Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Patron »

psykoman έγραψε:Καρπουζα χωρις πολλα πολλα γιατι ειπαμε δεν ειναι της παρουσης...
Εχω ενστασεις οτι οι ομαδες ειναι τρυπιοι κουμπαραδες...και δεν εννοω μονο τον ΠΑΟΚ...για να μην παρεξηγηθω...αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο...

Υπονοείς skimming off the top;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Υπονοω αυτο που ισχυει για ΟΛΕΣ τις ΑΕ στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Guitarman έγραψε:
fossa έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι παντελονιάζει ο Ιβάν απ'τον ΠΑΟΚ αλλά όταν λέμε πχ έβαλε 200 όλα τα χρόνια είναι ηλίθιο. Μόνο απ'τις πωλήσεις έχει πάρει η ΠΑΕ 70+.
Όπως ειπώθηκε ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη παρουσιάζουν κέρδη και αυτές όχι για συνεχόμενα χρόνια.
Κι αν κλαίγεται -που δεν κλαίγεται ο Ιβάν- τι να πουν οι παλιοί μεγαλομέτοχοι που πραγματικά έχαναν λεφτά και δεν ήταν βουνά κιόλας, με μόνα έσοδα κάτι εισιτήρια...

Ρε συ Fossa με το συμπαθιο. Αλλα με αυτά που γράφεις και τα χαρατηρίζεις "ηλίθια" εκτίθεσαι

Άλλη είναι η τσέπη της ΠΑΕ και άλλη του ιδιοκτήτη. Τα 200 μύρια τα έβαλε ο ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ. Τα 70 ήταν έσοδα της ΠΑΕ από τα οποία πληρώθηκαν έξοδα της ΠΑΕ. Δεν τα πήρε ο Ιβάν. Μην μπλέκεις τα λεφτά που βάζει ένας ιδιοκτήτης οποιασδήποτε εταιρίας σαν κεφάλαιο με τα έσοδα και τα έξοδα της εταρίας. Ο Ιβάν έβαλε 200 και άμεσα από την ΠΑΕ δεν πήρε φράγκο. Τα 70 δόθηκαν για λειτουργίες της ΠΑΕ (μισθοί, συμβόλαια, λειτουργικα έξοδα κτλ).

Γιατί τα 200 που πήγαν; :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Ένα στα 100 μηνύματα να τον αναφέρει φυτευτο τύπου καμπάνη... και φυσικά αυτός που το γράφει εκτίθεται.
Εγώ δεν διακρίνω κάποιο άμεσο πρόβλημα των περισωτέρων με τον επιχειρηματία μυστακίδη.
Όλες οι ενστάσεις που υπάρχουνε αφορούν τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα ο ερασιτέχνης

Έστω ότι, ό,τι έχουμε διαβάσει ισχύει.
- Ο Μυστακίδης είναι Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσης με σουίτα στην Τούμπα για αυτόν και την οικογένεια του.
- Ο Μυστακίδης είναι μέρος ενός σχήματος Αμερικανικών συμφερόντων που θέλει να εκθρονίσει τον Ιβαν από την βόρεια Ελλάδα.
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία, έχει ήδη εισπράξει ένα όχι, και μια fuck off τιμή ως δεύτερο όχι.
- Ο Μυστακίδης έχει κόντρα με τον Ιβάν, που περιλαμβάνει και μήνυση το 2022 που του έχει μπλοκάρει την οικοδομική άδεια στο Ξενία.

Έστω λοιπόν ότι αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα που θέλει να εμπλακεί στα της ομάδας. Φέρνει τα γραφεία του Θεσσαλονίκη, ωρίμασε η ιδέα μέσα του, ο Ιβαν δεν πατάει σταθερά τον τελευταίο καιρό κτλ.

