Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karl

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karl »

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται στον Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου τα βαφτίσια της κορούλας του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ από τις 5 και μετά θα λάβει χώρα δεξίωση στο κέντρο "Αzzuro" της Καλαμαριάς!

Στη δεξίωση είναι προσκεκλημένα 300 άτομα και αναμένεται να δώσουν το παρών και οι Γκέρμαν Τσιστιακόφ, Μαρία Γκοντσάρεβα αλλά ίσως και ο Ιβάν Σαββίδης! http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CF%82
Αν βρεθεί και ο Σαββίδης στα βαφτίσια ως τι άραγε θα παραστεί;

Η παρουσία του μονο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: ότι o Βιεϊρίνια ξαναβαφτίζεται ΠΑΟΚΙ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χμμμμμ........ :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θα πάει να δώσει πριμ :P
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Thanix έγραψε:Αδερφε εν μερη εχεις δικιο...αλλα δν νοιαζομαι για κανενα επαγγελματια περισσοτερο απο τον ΠΑΟΚ!Αν τον χρειαζεται ο ΠΑΟΚ θα τον παρει...απο την μια παμε να κανουμε μεγαλη ομαδα για πρωταθληματα κτλ και απο την αλλη πισωγυρισμα???ΠΟΙΑ WOLFSBURG ΤΩΡΑ...σοβαρα μιλαω δν υποτιμαω...ας ερθει να δυναμωσουμε να παιξουμε Ch.League να κανει ονομα...γτ στον Φωστηρα της Γερμανιας θα παιζει ναι μεν σε καλα γηπεδα και ωραιο κλιμα αλλα απο εκει και περα θα μεινει να περιμενει κανενα παιχνιδι με την Bayern να φαει κανα ταλαρο ...

δεν ειναι μεγαλομανια κτλ...ΑΛΛΑ πρωτη φορα στην ιστορια μας εχουμε προεδρο με λεφτα(money) και δικαιουμε να ονειρευομαι οτι θα μας κανει επιτελους την δυναμη που μας αξιζει! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Over and out
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΥ ΜΠΙΟΥ ΑΛΕΟ!!!

ΥΓ Προφανως και δν στην λεω :)
Έχεις ένα δίκιο. Αλλά πιστεύω ότι πιο εύκολα θα πάρει μεταγραφή για "ψηλότερα" από κάποια ομάδα της Γερμανίας (έστω και μικρομεσαία) παρά από το πλήρως απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα θα μου πεις άμα φουντάρει η Βόλφσμπουργκ δυσκολεύει το πράμα, και θα έχεις και δίκιο και αυτός είναι ο λόγος που εν τέλει τείνω να συμφωνήσω με τα γραφόμενά σου. Μακάρι να κάνει ο Ιβάν τον ΠΑΟΚ μας όπως τον ονειρευόμαστε και να κρατάμε τους αγαπημένους μας παίκτες εδώ χωρίς "τύψεις" ότι τους κόβουμε τα φτερά για μια καλύτερη καριέρα.

ΥΓ. Προφανώς και δε μου τη λες, μη μασάς αδερφέ :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο χεκιγκ ανακοινωθηκε απο βολφσμπουργκ επισημα.....

ο βιερινια ποτε ανακοινωνεται απ μας :P :P :P :P :P :P :P :P :P

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ο μουρινιο αφησε στον παγκο τον κασιγιας στο ματς με τη μαλαγα.
ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ. στειλε τον τσιστιακοφ κι αμα δεν τον φερει να γυρισει με τα ποδια. :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ποιος ειναι ο παιχτης για τον οποιο θα ανοιξει σαμπανια ο δωνης :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ελα ντε ...

Τοσο μεγαλο μπαμ ειναι που κ ο Δωνης το λεει και το ξαναλεει ??

Αν και απο το εχουμε κουραστει που ειπε, σημαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpafos4 έγραψε:
Βρε Mpafos. Βρε παλικάρι μου. ΤΙ σε έπιασε χρονιάρες μέρες ; τι παράπονο είναι πάλι τούτο ; άντε να σου ζητήσω συγνώμη αλλά τι κάναμε ;
Angelheart
Θα το ξαναπω...Ολοι εσεις εδω μεσα ειστε η ιντερνετικη παρεα μου.Ειναι το μοναδικο site που μπαινω...διαβαζω τα παντα για τον ΠΑΟΚ και μιλαω μαζι σας.Δοξα το Θεο,δεν εχω αναγκη ουτε απο παρεες ουτε απο φιλους.

O τροπος με τον οποιο μιλαω εδω μεσα ειναι ο ιδιος με τον οποιο μιλαω και με τους φιλους μου.Καμμια αλλαγη!

Τυχαινει να ξερω προσωπικα το Γιωργακη!...Ναι,Γιωργακη ...γιατι τον ξερω απο μωρο παιδι!

Μπαινει εδω μεσα ενας τυπος και γραφει του κοσμου τις μαλακιες!Προσβαλει με μεγαλη ευκολια,συνοπαδους του,χωρις να εχει ιδεα για το τι εχει συμβει......και πουλαει και πνευμα ..."Στελιο,εσυ?..."

