24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
thomkat

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από thomkat »

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι επιτυχία να δημιουργείς υπεραξία στους παίχτες σου και να φεύγουν για καλύτερα πρωταθλήματα.
Θα ήμουν λοιπόν ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή ΕΑΝ ο ΠΑΟΚ λειτουργούσε ως σύγχρονο μεγάλο κλαμπ.Δηλαδή εάν ήδη είχε βρει τον ισάξιο αντικαταστάτη και τον είχε κλείσει.Επειδή όμως, από ότι έχω δει τα τελευταία χρόνια, δύσκολα να ισχύει αυτό, εκτιμώ ότι η ομάδα αποδυναμώνεται αρκετά.
Ίσως να έπαιξε το ρόλο του ότι έχουμε μόνο ένα στόχο μπροστά μας, τα play off, με πρωτάθλημα χαμένο, τη δυσκολότερη δυνατή κλήρωση στην Ευρώπη και το κύπελλο πάντα συγκυριακό.Σαν οπαδό δε μου άρεσε καθόλου αυτή η είδηση
ΥΓ.Η galata 31/12 ήξερε ποιον ήθελε και πόσα χρειάζεται για να τον πάρει.Θα χαρώ πολύ να δώ τον ΠΑΟΚ να λειτουργεί κάποτε έτσι.

Καλή ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ χρονιά σε όλους αδέλφια
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Aureliano Buendia έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Αν ισχύει αυτό που γράφουνε για Ροντρίγκες αν δώσουνε οι Τούρκοι 5 Χαρτιά για μένα θα τανε σωστό να πουληθεί!!!Τον πήρες ελέυθερο και τον Πουλάς 5 εκατομύρια έχεις καθαρό κέρδος 5 Εκατομύρια+6,5Λούκας+3,5Μακ συν έξοδα απο το Europa είναι έσοδα ομάδας Champions Leugue! :nairepaok:
Καλά μιλάμε η καύλα ξεχειλίζει από τα μπατζάκια. Όλα είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, πέρα από το ότι δεν θα παίξουμε ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον. Όλα πάνε τέλεια.
Θεός
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε αουρελινιο

τη ρήτρα θα σκάσουν αλλιως δεν πως το λένε
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Petros1988 έγραψε:Αν ισχύει αυτό που γράφουνε για Ροντρίγκες αν δώσουνε οι Τούρκοι 5 Χαρτιά για μένα θα τανε σωστό να πουληθεί!!!Τον πήρες ελέυθερο και τον Πουλάς 5 εκατομύρια έχεις καθαρό κέρδος 5 Εκατομύρια+6,5Λούκας+3,5Μακ συν έξοδα απο το Europa είναι έσοδα ομάδας Champions Leugue! :nairepaok:
Καλά μιλάμε η καύλα ξεχειλίζει από τα μπατζάκια. Όλα είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, πέρα από το ότι δεν θα παίξουμε ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον. Όλα πάνε τέλεια.
:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

che4 έγραψε:ρε αουρελινιο

Πάμε στοίχημα ότι δεν θα ισχύσει αυτό, φίλε che?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο παικτης απο οτι μαθαίνω κατα 95% φεύγει...μακαρι αυτος που θα φέρουν ν ειναι 24-25 ετών με καλές χρονιές και οχι κανας 29 πλας...
Άβαταρ μέλους
Mackos

Δημοσίευση από Mackos »

Έτσι και πουλήσουν Γκάρι γίνεται εμφανές ότι μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ με την υπάρχουσα διοίκηση. Με τις ευλογίες των νεοΠΑΟΚτσήδων ασφαλώς που καλοβλέπουν τις πωλήσεις ως σύχρονοι οπαδοί-μανατζερ.

Το πρεστίζ σας είναι μέχρι το ουεφάκι (που έλεγε και μια ψυχή παλιά).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mackos την Σάβ 31 Δεκ 2016, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ας ειναι λιγότερα και ποσοστό μεταπώλησης η παίχτης αντάλλαγμα οτι αλλο εχεις δίκιο