Ποια θα ήταν από πλευράς του η καλύτερη κίνηση για να αποκτήσει την ομάδα;

Να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ το crown jewel που δεν μπόρεσε ο Ιβάν, διατηρώντας τον ερασιτέχνη στην γωνία του, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέσμια του για την χρήση του γηπέδου. Κι αν στραβώσει και κανείς, αν ήμουν στην θέση του θα έπαιρνα και έναν τηλ τον Χατζόπουλο, να καθαρίσω και τα χρέη της ΚΑΕ, να κάνω και μερικές βελτιώσεις στο παλατάκι και να πίνει ο κόσμος νερό στο όνομα μου. Στόχος; Ο Ιβάν θα φθαρεί μόνος του σε μερικούς μήνες αν δεν μπορέσει να αντιπαραθέσει κάτι αντίστοιχου μεγέθους και θα υποκύψει σε κάποιο πιο λογικό ντιλ.

Και η κρίσιμη ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα λέγαμε.

Είναι ένας πιο δυνατός και πιο υγιής ΠΑΟΚ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας πάνω από τον Ιβάν Σαββιδη, τον μεγαλύτερο ευεργέτη της ομάδας στα πρώτα 100 χρόνια ιστορίας της;

Είναι μια επίθεση του Μυστακίδη στον Σαββιδη, απαραίτητα και επίθεση και κατά του ΠΑΟΚ;

Ο ερασιτέχνης σαν ερασιτέχνης, οφείλει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλύτερο ευεργέτη του, ή μόνο τον ΠΑΟΚ αν έχει βρει καλύτερη λύση στο πρόσωπο άλλου;

Γιατί η προδοσία στο πρόσωπο του Ιβάν είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αν κρίνουν ότι αυτό είναι για το καλό της ομάδας που ολοι μας, και ο Ιβάν ακόμα, αγαπάμε; Αν ο Μυστακίδης είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα αυτό αφαιρεί την ασπίδα «ΠΑΟΚ» από την φαρέτρα του Ιβάν;

Τι μετράει περισσότερο;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

στην Ελλάδα όποιος είναι του συστήματος, είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Όποιος δεν είναι του συστήματος, είναι ένοχος, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αλλά καμιά φορά η απόδειξη, έρχεται τόσο καθυστερημένα, που πλέον δεν σημαίνει τίποτα. 2 μέτρα και 2 σταθμά
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Δε θα βάλει ο Μυστακίδης 150 εκατομμύρια, ώστε να φτιάξει γήπεδο, προσδοκώντας πως ο Ιβαν, με τον οποίο είναι σε δικαστική διαμάχη διαβάζω, θα τον πληρώνει κάποια εκατομμύρια ετησίως νοίκι
Δεν ακούγεται λογικό
Δεν θα γίνει mingus
Ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ
Επίσης συνεργασία μεταξύ των, δύο ανθρώπων τόσο διαφορετικών, επίσης ακούγεται παράλογο

Με άλλα λόγια πάνε σε πόλεμο

Εμένα ως Παοκτση, ο οποίος αναγνωρίζει πως ο Σαββίδης άλλαξε το ρου της ιστορίας της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, με ενδιαφέρει η συνέχεια
Χωρίς καινούργιο γήπεδο ΔΕΝ μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στο ΠΟΚ
Το προεδρικό διάταγμα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα κατασκευής νέας Τούμπας εν μέσω πυκνοκατοικημένης περιοχής λήγει του χρόνου
Αν δε μπορεί ο Σαββίδης, ας είναι ειλικρινής απέναντι μας· ώστε να γνωρίζουμε
Αντιλαμβάνομαι πως η ΠΑΟΚΑΡΑ του χρησιμεύει και ως ασπίδα, αλλά εδώ υπάρχει χρυσή ευκαιρία να αλλάξουμε άλλο ένα επίπεδο· και δεν αναφέρομαι στο Μυστακίδη, αλλά στην προοπτική κατασκευής καινούργιου γηπέδου
Αυτά και καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σωστός ο γιατρός.

Guitarman έγραψε:
fossa έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι παντελονιάζει ο Ιβάν απ'τον ΠΑΟΚ αλλά όταν λέμε πχ έβαλε 200 όλα τα χρόνια είναι ηλίθιο. Μόνο απ'τις πωλήσεις έχει πάρει η ΠΑΕ 70+.
Όπως ειπώθηκε ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη παρουσιάζουν κέρδη και αυτές όχι για συνεχόμενα χρόνια.
Κι αν κλαίγεται -που δεν κλαίγεται ο Ιβάν- τι να πουν οι παλιοί μεγαλομέτοχοι που πραγματικά έχαναν λεφτά και δεν ήταν βουνά κιόλας, με μόνα έσοδα κάτι εισιτήρια...

