14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Shivaspace »

τι ωραία γκολάρα που κάρφωσε..αλήτικο τελείωμα, μηδέν περιθώριο αντίδρασης για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το φτυάρι έπιασε δουλειά..

γαύρε ετοιμάσου ξανάρχεται η σειρά σου!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σε 2,5 μήνες υπογράφει όπου θέλει.
Δυστυχώς ρεπορτάζ δεν υπάρχει και δε γνωρίζουμε αν θέλει να μείνει ή να φύγει ή αν έχει παράλογες απαιτήσεις για να μείνει.
Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

κοίτα, αν δεν τα βρουν, σίγουρα θα ''έχει παράλογες απαιτήσεις ο Σέρβος'' όπως θα διαβάσουμε από τα έγκυρα ρεπορταζ.
Εμένα με ζώνουν λίγο τα φίδια μετά το καλοκαιρινό σχεδιαστικό φιάσκο, με τη έννοια, ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα, η ανανέωσή του δηλαδή, δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλά, τόσο καλός ήταν αυτός χθες;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καλός και ουσιαστικός Άντρια δεν έχει αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.
Ξαναλέω η πηγή μου είναι το μετρόπολις με ότι αυτό συνεπάγεται, νομίζω ο Κουλιανός το είπε

Πάντως άντε να τελειώνουμε με τις υπογραφές ήδη πολύ αργήσαμε
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Η καλύτερη μεταγραφή που μπορώ να σκεφτώ για το Γενάρη θα είναι η ανανέωση του :pano:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Εδώ και λίγο καιρό έχει χάσει τα παραπανισια κιλά και είναι εμφανές ότι έχει στεγνώσει σωματικά. Από τότε ανέβηκε πολύ. Μακάρι σύντομα να διαβάσουμε για ανανέωση του συμβολαίου του και να είναι η αρχή μιας σειράς κινήσεων που τον Ιανουάριο θα ανεβάσουν πολύ την ποιότητα κ την ενέργεια της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Mene' έγραψε:Νομίζω οτι κοντεύει να χάσει τα κιλα που έβαλε το καλοκαιρι, οπότε θα χρειαστεί περίπου 3 εβδομάδες για να βρει ξανά αυτό που λέμε δρομικοτητα στα τρεξίματα του
(να σπριντάρει ωντας ενεργειακά αποδοτικος χωρίς να χρειάζεται υπερένταση)

Η διακοπή του έκατσε τέλεια οπότε αμέσως μετά θα δούμε άλλον παίκτη
To έγραψα στις 4/10/2021 . . .
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pisakaipoupoula έγραψε:Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.
Ξαναλέω η πηγή μου είναι το μετρόπολις με ότι αυτό συνεπάγεται, νομίζω ο Κουλιανός το είπε

Και ο Τζορμπα αυτο ειπε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εκτιμώ ότι θα ανανεώσει. Θα πιέσει κι ο κόουτς για αυτό. Ειδικά αν μεθαύριο κάνει καμιά ματσάρα σαν τη χτεσινή, προβλέπω η ευχάριστη είδηση της ανανέωσή του να σκάει πολύ σύντομα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο Αντριγια ειναι ο νεος μας Βιερινια. Και επειδη εχουμε λεφτα πλεον σαν ομαδα ας τον αγκαλιασουν και ας τον κρατησουν για παντα εδω. Αυτος ο Ινγκι ο Μιχαηλιδης (οσο μεινει το παιδι μακαρι για πολυ καιρο) ο Μιχαη ειναι το μελλον μας. Τα πιτσιρικια που ερχονται Κουτσιας Κωνσταντελιας αν βγουνε παικτουρες θα φυγουν (θα παθουν Τζολη). Με αυτους και ισως και τον Γιανουλη ( τουχρονου τον αλλο χρονο ) ξεκινας να στηνεις ομαδα για πολλα χρονια. Κριμα που δεν κρατησαμε Κρεμτσικ παικτη στα 27-28 που γουσταρε.

Οποτε αν δεν εχει καμια Βασω ας κλεισουν αμεσα το συμβολαιο του παιδιου να μεινει εδω να γουσταρουμε.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΠΟΙΟΤΗΤΑ; ναι
ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ; ναι
ΓΚΟΛ; ναι
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ;ναι
ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ; οκευ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

pisakaipoupoula έγραψε:Άκουσα στο μετρόπολις ότι τα έχουμε βρει σε όλα πλην της ρήτρας, εμείς θέλουμε να βάλουμε αστρονομικό ποσό πχ 15 μύρρια και ο Αντρίγια λέει κόψτε κάτι, αν με ζητήσει καμιά ομαδάρα μη μου φράξετε το δρόμο, και έχει δίκιο.

Αν ισχύουν αυτά εννοείται ότι έχει δίκιο ο παίκτης. Τον φέραμε τζάμπα με ένα σχετικά χαμηλό συμβόλαιο για την αξία του και λογικά θα θέλει μια νορμάλ ρήτρα.

Θα πω όμως ότι δεν τον θεωρώ αυτή την στιγμή ηγέτη του ΠΑΟΚ. Έχει όμως όλο το πακέτο για να γίνει στο μέλλον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”