα τίποτα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Πως αναφωνούσε ο Καίσαρ Αύγουστος ¨Ω Βάρους, Βάρους που είναι οι λεγεώνες μου¨ όταν οι Τεύτονες διέλυαν τις ρωμαϊκές λεγεώνες υπό τον Αρμίνιο κοντά στο Osnabrück, έτσι και η Ντάνυ:
¨Ω Χιόνη, που είναι οι Ντοθράκι και οι Unsallied μου;¨
Κι έμεινε με 2 ημιψόφιου δράκους μόνο και τον καϊλέ να φυτευτεί βασίλισσα χωρίς στρατό και λαό, μόνο με 2 δράκους.
Και το βλάκα το Χιόνη να ξέρει πως αυτός είναι ο εκλεκτός, αλλά δε θέλει, προτιμά να κάνει τη μια στρατηγική κουτουράδα μετά τη άλλη, αλλά να τον σώζουν οι αδερφάδες του, η Μελισσάνδρα και όλοι οι άλλοι. Α στα διάλα!

Σάνσα & Tyrion 4eva!!!! τα γράφαμε απο πρόπερσυ:
Aye4 έγραψε:
tolis01 έγραψε: Η πουλενάρα μου ο Τύριον (και μυαλωμένος, και παλικάρι όσο τον παίρνει, και γουστάρει πιοτί-νιμου), όντως γιατί χαλάστηκε με τη φάση Χιόνη-Ντάνυ; Δε θέλω καψούρες με την οξιζενέ ξανθιά αγορίνα μου. Δε θα γίνεις περίγελως σαν τον Τζόρα, ενώ σε περιμένει η βασίλισσά σου η Σανσάρα στο Βορρά!
Tolis01 κι εγώ με Τύριον είμαι, ακριβώς και για τους λόγους που προενέφερες. Ο τυπάς είναι προικισμένος (aka "βγαλμένο χέρι") και τα όσα αφήνεις να υπονοήσουμε για τυχόν αδυσώπητο "ιδρωκόπημά" του, με τη... Σανσάρα - (κι εδώ συμφωνούμε, μα τι... ματάρες !!!), μας εξάπτει φαντασιώσεις.
:nairepaok:
Άντε να μας βγει ο κοντός Ταργκαριενάκι να χαρούμε, με την badass Arya σα χέρι, πόδι, ό,τι να΄ναι! Και τον μικρό στο δέμας, αλλά badass στην πράξη Sam κι αυτόν μπροστάρη.
Φαντάζομαι το σενάριο να τρώει η Arya την Cersei το έχουν κλέιδωμένο οι στοιχηματικές.

ΥΓ: Στενοχωρέθηκα για τη μικρή Μορμόντ. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Συμφωνώ με προλαλήσαντες .... ΞΕΝΕΡΩΣΑ.... Τόσο εύκολα ήταν να ξεφορτωθείς τον Βασιλιά Νύχτα.... :o :o :o
Και καλά η Άρυα έχει εκπαίδευση νίντσα και καλά έχει και γαμώ τα όπλα.... Βαλύριανό ατσάλι με λένε.... Αλλά ρε φίλε ....πού εύκολο........ :shock: :shock: :shock: :shock:
Και σεναριακό κενό.... Τί ήθελε τέλος πάντων ο Νύχτας;;; Τί ήταν τελικά;;;; Τί ήθελε από τον Μπραν;;;;; Θα μάθουμε ποτέ ή απλά ξεφορτωθήκαμε γρήγορα γρήγορα ένα pain in the ass απλά για να ασχοληθούμε με τη μοιρασιά του θρόνου;;;; Και τί να κλάσει ο στρατός της Σέρσεϊ...
Έχουμε δράκους ....Έχουμε πολέμαρχους.... αρκετοί επέζησαν, έχουμε Νίντσα ακα Αρυα..'έχουμε Κάστρο.... έχουμε Μπραν... εεεε θα βρούμε και κάμποσους χωριάτες για πρώτη γραμμή... :D

Δεν ξέρω δεν με άρεσε...
Υ.Γ. Α και ήταν ανάγκη όλη η μάχη να γίνει στο σκοτάδι να μην βλέπουμε την τύφλα μας, ή ήταν κόλπο για να κρυφτούν καλύτερα τα σκηνοθετικά λάθη;;;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

και εγώ σαν την Λυαννα Μορμοντ θα αντιδρούσα μετά απο την ξανάστροφη απο τον γίγαντα θα μάζευα τα κοκαλάκια μου να του κάνω ντου ώστε την ώρα που θα μου έσπαγε τα πλευρά να τον καρφώσω το μάτι.

