mpafos4 έγραψε:
Βρε Mpafos. Βρε παλικάρι μου. ΤΙ σε έπιασε χρονιάρες μέρες ; τι παράπονο είναι πάλι τούτο ; άντε να σου ζητήσω συγνώμη αλλά τι κάναμε ;
Angelheart
Θα το ξαναπω...Ολοι εσεις εδω μεσα ειστε η ιντερνετικη παρεα μου.Ειναι το μοναδικο site που μπαινω...διαβαζω τα παντα για τον ΠΑΟΚ και μιλαω μαζι σας.Δοξα το Θεο,δεν εχω αναγκη ουτε απο παρεες ουτε απο φιλους.
O τροπος με τον οποιο μιλαω εδω μεσα ειναι ο ιδιος με τον οποιο μιλαω και με τους φιλους μου.Καμμια αλλαγη!
Τυχαινει να ξερω προσωπικα το Γιωργακη!...Ναι,Γιωργακη ...γιατι τον ξερω απο μωρο παιδι!
Μπαινει εδω μεσα ενας τυπος και γραφει του κοσμου τις μαλακιες!Προσβαλει με μεγαλη ευκολια,συνοπαδους του,χωρις να εχει ιδεα για το τι εχει συμβει......και πουλαει και πνευμα ..."Στελιο,εσυ?..."
Και ρωταω εγω.....εαν εδω μεσα,μιλαει ο καθε ενας με τον τροπο που μιλαει το παλικαρι αυτο....για πιο λογο να συνεχισω να ασχολουμαι εδω μεσα?....Για πες μου,Αγγελοκαρδε?....
Δηλαδη,μπορει ο καθε ασχετος να μπαινει εδω,να γραφει οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι και...οκ...δεν τρεχει τιποτα?....Σορι,αλλα εγω αλλο ΠΑΟΚμανια,γουσταρα και σε αλλο ΠΑΟΚμανια απευθυνομαι!!