Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από psykoman »

novito έγραψε:Σάικο η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε έκδοση μετοχών λόγω του τεράστιου κόστους που θα είχε μια τέτοια προσπάθεια και θα ταν κρίμα να χαθούν κάποια έσοδα για τυπικότητες... (Νταξει και γω θα γούσταρα να το κάνω κορνίζα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι) Φυσικά αν θες μπορείς να ζητήσεις την τύπωση των μετοχών σου, αναλαμβάνοντας το κόστος...
Χωρίς να είμαι σίγουρος 1000% νομίζω ότι στο ενημερωτικό φυλλάδιο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αναφέρει ότι το κόστος εκτύπωσης περιλαμβάνετε στην τιμή της μετοχής. Αυριο που θα το έχω πρόχειρο θα το ξαναρίξω μία ματιά και αν κάνω λάθος θα ανακαλέσω!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αν έγραφε κάτι τέτοιο το φυλλάδιο. Φυσικά αν το έγραφε μπορείς να το ζητήσεις και να μην επιβαρυνθείς...
Δες και πες μας να μας φύγει και η περιέργεια
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Οι μετοχες ανωνυμων εταιριων εδω και μερικα χρονια ειναι αυλες. Υπαρχει η μεριδα ΣΑΤ στην οποια και φυλλασονται οχι φυσικα σε εντυπη μορφη. Και χωρις τα παραστατικα των τραπεζων δεν χανει κανεις τις μετοχες του. Ο καθενας μας ειναι εγγεγραμενος στο μετοχολογιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλο θα ηταν η ΠΑΕ σε καποια στιγμη να εκδωσει για αυτους που θα ζητησουν "διακοσμητικους" τιτλους εναντι μικρης επιβαρυνσης.......κακα τα ψεματα ολοι θελουμε να κορνιζοσουμε τα συγκεκριμενο χαρτι...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Από κει που λέγαμε για πριν τα πλέι οφ, πλέον έχουμε φτάσει Ιούνιο κι έχουν ξεκινήσει τα διαρκείας, χωρίς όμως να υπάρχει εξέλιξη αναφορικά για τη δεύτερη άυξηση μετοχικού κεφαλαίου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μήπως να την κάνουμε για το μπάσκετ τελικά??
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε να σου πω την αμαρτια μου, περιμενω να αναλαβει ο μπανε και τα λεφτα της α.μ.κ. που σκεφτομουν να βαλω θα τα δωσω στο μπασκετ...

θα ανανεωσω το διαρκειας μου στην ΠΑΕ αλλα να παρω και μετοχες, οταν στο μπασκετ συμβαινουν κωμικοτραγικες καταστασεις ειναι λιγο οξυμωρο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Κι εγώ πιστεύω ότι αν είναι να προτάξουμε ΑΜΚ στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, αυτή τη στιγμή την έχει περισσότερο ανάγκη το μπάσκετ.

Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε και τα δύο όμως. ΠΑΟΚ είσαι!!
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+10000000000000000000
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Κάνω μία εντελώς αφαιρετική και συνδυαστική σκέψη, εκπορευόμενη από τις τρέχουσες εξελίξεις. Τα πρόσφατα γεγονότα με το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου και του City, δεν σημαίνουν απόσυρση των πολιτικών επιδιώξεων της Γιάννας και την επιθυμία της για διαρκή παρέμβαση στα κοινά. Απλά το παιχνίδι με τα media δεν τις βγήκε καθώς τα σπάσε και με τον Καραμανλή. Κι απλά κάθομαι και σκέφτομαι ότι ένα τόσο υπερφιλόδοξο άτομο, δεν θα αφήσει τόσο εύκολα την κατάσταση από τα χέρια της. Αφού εγκαταλείπεις την μιντακή προσπάθεια ελέγχου και χειραγώγησης, τι σου μένει ως μέτριο πίεσης στις εκάστοτε κυβερνήσεις κι όχι μόνο. Μία ποδοσφαιρική ομάδα και στην παρούσα φάση η πιο πρόσφορη είναι η δική μας. Ούτως ή άλλως και στο παρελθόν υπήρξαν επαφές και συζητήσεις και δεν ξέρω βάζοντας το μυαλό μου να σκεφτεί σαν Γιάννα(φτου φτου φτου) μου φαίνεται αρκετά προσοδοφόρος κίνηση. Ταυτόχρονα πέρα από όλα τα άλλα θα την πούμε και στο σόι εκεί στον δαφνωστεφανομένο με το οποίο είμαστε στα ψιλομαχαίρια. Απλά ένα σεναριάκι για να χαμε να λέγαμε… τώρα που δεν προχωρά κι η αύξηση
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μια τέτοια προοπτική αυτή τη στιγμή θα είναι καταστροφική για την ομάδα μας. Το έχω τονίσει και στο παρελθόν ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω έναν απόλυτο κυρίαρχο, μεγαλομέτοχο στην ομάδα μας. Για πολλούς λόγους. Για την δική μας ομάδα και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες που έχει - και που δεν είναι της παρούσης - ιδανικό σχήμα θα ήταν ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Ζαγοράκη, σε συνδυασμό με μια λαίκή βάση μετόχων η οποία θα έχει και λόγο και δικαίωμα ψήφου. Φυσικά, ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στην ομάδα επιχειρηματιών.
Η Γιάννα στην παρούσα φάση για μένα θα είναι καταστροφή. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σκληροί επιχειρηματίες που στην τελική χέστηκαν για τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ. Αν κρίνουν ότι στην παρούσα φάση τους συμφέρει η αγορά μιας ομάδας, την αγοράζουν. Αν την επόμενη στιγμή κρίνουν την αγορά ασύμφορη, την παρατάνε την ομάδα. Και τις περισσότερες φορές με πολλές εκκρεμότητες. Δεν θέλω ο ΠΑΟΚ να περάσει πάλι τέτοιες καταστάσεις. Η απότομη αλλαγή των οικονομικών δεδομένων της ομάδας μας θα κάνει κακό. Τώρα έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και με αυτή πορευόμαστε. Γιατί να την αλλαξουμε; Ή μήπως μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι αν η Αγγελοπούλου αγοράσει τον ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον Ζήση ή τον Γ.Χ ή δεν ξέρω γω ποιόν άλλο;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Πιο πολύ το σχολιάζω για να εκφράσω την άποψή μου σε ένα θέμα που μας απασχολεί χρόνια τώρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

