24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Το δικό μας το πρεστίζ είναι για ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, μπορεί να είμαστε όλοι ΠΑΟΚτσήδες, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα τόπικ αυτόν τον καιρό, θα δεις ότι δεν πιστεύουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.
Mackos
Έτσι και πουλήσουν Γκάρι γίνεται εμφανές ότι μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ με την υπάρχουσα διοίκηση. Με τις ευλογίες των νεοΠΑΟΚτσήδων ασφαλώς που καλοβλέπουν τις πωλήσεις ως σύχρονοι οπαδοί-μανατζερ.

Το πρεστίζ σας είναι μέχρι το ουεφάκι (που έλεγε και μια ψυχή παλιά).
Επειδη οι ντεμεκ προχωρημενοι παλαιοΠΑΟΚτσηδες, ακροατες του καμορα και των λοιπων με εχουν κουρασει εχω μερικα ερωτηματα
1)Ποσες αγωνιστηκες επιτυχιες ειχε η ομαδα κατα την περιοδο που επικρατουσε η παλαιοΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια;
2)Θεωρουν πως πραξεις ορμωμενες απο αυτη την νοοτροπια π.χ. πεσιμο σε Παντελακη γιατι παραηταν νοικοκυρης και δεν εβαζε το χερι στην τσεπη, τελικα ευνοησαν η ζημιωσαν τον ΠΑΟΚ;
3)Ολοι εσεις οι κριτες και ισοπεδοτες των παντων κανατε ποτε αυτοκριτικη και σαν προσωπα αλλα και σαν λαος του ΠΑΟΚ τι λαθη εχουμε κανει, εις βαρος της ομαδας μας;

Το θεμα δεν ειναι αν φυγει ο Γκαρυ, αλλα αν φυγει ΤΩΡΑ και με ποσο χαμηλοτερο της ρητρας. Ας δουμε τι θα γινει και τοτε ας κριτικαρουμε αλλα με επιχειρηματα και οχι κραυγες

υ.γ. Αληθεια ο Γκαρυ, ο Τσιμιροτ, ο Ματος κλτ με ποια δοιηκηση ηρθαν; Προφανως οτι καλο γινεται προκειπτει τυχαια και το ξεχναμε ενω στα ασχημα ξεσκιζουμε χωρις σαλιο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο β κει κ περα ειναι θεμα σαββιδη αν τα ποσα που αφηνει για αγορές ειναι ενα ενάμισι οκ αυτα εινα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

NapolitanosG4 έγραψε:
Το δικό μας το πρεστίζ είναι για ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, μπορεί να είμαστε όλοι ΠΑΟΚτσήδες, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα τόπικ αυτόν τον καιρό, θα δεις ότι δεν πιστεύουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.
Mackos
Έτσι και πουλήσουν Γκάρι γίνεται εμφανές ότι μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ με την υπάρχουσα διοίκηση. Με τις ευλογίες των νεοΠΑΟΚτσήδων ασφαλώς που καλοβλέπουν τις πωλήσεις ως σύχρονοι οπαδοί-μανατζερ.

Το πρεστίζ σας είναι μέχρι το ουεφάκι (που έλεγε και μια ψυχή παλιά).
Επειδη οι ντεμεκ προχωρημενοι παλαιοΠΑΟΚτσηδες, ακροατες του καμορα και των λοιπων με εχουν κουρασει εχω μερικα ερωτηματα
1)Ποσες αγωνιστηκες επιτυχιες ειχε η ομαδα κατα την περιοδο που επικρατουσε η παλαιοΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια;
2)Θεωρουν πως πραξεις ορμωμενες απο αυτη την νοοτροπια π.χ. πεσιμο σε Παντελακη γιατι παραηταν νοικοκυρης και δεν εβαζε το χερι στην τσεπη, τελικα ευνοησαν η ζημιωσαν τον ΠΑΟΚ;
3)Ολοι εσεις οι κριτες και ισοπεδοτες των παντων κανατε ποτε αυτοκριτικη και σαν προσωπα αλλα και σαν λαος του ΠΑΟΚ τι λαθη εχουμε κανει, εις βαρος της ομαδας μας;

Το θεμα δεν ειναι αν φυγει ο Γκαρυ, αλλα αν φυγει ΤΩΡΑ και με ποσο χαμηλοτερο της ρητρας. Ας δουμε τι θα γινει και τοτε ας κριτικαρουμε αλλα με επιχειρηματα και οχι κραυγες