Ρε συ Fossa με το συμπαθιο. Αλλα με αυτά που γράφεις και τα χαρατηρίζεις "ηλίθια" εκτίθεσαι

Άλλη είναι η τσέπη της ΠΑΕ και άλλη του ιδιοκτήτη. Τα 200 μύρια τα έβαλε ο ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ. Τα 70 ήταν έσοδα της ΠΑΕ από τα οποία πληρώθηκαν έξοδα της ΠΑΕ. Δεν τα πήρε ο Ιβάν. Μην μπλέκεις τα λεφτά που βάζει ένας ιδιοκτήτης οποιασδήποτε εταιρίας σαν κεφάλαιο με τα έσοδα και τα έξοδα της εταρίας. Ο Ιβάν έβαλε 200 και άμεσα από την ΠΑΕ δεν πήρε φράγκο. Τα 70 δόθηκαν για λειτουργίες της ΠΑΕ (μισθοί, συμβόλαια, λειτουργικα έξοδα κτλ).

Ε καλά τότε να λέμε ότι τα έδωσε όχι ο Σαββίδης αλλά η dimera η γυναίκα του, οι γιοι του, ότι ο ΠΑΟΚ απ'τη μπουτίκ έχει μηδέν ευρώ κέρδος αφού δεν είναι ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Το ξέρετε ότι για χρόνια δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και η μπουτίκ του μπάσκετ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το επίσημο σήμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έπρεπε να πάρει άδεια για να βγάλει το οτιδήποτε γιατί άνηκε στον Ιβάν;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Ένα στα 100 μηνύματα να τον αναφέρει φυτευτο τύπου καμπάνη... και φυσικά αυτός που το γράφει εκτίθεται.
Εγώ δεν διακρίνω κάποιο άμεσο πρόβλημα των περισωτέρων με τον επιχειρηματία μυστακίδη.
Όλες οι ενστάσεις που υπάρχουνε αφορούν τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα ο ερασιτέχνης

Έστω ότι, ό,τι έχουμε διαβάσει ισχύει.
- Ο Μυστακίδης είναι Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσης με σουίτα στην Τούμπα για αυτόν και την οικογένεια του.
- Ο Μυστακίδης είναι μέρος ενός σχήματος Αμερικανικών συμφερόντων που θέλει να εκθρονίσει τον Ιβαν από την βόρεια Ελλάδα.
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ εδώ και μια πενταετία, έχει ήδη εισπράξει ένα όχι, και μια fuck off τιμή ως δεύτερο όχι.
- Ο Μυστακίδης έχει κόντρα με τον Ιβάν, που περιλαμβάνει και μήνυση το 2022 που του έχει μπλοκάρει την οικοδομική άδεια στο Ξενία.

Έστω λοιπόν ότι αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα που θέλει να εμπλακεί στα της ομάδας. Φέρνει τα γραφεία του Θεσσαλονίκη, ωρίμασε η ιδέα μέσα του, ο Ιβαν δεν πατάει σταθερά τον τελευταίο καιρό κτλ.

Ποια θα ήταν από πλευράς του η καλύτερη κίνηση για να αποκτήσει την ομάδα;

Να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ το crown jewel που δεν μπόρεσε ο Ιβάν, διατηρώντας τον ερασιτέχνη στην γωνία του, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέσμια του για την χρήση του γηπέδου. Κι αν στραβώσει και κανείς, αν ήμουν στην θέση του θα έπαιρνα και έναν τηλ τον Χατζόπουλο, να καθαρίσω και τα χρέη της ΚΑΕ, να κάνω και μερικές βελτιώσεις στο παλατάκι και να πίνει ο κόσμος νερό στο όνομα μου. Στόχος; Ο Ιβάν θα φθαρεί μόνος του σε μερικούς μήνες αν δεν μπορέσει να αντιπαραθέσει κάτι αντίστοιχου μεγέθους και θα υποκύψει σε κάποιο πιο λογικό ντιλ.

Και η κρίσιμη ερώτηση: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα λέγαμε.