Και ρωταω εγω.....εαν εδω μεσα,μιλαει ο καθε ενας με τον τροπο που μιλαει το παλικαρι αυτο....για πιο λογο να συνεχισω να ασχολουμαι εδω μεσα?....Για πες μου,Αγγελοκαρδε?....

Δηλαδη,μπορει ο καθε ασχετος να μπαινει εδω,να γραφει οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι και...οκ...δεν τρεχει τιποτα?....Σορι,αλλα εγω αλλο ΠΑΟΚμανια,γουσταρα και σε αλλο ΠΑΟΚμανια απευθυνομαι!!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

o Oλυμπιακος θελει τον Λουκας...και δινει ανταλλαγη τον Φεισα....
καλα θα ειναι να μην μπουμε σε εναν παραλογισμο πλειστηριασμου και φτασει η τιμη σε ποσο που δεν αναλογει στην αξια του...
αν τον θελει ας παει να τον παρει, η δικη μας προσφορα θα ειναι συγκεκριμενη
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Μεγάλο μας λάθος που δεν κινηθήκαμε ως τώρα,αν όντως τον θέλαμε,μπήκε τώρα το βαβουλόπαιδο (το πιστεύω πως το έκανε μόνο και μόνο για να μην έρθει στον ΠΑΟΚ) και game over.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

@mpafos
βασικά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί στράβωσες μιας και τα κομμάτια που κάνεις quote δεν το ξεκαθαρίζουν. Anyway, νομίζω τουλάχιστο, οτι όσο μπορούμε δεν αφήνουμε να προσβάλλονται και να λοιδορούνται έτσι οι συνφορουμίτες μας εδώ μέσα. Τα (ελάχιστα) ban που έριξα τα έριξα ακριβώς για τέτοιες συμπεριφορές.
Πρέπει να καταλάβεις ότι πολλοί εδώ μέσα μπαίνουν και για να ξεμπουκώσουν. Δεν μπαίνουν όλοι για να κάνουν χαβαλέ ή να ανταλλάξουν απόψεις. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είναι λίγο ως αρκετά περίπλοκο πως διαχειρίζεσαι κάποιον έφηβο (στο μυαλό είναι ΣΙΓΟΥΡΑ) όταν αρχίζει τις χαζομάρες. Εξ ου και καμιά φορά βλέπεις να "ξεφεύγει" και κάτι.

Το θέμα το οποίο και εγώ και ο desperado θίξαμε πάντως είναι απλό. ΔΕΝ πιστεύουμε οτι ο Γιώργος Σαμαράς υπήρχε ποτέ περίπτωση να έρθει στον ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ. Εξ ου και γράψαμε/είπαμε αυτά που είπαμε για το "ρεπορτάζ" του Metrosport που πρέπει να μας περνάει για ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ για να μας σερβίρει τέτοια πράγματα.

ΥΓ : αφού τους ξέρεις τόσο καλά, ψήσε τον μπαμπα να έρθει προπονητής στα τμήματα υποδομής. ΑΥΤΗ θα ήταν μεταγραφή επιπέδου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mpafos4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε: Δοξα το Θεο,δεν εχω αναγκη ουτε απο παρεες ουτε απο φιλους.
Αν εννοείς φιλους εκτός net κάνεις λάθος .Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί που υποδύονται άλλη προσωπικότητα απ αυτή που πραγματικά είναι οπότε δύσκολο να μιλήσεις για φίλους.Σορρυ για το οφτ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

xrictoforoc έγραψε:Μεγάλο μας λάθος που δεν κινηθήκαμε ως τώρα,αν όντως τον θέλαμε,μπήκε τώρα το βαβουλόπαιδο (το πιστεύω πως το έκανε μόνο και μόνο για να μην έρθει στον ΠΑΟΚ) και game over.
εγώ πάλι γουστάρω! άρχισαν να φοβούνται εκεί στο βρωμολιμανο!
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Athens έγραψε:o Oλυμπιακος θελει τον Λουκας...και δινει ανταλλαγη τον Φεισα....
καλα θα ειναι να μην μπουμε σε εναν παραλογισμο πλειστηριασμου και φτασει η τιμη σε ποσο που δεν αναλογει στην αξια του...
αν τον θελει ας παει να τον παρει, η δικη μας προσφορα θα ειναι συγκεκριμενη
Το γεγονος οτι μπηκε ο χοντρος στο ζητημα να σας ικανοποιει κατ'αρχην αλλα και να σας προβληματιζει ταυτοχρονα..
Γιατι?
1.Το οτι μπηκε μανατζαραιος αναμεσα κ προσπαθει μεσω ποιου αλλου του γαυρου, σημαινει οτι υπαρχει οντως το θεμα Λουκας κ παιζει σοβαρα..(βλεπε προσπαθουν να ανεβασουν τα νουμερα)
2.Οι μανατζαραιοι και ιδιαιτερα ο χοντρος κανουν ακριβως αυτο που καναν τοοοσα χρονια με τον βαζελο κ τον χρεοκοπησαν. Θελει προσοχη..
Εκτιμηση?
Δεν υπαρχει γαυρος στο ζητημα, μαλλον μιζωθηκε μανατζαραιος ν'ανεβασει την τιμη πριν υπογραψει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”