Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Guitarman »

Psaras έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
PAOKevolution έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42 Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.

Να τελειώνει το θέμα με την ΚΑΕ γιατί θα αρχίσουν να είναι έντονες τέτοιες κριτικές.
Εγώ αυτό δεν το εκλαμβάνω ως αιχμή προς τον Χατζόπουλο, αλλά ως αιχμή προς τον υποψήφιο επενδυτή.
Το καταλαβαίνω έτσι: υπάρχουν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που κολλάνε στα θέλω ή στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής.
Το "κατηγορώ" είναι ότι ο Χατζόπουλος δεν τις βγάζει προς τα έξω και περιορίζεται στο να λέει γενικά ότι το deal προχωράει.
Αν είμαι σωστός στην ανάγνωση – αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Κόλκα, βγάζω το καπέλο στον Χατζόπουλο, που προσπαθεί να μη φυτιλιάσει το deal. Κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί σωστά.
Αυτό που γράφεις φίλε Psaras είναι το προφανές. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να κάνει διαφορετική ανάγνωση. Ο Χατζοπουλος εχει αποδείξει ποιος είναι. Το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι να μπει στη μέση του πολέμου 2 δισεκατομμυριουχων. Πολύ καλά κάνει και κρατάει αυτή τη στάση.

Το να έχεις 2 δισεκατομμυριουχους είναι ευλογία ...my ass
These users thanked the author Guitarman for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:54
Χωρικός έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33 γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
Φυσικα κ αμεσα μαλιστα.
αντε καλά!!! :oops:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τα έχουμε πει, το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι υπόλοιποι (στον ΠΑΟΚ) να παν να…
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
leomatos88, George Best4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Χωρικός έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:45
Χωρικός έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33 γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
Φυσικα κ αμεσα μαλιστα.
Ακόμα ασχολείστε με τον συγκεκριμένο μωρέ?
Πριν μια εβδομάδα εκραζε τον Χατζοπουλο και τον Τσαλοπούλο. Και προσπαθούσε να θολώσει τα νερά όταν άλλο μέλος ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων.
Ότι γραμμή παρει...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

George Best4 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:36

Φυσικα κ αμεσα μαλιστα.
Πριν μια εβδομάδα εκραζε τον Χατζοπουλο και τον Τσαλοπούλο. Και προσπαθούσε να θολώσει τα νερά όταν άλλο μέλος ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση για χρηματισμό συνδέσμων.
Ότι γραμμή παρει...
Εσενα ποιος σε μίλησε ρε ? Κατσε να γράφεις οτι διαβάζεις σε κανενα FB κ μην ασχολείσαι μαζι μου. Ετσι κ αλλιώς οτι γράφεις για γέλια ειναι .

Υγ. επειδη μαλλον δεν έμαθες να διαβαζεις ποτε δεν έκραξα τον Χατζόπουλο για αυτα που κατάφερε ως τωρα. Παμε παρακάτω , μιας κ ξερεις για χρηματισμο συνδέσμων γιατι δεν μιλάς ανοιχτα με ονόματα? Ο καναπες σου κ το πληκτρολόγιο δεν στο επιτρέπει??
Αντε φώναξε τωρα κανεναν να με μπαναρει γιατι ο κακός ειμαι παλι εγω
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

WestBlock4 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:53
George Best4 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:36
Ότι γραμμή παρει...
Εσενα ποιος σε μίλησε ρε ? Κατσε να γράφεις οτι διαβάζεις σε κανενα FB κ μην ασχολείσαι μαζι μου. Ετσι κ αλλιώς οτι γράφεις για γέλια ειναι .

Υγ. επειδη μαλλον δεν έμαθες να διαβαζεις ποτε δεν έκραξα τον Χατζόπουλο για αυτα που κατάφερε ως τωρα. Παμε παρακάτω , μιας κ ξερεις για χρηματισμο συνδέσμων γιατι δεν μιλάς ανοιχτα με ονόματα? Ο καναπες σου κ το πληκτρολόγιο δεν στο επιτρέπει??
Αντε φώναξε τωρα κανεναν να με μπαναρει γιατι ο κακός ειμαι παλι εγω
Συνέχισε συνέχισε.
Verba volant, scripta manent
Για αυτό όπως έχω αναφέρει πολλές φορές τα σχόλια ότι και να αναφέρουν εκτός απο προσβολες-βρισιες κτλ δε θα έπρεπε να σβήνονται.
ak60

Δημοσίευση από ak60 »

navigator11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:51
Psaras έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
PAOKevolution έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42 Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.