υ.γ. Αληθεια ο Γκαρυ, ο Τσιμιροτ, ο Ματος κλτ με ποια δοιηκηση ηρθαν; Προφανως οτι καλο γινεται προκειπτει τυχαια και το ξεχναμε ενω στα ασχημα ξεσκιζουμε χωρις σαλιο.
Ωραιος αδερφε γιατι οι ακροατες της γριας που εχει κανει εκδρομη με το σκουληκι στη Γανδη μονο βελασματα ποσταρουν και χλευαζουν ολο το κοσμο
Το οτι δε συμφωνω σε πωληση του Ροντριγκεζ κατω απο τη ρητρα δε σημαινει οτι θα ξεσκισω την ομαδα....
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Για μένα, ξεκάθαρη η ευθύνη της διοίκησης που αντί να φροντίσει να ανανεώσει νωρίς αυτούς που θα έφερναν τις προτάσεις και το πολύ το χρήμα αναλωνόταν με τις ανανεώσεις του Γλύκου, του Τζαβέλλα κλπ που δεν έχουν φέρει ποτέ τους μισή πρόταση αλλά είναι τα δικά μας παιδιά και στην ομάδα είχαν και έχουν προτεραιότητα. Ο Γκάρι έπρεπε να πουληθεί αλλά όχι τώρα κι όχι σε τέτοιο ποσό, πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά που έχει άνετα έφερναν 6-7 μύρια το καλοκαίρι στα ταμεία. Η περίπτωση Μακ θα έπρεπε να είχε αφήσει κάποια διδάγματα. Γενικά έχω ενστάσεις με το φοβικό κατά τη γνώμη μου τρόπο που γίνονται τα συμβόλαια των ξένων νέων παιχτών όλα αυτά τα χρόνια. Μικρό μήκος συμβολαίου, όσο το δυνατόν μικρότερες απολαβές, που συνεπάγονται και χαμηλή ρήτρα. Δουλεύουν περισσότερο με τη λογική να μη στοιχίσει πολύ αν βγει παλτό παρά στη λογική ότι θα εξελιχτεί και να ανεβάσει αξία, ίσως και λόγω της έλλειψης σκάουτιγκ και της σιγουριάς που ως ένα σημείο προσφέρει. Ενώ με τους Έλληνες ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα και παίρνουν συμβόλαια πολύ πιο πάνω απ όσο θα μπορούσαν να βρουν στην Ελλάδα.
Για τον αντικαταστάτη του, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη στο μυαλό μου. Προτιμώ μια ανάλογη επένδυση, σε ανάλογη ηλικία, με περίπου ίδια χαρακτηριστικά, που στο δικό μας πρωτάθλημα κάνουν διαφορά. Τίποτα παροπλισμένοι, παλαίμαχοι 30άρηδες θα είναι επιλογή της πλάκας. Τώρα θα δούμε και τι ψάρια πιάνει ο τεχνικός διευθυντής κι αν είχε προετοιμαστεί για αυτή την εξέλιξη, γιατί στα εξτρέμ χωρίς τον Γκάρι είμαστε ποιοτικά και ποσοτικά γυμνοί.
Όσο για τον Βιερίνια, αν υπάρξει τέτοια επιλογή, κατά τη γνώμη μου θα είναι η χειρότερη δυνατή. Όχι γιατί δεν αξίζει ή γιατί δεν μου αρέσει σαν παίχτης, αλλά γιατί μια τέτοια επιλογή θα δείξει ότι η διοίκηση θα προτιμήσει για άλλη μια φορά το λαικισμό προς τον κόσμο από την καθαρά τεχνοκρατική ποδοσφαιρική προσέγγιση, παθογένεια που κατά τη γνώμη μου είναι η μεγαλύτερη της ομάδας και πριν από τον Σαββίδη. Να δώσουμε δηλαδή τα έσοδα του Γκάρι και να πάρουμε κι άλλον τριαντάρη? Ας έρθει μια παιχτάρα σε καλή ηλικία τώρα για να υπάρχει και κανένας φρέσκος και ας έρθει και ο Αντρέ με το καλό το καλοκαίρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Δημοσίευση από shikabala81 »

Οταν εχανε τα αχαστα οι ιδιοι τον ελεγαν παλτο και οταν τα εβαζε τον αποθεωναν.

Την κυριακη που χασαμε απο ατρομητο γιουχαραν και την τεταρτη που περασαμε στους 32 του γιουροπα λιγκ φωναζαν παρτε το πρεφα εμεις θα παρουμε το κυπελλο ουεφα.

