Αυτό που γράφεις φίλε Psaras είναι το προφανές. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να κάνει διαφορετική ανάγνωση. Ο Χατζοπουλος εχει αποδείξει ποιος είναι. Το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι να μπει στη μέση του πολέμου 2 δισεκατομμυριουχων. Πολύ καλά κάνει και κρατάει αυτή τη στάση.Psaras έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01Εγώ αυτό δεν το εκλαμβάνω ως αιχμή προς τον Χατζόπουλο, αλλά ως αιχμή προς τον υποψήφιο επενδυτή.PAOKevolution έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:42 Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να πουλήσει και θέλει το καλό της ΚΑΕ. Δεν θα κατηγορηθεί ο ίδιος αν κάτι δεν πάει καλά.
Να τελειώνει το θέμα με την ΚΑΕ γιατί θα αρχίσουν να είναι έντονες τέτοιες κριτικές.
Το καταλαβαίνω έτσι: υπάρχουν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες που κολλάνε στα θέλω ή στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής.
Το "κατηγορώ" είναι ότι ο Χατζόπουλος δεν τις βγάζει προς τα έξω και περιορίζεται στο να λέει γενικά ότι το deal προχωράει.
Αν είμαι σωστός στην ανάγνωση – αποκωδικοποίηση των λεγομένων του Κόλκα, βγάζω το καπέλο στον Χατζόπουλο, που προσπαθεί να μη φυτιλιάσει το deal. Κατά τη γνώμη μου, λειτουργεί σωστά.
Το να έχεις 2 δισεκατομμυριουχους είναι ευλογία ...my ass