14. Andrija Zivkovic
- Shivaspace
Re: 14. Andrija Zivkovic
τι ωραία γκολάρα που κάρφωσε..αλήτικο τελείωμα, μηδέν περιθώριο αντίδρασης για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το φτυάρι έπιασε δουλειά..
γαύρε ετοιμάσου ξανάρχεται η σειρά σου!
γαύρε ετοιμάσου ξανάρχεται η σειρά σου!
Σε 2,5 μήνες υπογράφει όπου θέλει.
Δυστυχώς ρεπορτάζ δεν υπάρχει και δε γνωρίζουμε αν θέλει να μείνει ή να φύγει ή αν έχει παράλογες απαιτήσεις για να μείνει.
Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή.
Δυστυχώς ρεπορτάζ δεν υπάρχει και δε γνωρίζουμε αν θέλει να μείνει ή να φύγει ή αν έχει παράλογες απαιτήσεις για να μείνει.
Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή.
- Sick Bastard
κοίτα, αν δεν τα βρουν, σίγουρα θα ''έχει παράλογες απαιτήσεις ο Σέρβος'' όπως θα διαβάσουμε από τα έγκυρα ρεπορταζ.
Εμένα με ζώνουν λίγο τα φίδια μετά το καλοκαιρινό σχεδιαστικό φιάσκο, με τη έννοια, ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα, η ανανέωσή του δηλαδή, δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.
Εμένα με ζώνουν λίγο τα φίδια μετά το καλοκαιρινό σχεδιαστικό φιάσκο, με τη έννοια, ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα, η ανανέωσή του δηλαδή, δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- pisakaipoupoula
Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.
Ξαναλέω η πηγή μου είναι το μετρόπολις με ότι αυτό συνεπάγεται, νομίζω ο Κουλιανός το είπε
Πάντως άντε να τελειώνουμε με τις υπογραφές ήδη πολύ αργήσαμε
Ξαναλέω η πηγή μου είναι το μετρόπολις με ότι αυτό συνεπάγεται, νομίζω ο Κουλιανός το είπε
- NikLiverpool
Η καλύτερη μεταγραφή που μπορώ να σκεφτώ για το Γενάρη θα είναι η ανανέωση του 

Εδώ και λίγο καιρό έχει χάσει τα παραπανισια κιλά και είναι εμφανές ότι έχει στεγνώσει σωματικά. Από τότε ανέβηκε πολύ. Μακάρι σύντομα να διαβάσουμε για ανανέωση του συμβολαίου του και να είναι η αρχή μιας σειράς κινήσεων που τον Ιανουάριο θα ανεβάσουν πολύ την ποιότητα κ την ενέργεια της ομάδας.
To έγραψα στις 4/10/2021 . . .Mene' έγραψε:Νομίζω οτι κοντεύει να χάσει τα κιλα που έβαλε το καλοκαιρι, οπότε θα χρειαστεί περίπου 3 εβδομάδες για να βρει ξανά αυτό που λέμε δρομικοτητα στα τρεξίματα του
(να σπριντάρει ωντας ενεργειακά αποδοτικος χωρίς να χρειάζεται υπερένταση)
Η διακοπή του έκατσε τέλεια οπότε αμέσως μετά θα δούμε άλλον παίκτη

Και ο Τζορμπα αυτο ειπεpisakaipoupoula έγραψε:Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.
- navigator11
Εκτιμώ ότι θα ανανεώσει. Θα πιέσει κι ο κόουτς για αυτό. Ειδικά αν μεθαύριο κάνει καμιά ματσάρα σαν τη χτεσινή, προβλέπω η ευχάριστη είδηση της ανανέωσή του να σκάει πολύ σύντομα.
Ο Αντριγια ειναι ο νεος μας Βιερινια. Και επειδη εχουμε λεφτα πλεον σαν ομαδα ας τον αγκαλιασουν και ας τον κρατησουν για παντα εδω. Αυτος ο Ινγκι ο Μιχαηλιδης (οσο μεινει το παιδι μακαρι για πολυ καιρο) ο Μιχαη ειναι το μελλον μας. Τα πιτσιρικια που ερχονται Κουτσιας Κωνσταντελιας αν βγουνε παικτουρες θα φυγουν (θα παθουν Τζολη). Με αυτους και ισως και τον Γιανουλη ( τουχρονου τον αλλο χρονο ) ξεκινας να στηνεις ομαδα για πολλα χρονια. Κριμα που δεν κρατησαμε Κρεμτσικ παικτη στα 27-28 που γουσταρε.
Οποτε αν δεν εχει καμια Βασω ας κλεισουν αμεσα το συμβολαιο του παιδιου να μεινει εδω να γουσταρουμε.
Οποτε αν δεν εχει καμια Βασω ας κλεισουν αμεσα το συμβολαιο του παιδιου να μεινει εδω να γουσταρουμε.
-
ΠΟΙΟΤΗΤΑ; ναι
ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ; ναι
ΓΚΟΛ; ναι
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;ναι
ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ; οκευ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.
ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ; ναι
ΓΚΟΛ; ναι
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;ναι
ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ; οκευ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.
pisakaipoupoula έγραψε:Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.
Αν ισχύουν αυτά εννοείται ότι έχει δίκιο ο παίκτης. Τον φέραμε τζάμπα με ένα σχετικά χαμηλό συμβόλαιο για την αξία του και λογικά θα θέλει μια νορμάλ ρήτρα.
Θα πω όμως ότι δεν τον θεωρώ αυτή την στιγμή ηγέτη του ΠΑΟΚ. Έχει όμως όλο το πακέτο για να γίνει στο μέλλον.