Είναι ένας πιο δυνατός και πιο υγιής ΠΑΟΚ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας πάνω από τον Ιβάν Σαββιδη, τον μεγαλύτερο ευεργέτη της ομάδας στα πρώτα 100 χρόνια ιστορίας της;

Είναι μια επίθεση του Μυστακίδη στον Σαββιδη, απαραίτητα και επίθεση και κατά του ΠΑΟΚ;

Ο ερασιτέχνης σαν ερασιτέχνης, οφείλει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλύτερο ευεργέτη του, ή μόνο τον ΠΑΟΚ αν έχει βρει καλύτερη λύση στο πρόσωπο άλλου;

Γιατί η προδοσία στο πρόσωπο του Ιβάν είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά αν κρίνουν ότι αυτό είναι για το καλό της ομάδας που ολοι μας, και ο Ιβάν ακόμα, αγαπάμε; Αν ο Μυστακίδης είναι καλύτερος για τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα αυτό αφαιρεί την ασπίδα «ΠΑΟΚ» από την φαρέτρα του Ιβάν;

Τι μετράει περισσότερο;

Κάπως έτσι τα έχω και εγώ στο μυαλό μου, πολλές αναπάντητες ερωτήσεις, γιαυτό κρατάω την πισινή μου. Μόλις μάθουμε λεπτομέρειες για την κατάσταση και απο τους μεν και απο τους δε, τότε θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι είναι καλύτερο για το σύλλογο. Μέχρι τότε τα σενάρια, οι εικασίες, οι αφορισμοί και οι ακρότητες εδώ μέσα είναι καθαρά ανούσιοι και το μόνο που προσφέρουν είναι ''κόντεντ''.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Εν τω μεταξύ, φρέσκο φρέσκο και ενδεχομένως σχετικό

"Ακόμα ο Βλάντιμιρ Πούτιν τόνισε ότι απαιτείται «λύση» για τον μακροπρόθεσμο τερματισμό της σύγκρουσης Ουκρανίας-Ρωσίας και πως είναι έτοιμος να συναντηθεί με οποιονδήποτε συμπεριλαμβανομένου του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι."
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Ronnie έγραψε:
keep_paokizein έγραψε:
Το προεδρικό διάταγμα δεν λήγει το 2026. Ακόμα κι αν είχε 5ετή διάρκεια όπως γράφεται εδώ κι εκεί θα έληγε τον Ιούνιο του 2027. Δεν προβλέπεται όμως από πουθενά συγκεκριμένη χρονική ισχύς, επομένως διαρκεί επ' αόριστον.

Η παραχώρηση της γης για 99 χρόνια, με τροπολογία Καμμένου, πέριξ της Τούμπας τυπικά μπορεί να ακυρωθεί αλλά ουσιαστικά είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Όλα αυτά με την προυπόθεση πως κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα ξεκινήσουν οι εργασίες.
Το ΠΔ εκδόθηκε στις 8/6/2022
«Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Ενέργειας η παραχώρηση δύναται να αρθεί σε περίπτωση που δεν εκπληρώνεται ο σκοπός της μετά την πάροδο τεσσάρων (4) ετών από την έκδοση του προεδρικού διατάγματος»

Το προεδρικό διάταγμα ισχυει επ' αόριστον. Η παραχώρηση της εκτασης του υπουργειου αμυνας με το αρθρο 22 του Ν. 4572/2018 δεν αίρεται αυτοδικαίως μετά την παροδο 4ετίας αλλά ΔΥΝΑΤΑΙ να αρθεί. Αυτό σημαίνει ότι κι η παραχώρηση ισχυει επ αόριστον εκτός αν καποιος θελήσει να την ακυρώσει.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Mīngus έγραψε:Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί μιλάμε λες και αλλάζουμε ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

Με ποιον τρόπο θα κουνηθεί από κει ο Ιβάν αν δεν θέλει να πουλήσει και έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μια ανταγωνιστική ομάδα;

Αδελφε, υπαρχουν δυο τινα.
Το τυπικο. Αυτο που λες γινεται.
Και το πρακτικο. Αυτο που λες δε μπορει να γινει
ετσι οπως το παρουσιαζεις.

