Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:Έχει μήνες που το έχω γράψει ότι στο τέλος θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές και μερικοι θα πιστεύουν ότι έγιναν επειδή ο κόσμος (οι ίδιοι δλδ) γκρινιαξαν και πίεσαν την ΠΑΕ.

Ενώ ταυτόχρονα τους λες ότι αυτό ήταν εξ αρχής το πλάνο, αλλά τότε δήλωναν ότι δεν πιστεύουν τη γραμμή της ΠΑΕ.

Α βγάλε νοημα
Αν αποκλειστουμε την Πεμπτη ειναι σιγουρο οτι στο τελος θα γινουν μονο αποχωρησεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το πρόβλημα δεν είναι αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.
Άντε και ήρθαν ακόμα τρεις Ράφα,θα αλλάξει κάτι?
Μπορείς να φέρεις τον νέο Κρέσπο,τον νέο μπίσεσβαρ,τον νέο Μάου?
Αυτό έχει σημασία και όχι οι μεταγραφές αυτές καθαυτές
Το αφηγημα, αν δεις και πιο πανω, ειναι πως ο σχεδιασμος ελεγε πρωτα κινησεις πιτσιρικαδων και συμπληρωματικων 27χρονων, και στα χασομερια οι 3-4 δυνατες κινησεις των ετοιμων παιχταραδων του εκατομμυριου.
Βεβαια θα μου πεις τωρα, τι νοημα εχει να κινηθεις μ αυτον τον τροπο, οταν η ιστορια σου εχει διδαξει (ή θα πρεπε να σου χει διδαξει) πως οποτε αφησες τις καλες κινησεις για το τελος κινδυνευσες να μεινεις εκτος ευρωπης ή εμεινες εκτος ευρωπης?
Ε αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εγω δεν θεωρω πως θα ερχοταν παιχταρας προς το τελος, οπως δεν ηρθε και περσι παρολο π ειχαμε περασει και στην ευρωπη. Αντε βαρια να ρχοταν ο Σοτελδο. Αν τωρα γινει η στραβη (που πλεον φανταζει πολυ πιθανη) και μεινουμε εκτος ευρωπης, οχι μονο δεν θα ρθει αλλος παιχτης, αλλα θα χαιρετισουν και κανα 2 (Κουρτιτς, Αουγκουστο κλπ...). Ευτυχως ομως ο Καντουρι δεν θα χαιρετισει. Που θα ξαναβρουμε παιχτη να καθεται να πληρωνεται και να θεωρειται οτι καλυτερο εχει η ομαδα?
Παντως σ αυτο που διαφωνω με σενα Ρενε ειναι οτι ο σχεδιασμος ειναι ευθυνη του Μποτο. Διοικητικο ειναι το θεμα ή ιδιοκτησιακο. Με τα δεδομενα που του τεθηκαν ως οριοθετηση στις κινησεις του, σιγα μην εβρισκε καλυτερους να φερει.

adman

Δημοσίευση από adman »

Τους παίκτες που έχει φέρει δεν μπορώ να τους κρίνω από τώρα. Η φιλοσοφία του μ' αρέσει. Όμως θα έχει μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό. Και ο λόγος είναι ο Νάρεϊ και ο Νάσμπεργκ. Τον έναν επειδή παλεύει 2 μήνες για να τον πάρει 100 χιλιάρικα λιγότερο. Για το ποσό που είχε διαθέσιμο δεν φταίει αυτός, ο ιδιοκτήτης αποφασίζει, όμως από την στιγμή που αργούσε η μεταγραφή έπρεπε να στραφεί σε άλλη λύση. Επίσης έκλεισε Νάσμπεργκ για τον Αύγουστο και καταλήξαμε να έχουμε 3 διαθέσιμους αμυντικους, οι 2 εκ των οποίων Καργας - Κουλιεράκης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή διοίκηση των είπε, μη δίνεις στα τέσσερα κατοστάρικα στον νορβηγό και στον κάργα?
Δηλαδή η διοίκηση των είπε αυτά τα πέντε κατοστάρικα συμβόλαιο που είχε ο τσολάκ δώστα σε περιφερειακό επιθετικό 170 και όχι σε κανονικό φουνταριστό?
Προσωπικά πιστεύω αυτό που είπεο Ζινολα ότι ο Πορτογάλος έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ και κάνει τα κουμάντα του με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και γιατι κινηθηκε τοσο κοντρα στην ποδοσφαιρική λογικη και κόντρα στον τροπο που παίζει η ομαδα με τον Λουτσε?
Δηλαδη ειχε επιλογη με 400.000 για φορ με γκολ και υψος πανω απο 1.80 και προτιμησε τον περιφερειακο με 1.73 και με συμβολαιο 1+1?