περίμενα περισσότερες σκηνές πανικού και θανάτου στις κρύπτες μετά την ανάσταση των Σταρκ
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Το σκηνικό που βλέπω εγώ έχει τον Μπραν σε κυρίαρχο ρόλο στο μέλλον. Στη φάση που τον κοίταζε ο παγωμένος κάτι δεν μου κάθεται καλά. Κάτι σαν να μην ήταν αρχηγός ο παγωμένος αλλά ο ίδιος ο Μπραν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω έχουν εξηγήσει προσφατα (στο προηγούμενο επεισόδιο;) οτι ο νύχτας ήθελε να φάει τον Μπραν γιατί είναι ο μονος που θυμάται το παρελθόν και θα ήταν νίκη των νεκρών αν πέθαινε ο Μπράν.

Σεναριογραφικά δεν μου έκατσε καθόλου καλά με Ντάνυ να καταστρέφει το σχέδιο. Πίσσα σκοτάδι, ας βάλουμε τον μεγαλύτερο στρατό του κόσμου να τρέξει προς το άγνωστο. Σκηνοθετικά έδωσε 5 λεπτά γαμάτης έντασης με τα σπαθιά να ανάβουν και να σβήνουν αλλά γιατί; Κι ενώ το σχέδιο ήταν να φέρουν τον Night King σε αυτούς, η Καλίσι παίρνει προσωπικά τον θάνατο των Ντοθράκι και εξαφανίζεται στην ομίχλη καίγοντας ζόμπια.

Ο Τζον κατέληξε κομπάρσος στην κατά τις προφητείες δικιά του μάχη. Βόλτες με τον δράκο, μακριά από τις σημαντικές στιγμές, σε μια κακιά μέρα για αυτόν που τον είδαμε μέχρι και να αράζει με τον δράκο πάνω στο winterfel χωρίς λόγο. Κάνεις που κάνεις βόλτες, κάψε κανέναν τουλάχιστον βρε μπούφε.

Α και ξέχασα και την άλλη την ηλιθιότητα που η Καλίσι προσγειώνει τον δράκο μέσα στη μάχη. Βρε κουτή, τόση ώρα καταστρέφεις ανενόχλητη. Γιατί να τον κατεβάσεις μέσα στα ζόμπια; Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πεθάνει ο αυλικός σου;

Μου άρεσε η σκηνή με την Άρια και τον Δε Χάουντ στην βιβλιοθήκη αλλά πως στον πέο έφτασε η Άρια στον Νύχτα στα καλά καθούμενα και από το πουθενά θα μείνει στην ιστορία. Γιατί η Άρια; Γιατί δεν το περίμενε κανείς είπαν οι σεναριογράφοι, λες και σκοπός της σειράς είναι να μη βγάζει νόημα.

Ακόμα κι ο λύκος. Τον βλέπουμε σε προηγούμενο επεισόδιο να τριγυρνάει, τον βλέπουμε σε αυτό να στήνετε δίπλα στα άλογα, τον βλέπουμε να ορμάει με τους ντοθράκι, δεν τον βλέπουμε να σκοτώνει, δεν τον βλέπουμε να σκοτώνεται, τον βλέπουμε στο τέλος υγιή και τσιλ. Πως γκενεν αυτό;

Δεν αγαπήσαμε αυτό το GoT, που στην πιο μεγάλη μάχη θρηνούμε μόνο κομπάρσους και ζούν όλοι οι πρωταγωνιστές. Υπήρχαν χαρακτήρες που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και χαρακτήρες που θα πονούσαμε αν χάναμε που δεν θα χαλούσαν και το σενάριο. Και τελικά πήραμε την πιο ντεκαβλέ μάχη.