Αν δε μπορεις να το καταλαβεις(στο λεω με καθε καλοσυνη) καλως και συγνωμη.
Αν δε θελεις και αρνεισαι να το καταλαβεις τοτε δε μπορω να κανω κατι.....

Αν υπαρχει μεση λυση; Την προτεινε ο Ιβαν. Ακομη και για αυτη αμφιβαλλω,
αλλα μακαρι να γινει. Να το κανουν μαζι.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Ή παιρνει την ΠΑΕ ο Μυστακιδης και κανει το γηπεδο(εφοσον
θελει να διαθεσει ενα τεραστιο ποσο για αυτα τα δυο) ή παραμενουμε
οπως εχουμε και το κανει ο Ιβαν. Τριτη λυση το κανουνε μαζι. Μακαρι αλλα δυσκολο....

Μπορει ολα να τα γραφεις απο την καλη σου την καρδια
και να μη θες να δεις τα γεγονοτα, αλλα ο Μυστακιδης
τα κανει ολα για την ΠΑΕ. Αν ειχε την ΠΑΕ ο Μυστακιδης
και του χωνοταν ετσι ο Ιβαν, τι θα ελεγες; Εσενα αν ησουν προεδρος
του ΠΑΟΚ και ειχες χωσει 200 εκατομυρια, πως θα σου φαινοταν;
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Mīngus

τι να πιστεψω...

οτι θα βαλει 150 εκατμ. προσεχεις ? εκατομ. και οχι φραγκοδυφραγκα και θα τα κανει δωρο στον ΑΣ??

μπολικα τα εχει?? και απο την αλλην του φανηκαν πολλα τα 250 που οπως λενε ..οι ψαγμενοι..του ζητησε ο ιβαν??

στην κινηση αυτην που εκανε ο ΑΣ , ειναι πραξικόπημα, πραγμα το οποιο το εχει ξανακανει ο συγκεκριμενος προεδρος, ο μυστακιδης μαλλον δεν εχει καταλαβει τι κανει...

ειναι δυνατον να εισαι αυτος ο ...μπρουκλης...που εισαι με της επιχειρησεις και τις τραπεζες και θελεις να κανεις μια εμπορικη συναλλαγη και εμφανιζεσε πισω απο τον κυρ θαναση??

ασε με ρε φιλε τωρα....

+1926
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:
Mīngus έγραψε:Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί μιλάμε λες και αλλάζουμε ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

Με ποιον τρόπο θα κουνηθεί από κει ο Ιβάν αν δεν θέλει να πουλήσει και έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μια ανταγωνιστική ομάδα;

Αδελφε, υπαρχουν δυο τινα.
Το τυπικο. Αυτο που λες γινεται.
Και το πρακτικο. Αυτο που λες δε μπορει να γινει
ετσι οπως το παρουσιαζεις.

Αν δε μπορεις να το καταλαβεις(στο λεω με καθε καλοσυνη) καλως και συγνωμη.
Αν δε θελεις και αρνεισαι να το καταλαβεις τοτε δε μπορω να κανω κατι.....

Αν υπαρχει μεση λυση; Την προτεινε ο Ιβαν. Ακομη και για αυτη αμφιβαλλω,
αλλα μακαρι να γινει. Να το κανουν μαζι.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Ή παιρνει την ΠΑΕ ο Μυστακιδης και κανει το γηπεδο(εφοσον
θελει να διαθεσει ενα τεραστιο ποσο για αυτα τα δυο) ή παραμενουμε
οπως εχουμε και το κανει ο Ιβαν. Τριτη λυση το κανουνε μαζι. Μακαρι αλλα δυσκολο....

Μπορει ολα να τα γραφεις απο την καλη σου την καρδια
και να μη θες να δεις τα γεγονοτα, αλλα ο Μυστακιδης
τα κανει ολα για την ΠΑΕ. Αν ειχε την ΠΑΕ ο Μυστακιδης
και του χωνοταν ετσι ο Ιβαν, τι θα ελεγες; Εσενα αν ησουν προεδρος
του ΠΑΟΚ και ειχες χωσει 200 εκατομυρια, πως θα σου φαινοταν;