Αυτοι ειμαστε ο νοων νοειτο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Οι δηλώσεις μιχελ το καλοκαιρι νομιζω ενδεικτικές όσον αφορά τις πωλησεις
Όσον αφορά τις ανανεώσεις δεν ειναι σίγουρο οτι θέλανε να μείνουνε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τζόνι, ξένος δεν υπογράφει σε αυτή την ηλικία μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ούτε το να απαιτεί ο οπαδός καλύτερη ομάδα, με αντικατάσταση όποιων παιχτών με καλύτερους εκτιμώ ότι είναι κάνα ανυπέρβλητο ξέσκισμα!!!! :roll: :roll:

"Επιτυχία είναι η διαρκής έστω και μικρή βελτίωση" που "υπογράφει" κι ο Απόστολος πολύ πετυχημένα!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Συγγνώμη παλικαρι μου αλλα αυτην την στιγμή το να πας τουρκια δεν ειναι σκαλοπατι για την καριερα σου.αν το κανεις για τα λεφτά στο καλο,μισθοφόροι πότε δεν έπαιξαν μπαλα διαχρονικά.παντως η παε πρεπει να επιμένει στην ρητρα η στην ανταλλαγη με ποντολσκι η σναιντερ.τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.η ανεβαινεις επιπεδο η κατσε να σε κανουν ρεζιλι τα βαζελια με τις προσφυγες και τα χωρια της σουπερλιγκας
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

pilotos έγραψε:Τζόνι, ξένος δεν υπογράφει σε αυτή την ηλικία μεγαλύτερο χρονικά συμβόλαιο

SM-G935F
Σ αυτό να συμφωνήσω, αλλά αφού από πέρυσι είχαν αρχίσει να έρχονται οι προτάσεις, έπρεπε να τον έχουν ανανεώσει το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι, από τη στιγμή που έφυγε κι ο Μακ. Πριν από τους Έλληνες που ανανέωσαν χωρίς να τους ζητάει κανείς. Θα μας πείραζε δηλαδή αν τώρα έπαιρνε 800-900 και είχε ρήτρα στα 7-8? Κι όποιος τα έδινε ας τον έπαιρνε με την ευχή μας.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

hasio_john έγραψε:Εγώ ξέρω πως τον Ιανουάριο έχουμε 7 ματς που ΠΡΕΠΕΙ να τα κερδίσουμε πάση θυσία ...
Ο Γκάρι είναι είναι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ μας πυροβολικό και ο μόνος που φαίνεται πως μπορεί να μας δώσει έναν τίτλο φέτος! ΑΝ τον χάσουμε στο συγκεκριμένο σημείο και ΔΕΝ μπαλώσουμε άμεσα την θέση με έναν ίδιο ή καλύτερο, τότε θα έχουμε δικαίωμα σαν οπαδοί να βρίσουμε την διοίκηση και τον ιδιοκτήτη όπως γουστάρουμε και με όποια ζαρζαβατικά γουστάρουμε. ΑΝ θέλουμε να θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα με απίδια και φιλοδοξίες για το μέλλον, ΤΟΤΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΕΙΣ ΓΙΑ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! .... ΤΕΛΟΣ!
Την ίδια στιγμή μειώνεις και τις αποδοχές σε παίχτες που δεν τσουλάνε (πχ Κλάους), γιατί είναι μεγάλη αδικία εσύ να ματώνεις στο γρασίδι και ο άλλος να σούρνεται και να παίρνει τα πολλαπλάσια από σένα. ;)
Υ.γ. ΝΑΙ είμαι μάνατζερ του καναπέος και γουστάρω! :lol: :mrgreen:
Αρα ? Αρα (άμα φύγει) θα πάει σύννεφο η δικαιολογία σε κάθε κακό αποτέλεσμα.

--Να χάσαμε έναν πολύ χρήσιμο παίχτη , να οι καινούργιοι δεν μπόρεσαν να ενσωματωθούνε ακόμα , να ... να ... κλπ κλπ.

:opaokara:
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Σε άρθρο στην κεντρική διαβάζω ότι η Γαλατά πούλησε έναν δικό της στην Τότεναμ με 20εκ.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τι 1,5+2,5 και μλκιες είναι αυτές. Ας δώσουν τα 5 που μάλλον είναι και η ρήτρα, να δώσουμε κι εμείς 2-3 απο αυτά για αντικαταστάτες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τέσσερα μυρια συν την πόλη
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Και επειδή είμαστε άπλες τους αφήνουμε να κρατήσουν την ασιατική πλευρά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Τέσσερα μυρια συν την πόλη...
...την Πάνου??? :D :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”