Σκηνοθετικά, είδα 70 λεπτά μάχης χωρίς να κουραστώ-βαρεθώ: καλή δουλειά. Σεναριογραφικά όλα τελείωσαν όταν τελείωσαν τα βιβλία του Μάρτιν.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Νεροβραστη σουπιτσα η ολη φαση και με σβηστα τα φωτα μην βλεπουμε τι τρωμε, μπας και γινει εκ θαυματος μαγειριτσα

Συμφωνω με gika, απο την στιγμη που σταματησαν τα βιβλια, τελος

Σε μια μεγαλη μαχη στο τελος θα αλληλοσκοτωθουν ολοι, και δεν θα μεινει κανενας για τον θρονο, και ετσι θα επελθει η λαϊκη κυριαρχια στο γουεστερος
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Δεν χαλάστηκα καθόλου με Άρια να βγάζει το φίδι απο την τρύπα.
Γιατί οχι άλλωστε αφού ήδη είχε φανεί η προεργασία.
Τωρα για το πως εμφανίστηκε ξαφνικά, έχουμε δει και χειρότερα με στρατά να «τηλεμεταφέρονται».

Ντάνυ, Χιόνης μεγάλες ξενέρες αρχηγικά και οι 2 και δε θα χαλιόμουν να μας αποχαιρετούσε ένας απο τους 2.
Ως και Τυριον και Ντάβος καλύτερα τα είχαν πάει παλιότερα.

Άντε να δούμε ποια μεγάλα ονόματα θα πουν αντίο.
Λογικά ένας των Jamie, Ταρθ στην αγκαλιά του άλλου, το βουνό με τον Hound και το άχαστο η Σερσει από Άρια.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ διαφωνώ με όλους. Τι ακριβώς περιμένατε να γίνει ρε παιδιά δηλαδή; Να γίνει το προφανές, να πάει ο Τζον να ξεπαστρέψει τον night King σε μονομαχία, όταν ο ένας έχει ένα σπαθί και ο άλλος τεράστιες μαγικές δυνάμεις;

Όσον αφορά το σχέδιο, έχεις τους ντοθρακι που είναι οι καλύτεροι πολεμιστές σε ανοιχτό πεδίο. Τι θα τους κάνεις; Θα τους έχεις εκεί να στέκονται Καβάλα στο άλογο να περιμένουν να καλπασουν 10 μέτρα; Φυσικά και τους στέλνεις μπροστά, αλλιώς είναι άχρηστοι. Συν ότι ήταν εξαιρετικό να παρακολουθείς τις φλόγες να σβηνουν τόσο γρηγορα.

Όσον αφορά την φωτεινότητα, το επεισόδιο λέγεται long night. Αυτό. Στο original του HBO φαίνεται μια χαρά. Σε κατεβασμένα rips που χαλάει η ποιότητα και είναι λογικό να μην φαίνεται.

Επίσης πέθαναν αρκετοί χαρακτήρες. Τζορα, εντ, λυανα μορμοντ, μπερικ, μελισαντρε και Θιον.Ποσοι περιμένατε δηλαδή να πεθάνουν; Να μείνουν τρία άτομα να μιλάνε μεταξύ τους;

Επίσης σε πολλά επεισόδια, μας έχουν πει ότι "no one can defeat death".Μεσα στο επεισόδιο μας αποκαλύπτει ότι ο σκοπός του Μπερικ είναι να σωθεί η αρυα. Η αρυα είναι No one. Ποιητικό και αυτό και ξεφύγαμε από τη σούπα πάλι να έχουμε τον Τζον να βγάζει το φίδι από την τρύπα.

Όσον αφορά την μάχη, είχαμε σουτια παντού, σουτια με δράκους, θανάτους, ζομπια να ξεσκιζονται μέσα σε φωτιες, ο night King να τρώει drakarys στη μάπα και να μη νιώθει. Θέλατε και κάποιον κλόουν ίσως; Τίποτα ακροβατικά; Δηλαδή οκ, έλεος.

Μέχρι και για την αρυα μας έχουν δείξει στο πρώτο επεισόδιο, πόσο αθορυβα μπορεί να κινηθεί, όταν αιφνιδιαζει τον Τζον. Μέχρι και αυτό σεταρισμενο ήταν.

Δηλαδή εντάξει, το ότι εσείς το είχατε φανταστεί κάπως δεν σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γίνε άρης να drakarys
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”