To ότι ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ είναι ηλίου φαηνότερο.
Αυτό στο οποίο διαφωνούμε είναι η διαδρομή.
Εγώ λέω ότι θα ξεκινήσει το γήπεδο γιατί το βλέπει ως την υπέρτατη μορφή πίεσης ακόμη κι αν δεν πάρει την ΠΑΕ άμεσα.
Εσύ λες ότι δε θα γίνει τίποτα αν δεν πάρει την ΠΑΕ.
Δεν έχω καταλάβει γιατί επανερχόμαστε και πρέπει με το ζόρι να με πείσεις ή να σε πείσω.
Τα γεγονότα θα δείξουν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Guitarman έγραψε:
Mīngus έγραψε:Φίλε κιθαρίστα ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω σε ποια συνθήκη αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ο Ιβάν. Εγώ το διάρκειας μου όπως κάθε χρόνο θα το αγοράσω και θα είμαι δίπλα στην ομάδα.
Δεν είναι θέμα παράταξης και προτίμησης.
Είπα και ξαναλέω καθαρά και ξαστερα. Αν ο Ιβάν είχε τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο και του την αποστερούσαν με τέτοιο τρόπο θα ήμουν απέναντι στον ΑΣ με όλη μου την ψυχή.
Αυτή τη στιγμή ο μόνος που μπορεί είναι ο Μυστακίδης και υπάρχει το διάταγμα που σε ένα χρόνο λέει αντίο Νέα Τούμπα.
Δεν ξέρω τι επιτάσσει η λογική και το συναίσθημα του καθενός και δε θα το επιβάλλω σε κανέναν.
Για μένα όπως έχουν τα πράγματα πάμε με ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και τον Ιβάν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, απλά με μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις.
Ο Ιβάν είναι το πιο ιερό τοτέμ του συλλόγου σε επίπεδο παραγοντισμου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε όχι σε ένα νέο γήπεδο γιατί δημιουργεί μια ορατή εναλλακτική στα μάτια του κόσμου. Γιατί αυτή τη στιγμή μόνο αυτό γίνεται ουσιαστικά.

Φίλε Mingus... Ορισμένα ερωτήματα (προφανώς φορτισμένα με το δικό μου συναίσθημα...):

- Πώς βρίσκεις τον τρόπο που κινήθηκε ο ΑΣ? Είναι θεμιτός για εσένα?
- Θεωρείς ότι υπάρχει δυνατότητα συνύπαρξης Γιάννη-Τέλη? Ρεαλιστικά μιλώντας?
- Από την στιγμή που είναι γνωστό ότι ο Τέλης ήθελε την ΠΑΕ εδώ και χρόνια, δεν βλέπεις την κίνηση με το γήπεδο ως μέτρο αποδυνάμωσης του Ιβάν στα μάτια του κόσμου με έναν ύπουλο τρόπο?
- O Γιάννης βγήκε ξεκάθαρα και είπε "αν θέλετε να μπείτε συμπαίκτες be my guests". Ο ΑΣ γιατί δεν άπλωσε χέρι?
- Στο υποθετικό σενάριο ότι ο Τέλης θέλει όντως μόνο εκμετάλλευση της Τούμπας, αν βάλει τα μισά και έχει τα μισά κέρδη, η επένδυσή του θα έχει την ίδια απόδοση. Άρα από καθαρά οικονομικής πλευράς είναι μία η άλλη. Γιατί δεν δέχεται την πρόταση του Ιβάν?

Ειλικρινα: Προτιμώ άλλα 10 χρόνια παλιά τσιμέντα μέχρι να έρθει η ώρα να γίνει το γήπεδο κάτω από καλές προϋποθέσεις, παρά αυτό το τουρλουμπούκι που γίνεται τώρα.

Και επειδή αναρωτήθηκες σε ποια συνθήκη αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ο Ιβάν: Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει μετρητό. Δεν ξέρω γιατί, ούτε είμαι μέσα στις επιχειρήσεις του. Αλλά φαίνεται να υπάρχει μία στενότητα. Επίσης, ακούγονται πολλά και για άλλα θέματα... πιο προσωπικά του. Αν λοιπόν όλα αυτά ισχύουν.... ε ναι. θεωρώ ότι χρειάζεται στήριξη.