Να τελειώνει το θέμα με την ΚΑΕ γιατί θα αρχίσουν να είναι έντονες τέτοιες κριτικές.
Εγώ αυτό δεν το εκλαμβάνω ως αιχμή προς τον Χατζόπουλο, αλλά ως αιχμή προς τον υποψήφιο επενδυτή.
Το καταλαβαίνω έτσι: υπάρχουν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που κολλάνε στα θέλω ή στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής.
Το "κατηγορώ" είναι ότι ο Χατζόπουλος δεν τις βγάζει προς τα έξω και περιορίζεται στο να λέει γενικά ότι το deal προχωράει.
Αν είμαι σωστός στην ανάγνωση – αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Κόλκα, βγάζω το καπέλο στον Χατζόπουλο, που προσπαθεί να μη φυτιλιάσει το deal. Κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί σωστά.
Αυτό ακριβώς εννοείται στο υγ. Ότι είναι ευθύνη άλλου που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δουλειά κι ο Χατζό έχει επιλέξει να μην το επικοινωνήσει αυτό προς τα έξω.
Βασικά κουνάει το δάχτυλο ο ανύπαρκτος στον Χατζόπουλο του στυλ δεν τα λες καλά και πρόσεχε. Η τα έχει βρει με τον Μυστακίδη και τον καλύπτει. Αλητεία.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ξεπλυμα του ΑΣ κανεις και μιλας για αλητεια αιντε κανε μας την χαρη περαστηκε στο φορουμ
These users thanked the author eorptol1 for the post:
leomatos88
ak60

Δημοσίευση από ak60 »

Γουσταρω τον ΑΣ γιατι εχει 4000 αθλητες και τα περισσοτερα τμηματα στην Ελλαδα ενω η ΠΑΕ του δινει τα μισα απο οτι δικαιουται και αυτα με κανενα χρονο καθυστερηση.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Για γράψε μου τι δικαιούται ο ας βάση νόμου. Και που ήταν ο ας πριν ο Σαββιδης τον πετσοκόψει. Επίσης βάλε μου λινκ με τον ισολογισμό του ας και τα έσοδα του.ειμαι σίγουρος ότι ούτε το ένα μπορείς να βάλεις πολλω δε περισσότερο ούτε το άλλο.
These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
paok apo epilogi, leomatos88, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η δω ας πούμε είναι το καταστατικό του βαζελου
https://www.pao1908.com/club/katastatiko/
Εδώ έχουμε τα έσοδα

https://www.pao1908.com/anakoinoseis/oi ... 2024-2025/
236 χιλ από την ΠΑΕ που είναι από το 10% των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου και 148 χιλ από την χρήση του γηπέδου

!!!!
Εσύ ως ας ΠΑΟΚ μπορείς να μας πεις που είναι αυτά γραμμένα στο σάιτ σου; Που και την κάρτα μέλους να βάλεις μέσα πάλι λιγότερα παίρνει στο σύνολο ολόκληρος ΠΑΟ! Εσυ βέβαια δεν θες κάρτες μέλους! Γιατί άραγε; Και είσαι και περήφανος κιόλας! Δίνει λέει τα μισά! Lol

Και που είσαι; Οι περήφανες ομάδες το 2025 έτσι κάνουν μέλη!!!
https://www.pao1908.com/membership/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Psaras, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

ak60 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:36 Γουσταρω τον ΑΣ γιατι εχει 4000 αθλητες και τα περισσοτερα τμηματα στην Ελλαδα ενω η ΠΑΕ του δινει τα μισα απο οτι δικαιουται και αυτα με κανενα χρονο καθυστερηση.
Τι σου κανουν 10 ανθρωπακια ομως ε?!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

❗️Ενημέρωσις του φιλοθεάμονος κοινού προς πάσαν κατεύθυνσην και κυρίως των αγαπητών συνωμοσιολόγων Σέρλοκ Χολμς του διαδικτύου❗️

Το ζήτημα του γηπέδου της Τούμπας με τον ΑΣ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την εξαγορά της ΚΑΕ από τον Τέλη Μυστακίδη, η οποία έχει ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί και επίσημα σύντομα, οπότε σταματήστε πάλι μερικοί να γράφετε πίπες.

Εκ της διευθύνσεως
Basketball Retro προς λύπη πολλών
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν μου αρεσει να λεω ψεμματα,δεν ειμαι κ τοσο θετικος πλεον,ιδιως αν περιμενει κ αλλος υποψηφιος και ας μην εχει την ιδια οικονομικη δυνατοτητα του telis.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Montrealiotis, paok apo epilogi, leomatos88
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”