¨Ω Χιόνη, που είναι οι Ντοθράκι και οι Unsallied μου;¨
Κι έμεινε με 2 ημιψόφιου δράκους μόνο και τον καϊλέ να φυτευτεί βασίλισσα χωρίς στρατό και λαό, μόνο με 2 δράκους.
Και το βλάκα το Χιόνη να ξέρει πως αυτός είναι ο εκλεκτός, αλλά δε θέλει, προτιμά να κάνει τη μια στρατηγική κουτουράδα μετά τη άλλη, αλλά να τον σώζουν οι αδερφάδες του, η Μελισσάνδρα και όλοι οι άλλοι. Α στα διάλα!
Σάνσα & Tyrion 4eva!!!! τα γράφαμε απο πρόπερσυ:
Άντε να μας βγει ο κοντός Ταργκαριενάκι να χαρούμε, με την badass Arya σα χέρι, πόδι, ό,τι να΄ναι! Και τον μικρό στο δέμας, αλλά badass στην πράξη Sam κι αυτόν μπροστάρη.Aye4 έγραψε:Tolis01 κι εγώ με Τύριον είμαι, ακριβώς και για τους λόγους που προενέφερες. Ο τυπάς είναι προικισμένος (aka "βγαλμένο χέρι") και τα όσα αφήνεις να υπονοήσουμε για τυχόν αδυσώπητο "ιδρωκόπημά" του, με τη... Σανσάρα - (κι εδώ συμφωνούμε, μα τι... ματάρες !!!), μας εξάπτει φαντασιώσεις.tolis01 έγραψε: Η πουλενάρα μου ο Τύριον (και μυαλωμένος, και παλικάρι όσο τον παίρνει, και γουστάρει πιοτί-νιμου), όντως γιατί χαλάστηκε με τη φάση Χιόνη-Ντάνυ; Δε θέλω καψούρες με την οξιζενέ ξανθιά αγορίνα μου. Δε θα γίνεις περίγελως σαν τον Τζόρα, ενώ σε περιμένει η βασίλισσά σου η Σανσάρα στο Βορρά!
Φαντάζομαι το σενάριο να τρώει η Arya την Cersei το έχουν κλέιδωμένο οι στοιχηματικές.
ΥΓ: Στενοχωρέθηκα για τη μικρή Μορμόντ. Κρίμα.