Λοιπόν, θα τα πιάσουμε ένα ένα και θα συμπεριλάβω πράγματα που ξέρω και τα θεωρώ δεδομένα, ακόμα κι αν ο οποιοσδήποτε δε θέλει να τα πιστέψει και έχει κάθε δικαιώμα να τα απορρίψει. Είμαι ο πρώτος που έγραψα πριν από πάνω από μήνα ότι σύντομα θα ακούσουμε για Μυστακίδη, αρκετά πλαγίως γιατί ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που αν του πεις ότι κάποιος ενφιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ θα σου πει ότι είσαι fan του Γούμενου.

1. Η ανακοίνωση του ΑΣ ήταν απαράδεκτη. Και σε ύφος και σε επίπεδο γραφής. Ωστόσο, στο ουσιαστικό σκέλος, ξέρω ότι ο Μυστακίδης μετά το 1ο ραντεβού που πήγε με επιταγή ημέρας 130Μ μπήκε στο ψυγείο και του είπαν ότι πρέπει πρώτα να ενημερωθεί η ΠΑΕ. Άρα ο ΑΣ αποφάσισε ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ και η μόνη επιλογή ήταν ο Μυστακίδης. Αυτό με βρίσκει σύμφωνο 100%.

2. Όχι, δε θεωρώ ότι υπάρχει δυνατότητα συνύπαρξης.

3. Ξέρω ότι ο Μυστακίδης ήθελε και θέλει την ΠΑΕ διακαώς. Εγώ προσωπικά αν είχα 3,5 δις θα ξυπνούσα και θα κοιμόμουν με το πώς θα πάρω τον ΠΑΟΚ. Μπορεί για κάποιους να φαίνεται λογικό- αφού θέλει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ- να δώσει 250Μ. Συγγνώμη αλλά το πώς σκέφτεται ο καθένας σε αυτό το επίπεδο για να πετύχει αυτό που θέλει, δεν ανήκει σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο και μ' αυτό εγώ έχω συμβιβαστεί.

4. Ο Σαββίδης είπε be my guests σε ποιον; Στον ΑΣ; Επαναλαμβάνω ότι ο ΑΣ δε βρήκε το Μυστακίδη, έγινε το αντίστροφο κι ας λένε ότι θέλουν. Και ο Μυστακίδης και ο κάθε Μυστακίδης που θέλει την ΠΑΕ προφανώς δε θα πει οκ στο be my guest του Ιβάν που δεν πουλάει.

5. Απαντάται στο 4.

Τώρα αυτό που λες για άλλα 10 χρόνια, ακόμα κι αυτά τα χρόνια είναι ένα άκρως υποθετικό σενάριο. Προσωπικά δε συμφωνώ. Όταν μπορείς εδώ και τώρα να έχεις το γήπεδο που ονειρεύεσαι, εγώ δε θα το διακινδύνευα. Είναι η άποψή μου.

Πραξικόπημα δεν νοείται όταν κανείς δεν μπορεί να απλώσει το χέρι στις μετοχές του Ιβάν.
Ξαναλέω, αυτό που γίνεται είναι η επίσημη πλέον ύπαρξη πραγματικής εναλλακτικής με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια.
Ο μόνος που μπορεί να με κάνει εμένα προσωπικά να πω ''μακάρι να έπαιρνε και την ΠΑΕ ο Μυστακίδης'' είναι ο ίδιος ο Ιβάν, αν δεν μπορεί να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστική. Αν μπορεί, θα συνεχίσει να έχει την καθολική αποδοχή του κόσμου. Το κακό ποιο είναι; Ότι δε θα έχει μερίδιο στην πίτα του γηπέδου, που δεν μπορεί να υλοποιήσει; Αυτό μας ενδιαφέρει σαν οπαδούς; Γιατί κάτι άλλο δε συμβαίνει.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς μας τους όρους του Ιβάν με τον ΑΣ για το γήπεδο και αν συγκριτικά με του Μυστακίδη έχουν σοβαρότατη διαφορά; Εγώ δεν το ξέρω. Καλό θα ήταν όμως να το μάθουμε και να τα βάλουμε ΚΑΙ αυτά στο ζύγι.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ισως η πιο ορθολογικη αποψη που χω διαβασει αυτες τις μερες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”