DimisK έγραψε:Για την δική μας ομάδα και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες που έχει - και που δεν είναι της παρούσης - ιδανικό σχήμα θα ήταν ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Ζαγοράκη, σε συνδυασμό με μια λαίκή βάση μετόχων η οποία θα έχει και λόγο και δικαίωμα ψήφου. Φυσικά, ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στην ομάδα επιχειρηματιών.
αδερφε νομιζω οτι κατι τετοιο αναποφευκτα θα καθιστουσε τον Ζαγορακη ερμαιο της ομαδας επιχειρηματιων (αφου αυτοι θα ειχαν το μεγαλυτερο ποσοστο των μετοχων - και οχι σε διοικηση πρωτοδικειου ολα αυτα). υπαρχει και το παραδειγμα απ το ΑΕΚακι..

Προσωπικα προτιμω την παρουσα κατασταση, εναν προεδρο ειλικρινη,παραγωγικο,με αγαπη για την ομαδα,ηγετικη φυσιογνωμια που να μπορει να συσπειρωσει τον κοσμο και να περασει προς τα εξω μια υγεια σε οτι αφορα το προιον Π.Α.Ο.Κ.

Απο κει και περα, νομιζω οτι τα εσοδα απο χορηγιες και Τσαμπιονς Λιγκ (που ειναι απαραιτητο καποια στιγμη να παιξεις αν θες να αλλαξεις επιπεδο), με σωστη διαχειριση ειναι κατι παραπανω απο αρκετα.

Φιλικα παντα :D
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Νυχτεριδα δαιμονιε,εριξες βομβα. :)

Οχι τιποτα αλλο,την εριξες και σε λαθος τοπικ....κατσε να ψαξω εκεινο με τους αραβες και τους καπαιτανεους :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

nyxteridas έγραψε:Κάνω μία εντελώς αφαιρετική και συνδυαστική σκέψη, εκπορευόμενη από τις τρέχουσες εξελίξεις. Τα πρόσφατα γεγονότα με το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου και του City, δεν σημαίνουν απόσυρση των πολιτικών επιδιώξεων της Γιάννας και την επιθυμία της για διαρκή παρέμβαση στα κοινά. Απλά το παιχνίδι με τα media δεν τις βγήκε καθώς τα σπάσε και με τον Καραμανλή. Κι απλά κάθομαι και σκέφτομαι ότι ένα τόσο υπερφιλόδοξο άτομο, δεν θα αφήσει τόσο εύκολα την κατάσταση από τα χέρια της. Αφού εγκαταλείπεις την μιντακή προσπάθεια ελέγχου και χειραγώγησης, τι σου μένει ως μέτριο πίεσης στις εκάστοτε κυβερνήσεις κι όχι μόνο. Μία ποδοσφαιρική ομάδα και στην παρούσα φάση η πιο πρόσφορη είναι η δική μας. Ούτως ή άλλως και στο παρελθόν υπήρξαν επαφές και συζητήσεις και δεν ξέρω βάζοντας το μυαλό μου να σκεφτεί σαν Γιάννα(φτου φτου φτου) μου φαίνεται αρκετά προσοδοφόρος κίνηση. Ταυτόχρονα πέρα από όλα τα άλλα θα την πούμε και στο σόι εκεί στον δαφνωστεφανομένο με το οποίο είμαστε στα ψιλομαχαίρια. Απλά ένα σεναριάκι για να χαμε να λέγαμε… τώρα που δεν προχωρά κι η αύξηση
Όξω από δω οι μεγαλοεπενδυτές...

:?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μ'αρέσει που θέλαμε τη γιάννα για πρόεδρο.
Εδώ μια εφημερίδα δεν μπορούν να συντηρήσουν.

ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα!

ΠΑΟΚ ΛΑΟΣ και ΠΡΟΛΟΓΟ μην τρως!

γιατί κάθε ερπετός είναι και ...γιος!

:evil:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ρε αδερφε συγγνωμη κιολας αλλα εδω και 2 - 3 μερες εχεις παρει αμπαριζα ολα τα threads και γραφεις και καλα κανεις. αλλα στα μισα σου posts βριζεις και στα αλλα σου μισα μαλωνεις με αλλους που δεν συμφωνουν μαζι σου. και οσο και αν το δευτερο δεν με πολυνοιαζει και πολυ το πρωτο ομως με νοιαζει.διαβασε σε παρακαλω τους κανονες του forum και μην προσπαθεις να αναγκασεις καποιον admin να σε banαρει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”