renegade έγραψε:Ένα στα 100 μηνύματα να τον αναφέρει φυτευτο τύπου καμπάνη... και φυσικά αυτός που το γράφει εκτίθεται.
Εγώ δεν διακρίνω κάποιο άμεσο πρόβλημα των περισωτέρων με τον επιχειρηματία μυστακίδη.
Όλες οι ενστάσεις που υπάρχουνε αφορούν τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα ο ερασιτέχνης
Έστω ότι, ό,τι έχουμε διαβάσει ισχύει.
- Ο Μυστακίδης είναι Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσης με σουίτα στην Τούμπα για αυτόν και την οικογένεια του.
- Ο Μυστακίδης είναι μέρος ενός σχήματος Αμερικανικών συμφερόντων που θέλει να εκθρονίσει τον Ιβαν από την βόρεια Ελλάδα.
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία, έχει ήδη εισπράξει ένα όχι, και μια fuck off τιμή ως δεύτερο όχι.
- Ο Μυστακίδης έχει κόντρα με τον Ιβάν, που περιλαμβάνει και μήνυση το 2022 που του έχει μπλοκάρει την οικοδομική άδεια στο Ξενία.
Έστω λοιπόν ότι αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα που θέλει να εμπλακεί στα της ομάδας. Φέρνει τα γραφεία του Θεσσαλονίκη, ωρίμασε η ιδέα μέσα του, ο Ιβαν δεν πατάει σταθερά τον τελευταίο καιρό κτλ.
Ποια θα ήταν από πλευράς του η καλύτερη κίνηση για να αποκτήσει την ομάδα;
Να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ το crown jewel που δεν μπόρεσε ο Ιβάν, διατηρώντας τον ερασιτέχνη στην γωνία του, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέσμια του για την χρήση του γηπέδου. Κι αν στραβώσει και κανείς, αν ήμουν στην θέση του θα έπαιρνα και έναν τηλ τον Χατζόπουλο, να καθαρίσω και τα χρέη της ΚΑΕ, να κάνω και μερικές βελτιώσεις στο παλατάκι και να πίνει ο κόσμος νερό στο όνομα μου. Στόχος; Ο Ιβάν θα φθαρεί μόνος του σε μερικούς μήνες αν δεν μπορέσει να αντιπαραθέσει κάτι αντίστοιχου μεγέθους και θα υποκύψει σε κάποιο πιο λογικό ντιλ.
Και η κρίσιμη ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα λέγαμε.
Είναι ένας πιο δυνατός και πιο υγιής ΠΑΟΚ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας πάνω από τον Ιβάν Σαββιδη, τον μεγαλύτερο ευεργέτη της ομάδας στα πρώτα 100 χρόνια ιστορίας της;
Είναι μια επίθεση του Μυστακίδη στον Σαββιδη, απαραίτητα και επίθεση και κατά του ΠΑΟΚ;
Ο ερασιτέχνης σαν ερασιτέχνης, οφείλει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλύτερο ευεργέτη του, ή μόνο τον ΠΑΟΚ αν έχει βρει καλύτερη λύση στο πρόσωπο άλλου;
Γιατί η προδοσία στο πρόσωπο του Ιβάν είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αν κρίνουν ότι αυτό είναι για το καλό της ομάδας που ολοι μας, και ο Ιβάν ακόμα, αγαπάμε; Αν ο Μυστακίδης είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα αυτό αφαιρεί την ασπίδα «ΠΑΟΚ» από την φαρέτρα του Ιβάν;
Τι μετράει περισσότερο;