Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Καλα,ο ηρακληδεας που χτυπησε τον σηφακη ηταν κομματια μιλαμε.

Καθολου κομματια δεν ηταν, πηγε με πολυ συγκεκριμενο σκοπο στο μυαλο του, να προκαλεσει την αποβολη του Σηφακη. Και η συμπεριφορα των "σεκιουριταδων" αν δεν ηταν υποπτη ηταν ερασιτεχνικη.
Κατα τα αλλα, ευχαριστηθηκα μπαλα.
Κατα τα αλλα, ευχαριστηθηκα μπαλα.
Αν ηταν ο γκαρσια θα του εβγαζε κοκκινη για σεξουαλικη παρενοχληση. 
- PAOKfanAthens
---Ενα σχολιο για το γαβρο...
μου εκανε εντυπωση χθες οτι καταφερνει και παιζει πολυ καλα το 4-3-3 εστω και με απουσιες..
δειτε τη φάση του 1ου γκολ τους , παραλληλη σεντρα απο δεξια, το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ τους ο Ντουντου βρεθηκε στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, και το αντιθετο ακρο απο τα αριστερα, ο λεοναρντο, καραδοκουσε και σκοραρε βρισκομενος και αυτος εντος περιοχης...
αριστη εφαρμογη του 4-3-3...και προπονητης που δε λογαριαζει βεντετες(βλ. ντιογκο)
Ειμαι 100% βεβαιος ομως οτι θα του στοιχησει φετος η ελλειψη βαθους στον παγκο...και τοτε κλαφτον τον κετσπαγια...
---ο πολυμετοχικος ως συνηθως ανυπαρκτος..
απο χθες αποθεωνουν εδω κατω το νινη λες και δεν υπηρχε ματς πριν μπει ως αλλαγη.
Καλο το γεγονος οτι ο σισε εχει τσαντιστει που δεν τροφοδοτειται, και του δημιουργειται ψυχολογικο.
---για την 44 δε θα πω τιποτα, ΑΒΑΒΑ το πεντακαθαρο πεναλτι υπερ του ατρομητου.
μου εκανε εντυπωση χθες οτι καταφερνει και παιζει πολυ καλα το 4-3-3 εστω και με απουσιες..
δειτε τη φάση του 1ου γκολ τους , παραλληλη σεντρα απο δεξια, το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ τους ο Ντουντου βρεθηκε στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, και το αντιθετο ακρο απο τα αριστερα, ο λεοναρντο, καραδοκουσε και σκοραρε βρισκομενος και αυτος εντος περιοχης...
αριστη εφαρμογη του 4-3-3...και προπονητης που δε λογαριαζει βεντετες(βλ. ντιογκο)
Ειμαι 100% βεβαιος ομως οτι θα του στοιχησει φετος η ελλειψη βαθους στον παγκο...και τοτε κλαφτον τον κετσπαγια...
---ο πολυμετοχικος ως συνηθως ανυπαρκτος..
απο χθες αποθεωνουν εδω κατω το νινη λες και δεν υπηρχε ματς πριν μπει ως αλλαγη.
Καλο το γεγονος οτι ο σισε εχει τσαντιστει που δεν τροφοδοτειται, και του δημιουργειται ψυχολογικο.
---για την 44 δε θα πω τιποτα, ΑΒΑΒΑ το πεντακαθαρο πεναλτι υπερ του ατρομητου.
- sidpanos
paok87 ήθελα να μπω και εγώ να το γράψω χθες...Μου έκανε τρομερή εντύπωση...Ακόμη και σε άσχημα παιχνίδια,ο γαύρος έχει φάσεις κτλ...
Στο δε γκολ ο μεσοεπιθετικός[βλέπε ίβιτς] αφού ο φορ[βλέπε μουσλίμοβιτς] πήγε αριστερά για να σπάσει με τον πλάγιο[βλέπε βιερίνια],ο οποίος έβγαλε την σέντρα,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΛΕΡ μέσα στην μικρή περιοχή...Τι άλλο να πεις,αν όχι ότι έτσι παίζεται το 4-5-1
Στο δε γκολ ο μεσοεπιθετικός[βλέπε ίβιτς] αφού ο φορ[βλέπε μουσλίμοβιτς] πήγε αριστερά για να σπάσει με τον πλάγιο[βλέπε βιερίνια],ο οποίος έβγαλε την σέντρα,ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΡΕΙΛΕΡ μέσα στην μικρή περιοχή...Τι άλλο να πεις,αν όχι ότι έτσι παίζεται το 4-5-1
- Pegasus1589
Και το μπακ κοιμήθηκε. Ο Ντουντού τον άφησε κανένα χιλιόμετρο πίσω. Δε με τρομάζει ο ΟΣΦΠ έτσι όπως τον έχω δει.
Ωραιος αυτος ο καμπορα των ασπονδυλων. Αν κανει καλη πορεια φετος μπορει να παρει μεταγγραφη του χρονου στην ΜΕΓΑΛΗ ομαδα της πολης και οχι μονο.
Τωρα ο Παναθηναικος μενει παλι με ενα δεξι μπακ..Μονο με τον Μαρινο..Ο πιο περιεργος σχεδιασμος ομαδας στην Ελλαδα..
- PAOK_NORTH_ARMY
Παπούτσι ο Σόλιντ από Χερενφέιν=>
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... llied.html
Μείναμε εκτός Ευρώπης από ομάδα που όχι μόνο αγωνηστικά ήτανε σύνδεσμος καφετέριας.... αλλά και που λόγο της απογοητευτικής της πορείας, σούταρε τον προπονητή της μετά από 5 αγωνηστικές.
Ενώ ο τεμέτερον.... ζει και βασιλεύει!
Sorry που σας το φρέσκαρα πάλι
....εγώ δεν το ξεπέρασα ακόμη! Μαυρη σελίδα κατεμέ τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.

http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... llied.html
Μείναμε εκτός Ευρώπης από ομάδα που όχι μόνο αγωνηστικά ήτανε σύνδεσμος καφετέριας.... αλλά και που λόγο της απογοητευτικής της πορείας, σούταρε τον προπονητή της μετά από 5 αγωνηστικές.
Ενώ ο τεμέτερον.... ζει και βασιλεύει!
Sorry που σας το φρέσκαρα πάλι
....εγώ δεν το ξεπέρασα ακόμη! Μαυρη σελίδα κατεμέ τα τρία τελευταία ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.