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η επιλογη του Μπραντον πραγματικα δεν εχει καμια μα καμια λογικη...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Έχει λογική μόνο σε 2 περιπτώσεις.
1. Πιστεύει πολύ στον Κουτσια και έχει ήδη συμφωνήσει ανανέωση μαζί του.
2. Θα πάρει και άλλον σέντερ φορ αν μπούμε στους ομίλους
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχει λογική γιατί τον πιστεύει σαν παίκτη.
Απλά δική μου άποψη είναι ότι ο Μποτο ακόμα ενεργεί σαν σκάουτερ περισσότερο απ' ότι σαν τεχνικός διευθυντής.
Είναι ο Χ παίκτης ελεύθερος, είναι ευκαιρία τον παίρνουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οσο και να τον πιστευει, μονο ενας ασχετος θα στηριζε τις ελπιδες του στον Κουτσια για δευτερο φορ πισω απο τον Ολιβειρα.
Οσο για το δευτερο σεναριο, τον φορ τον θες για την προκριση, οχι για μετα. Να που εκατσε η στραβη κ εμεινες χωρις φορ πριν την προκριση.
Μονο ανθρωπος εκτος ποδοσφαιρου θα αφηνε την αποκτηση του φορ για μετα ή θα στηριζοταν στον 18χρονο Κουτσια.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Έχει λογική γιατί τον πιστεύει σαν παίκτη.
Απλά δική μου άποψη είναι ότι ο Μποτο ακόμα ενεργεί σαν σκάουτερ περισσότερο απ' ότι σαν τεχνικός διευθυντής.
Είναι ο Χ παίκτης ελεύθερος, είναι ευκαιρία τον παίρνουμε.
Αρα δεν ειναι τοσο εξυπνος οσο θα πρεπε? Γιατι ενας ανθρωπος ξύπνιος σαν τον Μποτο θα πρεπε να ξερει πως το να καλυψεις εγκαιρως και με τα σωστά χαρακτηριστικα τα κενα του ροστερ, ειναι κρισιμο!

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε παιδιά μην το υπεραναλυουμε, είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε, θα πάρουμε μια βαθιά αναπνοή ... και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει έιναι να πάρει τα μπογαλάκια του και να πάει πίσω σε καμια ουκρανία να πολεμήσει
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

K_geo έγραψε:η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει έιναι να πάρει τα μπογαλάκια του και να πάει πίσω σε καμια ουκρανία να πολεμήσει
Σοβαρά τώρα ρε φίλε; Μα τόσο υπερβολή πια;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

K_geo έγραψε:η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει έιναι να πάρει τα μπογαλάκια του και να πάει πίσω σε καμια ουκρανία να πολεμήσει
ΑΡΔ+L vs B καθαρο 2.

Εμπεδωσε το ,πιες μια σουρωτη να το χωνεψεις και θα αισθανθεις καλυτερα. ;)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι εγινε τον διωχνουμε και αυτον; Ηρεμα λιγο βρε παιδια Ιβαν Μποτο Λουτσε δουλευουν μαζι, αφου αυτο θελει ο μεγαλομετοχος εμας τι μας κοφτει;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Απλά να πω στους παραπάνω ότι ο k_geo την είδε Αποστόλης. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”