εγω θα επιμείνω παντως ποιον θα φέρουν ειναι το θέμα και οχι το αν θα φύγει
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Τα πραγματα ειναι απλα. Αν και εφοσον σκασουν την ρητρα (5,5 εκατ;;;) φυσικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι και σαν λεφτα θα ειναι μια χαρα. ΑΝ ομως δινουν λιγοτερα, δεν πρεπει να τον αφησουμε με τιποτα, κυριως λογω της χρονικης συγκυριας(αλλο καλοκαιρι αλλο γεναρης).
Καλος, χρυσος ο Γκαρυ αλλα δεν μπορει κανενα παιχτακι να σηκωνεται να φευγει οποτε του καυλωσει αφηνωντας την ομαδα στα κρυα του λουτρου. Αν γινει βασει ρητρας να το δεχθω αλλα νταηλικι να πιεσει για συμφωνια, τον ευρωστο οικονομικα ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν στεκει. Αυτα θα γινονταν σε αλλες εποχες.
Ελπιζω η ΠΑΕ να χειριστει σωστα το θεμα, γιατι αλλιως θα καταφερει να ξενερωσει ακομα και τους πιο αισιοδοξους, υποστηρικτες της.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ξεκίνησε μια κουβέντα από όσο έχω καταλάβει, από το γεγονός της εκδήλωσης ενδιαφέροντος μιας ομάδας για τον Ροντρίγκεζ...
Εγώ ερωτώ
1) Δεν είναι παράξενο που ξεκίνησε ενώ ετοιμαζόμασταν να του κάνουμε αύξηση;;
2) Η ΠΑΕ σιωπά, δεν διαψεύδει... μήπως πραγματικά γίνεται κουβέντα;;;
3) Υπάρχει πιθανότητα ο πάικτης να κλειστεί για μετά το καλοκαίρι;;;
4) Το παίκτη τον ρώτησε κανείς;;; Που πιθανότερο να θέλει αλλά μπορεί και όχι ακόμα.
5) Έχουν γίνει κινήσεις αντικατάστασης, και αν ναι εγώ προσωπικά πιστεύω ότι Γενάρη δεν μπορεί να υπάρξει πάικτης τόσο έτοιμος, ικανός και δεμένος με την ομάδα που να αντικαταστήσει ένα τόσο σημαντικό γρανάζι στην αγωνιστική μηχανή του ΠΑΟΚ και τόσο γρήγορα όσο ο ΠΑΟΚ και οι υποχρεώσεις που έχει απαιτούν!!!

Υ.Γ. Ειδικά στο τελευταίο επιμένω!!!!!! :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συνταγματάρχη μου, άλλο αυτό που λες τώρα κι άλλο να μας εγκαλείς ότι λέμε πράγματα που δεν γίνονται όμως, την στιγμή που και ο Che και η αφεντομουτσουνάρα μου βάλαμε μπροστά μπροστά ένα μεγάλο ΑΝ!!!!

ΑΝ
πάλι γίνει αυτό που στοιχηματίζεις, δεν πληρωθεί δηλαδή η ρήτρα 100%, τότε επιβεβαιώνεται σαν σύγχρονος προφήτης ο @kataramenos5 δια του signature του και μόνο: "Καληνύχτα Π.Α.Ο.Κ."!!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

nikolasf έγραψε:Ξεκίνησε μια κουβέντα από όσο έχω καταλάβει, από το γεγονός της εκδήλωσης ενδιαφέροντος μιας ομάδας για τον Ροντρίγκεζ...
Εγώ ερωτώ
1) Δεν είναι παράξενο που ξεκίνησε ενώ ετοιμαζόμασταν να του κάνουμε αύξηση;;
2) Η ΠΑΕ σιωπά, δεν διαψεύδει... μήπως πραγματικά γίνεται κουβέντα;;;
3) Υπάρχει πιθανότητα ο πάικτης να κλειστεί για μετά το καλοκαίρι;;;
4) Το παίκτη τον ρώτησε κανείς;;; Που πιθανότερο να θέλει αλλά μπορεί και όχι ακόμα.
5) Έχουν γίνει κινήσεις αντικατάστασης, και αν ναι εγώ προσωπικά πιστεύω ότι Γενάρη δεν μπορεί να υπάρξει πάικτης τόσο έτοιμος, ικανός και δεμένος με την ομάδα που να αντικαταστήσει ένα τόσο σημαντικό γρανάζι στην αγωνιστική μηχανή του ΠΑΟΚ και τόσο γρήγορα όσο ο ΠΑΟΚ και οι υποχρεώσεις που έχει απαιτούν!!!

Υ.Γ. Ειδικά στο τελευταίο επιμένω!!!!!! :twisted: :twisted:
Αδερφέ τις ίδιες απορίες (σκέψεις ) έχω και εγώ
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Mackos έγραψε:Έτσι και πουλήσουν Γκάρι γίνεται εμφανές ότι μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ με την υπάρχουσα διοίκηση. Με τις ευλογίες των νεοΠΑΟΚτσήδων ασφαλώς που καλοβλέπουν τις πωλήσεις ως σύχρονοι οπαδοί-μανατζερ.

Εν μέρει συμφωνώ.
Το ποτε είναι μεγάλη κουβέντα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στην εντεκαδα με βιερινια σορλεν γκαρσια μουσλι θα ημουν οκ να φυγει με καλο ποσο ενας γκαρι.. αλλα τωρα ειναι ΜΟΝΟ ενας γκαρι με χαωδη ποιοτικη διαφορα απο το υπολοιπο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Mackos

Δημοσίευση από Mackos »

τσιριγώτης έγραψε:
Mackos έγραψε:Έτσι και πουλήσουν Γκάρι γίνεται εμφανές ότι μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να φτιαχτεί ποτέ με την υπάρχουσα διοίκηση. Με τις ευλογίες των νεοΠΑΟΚτσήδων ασφαλώς που καλοβλέπουν τις πωλήσεις ως σύχρονοι οπαδοί-μανατζερ.

Εν μέρει συμφωνώ.
Το ποτε είναι μεγάλη κουβέντα
Εντάξει αποσύρω το ποτέ, επειδή πρόκειται για φήμες προς το παρόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”