Το αφηγημα, αν δεις και πιο πανω, ειναι πως ο σχεδιασμος ελεγε πρωτα κινησεις πιτσιρικαδων και συμπληρωματικων 27χρονων, και στα χασομερια οι 3-4 δυνατες κινησεις των ετοιμων παιχταραδων του εκατομμυριου.renegade έγραψε:Μα το πρόβλημα δεν είναι αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.Gospi έγραψε:Αν αποκλειστουμε την Πεμπτη ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα γινουν μονο αποχωρησεις.rainmaker έγραψε:Έχει μήνες που το έχω γράψει ότι στο τέλος θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές και μερικοι θα πιστεύουν ότι έγιναν επειδή ο κόσμος (οι ίδιοι δλδ) γκρινιαξαν και πίεσαν την ΠΑΕ.
Ενώ ταυτόχρονα τους λες ότι αυτό ήταν εξ αρχής το πλάνο, αλλά τότε δήλωναν ότι δεν πιστεύουν τη γραμμή της ΠΑΕ.
Α βγάλε νοημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε και ήρθαν ακόμα τρεις Ράφα,θα αλλάξει κάτι?
Μπορείς να φέρεις τον νέο Κρέσπο,τον νέο μπίσεσβαρ,τον νέο Μάου?
Αυτό έχει σημασία και όχι οι μεταγραφές αυτές καθαυτές
Βεβαια θα μου πεις τωρα, τι νοημα εχει να κινηθεις μ αυτον τον τροπο, οταν η ιστορια σου εχει διδαξει (ή θα πρεπε να σου χει διδαξει) πως οποτε αφησες τις καλες κινησεις για το τελος κινδυνευσες να μεινεις εκτος ευρωπης ή εμεινες εκτος ευρωπης?
Ε αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εγω δεν θεωρω πως θα ερχοταν παιχταρας προς το τελος, οπως δεν ηρθε και περσι παρολο π ειχαμε περασει και στην ευρωπη. Αντε βαρια να ρχοταν ο Σοτελδο. Αν τωρα γινει η στραβη (που πλεον φανταζει πολυ πιθανη) και μεινουμε εκτος ευρωπης, οχι μονο δεν θα ρθει αλλος παιχτης, αλλα θα χαιρετισουν και κανα 2 (Κουρτιτς, Αουγκουστο κλπ...). Ευτυχως ομως ο Καντουρι δεν θα χαιρετισει. Που θα ξαναβρουμε παιχτη να καθεται να πληρωνεται και να θεωρειται οτι καλυτερο εχει η ομαδα?
Παντως σ αυτο που διαφωνω με σενα Ρενε ειναι οτι ο σχεδιασμος ειναι ευθυνη του Μποτο. Διοικητικο ειναι το θεμα ή ιδιοκτησιακο. Με τα δεδομενα που του τεθηκαν ως οριοθετηση στις κινησεις του, σιγα μην εβρισκε καλυτερους να φερει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk